30 oktober

P p p p p p..

PAAAAAAAAAAARTY! Som sagt vi är hemma hos Natta paaaartar som faaaaaaaa(N)!!! Synd att ni missar de folk, ni hade velat vara här! ;D Senare ska vi ut som sagt.....

Men ni får ha en så förbannat, jävla ku* kväll! (höhö) ;D






milla.


30 oktober

Hej hej!

Jag kom nyss hem till Natta så jag passar på att låna hennes internet så jag kan skriva vad som hände mig igår. :P

Det var så att Linus köpte en lott för mina pengar som han vann 50 kronor på. Så igår innan jag och Natta sa jag till Linus att han hade en lott som skulle lösa in. Men då sa han att det var min lott för att det var för mina pengar som han hade köpt den.
När vi stod och kollade på Martin Stenmark gick vi in på Pressbyrån för att Natta skulle köpa något att dricka, då passade jag på att lösa in lotten. Jag tog två nya och vann 50 kronor igen. Då gick jag tillbaka och fick en dubbel lott som jag också vann 50 kronor på, så jävla tur. Då tänkte jag att jag tar två nya lotter igen men trodde verkligen inte att jag skulle vinna igen. Vad tror ni jag gör?! Jo jag vinner 50 kronor igen. Men då köpte jag inga nya lotter för då skulle jag säkert inte vinna så jag tog ut 50 kronor. ;D

Jag tror det var meningen att jag skulle bli 50 kronor rikare. ;P

Men nu har jag inte tid med de här mer, det är paaaaaty to night! Vi ska vara hemma hos Natta. Just nu är det jag, Natta, Emma, Linda och Anna här men Madde kommer också. Bara massa brudar!

 

Nej, in i dimman, TJING!

 

 

 

 

 

 

milla.


30 oktober

Hej hej. Jag bloggar från mobilen. Jag sitter och käkar lite lunch. Och ja Molle, snart är de helg! Så jäkla skönt! :D sen när jag sitter vid en dator ska jag berätta en sak som hände mig igår. :p haha, helt sjukt! Vi hörs senare!

29 oktober

Hello

Jag sitter hemma hos mamma och är inne på Facebook. Jag har precis fått ett mail av Camilla där hon berättade lite saker.
Bland annat berättade hon att hon ska iväg och backpacka i Kina och lite runt där. hon kommer vara borta lite mer än en månad men sen i mitten av december kommer hon hem till Sverige och då har jag första tjing på henne!
Vi måste måste måste träffas då för jag saknar den galanfan så förbannat mycket!!


                                        KOM HEM NU!






milla.


28 oktober

Kluven

Jag funderar på att sluta blogga.
Det är så trist när man inte får kommentarer när man ser att det är folk som läser. Och alla som bloggar måste ju erkänna att det är roligt att få kommentarer, man bli mer peppad på att skriva då.
Det är väl så att jag inte skriver något roligt eller intressant så folk bryr sig inte..

Tack Lars för dina kommentarer i alla fall! :)






milla.

27 oktober

SMASKEN!

Jag är hemma hos mamma och äter min favosoppa! Så förbannat gott! Hade jag bott hemma så hade jag ätit det flera gånger om dagen.

Idag på radion pratade dom om att ungar (7-12 år, enligt en undersökning) som har märkes kläder och dyra elektronik grejor som tex. mobiltelefoner, mp3 med mera har mer kompisar än dom som går i "vanliga" kläder och inte har några dyra elektroniksaker.
De diskuterades om hur det kan vara så.. Föräldrarna kanske?
Det är ju inte så att barnen tjänar pengarna själva och går och köper kläder och saker. Men det är ju sjukt vad saker och ting sjunker i åldrar. Det var en mamma som ringde in och berättade att hennes dotters högsta önskan var att få en mobil telefon och hon gick i 2an.. okej..? :/






milla.

26 oktober

Halloj

Så.. nu har jag betalat räkningarna. Shit vad kul det är när pengarna bara försvinner!
Jag glömde sladden hemma så det blir inga bilder. :/ Har egentligen inte så mycket att skriva just nu.

Dagen har varit rörig, eller inte rörig men många bollar i luften. Jag har åkt mellan 4 olika jobb idag, känns som jag inte har fått något gjort, känns mest som att jag har åkt bil.
När jag kom hem hann jag varva ner en stund i soffan sen var det dax för tvättstugan som vanligt på måndagar..

Nej, nu vill Linus ha datorn, tjing!

 

 

 

 

 

 

milla.


26 oktober

Tjohooo!

Jag är hemma hos mamma och käkar, då passar jag självklart på att använda internet!
Jag kan inte lägga in bilder eller något eller för hos mamma har jag ingen sladd till mobilen. Det är kommer bli ett tråkigt inlägg men jag vill ju uppdatera medans jag kan. Måste betala räkningarna idag, de får bli hemma hos Linus föräldrar de går inte hos oss. Så sjukt irriterande!

Det här får vara allt för mig. Kanske kan uppdatera med lite bilder senare! :)






milla.

24 oktober

HEEEJ!

Jag lever men mitt internet lever inte så bra, de ligger typ på dödsbädden. Som vanligt i slutet vad månaden. Det tar skit lång tid att komma in på en sida och då har man ingen lust att ens försöka. Det är därför jag inte har kunnat skriva.

Sen sist har det väl inte hänt något speciellt. Jag som har varit duktigt och tagit kort för att lägga in på bloggen och så men det har ju varit helt i onödan..

Men nu sitter jag hemma hos Molle och hon var snäll och lät mig låna hennes dator så jag kan få lite update om vad som händer i världen..

I dag blir det nog bara att dega i soffan och glo på film, jag ska låna nåra filmer av Molle hade jag tänkt. :)

De känns som att de här inlägget blev lite rörigt men så får de bli.. Vi får se när jag kan uppdatera nästa gång.
Ha det så bra allihopa!






milla.

20 oktober

God kväll

Jag är riktigt trött nu, blev snart sängen.
Ikväll har jag, Anna, Linus, Nenne och Basse varit i "badhuset". Det var det ruttnaste jag sett. Badhuset i Eskilstuna är inte bra men här i Strängnäs var det fan sämst. :P Nej då, eller jo men kul hade vi de ändå. ;D
Efter det drog vi och käka, de var gott men sen var de bara att skynda sig hem för Desperate housewives började. Tyvärr missade jag Ugly Betty.

 

God natt!

 

 

 

 

 

 

milla.


20 oktober

WOHOOO!

Nyss ringde han som håller på hemma hos oss och sa att han hade fått reda på att jag var plattsättare. Då frågade han mig först om jag ville lägga golvet själv, alltså han anlitar mig. Men de sa jag nej till. Tycker det kan bli skönt att någon annan gör jobbet åt mig. ;D Hoppas dom är extra noga nu när dom vet att jag är plattsättare! ;P

Sen berättade han att vi får bestämma plattor själva! :D Fattar ni roligt, i alla fall för mig. :P Han sa vilket pris han får köpa plattor för, så får jag kolla upp det. Och eftersom jag har rabatt på kakelställen så kommer jag kunna hitta mycket finare plattor! :D

HAPPY HAPPY!






milla.

20 oktober

Hej hej!

Imorse var det inte min morgon, jag var skit trött och jag försov mig! 20 över 7 ringde det i min telefon och jag blev skit förvånad och tänkte vem fan ringer så här tidigt (min klocka hade ju inte ens ringt, tänkte jag).

Då var det en kille som skulle komma till oss idag och börja fixa i vårat kök. Dom ska tydligen riva upp hela golvet, så vi ska få nytt. Han frågade om jag inte hade fått någon information om det av fastighetsägaren. Det har jag inte.
När jag kom hem en dag för några veckor sen var fastighetsskötaren där och han jag pratade med i morse. Dom var där för det hade läckt vatten i köket. Dom sa att dom skulle återkomma och säga till när dom skulle börja men de har dom inte gjort. Utan imorse ringde dom bara och frågade hur dom skulle kunna komma in.

Aja, man får väl se de på den posetiva sidan.. Vi får nytt golv i köket! :)






milla.

19 oktober

God kväll

Väldigt seg dag idag men när jag hade slutat åkte jag hem eller inte hem hem utan hem till Strängnäs. Jag drog iväg och sola på en gång, åkte inte ens hem. Shit vad varmt de blev den här gången, trodde jag skulle smällta bort!

När jag kom hem efter solningen tog jag mig en dusch sen var det dax för att ha tvättstugan. Vi ska bara gå dit en gång till sen är de klart, så skönt!

Resten av kvällen blir de tv-tittande. :)








milla.


19 oktober

Tjolahopp!

Jag är hemma hos mamma och äter lunch just nu, idag blev det mat från pastahuset! Såå gott, varför har inte vi något liknande i Strängnäs? Fast jag är lite tråkig jag tar alltid samma sås. ;D

Igår hade jag en riktigt slappar dag. Jag gick upp vid halv 2, då förflyttade jag mig in till vardagsrummet och låg där i soffan med datorn i knät och tvn på. Skulle egentligen iväg och sola igår men det blev bara undra av, jag var för lat.
Jag och Linus tog oss till affären fram och tillbaka. På kvällen kollar vi på tv sen var de lägg dax..

Fan vad jag inte tycker om måndagar.. När klockan ringer på morgon vill man bara slänga den i väggen och somna om, men tyvärr går ju inte det. Man har ju ett jobb att sköta.
Sen är det inte alls kul att åka till jobbet för det är kolsvart ute på morgonen så det känns verkligen som att man går upp mitt i natten. Förut höll i alla fall solen på att gå upp bakom mig men så är det inte alls nu..






milla.


18 oktober

..

..jag blir så irriterad!..






..milla.

17 oktober

Hola

Klockan är nu halv 5 och min syster dyker upp snart, sen ska vi som sagt iväg och träffa två av våra kusiner. Vi ska äta mat och sen umgås, det kommer bli mycket trevligt. :)
Jag har suttit och väntat på duschen så jag kan bli fräsh och fixa till mig inför kvällen. Den blev precis ledig så jag ska ta mig en dusch alldeles strax.

Jag har som vanligt problem med att välja kläder inför kvällen. Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. Jag får väl ta hjälp av syster, hon är påväg hit nu.

Men nu ska jag duscha, tjarå!








milla.

17 oktober

GOD MORGON!

Jajamen, jag har precis gått upp. Ganska skönt att få sova ut men ändå inte för jag vaknade med huvudvärk. Tror jag sov lite för länge. :/ Men jag har tagit en huvudvärks tablett så hoppas det gör över snart. Jag vill ju inte ha ont i huvudet nu när det är helg!

Får bara bli dom här raderna så länge, kanske uppdatera lite senare. :)






milla.

16 oktober

Tjenixen

Jag sitter här hemma och väntar på att mat ska komma. Jag är svin hungrig. Anna kom precis hit, vi ska kolla på Idol ikväll. Natta kommer också över och kollar på de. :)

 

Imorse när jag kom ut till bilen så satt det en lapp frame på rutan. Först trodde jag de var en p-bot, men det var de inte, tur! Det var en lapp som de stod att jag inte fick parkera där. Fastigheten bredvid våran har en parkering för hyresgästerna och gäster. Så där har jag ställt mig dom senaste dagarna för där jag brukar stå (utanför mig längst gatan) har dom grävt upp så man kan inte stå där längre.
Plus att den där parkeringen som jag har stått på är det aldrig någon som står på, det kan vara en bil lite då och då. Varför inte bara låta mig stå där då?!

Ha en trevlig kväll, jag kanske skriver några radet senare!



                            Lappen som satt på rutan..


                    Parkeringen, som ni ser så står de ingen där..


                      Här brukar jag stå med bilen men de går ju inte..







milla.


16 oktober

FREDAG

Jag har ju färgat håret som ni ser. Igår hade ingen av mina jobbarkompisar sett de tills slutet av dan när jag träffade Jesse. När han såg mig trodde jag han skulle säga något om min hårfärg, han är ganska bra på att lägga kommentarer.. Vet du vad den blinde fan säger?!
" Har du nya glasögon? "
Jag direkt: " men va fan är du bilnd?! Jag har för fan färgat håret! "
Han: " Jahaaaaaa! Var det de som var annorlunda med dig idag.. "

Och typ nyss ringde min chef mig och frågade hur det gick. Jag höll just då på att packa in saker i bilen. Då sa han " Jag ser dig, har du färgat håret?!?! " Jag var nämligen och jobba i närheten av hans boende.. Han såg att jag hade färgat håret på typ 200 meters håll men Jesse såg inte att jag hade gjort de när jag stog 2 meter ifrån honom.

Jag ska äta klart min mat nu sen ska jag glo runt lite på nätet, känns som att det är mycket jag måste kolla idag.. 






milla. 

15 oktober

Tudelilulu!

Jag är så förbannat trött, skulle kunna somna sittandes utan tvekan. Jag väntar på att klockan ska bli 21.00 så de börjar något på tv som är dugligt att glo på. Just nu sitter Linus och spelar tvspel och jag checkar runt lite på internet. Har inte så mycket att göra.

 

Imorgon är det fredag, FAN SÅ UNDERBART! Jag älskar fredagar, men vem fan gör inte de? Så fort det är måndag längtar jag till fredag. Helst fredag efter 4, då är jobbveckan klar.

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, ska ta de så lugnt som möjligt! Imorgon har jag planerat att kolla på Idol, när de är slut kommer jag säkert gå och lägga mig. På lördag blir det middag med syster och två av mina kusiner. :) Fast jag har planerat att ta de lugnt då med.


                        Jag just nu, visst ser jag pigg ut?

 

 

 

 

 

 

milla.


15 oktober

God kväll

Jag kom hem för ungefär en timme sen, var tvungen att jobba över lite. Det blev bara två timmar så det gör inget. När jag kom hem höll Linus på med maten så vi har precis ätit, jag var vrålhungrig och nu är jag svin trött! Egentligen vill jag gå och lägga mig nu men de går ju icke.

 

Ska nog ta mig en dusch sen sätta på mig mjukis kläder och bädda ner mig i soffan. :)

 

 

 

 

 

 

milla.


14 oktober

I'm a brownie!








milla.


14 oktober

Lunch

Är hemma hos mamma på lunch, vi har precis ätit. Tror jag ska lägga mig och vila resten av lunchen, har ganska ont i huvet.

Nej, det här får vara allt för de här inlägget, tråkinlägg men skit samma, tjing!






milla.


13 oktober

Ett snabbt..

..inlägg innan Ugly Betty börjar. Jag kom hem vid halv 7, då drog jag och Linus iväg och åt. Jag var vrålhungrig så jag blev inte så mätt. Moff..

Idag har jag jobbat och efter jobbet var jag hos frissan. Mer orkar jag inte skriva, och kommer inte skriva något mer inlägg idag. Jag är för trött för de.

Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll, tjing!






milla.


13 oktober

God lunch!

Jag sitter hemma hos mamma och äter lunch för första gången på länge. Jag köpte en Findus mat som var så där god. Jag ville testa något nytt men jag skulle köpte något som jag vet att man kan äta. Den här var inte så jätte god men sen såg god ut på kartongen. ;D

Nu när jag sitter och äter känner jag hur jävla ont jag har i en tand, tur att jag ska till tandläkaren den 22. Eller det kanske inte är så tur, de kommer nog bli dyrt. Fy fan för att behöva betala tandläkaren.

Efter jobbet ska jag till frissan! :D






milla.

12 oktober

Update

När jag kom hem började vi städa direkt, vi fick till och med hjälp av Pontus och Basse. Nu ser det ungefär ut som ett hem, plus att vi har tvättstugan och den är klar om en timme, så jäkla skönt!

 

Det gick helt okej på jobbet, seg som vanligt på måndagar. Hoppas den här veckan går fort som dom senaste veckorna har gjort. När jag tänker efter.. fan vad fort september gick! Och snart har halva oktober gått! Dagarna bara rusar iväg!

 

Vi var nyss inne i tvättstugan och stod och hängde upp tvätt så kommer det en granne och jag står med bött hår i en knut på huvudet och rosa pyjamas byxor med pandor på. Haha, lite pinsamt. Och jag vet vem tjejen var hon är lika gamla som mig och känner mina kompisar. Hoppas hon inte känner igen mig. :P


                       Så här mörkt var det när jag åkte till jobbet idag! :O


                                                 Mina snygga braxer!







milla.


11 oktober

God kväll

Jag sitter i soffan och väntar på att Privileged ska börja.

Igår blev det en lyckad kväll! Det började med att Anna kom hit och vi fixade oss lite. Sen skulle vi dra och käka trodde hon! Men de skulle vi inte, vi skulle hem till Sofia för där väntade alla andra tjejer som hoppade fram och överaskade henne. För denna kväll blev det till att fira henne. :)

 

Det blev förfest hos Sofia sen drog vi till BK där det bjöds på dans och skratt. Efter de drog jag Emil, Dan och Anna på efterfest, där Madde hade varit hela kvällen för hon var lite osmart och glömde sitt legg så hon kom inte in.

 

Idag har jag bara segat, alla killar har varit här och spelat tvspel och jag har suttit med datorn och spelat spel på Funplanet, hur länge sen var de inte man var inne där!? Haha..

Nu är killarna iväg till affärn för att köpa lite gott medans jag ska kolla på tv. Sen vet jag inte vad som händer. Får se om dom hyr Bert för dom har varit sugna på att se på de i flera timmar.

 

 

 

 

 

 

milla.


10 oktober

Puh

Nu har jag så ont i fötterna! Har gått på marknaden ett tag med MaddeEmil och Dan. Jag och Madde letade efter strumpor sen när vi gav upp och gick till ett stånd så fanns det inga fina men vi köpte ändå. Nyss när jag gick tillbaka hem från bastuloppet hittade jag de perfekta strumpståndet! Något besviken!
Som sagt såg nyss bastuloppet med mamma, Martin, min bror och hans franska kompisar. Förstår inte hur dom tänker när dom ställer upp på de..? Dom får ju inte ut något av det, wow dom får vara med i en klubb i skolan.. Min skola hade inget sånt och jag klarade mig mycket bra utan det, plus att jag slapp skämma ut mig..

Om lite mer än en timme kommer Anna hit, då ska vi som sagt börja fixa oss och ladda inför ikväll! :)

 

Jag tänkte äta lite choklad toppar nu om jag införskaffade mig idag. ;)

 

 

 

 

 

 

milla.


10 oktober

Uppe med tuppen!

I alla fall för att vara en helg. ;) Jag ställde klockan på halv 11 så jag inte ska sova bort hela dagen. Måste ju hinna med en hel del idag..

 - Fixa mig
 - Möta mamma, Christoffer och hans två vänner från Frankrike

 - Gå på marknaden

 - Hinna till systemet

 - Änna kommer hit efter hon har slutat jobbet 

 - Vi ska fixa oss sen dra iväg och käka!


Linus har satt på musik som strömmar i hela lägenheten, man har kommit i stämning för dagen. Men jag får faktist en liten känsla av julafton. :/ Hehe, myspys!

 

Nej nu måste jag gå och fixa mig. Madde, Emil och Dan plingade nyss på dörren och frågade om vi skulle med på marknaden. Jag måste skynda mig nu, tjingeling!

 

 

 

 

 

 

milla.


9 oktober

HELG!

Idag händer det inte mycket men en sak vet jag att jag ska göra och det är att kolla på Idol. Sen ska säkert killarna spela tv spel så det blir nog inte någe mer tv tittande ikväll.

Men imorgon är det marknad här i Strängnäs, det ska bli skoj. Måste ju köpa choklad toppar sen tror jag det blir strumpor i år. Köpte aldrig de förra året. ;P


Nu ska jag ta en huvudvärks tablett och sen ringa Natti och beställa mat, de får bli hemkörning, jag orkar inte gå och hämta. Ja, jag är  l a t!

 

 

 

 

 

 

milla.


8 oktober

God kväll

Nu är det inte jag som spelar Super Mario längre. Killarna har tagit över kontrollen. Jag sitter här vid datorn och glor runt på nätet, det kommer inte bli någe tv tittande för mig denna kväll. Dom ska försöka klara ut hela spelet.. Tur att det är torsdag och inget bra på tv ikväll.

 

Jag har varit i affären och köpte lite gott, om inte mat vill ner i magen så kanske kuckelimuckmedicin vill. ;D

 

 

 

 

 

 

milla.


8 oktober

God dag..

Idag mår jag inte alls bra. Illa måendet har lagt sig lite men huvet dunkar som fan fast jag har tagit tablett. :/
Just nu sitter jag och spelar Super Mario 3. Hur kul som helst men jag blir så jävla arg när det inte går bra.. Men det är bara att mosa på!

 

Ska fortsätta spela nu, lär ju spela ett tag.

 

 

 

 

 


milla.


7 oktober

Tjoooho

Tänkte lägga upp massa bilder från i helgen men jag orkar inte göra det nu, det tar så lång tid att lägga upp bilder med de här bredbandet. Jag får ta de en annan dag. Så säger jag hela tiden så dyker aldrig bilderna från helgen upp.
Jag är lat helt enkelt, fast de var väl ingen nyhet.. ;D

Ska kolla klart på Arga snickaren och sen blir det Greys Anatomy. ♥






milla.

7 oktober

Blaha blaha

Jag har inget att skriva just nu, men jag känner för att uppdatera.
Så det får bli några bilder istället. :)


                                       Soluppgång :)


  Första gången jag fick skrapa rutorna för den här hösten/vintern. Det var i fredags..


                         Jobb som jag har gjort. :) Golvet är fortfarande blött..


                                         Jag i lördags innan party. :)







milla.

6 oktober

Dunder kväll!

Jajamen, ikväll är det massa bra på tv! Eller två bra saker som jag har längtat efter. Först klockan 20.00 är det Ugly Betty och sen klockan 21.00 är det Desperate Housewives. Som jag har längtat! Äntligen ska man få veta vad vem Mike gifte sig med. Hoppas det var SusanUgly Betty kommer jag inte ihåg hur det slutade.. :/ Det ska bara bli roligt att se det igen.


                  Desperate housewives och Ugly Betty ♥

              
   Och imorgon är det Greys Anatomy, nu är tv tablån back on track!






milla.


6 oktober

LÄS DEN KURSIVA STILEN ! ! !

Jag är hemma nu, har precis duschat och håller på att färga mina ögonbryn. Dom börjar bli ljusa igen! Tycker jag får färga dom hela tiden. Men det är skönt när det är gjort, då har man i alla fall ögonbryn som syns. :)

Igår kväll fick jag ett meddelande från ett nummer som jag inte hade i mobilen. Men i smset stod det en mycket bra sak. Man ska egentligen skicka de där meddelandet vidare men jag orkade inte då, jag skulle precis lägga mig. Jag bestämde mig för att skriva meddelandet här i bloggen istället. Det är nog mest riktat till tjejer så läst här!

" Nu finns det ett telefon nummer du kan ringa om man är ute och går på kvällar/nätter och vill ha sällskap i luren medan man går. Man talar om var man är och vart man ska och så har man linjen öppen medans man går och om något skulle hända så ser personen i andra änden till, som följer dig på en karta, att du får omedelbar hjälp.

Vidarebefodra detta meddelande till alla tjejer du känner, och knappa in detta nummer på din mobil.

Tel. Nattknappen, polisen jourtelefon.
08-50446666
"

 

Så tjejer se till att ni har det där numret i era mobiler nu! Jag tror det här kan hjälpa många från att bli våldtagna eller misshandlade eller rånade.
Jag har lagt in numret i min mobil. Jag brukar ringa någon kompis när jag går hem själv men om det inte är någon som svarar eller något så kan man ju ringa de här! :)

Någon mer än jag som tycker att det här verkar vara en bra grej?






milla.


5 oktober

Snart natti natt

Ikväll har vi bara degat i soffan och glott på massa tv program. Och nu är jag skit trött, så snart blir det sängen för min del.
Idag blev det mat på McDonalds med Emil och Madde. Vi orkade inte laga mat idag för det skulle bli så sent eftersom vi hade tvättstugan och var tvungna att åka iväg och stor handla. Så nu är kyl och frys påfyllt så vi slipper smälta.

 

Idag på radion snackade dom om att föräldrar ska ta betala för sina minderåriga ungar som åker dit för brott. Det är väl självklart att dom ska de?! Fan kan dom inte ta hand om sina barn så ska dom fan betala för det dom gör. Dom får skylla sig själva när dom inte tar hand om sina barn och vet vad dom håller på med..

Nej nu är det natti natt!






milla.


5 oktober

USCH!

Imorse var jagi nte alls på humör för att jobba. Jag ville bara ligga kvar i sängen och sova! Jag var hur trött och seg som helst. Har nog inte fått vilat upp mig så bra efter helgens bravader..

I lördags började vi som sagt förfest hemma hos Natta. När dansen började dra igång var det dax att kila iväg på 60 års festen.
Där var det mycket trevligt och kul, roligt med massa folk. :) Så roligt att alla hade gått in för desscoden också. Det bjöds på mycket skratt och dans. :)

Nu måste jag skynda mig lite, vi har tvättstugan så jag måste samla ihop allt som ska tvättas.
Bye bye, hej då, tjingeling!






milla.

3 oktober

Tjola!

Just nu sitter jag hemma hos Natta, vi förfesta lite innan vi ska kila iväg på 60 år fest (de är 3 som fyller 20). Just nu är det bara jag och Molle här men sen kommer Sofia och Sara också. :) Det ska bli kul, det är en stor fest med massa människor, hoppas på en toppen kväll. :)

Igår blev det party, jag bestämde mig i sista sekund. Jag låg hemma på soffan och sega men så tyckte Madde att jag skulle hänga på så, så blev det. Jag hoppade in i duschen sen åkte jag upp till Emil och Madde. Där fixade jag mig sen började vi festa.

Vid 21 åkte vi vidare på till en annan fest. Där var vi tills det var dax att dra ut på krogen. Ute på krogen var det helt okej. Alla drog ju typ ifrån mig, men det fanns andra ute som jag umgicks med. :)

Idag har mina mor varit poå besök. :) Mycket trevligt bara det att hon aldrig kan låta bli att städa. Det får du sluta med mamma. ;)

Men nu ska jag åter gå till förfestande, TJARÅÅÅÅÅÅ!






milla.


2 oktober

Fredag = FAN VAD SKÖNT!

Ja nu har halva dagen gått, så det är bara halva dagen kvar sen är det HELG! Det ska bli så skönt. Vet inte vad jag ska göra ikväll, tror jag bara ska dega i soffan. Det kan vara skönt för jag har ont i hela kroppen.
Speciellt i högra axeln, jag tror den är överansträngd.

Jag jobbar i Strängnäs idag så jag är hemma på lunch nu. Idag blev det mexican soppa, jag har bara kunnat ta nåra skredar för det är så jäkla varmt så jag får vänta lite tills den har svalnat. :)

 

 

 

 

 

 

milla.


1 oktober

Burr

Det är så jäkla kallt det är. På morgon när man sätter sig i bilen gäller det att dra på högsta värmen så man inte fryser ihjäl på väg till jobbet.
Igår när Anna och jag gick till affären hade jag på mig dunjackan och en fet halsduk, ändå frös jag lite. När jag gick till affären var det fin väder och solnedgång över hamnen sen när vi gick tillbaka till mig så spöregnade!


                               Så här fint var det när jag gick till affären

 

 

 

 

 

 

milla.


1 oktober

Inne på oktober nu

Jag är ny-hem-kommen från jobbet. Idag fick jag lov att jobba över, vi var tvugna att bli klara med 6 kök tills imorgon. Så nu är dom satte. Mot slutet var det lite stressigt, var tvungen att att skynda mig så jag hann till Erikstedt (en kakelaffär) för att hämta grejor tills imorgon. Och dom stänger klockan 18 och vägrar svara när jag ringer för att säga att dom ska vänta på mig.

Så i slutet var jag dung sur av svett och helt röd i ansiktet, kändes som värsta träningspasset. Upp och ner på stege, plocka undan, diska verktygen mm..


    När jag åkte hem idag var det solnedgång bakom mig och månen framför mig..
Var tvungen att ringa in den så ni ser vart den är på bilden för den syns inte mycket.

 

 

 

 

 

 

milla.


RSS 2.0