31 augusti

Jajamen!

Det ska bli spännande att äta idag. Jag har gjort en maträtt som jag aldrig har gjort förut. Det blev linsgryta med paprika, morot, lök och potatis. Hoppas det smakar gott. Jag har tjuvsmakat lite men allt har varit hårt de ska ju vara lite mjukare konsistens.

Vi var och handlade förut så nu är det fullt i kyl och frys. Linus köpte kitkat som han åt i bilen och jag stod emot från att smaka. Fast jag var bra sugen på att köpa popcorn men den höll jag mig för också. Bra där!

 

Efter vi har ätit ska vi åka och lämna diskmaskinen.


Klänningen som jag köpte idag, snygg va?! :D

 

 

 

 

 

 

milla.


31 augusti

Hemma

Jag är hemma från jobbet nu. Vi sitter och kollar i kokbok och på internet för att komma på något gott att äta. Jag vill testa något med linser. Vi har ju som sagt flyttat och då skulle jag sluta äta massa godsaker i veckorna. Så nu när jag kom hem och såg godis påsen och blev sugen gick jag till kylskåpet och skar upp en tomat och hade på lite aroma. Duktigt av mig!
Sen har jag tänkt att göra pizza sallad som jag kan äta på kvällarna när jag blir sugen på något. Har i alla fall för mig att det inte är så onyttig. Vi måste åka och handla lite idag, det är tomt på massa tillbehör till kött och sånt.

Ska fortsätta att kollar runt på maträtter, hej då!








milla.

31 augusti

Lunch

Ja nu har jag lunch. Jag sitter hemma hos mamma och äter som vanligt. Men jag har faktist hunnit med att shoppa en klänning! :) Jag har velat ha en volangkjol men inte hittat någon. Och i lördags hade Nattas syster på sig en volang klänning. Det ser ut som en kjol med linne så den slog jag till på! Skit snygg!

Imorse fick jag lite sovmorgon, typ bara 20 minuter men 20 minuter är mycket för mig. ;) Jag skulle nämligen besikta gamla lägenheten klockan 7 imorse. Allt gick bra och vi behöver inte betala något. :)
Sen hade vi inte tagit med oss diskmaskinen, den har stått i trapphuset över natten. Imorse när jag kom så satt det en lapp på den där de stod att en av grannarna ville köpa den om den fungerar och om vi vill sälja den. Vi får ändå inte plats med den nu så den kan vi sälja. Så ikväll ska dom köpa den. :)






milla.

30 augusti

God kväll

Jag orkar inte skriva så mycket men jag känner att det måste uppdateras lite.
Helgen har varit full bokad med flytt, party och flyttstädning..


Jag gör en punkt lista över dagen, jag orkar inte skriva. ;P
 
 - vaknad, kokade kaffa och bredde en smörgås till mamma
 - drog till lägenheten och städade
 - hem med resten av sakerna som var kvar
 - mamma och Lars var här och fikade
 - dom drog, Emil och Madde kom hit.
 - jag och Madde åkte till Eskilstuna och lämnade pappas bil
 - åkte och låna film av Emil och Madde
 
- affären, köpte mat
 - lagat mat och ätit


Nu ska vi titta på film och sen sova, god natt!






milla.


29 augusti

Nytt boende

I natt var första natten i den nya lägenheten. Det gick väl helt okej, bara det att sängen inte står mot någon vägg så jag var lite rädd att ramla ner. Då och då i natt vaknade jag till och kollade om jag fortfaranade låg kvar i sängen. ;D

Igår efter jobbet åkte jag direkt till pappa och hämtade hans skåpbil sen raka vägen hem till Strängnäs för att börja flytta. Allt från lägenheten fick vi med oss igår, idag tog vi förrådet. Det gick på bara ett lass så det var skönt. På kvällen kom Molle hit och tittade på lägenheten. :) Tommy och Therese kom även hit och kollade, vi fick blommor som jag hoppas lever ett tag, jag ska försöka i alla fall! ;D

Idag har vi som sagt flyttat allt från förrådet, snart ska vi packa upp lite och kväll blir det party. Först ska vi vara hemma hos Molle sen blir det utgång på beachen, hoppas vi kommer in ikväll. ;)



När jag vaknade imorse kunde jag inte bli annat än glad
när jag såg de här från vardagsrums fönstret.
Visst har vi ingen dålig utsikt!? :D

 

 

milla.


28 augusti

Woho!

Det blev lite sovmorgon idag, jag gick upp för typ 10 minuter sen.
Nu ska jag fixa mig lite snabbt sen ska jag hämta nycklarna till den nya lägenheten! :D

Ville bara meddela det, me so happy! ;)






milla.

27 augusti

Tjola!

Nu ska vi se om de här kommer att funka. Vårat internet har varit väldig segt idag. Tar flera minuter att få upp en sida och internetet kopplas från.

Förut drog vi iväg och handla för att handla grejor till att göra tacopaj, men det gick inte så bra. När vi kom hem och skulle börja med med maten då hade vi glömt att köpa pajdegen!! Hur fan kan man glömma det?
Då var det bara att tänka om så det blev "vanlig" taco. Men tyvärr bara med sallad, lök och tomat. Jag som har på hur mycket som helst. Jag äter massa grönsaker till de men nu blev det bara sallad och tomat, inte ens lök för det tycker jag inte om i tacos. 
Vi tog dom fina rosa plasttallrikarna med plastglas och plastbestik och började äta. ;D Haha, jag skulle tina mitt taco börd och tyckte Linus var lite trög som höll det över den varma plattan. Jag tyckte man kunde lägga de på så de tina fortare. Hahaha, efteråt fattar jag inte vad jag tänkte med. Det brände fast på en gång och Linus började garva direkt och undra hur fan jag tänker. 

Nu ska jag fortsätta att kolla på Du är vad du äter, tjing!
197
198





milla.


27 augusti

Tjabba tjena hallå!

Fan vad jobbet flyter på idag men tyvärr känns det som att det är fredag. Tur att det är torsdag och inte måndag när man känner så. Imorgon halv 9 får vi nycklarna till lägenheten! Jag vill bara att allt ska vara flyttat, jag vill börja inreda.
På jobbet har vi full upp nu, jag fick inte ledigt på morgonen imorgon utan jag måste åka och jobba och sen åka till Strängnäs igen för att hämta nycklarna.

Jag har inget mer att säga just nu. Jag får uppdatera lite senare när jag har kommit hem.






milla.

26 augusti

Mat i magen

Jajamen, nu har vi ätit. Efter lite packning så blev vi hungriga. Eller jag var hungrig redan innan vi började packa. Efter ett tag så kom vi överens om att äta kinamat. Tur att jag ser nummret från fönstret för annars hade jag inte kunnat ringa för jag har packat ner matlistorna från olika ställen.
I alla fall.. jag ringde och sa vad vi skulle ha, när jag var klar sa hon bara "okej, tack så mycket.." sen la hon på. Min första tanke var "Jaha och hur lång tid tar det??"

Vi chansade på 10 minuter sen gick vi ner. När vi kommer ner frågar hon om vi har beställt och jag svarade ja. Sen började hon säga massa men jag hörde inte vad hon sa eller jag förstod inte, ni vet hur det kan låta med kineska/svenska. Det ända jag hörde var "extra lis.."
Det visste jag att jag hade beställt så jag sa bara ja och betalade. Det blev lite spännande sen när man kom hem ifall man hade fått med sig rätt mat, tur att vi hade det då. ;)

Ska ta mig en dusch nu och sen förbereda mig inför natten.







milla.

26 augusti

NO NO NO!

Fan soffan är ett sömn medel när man kommer hem från jobbet. Jag la mig bara där en stund för att vänta in Linus som satt vid datorn. Jag väntade på att han skulle bli klar vid datorn så vi kunde börja packa. Så kom han och la sig vid mig på soffan och båda slocknade. Nu har jag kommit upp från soffan men han ligger kvar, måste få upp honom med och sen börja packa.
Så är jag hungrig också?! Jag hinner fan inte ställa mig och laga mat idag måste packa packa packa.. Kände att jag fick lite panik nu. Två dagar kvar och 3 kartonger packade!

Har inte tid, hej då!!!






milla.

26 augusti

MMM!

Jag är riktigt nöjd med matlådan idag. Det är pasta med kyckling gryta, och själva såsen är fortfarande såsig. Nami nami!
Fy bubblan vad det regnar idag. ;) Men jag tycker det är ganska mysigt förutom nyss när jag var tvugnen att springa fram och tillbaka till i en kvart för bära in saker. Hoppas resten av dagen går fort för jag vill hem! Egentligen vill jag bara kurra ner mig i soffan och sätta på en film när jag kommer hem men så kommer det nog inte att bli..

Nej nu ska jag gå igenom några bloggar som jag brukar läsa.
191
192
193
194
195
196

milla.


25 augusti

Snart natti natt

Sitter och kollar på Linas kvällsbok, tur att jag inte riktigt kommer ihåg hur boken eller filmen var för då hade jag blivit besviken. Jag vet i alla fall från förut att boken är mycket mycket bättre, men så brukar det ju vara. Jag kommer ihåg att Sandor/Ida verkligen inte är som boken. Den var verkligen inte som jag trodde när jag såg den på bio.
Btw (!) Ivar är född 1992. :O Jag trodde han var mycket äldre, han ser i alla fall äldre ut. Inte helt tokig den där grabben. ;)

Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen, tjing!






milla.

25 augusti

God kväll

Jag har precis varit lite busig, kan tyvärr inte berätta varför och vad jag har gjort här i bloggen. ;D
Idag lämnade jag faktist in min mobil så nu hoppas jag att dom hittar felet och att det inte kommer kosta mig något.
På tal om kostnader så ska jag nog ta och betela lite räkningar nu, jippi!

Senare blir det mat och packning. Kanske hinner skriva några rader innan jag lägger mig ikväll. :)






milla.

25 augusti

Tjohooo!

Jag råkade värma maten lite för mycket så den får vänta med att bli uppäten. Fan idag på jobbet tycker jag att de flyter på ganska bra. Jag har fått in knicken på att använda stegen. Annars brukar det alltid vara så krångligt, brukar tycka att den bara är ivägen men inte idag! ;D

Igår tog jag ner alla prydnadsgrejor från hyllorna så det blev jätte tomt men tre kartonger fick vi ner. ;D Idag återstår ännu mer packning. Hoppas på att det blir klart snart..

Nu har maten svalnat lite, hej då!






milla.

24 augusti

ÅÅÅÅH! :D:D

Just nu är jag super duper mega lycklig! Jag kollade precis min mail och såg att jag hade fått min lönespec! Och fan va bra lön jag fick den här månaden! :D Plus att jag har lagt undan pengar så jag kommer känna mig som en miljonär imorgon när lönen har lagt sig inne på mitt konto! :D

Vi har börjat packa ner saker, vi håller på i köket men det tar tid och det är inte roligt. Plus att vi har tvättstugan så vi springer upp och ner till den. Så nu måste vi ner igen, hej då!


Packning på G!






milla.

24 augusti

Höst

Jajamen, idag börjar hösten. Det hörde jag på radio imorse. Det ska bli skönt med lite mörker, det är mysigt och jag sover bättre när det är helt mörkt. Så är det ganska fint ute när det är höst, alla träd blir så fina när dom blir röda och gula. :)

Jag sitter hemma hos mamma, jag kom precis hit. Hon helt upptagen med att städa hela lägenheten. Hon märkte inte ens när jag kom in. Jag fick skrika hej tre gången sen hörde hon, då blir hon skit rädd och hoppade till. ;D

Efter jobbet idag ska jag först till Elgiganten och lämna in min mobil sen ska jag hem och börja städa, tvätta och packa ner saker. Ser inte framemot att komma hem idag..
188
189
190



milla.

23 augusti

BILDER!


Kvällens outfit


Linda och Emma


Natta


Vid maten


Natta och jag


Syster och Ellan


Emma och Natta


Emma


Jag


Jag och Natta


Här börjar det dansas


Ännu mer dans?


Yeah, Ellan, Erika och Natta


Haha, snyggingar!


Jag och syster


Linda, Linda och Ellan


Dans..


Fråga mig inte..


Tjejer


Ännu mer tjejer


Jag och Natta


Natta hamnade i badkaret


Haha


Natta på väg hem till Strängnäs, still going strong!


Jag var redo för att fortsätta att parta men ingen annan. ;P






milla.

23 augusti

Fy fan!

Idag mår man verkligen som man förtjänar! Jag mår verkligen inte bra idag, och jag brukar inte bli bakis men idag är jag de. Usch och fy! Men gårdagen var rolig. Först åt vi mat sen minglades de lite och mot slutet blev det en hel del dans.
När vi åkte mot Strängnäs försökte vi hitta fest för att fortsätta men det var ju fan ingen som festade. :/ Så det var bara att gå hem..

Nej nu ska jag lägga mig i sängen igen, bilderna får jag lägga upp senare..






milla.

22 augusti

Lördag

Jag har varit nere på stan nu, fan vad mycket folk det var ute idag. :/ Är det något speciellt i stan? Det var långa köer över allt men det gick ganska fort ändå. :)

Innan jag drog ner på stan plockade jag undan lite disk, nästan ingen kvar nu. ;) Sen duschade jag och färgade ögonbrynen som hade blivit ljusa igen. Tycker jag får färga dom hela tiden. Men nu är dom i alla fall bruna och inte blonda så dom inte syns. ;D

Snart ska vi laga mat, har ju inte ätit någon frukost än. Ska få mat hemma hos syster ikväll men jag måste få i mig något innan det. :) Tror jag ska ha med mig lite apeach ikväll, det blir smarrigt.


Dagens outfit, vet fortfarande inte var kvällens outfit blir. :/







milla.


22 augusti

Hej hej hej!

Jag är redan uppe och det är lördag! Egentligen får jag sova huuuur länge jag vill men jag har valt att gå upp. Nej men jag vaknade vid halv 10 och var inte trött, då tänkte jag att jag lika gärna kan gå upp. Jag gick och la mig ganska tidigt igår, somnade väl strax efter 12.

Idag är det party i Eskilstuna hos min syrra som jag nämnde igår, så jag måste ner på stan. Måste till systemet, affären och så måste jag köpa strumpbyxor. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men om de blir kjol måste jag vara beredd. ;) Jag vill ändå ha byxor.. Vill passa på nu när det är hemma fest och vi inte ska ut, det är så jäkla varmt att ha byxor ute annars. Aja, får se hur de blir. :/  Sen vid 17.40 tror jag det var, tar jag och Natta tåget till Eskilstuna och går direkt till min syrra och börjar festa.

Idag jobbar Linus så imorse gick han upp och jag fick ligga kvar. ;) Jag blev faktist lite förvirrad när jag vaknade till lite senare och såg att klockan var mycket, trodde att jag hade försovit mig men de hade jag ju inte, det är ju LÖRDAG! :D

Jag ska plocka undan lite här hemma nu, ser som vanligt ut som en bomb har dropat ner..







milla.

21 augusti

Kväll

Efter jag skrev det förra inlägget gick vi ner till Natti och käkade. När maten var nere i magen gick vi till Ica och handlade lite gott inför kvällen. Nu ikväll kommer det inte hända mycket mer än tv tittande. Det passar mig bra så jag kan ladda inför imorgon.

Då ska jag och Natta till min syster och parta lite. Vi ska tydligen bli 14 tjejer hemma hos min syrra som ska parta loss lite. Det här är planerat sen långt tillbaka. Så det här har jag sett framemot, det ska bli kul. :) Imorgon tar jag med mig min kamera så då får ni se bilder från kvällen på söndag! Äntligen blir de lite bilder.. Lämnade inte in min mobil idag, orkade inte efter jobbet. Jag ville bara hem.

Jag ska fortsätta att kolla på tv nu, vi hörs. ;)






milla.

21 augusti

Vaken nu..

När jag kom hem la jag mig i sängen direkt och somnade.. Idag har dagen på jobbet gått jätte segt, de är inte kul när de blir så på fredagar. Då ska de gå fort. Jag tycker jag hann med massor på jobbet idag och att allt gick fort men ändå gick tiden inte fort.

Ikväll ska jag ta de jääääätte lugnt.. Jag är helt slut efter en vecka med arbete. Man ska inte vara ledig, man blir bara helt urbalans. Men man kan ju inte låta blir att vara ledig, det är ju så skönt!

Om en vecka flyttar vi! :D
187





milla.

20 augusti

Jaja..

Jag är hemma från min "bakom kulisserna" cliffhanger. Jag har varit och besökt Natta på jobbet. Jag fick vara med henne en stund när hon stod i posten. Sen gick vi till fika rummet där hon bjöd på te och kakor. :) Jag tog bilder men som sagt, funkar inte.. Det var i alla fall kul att vara där, lite spännande. ;) Ni hade sett hur kul de var om jag hade kunnat lagt in bilder men de får bli en annan dag!

Nu ska Linus och jag äta kräftor så, tjingeling!






milla.


20 augusti

Äntligen hemma efter en hård dag..

Ja nu är jag hemma, har varit de i snart 45 minuter.. Tur att jag kom hem när jag gjorde, för det stod nyss en lastbil (sån där lång med släp och allt) här ute på gatan som inte kom iväg. Det var för trångt i korsningen. Det var fan folksamling här utanför. ;D Hörde en röst hela tiden som försökte styra upp allt.
Jag tog kort men tyvärr funkar de fortfarande inte att få kontakt med dator, jätte dumt! Men imorgon tänkte jag lämna in mobilen. :)

Jag ska dra en liten cliffhanger nu: "bakom kuliserna"...
Berättar mer om de senare ikväll. ;)

Idag får jag äta mat själv för Linus jobbar, han fick jobb idag. :) Han skulle dit och prata med chefen idag vid 11, han fick börja direkt efter mötet. :) Han får jobba över redan första dan, inte illa.






milla.

20 augusti

Vinter

Jag vill ha vinter nu! Det är inte varmt ute och då kan lika gärna snön och vintermörkter komma så man får mysa med tända ljus ner bäddad i soffan med var choklad efter att ha varit ute och åkt pulka. ;) Plus att i vinter vill jag åka uppåt i landet och åka skidor, helst vill jag lära mig att åka snowboard. Har alltid velat lära mig de men de har inte blivit av. Jag har testat att åka de en helg men de gick inte så bra, jag klarade liften men inte backen. ;)

Nu tycker alla säkert att jag är helt dum i huvet som längtar till vinter, men me like vinter! ;D






milla.


19 augusti

Skit internet!

Jag har mobilt bredband och då får jag surfa för en viss GB i månaden. När jag har uppnått den summan så blir internetet väldigt väldigt segt men den här månaden slår det alla rekord. Det tar hundra år för en sida att ladda klart och när jag ska läsa bloggar så kommer inga bilder upp.

I nya lägenheten finns det varken stadsnät eller comhem och jag vill inte skaffa hemtelefon för det blir bara en extra kostnad som jag inte har lust att betala. Jag har ingen nytta av en hem telefon, jag sköter alla samtal från min mobil. Varför kan man inte bara få ha internet utan hemtelefon?!

Så nu sitter jag hemma hos Therese och Tommy och lånar deras internet. Det är ingen hemma här så jag får sitta helt själv. Men snart ska jag iväg och möta upp Madde, hon ska äta och vill inte göra det själv. Då tänkte jag vara snäll och göra henne sällskap. Jag har ju redan ätit men jag kan ju alltid sitta och glo. ;D






milla.


19 augusti

Satan i gatan..

Jag är helt slut! Fattar inte hur man orkade jobba förut. Jag har nyss fått i mig mat och det gör inte saken bättre, blev ännu tröttare. Kroppen är helt slut, jag vill ha helg nu! Men god mat var det. ;) Potatis, farmabiff, kokade grönsaker och brunsås, mums! :)

Jag var ganska trött när jag skulle upp imorse. Jag somnade inte förens sent och vaknade flera gånger i natt på grund av mag ont. Det är inte ens kul, tycker killar kan få stå ut med sånt också! Fan dom behöver inte stå ut med mycket..

På tal om killar.. Dom är fan inte mycket sämre än vi tjejer på att prata skit, tro mig jag vet! Jag jobbar med killar hela dagarna. Det är inte bara vi tjejer.. Dom är riktiga skvallerkärringar. ;)






milla.

18 augusti

Panik..

.. ja jag har lite panik just nu. Jag har kommit på att snart flyttar vi. Och jag har inte gjort något än. Fast packningen har jag inte så mycket panik inför, den går nog ganska fort. Men de är allt de där med flytta elen, adressändra.. Ahh!

Jag tänkte ringa den andra hyresvärden och fråga om jag kan få nycklarna på fredag. Jag ringde dom förra veckan men då var han jag skulle prata med sjuk. Om jag får nyckeln på fredag tänkte jag att de skulle vara skönt att kunna flytta lite saker då och då under veckan som kommer men när ska jag flytta elen om det blir så? Och får jag nycklarna på fredag vet jag att jag inte kommer kunna hålla mig, jag kommer flytta över allt på en gång.. Allt är så klurigt.. :/







milla.

18 augusti

Trött

Jag kom nyss hem. Idag har vi varit iväg till Jysk och Karlsson. :) Inne på Jysk hittade jag billiga handdukar till de nya badrummet i den färgen som vi ska ha där. :)

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag och kommer inte göra så mycket annat än att kolla på tv ikväll. Jag tänkte lägga upp bilder som jag har tagit med tyvärr det går inte. Mobilen får inte kontakt med datorn eller något. :/ Nu kanske jag har en anledning till att lämna in den så min display blir hel igen! ;)

Linus har sagt att han ska göra blåbärspaj idag, de ser jag framemot. :D






milla.

18 augusti

Mums

Jag sitter och äter min matlåda nu. Idag är de värsta lyxmatlådan, jag har kinamat! Igår var de meningen att vi skulle äta makaroner och köttbullar men Linus frågade om jag vill ha kinamat och det är självklart, så kinamat blev det!

Jag har gått upp lite i vikt nu under sommaren och jag tänkte göra något åt det då men nej fan jag hade semester och de var varmt när jag jobbade, hade helt enkelt inte ork eller lust att göra det då. Så då tänkte jag att de får bli senare, typ till hösten.
Nu har jag bestämt mig, när vi har flyttat ska jag sluta äta godsaker mitt i veckorna. Jag kan inte sluta helt, det är för gott. Jag kan inte heller banta de verkar bara jobbigt och mat är för gott. Därför får det bara bli godsaker på helgerna plus att jag ska börja röra lite mer på mig, så spåret vi ses inom en snar framtid! ;)

Jag ska äta klart nu sen ska jag glo runt lite på internet, måste passa på medans jag är hos mamma som har ett snabbt internet! ;)
186





milla.

17 augusti

Home

Ja, nu är jag hemma. Eller jag har varit det ett tag. När jag kom hem la jag huvet i Linus knä medans han tittade på film, jag kan ju säga att jag somnade direkt. Jag är helt slut. Men var tyvärr tvungen att gå upp för vi har den där förbannade tvättstugan idag.
Varför finns det smuts? Det skulle vara så mycket lättare utan, eller typ självtvättande kläder, eller kläder som stöter bort smuts! Kanske ska börja klura lite på de där ;)

Jag vill åka ut till Karlsson och Jysk men de vill inte Linus. Jag vill ju kolla på nya saker till lägenheten, det är ju såå kul! Jag ser verkligen framemot att få inreda igen! :D

Nej, nu är det dax att gå ner till den där underbara tvätten igen.
Tjingeling!






milla.

17 augusti

Back to work!

Imorse var det inte roligt att gå upp, jag åkte och lämnade mammas bil hos henne och sen gick jag till förrådet. När jag gick dit var jag irriterad på allt, jag hade sten i skon som jag gick ett par meter med tills jag blev så irriterad att jag tog mig ork att ta av mig skon och tömma den.
Sen var de en grej till som jag var väldigt irriterad på förra året. Den där jävla häcken som växer ut på trottoaren så man knappt får plats att gå, DUMT ATT KLIPPA DEN?!

Det märks att jag inte har jobbat på fyra veckor för tekniken satt inte riktigt som den har gjort. Jag var helt vilse och jättesölig. Men efter den här veckan är slut ska ni se att jag är fit for fight igen. ;D






milla.

16 augusti

Snart är det god natt..

Men först ska jag bjuda på lite bilder ifrån gårdagen.
Imorgon börjar jag jobba, det känns lite så där faktist. Jag har ingen lust att göra de men de ska bli skönt att komma in i den gamla vardagen. Börjar bli ganska segt att lägga sig mitt i natten och vakna vid 12. Och Molle från och med imorgon har du sällskap av mig redan tidigt på morgonen! ;)

Orkar inte skriva mer, ska ligga i soffan ett tag och mysa sen ska jag lägga mig.

God natt gott folk!


Mollie


Sofia


Haha, den här bilden var inte meningen att den skulle bli tagen jag satt bara med min kamera i handen och så blev det ett kort. Först tyckte jag att det såg ut som något helt annat men det är bara min hand och mitt lår strax över knät.


Jag och Molle


Jessica, jag och Molle dansar lite i soffan


Medans Sofia och Natta tog stolarna


Molle och Jessica skakar lite på rumporna


Sofia och Molle


Jag


Som sagt jag och Molle kom aldrig in igår, de hände lite saker.
Lite bråk med vakterna sen såg man ut så här, dom är helt dumma i huvet!


Min vita cardigan som jag hade på mig blev så här...






milla.

16 augusti

MIN MOBIL FUNKAR IGEN! :D

Den gick sönder igår, den hamnade i vatten och alla knappar funkade inte och displayen blinkade men nu funkar den igen! :D Tur det, då slipper jag använda min feta luckmobil som jag hade förut.

Har inte lagt in bilderna än, gör de senare..






milla.

16 augusti

Jahapp..

Igår drog jag och Natta till Eskilstuna en snabbis på dan. När vi kom till Strängnäs igen så hämtade vi upp Jessica sen raka vägen hem till mig för att jag skulle fixa mig lite snabbt inför kvällen, medans jag gjorde de så lagade Natta lite mat till oss.

Sen åkte vi hem till Natta och började förfesta, dit kom även Molle och Sofia. :) Det var jätte kul på förfesten! Sen skulle vi till beachen men det blev inte riktigt så att jag och Molle fick komma in. Vakterna var helt dumma i huvet.. Men tyvärr kan man inte anmäla dom för polisen är väl på deras sida...

Bilderna kommer upp senare! ;)






milla.

15 augusti

Tjoho!

Idag klockan 13 var det en person här som kollade på lägenheten, det lät som att han tyckte den var bra. Så hoppas han vill ha den och hoppas verkligen att han kan ta den tidigare.

Tyvärr så glömde jag min kamera igår så det blir inga bilder idag. Hoppas jag kommer ihåg den tills ikväll, då är de beachen. Det ska bli skoj, det var i alla fall roligt där förra året.. Då berättade jag om en tjej som jag hjälpte för att hon var lite för full. Nu tror jag hon nästan bor granne med mig. Jag brukar se henne jätteofta.

Nej nu blev soppan klar så nu ska jag äta, hej då!






milla.

14 augusti

Mat snart!

Nu ligger köttet på grillen, så snart är det mat. Jag är färdig fixad och redo för ikväll. Efter maten ska jag hem till Anna och dricka lite med lite folk. Kameran åker självklart med, så imorgon får ni se bilder. ;)


Idag har jag städat lägenheten, tur att jag började med de för när jag höll på ringde de en person som vill komma och kolla på lägenheten imorgon. Hoppas han tycker om den och vill ha den! Nu vill jag bli av med den här!


Ha en trevlig kväll, det ska i alla fall jag ha! :D


Looken för ikväll







milla.


14 augusti

Regn igen

Jag står och fixar mig inför kvällen och helt plötsligt börjar det spö regna, åska och blixtra. Fattade ingenting. :/  Samtidigt som jag fixar mig väntar på att Linus ska komma hem så vi kan äta snart. Vi ska grilla. Haha, lite kul nu när det spöregnar. Men vi står ute på balkongen och då har vi tak över huvet och över grillen. ;D

HERREGUD VAD DET REGNAR NU! :O Shit, det måste fan göra ont att få dom där dropparna på sig!
Kanske skriver några rader innan jag kilar iväg. :)


Utanför mig alldeles nyss






milla.

14 augusti

Vaken

Jag har precis vaknat och det är fint väder. Solen skiner och det är inte så många moln på himlen! Funderar på att dra ut och sola idag.

Igår när Madde och jag kollade på den andra filmen somnade jag. Men de gjorde inget för jag hade redan sett den. När den var slut skjusade jag hem Madde. Då var klockan strax innan 2 men jag somnade inte förens vid 4 någongång. :/
185





milla.

13 augusti

Öööh?

Det blev ingen bio ikväll men de blev film i alla fall. Jag och Madde har precis kollat klart på en film som verkligen var skit dålig. Den heter Burn after readning. Den var verkligen inte bra, när den slutade fattade man ingenting och man förstod inte att de slutade. Det var som att den slutade mitt i filmen. :/

Aja, vi ska i alla fall kolla på en till film. Vilken det blir har vi inte bestämt än.


Vi laddade verkligen upp med massa gott.
Chips och dipp, popcorn. Madde åt mozarella med tomat och jag åt tomat med aromat.
Sen toppade vi med päronsaft.






milla.

13 augusti

Regn regn regn..

.. myspys. :) Det regnar och åskar förfullt just nu så ikväll vill jag bara glo på massa filmer och äta onyttiga saker. Jag och Madde tänkte kanske gå på bio idag. Blir det inte så då ska jag i alla fall sitta och kolla på massa filmer. Jag har lånat ett gäng filmer som jag inte har sett än, kanske ska kolla på dom om det inte blir någon bio.

Taggad till tusen att sitta inlindad i ett täcke i soffan med en popcorn skål och en skräckfilm!


Biomys







milla.


13 augusti

Makaroner och köttbullar

Nu sitter jag hemma hos Madde, vi har nästan precis ätit. Det blev makaroner och köttbullar. Jag var så jäkla sugen på de när jag var hemma så de var snällt att jag fick de när jag kom hit. ;)

Vi har även hunnit gå igenom lite bild mappar på hennes dator för att jag ville också ha dom bilderna. Det blev en hel del bilder som jag inte hade fått. Men nu har jag dom, det var kul att få se lite bilder. Vissa var ganska gamla. ;P
Jag ska måla mina naglar nu, vill inte gå runt med de jag har på mig nu. Det var fint igår till dom kläderna jag hade men det passar inte till så mycket annat. I alla fall inte det jag har på mig idag.

Innan jag gör de ska ni få se lite bilder ifrån igår. Jag tog tyvärr inte så mycket bilder, Camilla tog några bilder så jag hoppas att jag får dom med. :)

















milla.

13 augusti

Hej hej!

Igår kunde jag inte skriva för då hade jag fullt upp. Camilla var nämlingen på besök! Nuförtiden bor hon i Spanien men är hemma i Sverige på lite besök. :) Vi har inte pratat något på över ett år för när hon åkte var vi inte riktigt sams, vi hade tjatsat om en skit grej och sen en vecka senare åkte hon så vi hann aldrig reda up de. Men när vi träffades igår behövdes inte det, allt var som vanligt. Så himla skönt! Det var precis som att hon hade varit borta i en vecka.
Har verkligen saknat henne!

Jag åkte till Flen vid halv 11 för att hämta henne, hon hade tagit tåget hit. När vi kom till Strängnäs åt vi lunch och sen gick en sväng på stan. Efter stan blev det en liten promenad och sen hem till mig. Då satt vi på balkongen och bara pratade, vi hade ju en hel del att ta igen. ;) Det vara riktigt mysigt.
Lite senare vid 5 började de komma lite andra tjejer hit och vi började festa, eller festa gjorde vi inte. Vi "chilldrack" eller vad man ska säga. ;) Egentligen skulle hon åka hem på kvällen men hon blev kvar tills idag. Hon åkte hem tidigt på förmiddagen, då blev de en stor kram och nu ska vi fan hålla kontakten. ;)

Nej, nu ska jag göra mig lite iordning sen ska jag åka upp till Madde och hänga lite, onödigt att båda ska sitta på varsitt håll och hänga. ;D


Camilla :)


Vi satte oss och bara dega lite efter promenaden






milla.

11 augusti

Home

Nu är jag hemma efter en promenad med Natta. Jag gick till henne förut och fick lite mat. Det var smaskens! Sen gick vi fort till GM och köpte lite godis, vi var tvugna att skynda oss för vi var tvungna att se slutet av ett program. Vi hann se slutet och få i oss lite godis. Sen blev det promenaden. Vi gick ett varv vid vattnet sen satte vi oss på en bänk och bara tog de lugnt, myspys..

Nu ska jag kolla lite på tv, det känns som att det är det ända jag har gjort idag. :/
Ska se om jag hittar något gott att tugga på, vet att jag inte kommer göra de för jag vet att vi inte har något hemma. Men jag är sugen på te och knäckemackor, de vet jag att vi har. Tyvärr har vi nog ingen tomta hemma som jag vill ha på mina mackor. :( Äh, de blir gott ändå. ;)


Man ser tyvärr inte så mycket, det var ganska mörkt.
Men det var i alla fall våra utsikt när vi satt och tog de lugnt. :)






milla.

11 augusti

Lalala

Jag sitter och kollar på How I met your mother, det är en riktigt rolig serie faktist. Jag är lite besviken på allt som går på tv på dagarna. Som idag när det har varit dåligt väder.. Vad ska jag kolla på då om det inte går något bra. Det kan ta flera timmar mellan ett bra program och ett annat bra program. Vad gör man mellan dom programmen? Man skulle kunna kolla på film. Men jag har ingen bra hemma, vad gör jag då? Jag vill ju inte gå ut i de dåliga vädret och hyra en.

Fan de skulle vara jag som bestämde tv tablån, då skulle de vara massa skit serier som man följer.

Nu när det börjar bli kväll och det börjar komma bra tv program efter varandra, ja då blir det bättre väder och man vill ut. Helt jävla värdelöst!







milla.

11 augusti

Dagens!

Vi kom precis hem från McDonalds. Jag kom på att det är fan inte ens gott där. Men ändå äter man där, efter man har ätit mår man bara illa. Och det är fan inte meningen att man ska göra de efter man har ätit.
Idag vet jag inte alls vad som händer. Igår kväll var Natta, jag och Kimberly nere i Ugglans park och kollade på det som var där. Vi kollade inte på allt för de var så jäkla tråkigt. Synd, när det äntligen händer något i Strängnäs så lyckas det inte. I alla fall inte i mina ögon. Efter de gick vi hem till Kimberly och käkade chips med dip och satt och pratade.

Vid 12 skjusade vi hem Natta som skulle upp och jobba tidigt idag. Sen åkte vi till Statoil och köpte mer gott. Efter ett tag dök Linus, Pontus och Jimmie upp. Det blev lite tv tittande och sen drog vi hem.

Det var väl allt för den här gången..







milla.

10 augusti

Här kommer massa bilder från i lördags!


Min outfit för kvällen, Natta hade rocktema.. Jag försökte i alla fall. ;D


Annas outfit


Födelsedagsbarnet själv!


Här öppnar hon presenten från oss tjejer,
hon fick en guld fisk som heter Sten-Arne.


Molle och
Sofia


Mollie
 

Sofia


Jag och
Molle


Sen förflyttade jag mig till födelsedagsbarn nummer 2!


Robin, Sophie och Emil


Någon som jag inte kommer ihåg namnet på och Madde


Jag försöker komma över staketet för att se vad som händer där bakom,
vi hörde röster i alla fall. Men jag lyckades aldrig komma över.

Robin spelade för första gången och han vann på en gång!


Däremot gick de inte lika bra för
Emil


Robin, Emil och jag på väg till Anna på efterfest


Robin på toppen humör



Trashig brud fan! ;D


Mitt natt krubb, kokta ägg och öl


Linda och Anna busar lite


Madde står och lagar mat







milla.


10 augusti

God dagens!

Fan idag var det inget bra väder, det är moln över hela himlen. Jag har inte haft så jätte tur med väder nu på min semester, det har varit bra dom senaste dagarna men jag har haft semester i snart 4 veckor. Det här är min sista vecka! :( Jag visste att tiden skulle gå skit fort bara för att man hade semester.

Snart är det dax att flytta också, jag kollade i almanackan nu idag och det är inte långt kvar. Måste nog börja planera lite så jag inte missar något. Och hoppas det är någon som kan ta min lägenhet den 1 september, jag vill inte ha två dubbelhyror!
 
Jag skriver lite senare och lägger in bilder från i lördags, jag började göra det igår men det tog sån tid och det började ett bra program på tv så jag var tvungen att avbryta. ;D

Btw, Grattis Lars på namnsdagen. Och min bror som heter Lars Christian. ;)






milla.


9 augusti

Vilken seg dag!

Idag vaknade jag vid 11. Då låg jag och drog mig tills min bror ringde och frågade om jag kunde vara lite barnvakt medans han var iväg och fixade sin bil. Jag ställde upp så Ebba och Maja kom hit till mig. Först satt vi i soffan och kollade på barnprogram sen blev dom lite rastlösa så då byggde vi en koja.
När dom hade lekt klart i den så gick vi ut och gungade och ritade. Sen kom brorsan tillbaka och då kom yttligare två barn som man fick leka med. Jag har varit en riktigt lekfaster idag!

När dom åkte hem gick jag och Linus och käkade, var ganska hungrig efter allt lekande.. När vi kom hem somnade jag på en gång och sov från och till i flera timmar. När jag väl hade blivit lite piggare övertalade jag Linus att han skulle hänga med mig för jag ville bada. När vi väl kom fram till badplatsen och jag kände på vattnet med fötterna ångrade jag mig direkt, det var fan svinkallt!

Nu ikväll har vi grillat, kollat på film och bara segat..


Bild på kojan, och sen på Ebba och Maja. :)






milla.

8 augusti

Tjoho!!!

Jag har inte hunnit uppdaterat idag för när jag hade vaknat gjorde jag mig iordning för att sola och bada. Jag har varit ute i Löt hela dagen med Molle, Natta och Sofia. Vi har legat och pressat för att få till brännan lite. Efter solningen åkte vi och käkade. När vi hade ätit klar åkte alla hem till sig för att börja fixa allt inför kvällen.
Ikväll är det dax att fira Natta som fyllde 20 nu i veckan. Hon har valt rocktema för kvällen. Jag ska även hinna med att fira Linda som fyller idag, GRATTIS!

Har precis duschat så nu ska jag börja fixa mig.
Ha en trevlig kväll!






milla.


7 augusti

Hungrig..

Jag är ganska hungrig just nu och jag har trist. Jag har precis fått i mig två toast så nu väntar jag på att 2 ägg ska bli kokta så ska jag äta dom med. Jag funderade på varför jag var så hungrig. Men sen kom jag på att jag har inte ätit sen ungefär ett idag så det är kanske inte så konstigt.

Som sagt jag har lite tråkigt just nu så de blir ett onödigt inlägg, men va fan ni behöver inte läsa om ni inte vill. ;)
Jag kan passa på att lägga upp lite bilder från min shopping idag..


Linne, klänning, hårsnoddar, spännen, halsband,
armband, mascara och ögonskugga..






milla.

7 augusti

Jahapp

Då var man hemma från bion. Det var jag, Molle och Sofia som var och kollade på den. Jag tycker faktist att den var ganska rolig. :) Nu vet jag inte vad jag ska göra. Både Molle och Sofia gick hem till sig och jag gick hem till mig.
Linus, Oskar och Kalle kom nyss hit, dom har varit och hyrt film. Jag har redan sett filmen men den är bra så jag kanske smyg tittar lite då och då. ;D








milla.

7 augusti

HOT!

Fan det är så jäkla varmt idag, jag vet knappt vart jag ska ta vägen! Sen är det jätte konstigt väder, det har kommit två små regnskurar idag. :/ Men jag har inte varit och solat eller något idag. Vi åkte ju till Eskilstuna förut. Jag hittade lite saker i Tuna Park, bland annat en klänning som jag har kollat på förut men aldrig köpt den och nu var den på rea för 99 kr och det fanns en kvar i min storlek, så det var ju menat att jag skulle ha den. ;)
Sen hittade jag även lite halsband och armband och även ett linne, lite smink och underkläder. :)

Nu har vi precis varit nere i tvättstugan, det var ganska mycekt tvätt den här gången. Och ovanligt mycket av mina vanliga kläder. Annars brukar det bara vara mina arbets t-shirtar och något vanligt plagg.

Klockan 20.00 ska jag iväg för att kolla på bio, vi ska se Sommaren med Göran. Hoppas den är bra!


Jag idag, älskar den här t-shirten! :)






milla.

7 augusti

Hör och häpna!

Jag har varit uppe ett tag nu. Linus skulle till frissan så jag hängde med och nu ska vi bara fixa oss lite sen ska vi åka till Eskilstuna för att titta lite i Tuna Park.
Idag har vi tvättstugan. Kul att ha den på en fredag men vi har inget annat val. :/

Men senare ikväll ska jag på bio med tjejerna! :)
Nej, nu måste jag fixa mig. Hej då!






milla.

6 augusti

Ännu ett till

Det har blivit många inlägg idag men jag har inte haft något att göra förens ikväll. Jag kom ungefär precis hem. Jag mötte Molle nere i hamnen och vi gick till Riva och satte oss. Jag blev lite hungrig så jag beställde en grekisk sallad och Molle tog en äppelpaj.
Vi satt där i nästan två timmar sen var Molle tvungen att gå hem för hon ska ju jobba imorgon. När Molle gick hem mötte jag Anna och vi tog en lite promenad.

Jag är typ mer hungrig.. :/ Jag åt ganska tidigt på dan och sen var jag ganska hungrig när jag beställde salladen så blev inte så mätt. Kanske ska värma lite mat från förut idag, fast jag är inte sugen på den maten. Vilket problem jag har..


Jag innan jag drog och mötte Molle. :)


Molle, hennes äppelpaj och min grekiska sallad. :)






milla.

6 augusti

Tjoho!

Har inte så mycket att skriva men jag ville bara berätta att Nattas present är klar! Den är så bra! Vi blev riktigt nöjda med den! Jag har tagit kort på den men jag kan ju inte lägga upp så klart.
Det är snålt med bilder idag. :/ Men jag har fan inte gjort mycket idag.. Bara tråk..

Nu frågade Molle nyss om jag ville följa med henne ner till hamnen och ta en cider eller något. Klart jag hakar på, orkar inte sitta inne mer. Men först måste jag fixa mig lite, ser ut som... ja jag vet inte vad.

Hej då!






milla.

6 augusti

Puh

Jag ska snart ner på stan och träffa Sofia. Vi ska kolla runt lite och sen måste jag köpa nya vita bhar. Dom jag har kan jag inte använda längre!
Idag har jag städat en del, men det är lite kvar. Jag tog en paus från städningen och började laga mat för jag var riktigt hungrig. Jag hade inte ätit frukost än. Jag tog nyss en snabbdusch så slipper Sofia hålla andan när hon ska gå runt med mig på stan. Jag vill ju inte att hon ska kolapsa på grund av mig.. ;D

Jag väntar på att hon ska höra av sig och under tiden kollar jag på Unga mödrar. Det är en som håller på att föda barn, det ända jag kan säga är PAIN och stackars tjej. Man ser ju verkligen att hon lider..






milla.

6 augusti

Ny dag

Ännu en dag på semestern och jag vet inte vad jag ska hitta på. Såg nyss att det var ganska mycket moln ute, men får se vad som händer! :)

Igår blev det som sagt grillning hos Emil och Madde. Det var mumsigt, jag grillade kyckling. Det är faktist godare med kött. Emil grillade rebensspjäll och när han hade ätit klar de han orkade så började jag tugga på det som blev över. Det var längesen jag åt rebensspjäll, det var fan godare än vad jag mindes. ;D

Nej, nu ska jag försöka ta tag i dagen, vi hörs!






milla.

5 augusti

Tjenixen!

Jag har inte hunnit uppdatera något idag för jag har inte varit hemma. När jag vakna gick jag och käka med Madde, Anna och Kimberly. Sen har vi varit ute i solen hela dagen. Vi gick och la oss i gräset och myste.
Det har varit så himla varmt idag så till slut åkte vi och badade. För första gången i år kunde man bada, det var behagligt i vattnet och man kunde vara i ett tag utan att frysa ihjäl.
Sen började vi bygga sandslott! Det såg så jäkla kul ut när ungarna gjorde de så vi var tvungna att också göra det. Sen började ungarna brevid sno ideér av oss.

Just nu är jag hemma hos Madde och Emil. Vi ska snart börja grilla, det ska bli mumsigt. :)

Hoppas det blir bra väder imorgon med. :)


Mysning i gräset. :)


Sandslotts bygge


Jag och Anna bygger förfullt.


Som småbarn på stranden


Resultat, snyggt va? ;D






milla.

4 augusti

Tjoho

Är hemma från badning och solning nu, eller jag har varit det ett tag. Det blev ingen badning för det var iskallt i vattnet! När jag kom hem somnade jag på en gång, det är jobbigt att bara ligga på stranden och försöka bli brun. ;)

Nu ska jag fixa mig lite snabbt sen ska jag och Linus åka till Madde och Emil och äta kräftor! :) Åh, det är så gott! Det slår aldrig fel. Hoppas det blir många kräftskivor i höst! :)






milla.

4 augusti

Uppe med tuppen!

Solen skiner himlen är blå, tralalala! I natt innan jag la mig ställde jag alarmet på klockan för att jag inte ska sova bort hela dagen, för idag såg jag att det skulle bli finare väder än vad det var igår och då satt jag inne hela dagen, usch!

Jag ställde i alla fall klockan på halv 11. När den ringde gick jag på toa sen smsa jag Linda och frågade ifall hon skulle med och nu är det klart. Vi ska bara göra lite mat som man kan ta med sig sen ska vi iväg och sola och bada!

Men nu måste jag rusa till affären, har inte allt hemma.
Ha en strålande dag!






milla.

3 augusti

God kväll

Nu är vi hemma efter ha varit och fiskat i en halv timme. Det gick inte alls bra, linan var helt åt helvete och myggen åt upp mig! Jag har flera myggbet nu! Och ingen fisk fick vi, konstigt vi fiskade ju i en hel halv timme... ;P Till nästa gång ska jag fixa ny lina och hoppas på att det går bättre då! :)

Imorgon ska de bli finare väder än idag och då ska jag passa på att vara ute i de fina vädret! :)


Bild från igår när jag och Linus gick en liten promenad. :)






milla.

3 augusti

Så..

Fan det tog inte lång tid när man hade ett bra internet.
Det var bara att klicka på ladda upp så var bilden inlagd.
Här kommer dom i alla fall! ;D


Det här är från pride paraden!
På flaket såg vi bland annat, den kända frisören Bobby,
BlondinBella, hon Lulu från Äntligen hemma
och säkert någon mer som jag har glömt bort nu..


När Gynning och Berg repar inför Sommarkrysset som var på kvällen.
På andra bilden är de Salem som repar inför kvällen.


Jag och Natta i en karusell, jag tror det var Extrime. :D

När vi åker berg-o-dalbanan. Bilden längst till vänster är på Insane, sjukt rolig!!!


Natta i lustigahuset och jag i kö till en karusell. ;D


På kvällen vann vi "lite" choklad! :D






milla.

3 augusti

Yeah!

Nu har jag och Linus för flyttat oss till Robin. Jag tog med mig datorn så jag ska kunna lägga upp lite bilder.. ;D

Här är från när vi var hos pappa, de får ni se först för jag måste fixa med grönan bilderna, så dom lägger jag upp när jag är klar med de..







milla.

3 augusti

Firrefisk

Gårdagen var en seg dag. Vi satt inne ungefär hela dagen sen för att komma ut lite så skulle vi gå till affären. Då bestämde vi oss för att gå en extra lång väg, så det blev en lång promenad till affären.
När vi kom hem lagade vi tacos, mums. :) Sen spenderade vi hela kvällen framför tvn.

Idag ska vi iväg och fiska! :D Jag ska göra pasta sallad som vi kan ha med oss, så vi kan fiska en stund.

Nu hade jag tänkt att lägga upp bilderna från när vi var hos pappa men de vill inte funka så då får jag skita i de. Och bilderna från i lördags har jag inte lagt in på datorn än..






milla.

2 augusti

Oj oj oj ..

Vart ska jag börja? Det hände ganska mycket igår. Det började med att jag och Natta åkte till Stockholm och när vi kommer dit så är pridetåget i full rulle! Så jäkla kul att se! Så vi drog inte till grönan på en gång vi var tvugna att stanna och kolla lite. Man såg en hel del kändisar i tåget. Skoj! :)

Men tillslut begav vi oss till grönan och det var sjuk kul! Det blev massa karusell åkning. Vi åkte Insane och den var verkligen INSANE! Men den var så jävla rolig. Vi åkte den två gånger och andra gången var det så jäkla läskigt för vi satt med ryggen vänt åt andra hållet så man såg inte när vi skulle tippa.
Vi skrek och sen var åkturen över, det var så jävla värt det för de var sjuk kul men jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, trodde seriöst att jag skulle dö!

Inte nog med det vi vann en jätte stor choklad! Jag blev så glad så jag drog upp handen och gjorde hi five med killen som stod i choklad båset. Haha! ;D Men jag kan ju inte vara den första som blir så glad! Choklad är ju gott. ;)

När vi kom hem till Strängnäs var klockan 10 över 12 och vi hade bestämt oss för att gå ut. Snabbt hem till Natta så hon fick byta skor och sen åkte vi till BK. Där mötte vi Molle som också skulle ut nykter, så vi var tre tjejer som gick ut nyktra och dansade. Tyvärr var det inte så jätte bra musik men dansa gjorde vi ändå! ;)
Man kände hur svettigt det var och jag hade jeans och ett linne bara. Inte så värst partyklädd men vafan jag kom ju direkt från grönan! ;D

Efter krogen hängde jag med Linda, Madde och några andra på en efterfest. Var inte där så länge men en stund. :)
Åkte och hämta Linus som var hemma hos Kalle, sen åkte vi hem.
När jag precis hade kommit hem vid 20 i 4 ringer Oskar, han undrade var alla var och alla var typ hemma så då frågade han mig om jag kunde skjusa hemma honom. Det gjorde jag och han bor väldigt mycket ute på landet. När vi åker ute i skogen ;) säger han att det brukar komma upp massa djur på vägen men de gjorde det inte. Förutom när jag hade släppt av Oskar då kom det upp en katt, två harar, en räv och ett rådjur!

Det här blev ett långt inlägg så bilderna lägger jag upp senare, orkar inte nu! ;)






milla.

1 augusti

TJOHO!!

Nu har jag precis fått i mig lite frukost som bestod av en tomat med aromat på och två glas juice. Bra frukost va? Men jag måste få i mig lite och jag visste inte vad jag var sugen på. Sen när Natta och jag kommer till Stockholm ska vi äta något mer. Ville bara få i lite i magen tills då.

Igår blev det en spontan utgång med Linda, det var riktigt roligt. :) Sofia och Natta kom förbi och var med ett tag. :)

Nej nu måste jag fixa de sista och sen dra! Fotografiaparaten är laddad så nu är det bara att köra! :D
Hoppsa ni får en bra dag, det kommer i alla fall min att bli! ;)






milla.

RSS 2.0