29 november

God kvällens!

Vi sitter och kollar på Ensam hemma medan vi väntar på att maten. Senare ikväll blir det nog bio. :) Vi ska kolla på 2012, hoppas den är bra. Annars har man ju gått på bio i onödan men de är ju smällar man får ta när man inte har sett en film. :P

Vad gör alla ni andra en söndagskväll som denna?

 

 

 

 

 

 

milla.


29 november

Färdigt

Ja nu ska vi äta frukost, lite sent som sagt men det gör inget. Det är söndag och då har inte tiden så mycket roll, det ska bli mysigt i alla fall. :)








milla.

29 november

FÖRSTA ADVENT! :D

Men vart fan är snön? Jag vill ju ha snö, jag tycker om vintern, kylan och snön. Nu är det faktist första advent och då ska det vara snö..
Jag funderar på att gå till affären och köpa nybakat bröd och duka fram till värsta frukosten när man ska tända första ljuset. Det vore mysigt. :) Visst det kanske blir en sen frukost men så blir det när man går upp sent. ;D






milla.

28 novemeber

GOOOOOOD MORGON!

Går blev de en lyckad kväll vill jag säga! Vid 12 eller något drog vi ut och dans! Jag får lägga upp bilder senare om jag tog några. Eller jag vet att jag tog men jag tror inte de blev så många. :/
Idag är de bara att köra på de igen, för idag ska Madde firas! :) Så vi ska vara där klockan 6 ungefär..

 

Tur att jag typ aldrig blir bakis, jag blir bara seg men de är bara att ta upp tempot och sova när man kommer hem på natten. ;D

Jag ska kila ner på stan och fixa lite saker. :)
Hej då!






milla.


27 november

Tjohoo!

Jag är hema hos mamma och äter lunch, idag blev de skomakarlåda. Helt okej gott faktist. :)
Jag känner mig lite stressad idag för jag måste hinna med en massa saker innan det kommer ungefär 17-18 tjejer hem till mig. Ikväll har jag ordnat en liten tjejkväll. :)
Hoppas kvällen bli riktigt jävla lyckad! Kul att så många kunde komma. :)

Nu på lunchen tänkte jag hinna med att byta julstjärnorna som jag köpte igår. Dom såg lite fjuttiga ut i våra fönster så jag måste hitta två andra som är lite större.

Har inte tid att skriva mer, måste få i mig maten och åka vidare. Tjing!






milla.


26 november

God kväll!

Nu har jag varit hemma ett tag och fått upp ganska mycket. Eller de mesta som införskaffades idag. Mamma och jag var i Kungsör och kollade i en affär sen åkte vi tillbaka till stan och stressade runt i affärer för alla stängde vid 19.00.

 

Tyvärr har jag inte tagit bilder på de så ni kommer inte få se. Jag måste stryka gardinerna, såg de när jag hade satt upp dom.

 

 

 

 

 

 

milla.


26 november

Hoho

Jag kom precis till mamma, vi ska iväg och köpa lite julgrejor till mig och Linus. Hoppas vi hittar massor. ;P Jag vill att det ska se ut som ett riktigt julhem denna jul, det är så mysigt! :)
kommer säkert inte lyckas men man kan ju alltid försöka. ;D

Har inte tid att skriva mer, vi ska åka.
Jag skriver nog lite sen när jag har kommit hem och berättar hur det gick! ;)






milla.

25 november

Nu är de kvällen

Jag har inte haft tid att skriva idag. Jag åt inte lunch hos mamma och när jag kom hem började vi fixa i köket på en gång. Sen drog vi till affärn och pantade, det lönar sig att ha folk här hemma 24/7, vi hade pant för över 100 kronor! :O

Sen skulle vi bara handla smör och bröd men de blev en hel del mer, lite jul saker också. :P


               Så här blev den i år. ;D


                          Golvet är klart, så här blev det.. 
                 Ursäkta röran men de var mitt i städningen.







milla.


24 november

Wiihooo!

När jag kom hem förut idag så var det massa killar här, bland annat Martin. Han hade med sig mobilen! :D Så nu har jag suttit och försökt förstå mig på den. :P

Från och med nu gott folk kan man även ringa mig, inte bara skit sms.

 

Jag ska göra mig i ordning lite för klockan 7 ska jag vara vid Ica. Då har nämligen Natta slutat och vi ska gå och äta. :) Det är bra för jag är skit hungrig!!!

Linus skulle få mat hemma hos Pontus, han fyller idag så de skulle bli en middag med bara killar så jag fick inte följa med. Men grattis i alla fall! ;D


                                   Så här ser den ut.. :)

 

 

 

 

 

 

milla.


24 november

God kväll

Jag har nästan precis kommit hem. Jag möttes av ett klart kök. :) Fast golvet måste torkas av innan man kan ställa tillbaka allt.

Mamma ringde mig förut och sa att hon hade en överaskning till mig och Linus. Men jag orkade inte åka dit efter jobbet för jag har ont i huvet och de är så mycket trafik efter 4, då tar de år att komma fram och jag ville bara hem. Jag fick reda på att hon hade gjort julskinka till oss! Fattar ni hur jäkla gott och vilken super mamma jag har! :D
Förlåt om jag inte lät så glad i telefon men jag var lite stressad och ville bli klar med de jag höll på med.

Btw, det är löning imorgon! :D






milla.


23 november

Hoho

Tänkte bara att jag skulle bjuda på lite bilder innan jag lägger mig.

              Ett till hjärta, och denna gång på Jimmies tröja.

         Han hade varit ute i regnet och fått in vatten på tröjan.


                  Mitt lilla gottis bord i fredags på jobbet. ;D


       Idag på jobbet fick jag sällskap av en katt lite då och då. :)






milla.


23 november

Wiho!

Vi har internet! Molle var så snäll och lånade ut deras till oss undertiden som vårat är inne på lagning! :D TACK TACK TACK Molliepolliesötnos!

Idag har dom lagt golv i våra kök så imorgon kommer dom och foga. :) Den här veckan blir det i alla fall klart, det ska bli skönt! Fast det ska målas lite men jag hoppas det blir klart så fort som möjligt så man får iordning lite.
De halva rummet är de K A O S i.


   Kyl/frys och spis står i hallen.. Dom upp och ner vända plattorna kan vi gå på
                    det är väldigt bra annars kommer vi inte in till toan..






milla.


22 november

God kväll

Sitter hemma hos Emil och Madde just nu. Madde fyllde år i fredags så ikväll fick vi komma över på lite smörgåstårta. :) Jag kan säga att den satt fin, moff som jag är. ;D

En annan grej som jag vill meddela är att vårat internet har gått sönder helt. Så vi har inget internet alls. Jag ska posta de idag så det kommer in på lagning.

Nu måste jag kila, vi ska hem och flytta på kylen och sedan kolla på tv.
Tjingeling!






milla.


21 november

Lördags kväll

Jag sitter och kollar på Beck - Mannen med ikonerna. Har sett den ett antal gånger förut men de gör inget, jag kan se den flera gånger!

Vid 8 kom vi hem från mamma. Där var det trevligt med god mat, som jag fick med mig hem. Jag har blivit hungrig igen så jag funderar på att värma lite av maten. :)
Nej, nu ska jag kolla på vidare på filmen.

   Christoffer öppnar presenter. Sorry för den suddiga bilden men

         den är tagen med min mobilkamera som inte alls är bra..








milla.


21 november

Hej hej!

Snart ska vi bege oss till mamma, jag har precis sminkat mig.
Måste bara fixa håret sen är jag klar. ;D
Vi hörs senare!


 






milla.

 


21 november

GOOOOOD MORGON!

 

Eller typ, jag kanske gick upp för en halvtimme sen. Igår blev de en toppen kväll! Jag och Molle satt som sagt här hemma hos mig med lite tända ljus, Idol, glatthumör, alkohol.. Och även lite sällskap av Natta en stund. :)
Vi blev lite dans sugna och gick till Underbar. Vi kom så sent så vi tyckte de var lite surt att få betala 100 kr för typ 40 min eller hur länge vi nu var där.. Då var tjejen i kassan snäll och lät de bli betala-för-en-gå-in-två. ;D

Tyvärr låg min kamera på laddning igår så det blev inga bilder tagna.

Idag ska vi åka till mamma där vi ska fira Christoffer som fyller på måndag. :) Det ska bli trevligt och gott att få mammas mat! :D


                     Så här pigg ser jag ut att vara just nu

 

 

 

 

 

 

milla.


20 november

Fredags"mys"

Ja, än så länge är det mys men sen blir de nog vildare! Molle är här hos mig, vi dricker lite vin och kollar på Idol. Både jag och Molle kunde bli lesbiska efter Mariettes framträdande. Man blev så glad av att se dom två så kär.

 

Har inte tid att skriva mer, måste få i Molle lite mer, hon är lite seg och ligger efter. ;) Så nu bjuder jag på lite bilder istället. ;D
Ha en fortsatt trevlig fredags kväll!

                            Här har ni oss, lite oseriösa och breda. ;D


                                 Liiite mer seriösa, men bara lite..

 

 

 

 

 

milla.


20 november

Hipp hipp hurra på Maddes födelsedag!


         Grattis gumman! Hoppas du får en toppen dag! :)   ♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

milla.


19 november

Tjooo

Jag har inte kunnat uppdaterat idag, har inte suttit vid någon dator idag. Gud vad det inte händer något speciellt i mitt liv just nu, de står helt still.
Jag jobbar, kommer hem, sitter vid tv och sover. Jippi! Det är bara på helger som det händer saker. Det händer saker varje helg fram till jul eller man kan säga nyår. Det ska bli kul i alla fall! :)

Varför kan man inte bara få ha ett jobb som består av shopping, resor, vänner och party!? Det hade varit så jäkla perfekt. Eller om man kunde få betalt för att resa jorden runt istället för att betala..


Snart ska jag gå till affären och handla lite inför kvällens mat men först ska jag bara lyssna lite på Spice Girls. ;D

 

 

 

 

 

 

milla.


18 november

Hoho

Det blev inte så att jag jobba över idag. Det var ganska skönt för jag är helt slut. När jag kom hem satt de fullt med folk i soffan och spelar tvspel. Men nu har alla dragit men snart kommer Anna.

Ikväll är det Greys Anatomy, de ska bli spännande, hoppas på ett bra avsnitt. Har för mig att förra veckans avsnitt inte var så bra..

 

Jag har inte så mycket att tillägga just nu, eller jo jag kan säga att jag håller på med en ny design till bloggen. Höll på med de nyss men jag orkade inte göra klart. Spännande va?

 

 

 

 

 

 

milla.


18 november

Info info info..

Jag tycker jag har fått reda på massor idag men egentligen är det bara två saker.. De första är att dom ska riva upp resten av golvet inne i köket imorgon. För er som inte vet så har de varit vattenskada i mitt kök så dom har rivit upp lite av golvet och vägg och sen smetat på något som ska dra åt sig fukten. Det har varit så i några veckor nu. På måndag kommer förmodligen plattsättaren och ska börjar med golvet. WIHOO! Ska bli skönt att någon gör jobbet åt en. ;D

Andra nyheten är att förmodligen i januari kommer operationen ske! :D Det är tydligen inte riktigt klart än men de nästan. Jag vill bara veta när!!! Jag vet i alla fall att mamma är utomlands då och jag kommer vara livrädd och typ dö.. Nej så illa går de nog inte. :P Men jag vill ju att mamma ska vara med för jag kommer vara rädd och de kommer vara sprutor in blandat. :(

Blaha blaha, vad mycket text de blev nu..
Men jag måste bara säga att jag grinade i slutet av Brothers and sisters igår, de var så fint. :) Fan vad blödig jag är!






milla.


17 november

WHAT?!

Jag måste bara skriva en gång till. HUR FAN KAN DET SLUTA SÅ HÄR I UGLY BETTY?! Jag började stor böla! Hon skulle ju inte dö, såg ni minen på Daniel? Snacka om bra skådespelare!

 

Nej, kan inte skriva mer måste kolla på Desperate housewives var bara tvungen att säga att jag blev så besviken på slutet på Ugly Betty..

 

 

 

 

 

 

milla.


17 november

..

Snart börjar min tvkväll, jag orkar faktist inte uppdatera mera idag. Inte för att jag brukar uppdatera så jätte ofta varje dag men i alla fall. :P

Ikväll är det fullt med program på tv..
1. Ugly Betty

2. Desperate housewives

3. Christine

4. Brothers and sisters

 

Me like!!!


  Försökte hitta en bild på google på någon som super glor på tv 
       men hittade ingen så jag fick använda fantasin i paint.
                   Som jag är så bra på, som ni ser..

 

 

 

 

 

 

milla.


17 november

Tjooo!

Jag sitter nu i kö till Tele2, ska fråga dom lite om hur mycket det kostar att ha telefon och bredband hos dom. Ja är så jäkla trött på de mobila bredbandet som vi har nu så vi måste skaffa hemtelefon för att kunna ha bredband eftersom det inte finns något i huset..
Så himla ruttet men vad ska man göra? :/

Annars idag ska jag forsätta jobba när lunchen är slut. Jag ska även jobba över så de blir en låååång dag!


                                          Hard work work..






milla.


16 november

TIIHII!

Jag och Anna gick ut i förrådet och skulle hitta mitt Play Station 1 men de gick inte bra. Men vi hittade massa annat istället! :D


                   SPÖKSLOTTET, de spelade jag jämt när jag var mindre!!



                                  Så hittade jag mitt Spice Girls album! Haha..



  Jag hittade även mina böcker som jag letade efter när
jag var sjuk sist. Så hittade jag mitt drick sett, de har jag
                            också letat efter!

 

 

 

 

 

milla.


16 november

Tjoooo!

Jag kom nyss in från tvättstugan, trist men måndag = tvättstugan.
Jag har lite trist för killarna sitter och spelar tv spel som vanligt men Anna ska komma hit och göra mig sällskap. :) Fast egentligen gör de inget att som spelar nu för det är inget bra på tv än så länge..

 

Senare ikväll är det Paradise hotel igen, får se vad som händer då.. Alltså egentligen, vem fan ställer upp på att vara med i den sån där skandal såpa?!




                                  Kolla mitt blåmärke! Det gör skit ont! :(


              Jag fick vantar och en chokladkalender av mamma förra veckan :D 







milla.


16 november

Tjola!

Jag sitter hemma hos mamma och har precis ätit upp min matlåda som bestod av kött, kroketter och beasås. ;D

Igår kväll kom Anna över. Vi skulle kolla på lite på tv och så. När killarna äntligen slutade spela tvspel fick vi tvn. Då drog dom även iväg och spelade fotboll.
När katten är borta dansar mössen på bordet - japp, då åkte chips, dip och även popcorn fram. MMMMMMMMMMM (!), så gott det var! Vi kollade på Vem kan slå Filip och Fredrik och när det var slut blev det Paradise hotel. Jag säger bara HERRE-JÄVLA-GUD! Dom hade sex i första avsnittet, hur ska de här sluta? Men den tjejen som hade de verkade en aning blåst..

Jag har inte tagit med en sladd till mamma än så jag kan inte lägga in bilder nu på dan..






milla.

15 november

God söndagskväll

Jag sitter och vill se Gossip girl men Linus, Pontus och Nenne sitter och spelar tv spel så jag får inte se de. :( Men det går i repris imorgon vid halv 2 så dom har sagt att dom ska spela in de till mig, de gillar jag. ;D

Idag har jag bara slappat, eller jag var i affären förut och köpte lite grejor till maten.

Här kommer lite bilder från i fredag (snodde dom av Lindas facebook). Jag orkar inte skriva något under bilderna för de tar sån tid..
















































 



milla.


15 november

PANIK!

Shit jag vaknade för 10 minuter sen! Jag vaknade första gången vid 12, då gick jag på toa och sen la jag mig i sängen igen för att de var kallt uppe. Jag tänkte bara ligga där en liten stund men jag måste verkligen ha somnat.
När jag vaknade till nyss kollade jag på klockan och såg att den var kvart i 3, fatta kvart i 3! :O Jag gick upp på en gång, ut i bilen och hämtade min tidsraportsbok. Måste maila in mina tider idag så man får någon lön. ;D
Så nu måste jag fixa med de, sen ta fram något som vi ska äta idag, eller om jag gör de före jag ska börja skriva tiderna.. :/


                                   Nyvaknen och trött!






milla.

14 november

God kväll

Vi (jag, Natta och Anna) kollade klart på Dansbandskampen för en lite stund sen. EMD gästade, jag säger bara, mumsbitar! ;) Nu är det Day after tomorrow som rullar på tvn.

 

Jag har upptäckt att mina ben är lite blåslagna efter gårdagen, jag har ett stort blåmärke på höger lår och lite små blåmärken på resten av benen.. Så kan det gå. ;)
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, ha de!

 

 

 

 

 

 

milla.


14 november

Lördag eftermiddag

Gårdagen blev lyckad vill jag säga. :) Vi var som sagt hemma hos Robin och Linda och förfesta, sedan gick vi hem till Natta, där vi dansade, drack och sjöng.

Sen vid 12 någon gång gick vi ute. Ute bjöds de på ännu mer dans, ännu en kväll med bra musik. :) Efter korgen gick vi hem till mig där de satt massa killar som spelade tvspel. Natta slocknade i sängen direkt medans jag och Anna töntade oss. :P

 

Jag glömde kameran hemma så jag har inga bilder att lägga upp. :(

 

 

 

 

 

 

milla.


13 november

Hoho!

Vi är hemma hos Natta, de var meningen att vi skulle dra för en timme sen från Linda och Robin men vi tog helt fel på en hel timme, och tog en timme förtidigt. Så nu är jag, Natta och Anna hemma hos Natta skakar lite rumpa. ;D

Nu sjunger dom och dansar förfullt så jag måste tyvärr återvända, hinner inte uppdatera mera. Sorry. :)

 

Kan tyvärr inte lägga upp en bild för Nattas kamera har inget batteri så det går inte ens att ta en bild och lägga upp den. men imorgon ska jag och Molle luncha, de ser jag iframemot. :)

 
Men nu har jag inte tid längre, vi ses i dimman!

 

 

 

 

 

 

milla.


12 november

Matdax

Tacopajen är klar men den måste stå och svalna lite annars bränner man sönder munnen.
Just nu sitter jag och Anna och kollar på ett klipp från i morse när några bloggare var med i tv4. Vissa bloggare är ju helt dumma i huvet..





                   Nej nu får den vara sval, hungrar ju ihjäl!






milla.

raped by the mastaaah of dooom,......

12 november

Stan nästa..

Jag och Anna ska ner på stan och glo runt lite. ;) Hon ska komma hit innan vi ska ner på stan, hon måste lämna lite kläder som hon ska ha imorgon. Imorgon blir det party, då ska Robin och Emma firas. :)

Idag snöade de ganska mycket, det var till och med så att snön la sig lite på vissa ställen. Ju närmre jag kom Eskilstuna ju mer snö låg det på marken men förut när jag åkte hem så hade typ allt smällt. :(
Hoppas det blir en super vinter de här året!

Nej, nu måste jag kila, Anna har kommit och vi ska ju ner på stan. Hej då!






milla.


12 november

GRATTIS!


          Idag fyller denna underbara Emma 19 år! Grattis på födelsedagen sötis!
                                      Hoppas du får en toppen dag! :D







milla.

11 november

Ett år sen

Jag kom på idag att det var ett år sen jag fick mina nycklar till förra lägenheten. De betyder ju att jag snart har bott hemifrån i ett år, shit vad det har gått fort!
Jag ville flytta hemifrån redan i nian och efter studenten flyttade jag så fort jag kunde och så fort jag hittade en lägenhet. Så värt det!

Äh, orkar inte skriva mer.. Ni får se lite bilder istället ;D


                                  Anna kom nyss hit med lite godis. :)


     Idag kom mina skor, dom låg i brevlådan när jag kom hem..
    Dom var väldigt väldigt bruna, nästan svarta så dom duger. ;)


        Lite blandade bilder.. längst upp till vänster är mammas enorma orkide, 
      hade det varit min hade den dött på en gång! Till höger är den stirranden
       katten i mammas trapp, hatar den katten. Den glor alltid, blä för katter!
        Och bilden längst ner är på ännu ett hjärta, jag hittade de idag när jag
                                        skulle göra redan spisen.






milla.

11 november

Goddagens!

Jag sitter hemma hos mamma och har lite lunch. Jag var nyss ganska klantig och tappade ut halva min matlåda över sladdar och skit. Men mamma var snäll och städade upp det!

Jag funderar på att börja svara tillbaka lite på kommentarerna. Jag har redan gjort de lite på några av dom senaste kommentarerna jag har fått. Då tänkte jag att jag kommenterar där ni andra kommenterar, så vill ni se om jag svarar på något får ni gå tillbaka och kolla de inlägget ni kommenterade..
H u r   l å t e r   d e ?   B l i r   i n t e   d e   k u l ?   : )






milla.


10 november

God kväll

Usch, jag har inget alls att skriva om egentligen.. Förut blev det en promenad med Natta, efter den promenaden gick jag hem och gjorde mat. Undertiden som jag höll på med maten så kom Anna hit, så nu sitter vi och kollar på Ugly Betty sen är det Desperate Housewives. ;D

 

Mjukisarna är på och tven igång, tjing!

 

 

 

 

 

 

milla.


9 november

FAN!

Jag satt och kollade lite kläder på internet, inte alls för att jag skulle ha något. Men så hittade jag ett par skor som var nersatta till 149. Såna skor letade jag efter hela sommaren så jag tyckte jag skulle beställa dom. Så bad jag Linus kolla om det var något han ville ha, så de blev mer värt att beställa hem.

Han hittade en t-shirt så skulle jag beställa och precis när jag klickar på acceptera order så ser jag att mina skor är bruna!!! Jag vill ju ha dom i svart men dom var fan bruna! Helt onödig leverans!

 

 

 

 

 

 

milla.


9 november

Tjola!

Kan redan nu varna om ett trist inlägg, det är måndag och har inte hänt så mycket. Och som vanligt har vi tvättstugan nu. Vi tvättar faktist soffklädslarna idag, ska bli fint med en vit soffa igen. ;D 
Har hunnit med att diska upp all disk, skoooooj!

Nej fan, roligare än så här blev de inte.. Kanske senare. ;D






milla.


8 november

Sån jäkla tönt..

.. oh yes I'm! Jag sitter och kollar på Biggest loser, det är sista veckan och någon av dom som är kvar kommer att vinna. Nyss fick dom se sin resa i programmet och se hur mycket dom har gått ner och förändrats. Dom satt och grina, jag satt med tårar i ögonen. Jag är en sån mes! Haha, jag grinar för typ allt på tv. :P
Det är dubbel avsnitt så snart börjar de andra avsnittet och då hoppas jag att man får se vem som vinner så de inte fortsätter nästa vecka..

Efter de är slut ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite.


       Så här blev omeletten, de blev med bacon i och sen några skivor gurka.. :)
     Jag tycker jag lyckades ganska bra, de blev inte äckligt och jag fick i mig allt.







milla.

 

 


8 november

Tjenixen!

Jag sitter och kollar på Idol reprisen. Vi kollade ju inte så mycket på det i fredags, bara på vissa låtar.. Men vi fick veta vem som åkte ut och så men nu tänkte jag kolla på det och höra vad som sas också.. Alltså, SHIT (!) vad Erik är duktig!!!

 

Obs, LÄS!
Just det! Min mobil är lite trasig, jag ser inget alls på displayen längre så jag har bytt till en av min gamla mobiler och den är också trasig.. Den går de inte att ringa till, eller det går att ringa till men de är ingen idé för det är bara jag som hör den som ringer. Så vill ni mig något så får ni smsa mig. Jag ska köpa Martins gamla telefon men hans nya är inne på lagning så han måste ha den just nu. Men sen när han har fått sin ska jag köpa hans gamla. :)

 

Jag börjar även bli lite hungrig så jag tänkte kanske göra en omelett, jag har typ aldrig gjort de så jag får se hur de går. :P Jag meddelar senare hur de gick. ;)






milla.


7 november

Hej hej!

Jag ligger i soffan och har lite tråkigt. Natta drog för en stund sen. Först gick vi en liten promenad till hennes mamma, satt där ett tag och pratade. Sen kilade vi till affären och införhandlade lite gott till kvällen. När vi hade varit i affären gick vi hem till mig och kollade på tv.

Som sagt nu har jag lite tråkigt men jag är ganska trött så jag funderar på att somna till lite på soffan. ;) Så skönt att bara kunna göra de utan att känna ångest för att man måste flytta sig till sängen för att man ska upp tidigt dagen efter..


                                            Så här kul har jag de. ;D







milla.

7 november

Trötter

Snart kommer Natta hit så ska vi ta en promenad. Ikväll ska jag bara ta de lugnt, det ska bli så skönt! Och de är ännu skönare att veta att det är söndag imorgon och att jag inte ska jobba. :D

Förut var jag och Anna iväg och käka pizza, det satt verkligen inte fel dagen efter. ;) 

Natta kom nu så jag har inte tid att skriva mer, tjarå!

 

 

 

 

 

 

milla.


7 november

Oj oj oj..

.. vilken kväll! Det var hur kul som helst, vi kom igång hemma hos mig och ute på krogen spelade som skit bra musik så man kunde knappt gå från dansgolvet. Stämningen var på topp och Natta ändrade sig och hängde med ut! :D Hon fick smaka dricka av oss sen var hon på g. ;)

Det var länge sen jag la upp bilder efter en kväll med lite bravader men här kommer lite bilder!


                                         My outfit!


        Haha, jag fick en kexchoklad av Ellen, lite intern skämt!
                                    Nåra fattar de! ;D


                                      Lika som bär?


                                            ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


                                       Party party!


                                             Ellen


                       Anna spelar gitarr på mitt ben ;D


                                            Yeah!


                Nu tänker jag inte skriva något under bilderna,
                             dom får tala för sig själva.

 

 

 



 

 






   Denna bild får avsluta, detta är inne på Underbar på dansgolvet.






milla.


6 november

READY TO PAAAARTY!








milla.


6 november

Paaaarty!

Jajamen, nu ska jag fixa mig för ikväll blir de fest. Anna kom precis sen kommer andra Anna och Ellen. :) Vi ska vara här hemma hos oss. Men nu ska jag sätta på lite musik sen börja fixa mig!


         Som ni ser måste jag fixa mig, inget smink och blött hår..






milla.

5 november

Natti natt

Europe Music Awards 2009 har precis slutat och Anna har kilat hem. I slutet när U2 sjöng så tyckte jag att de lät som att dom sjöng antingen "så änglar i sanden" eller "två bögar i sanden" men Anna tyckte de lät som att dom sjöng "små negrer i sanden" på skånska men jag kan meddela att dom sjöng "sunday bloodie sunday". ;D


Ja, ibland hör man fel.. Jag har förflyttat mig in till sängen. Tänkte sätta på lite musik som jag kan somna till så god natt och sov så gott!






milla.


5 november

God kväll

Jag och Anna har precis kollat på Inlåst. Alltså man vill verkligen att det ska gå bra för dom där killarna och att dom verkligen tar tag i sitt liv nu. Sen skulle de inte göra något om de kommer en ny del med nya ungdommar, kanske tjejer?

På tvn nu går de Europe Music Awards 2009, kul att se massa artister uppträda och få priser. :)

På tal om uppträdande så skulle jag och min syster varit på Lars Winnerbäck idag. Tur att jag hann sälja biljetterna förra veckan för konserten var inställd. Synd för dom som skulle på den.

 

Jag ska fortsätta kolla på de här..

Och kom ihåg, DET ÄR FREDAG IMORGON! :D:D

 

 

 

 

 

 

milla.


5 november

Lunch

Japp, nu har jag ätit min matlåda och resten av lunchrasten tänkte jag faktist lägga mig och vila lite. Jag har ont i huvudet och ont i min arm.
Idag måste jag jobba över igen men det blir inte lika länge som igår, idag blir de max 1 ½ timme. Det är ganska skönt.

Det snöar massor idag! Även fast de inte lägger sig på marken så lägger de sig på hustak och lite annat. Det är i alla fall ett steg framåt till vita gator och massa mys! :)


                                             Så här ska det se ut! ;D






milla.


4 november

Bums i säng

Jag måste gå och lägga mig, jag är svin trött. Tur att de inte är något bra på tv nu, då hade jag inte varit på väg till sängs nu.
Igår klarade jag av att kolla klart på de program som jag ville se och när jag väl la mig i sängen för att sova somnade jag som en stock och sov hur djupt som helst. När jag vaknade hade jag världens träningsvärk i armarna och ville bara ligga kvar i sängen och sova, men de var bara att pallra sig upp och åka till jobbet.

Nej fan, GOD NATT!








milla.


4 november

Sorry!

Jag har inte kunnat uppdaterat på hela dagen. På lunchen var jag inte hos mamma och åt, så jag hade ingen tillgång till dator och internet. När klockan slog 4 slutade jag inte jobba, jag var tvungen att jobba över. Jag kom hem typ nyss, vid 8.
Då hade Linus gjort mat så det var bara sätta sig och äta direkt. Så himla skönt (!), slippa ställa sig att laga mat när man har jobbat över 12 timmar. Jag ska inte klaga, jag valde de själv och jag får pengar för det. Penger sitter ju aldrig fel, de vet väl vem som helst. ;)

Ingen kan ju ha missat att det snöade idag! :D Jag blev så himla glad där jag såg de. Tyvärr är det ju inget som lägger sig på marken. :( 
Jag ville bara hem och sätta på julmusik som jag tänkte göra när jag kom hem men nu har jag lite ont i huvudet så julmusik får vänta tills nästa gång jag har lite julkänslor.
Innan jag kom hem var jag inom affären och handlade lite, då köpte jag lussekatter och julmust. De ni! ;) Älskar julen: massa snö, mysig stämning, papparkaksdeg (har jag redan ätit denna vinter, sååå gott!), julmusik och jussebullar.

 


        Första snön, jag försökte få lite bildbevis men jag vet inte om jag lyckades.
              Det var ganska svårt för snöflingorna idag var ju inte så stora. ;P






milla.


3 november

Natti natt!

Jag hade hoppats att min tv kväll var slut nu för jag är trött och har spagetti armar på grund av arbetet idag. Men min tv kväll är inte slut än. Just nu är det Christine och efter det är det Brothers and Sisters. Jag tycker inte om tisdagar för det blir så sent men ändå är de bra för de är massa bra på tv.

Jag ska nog bädda ner mig i soffan och somnar jag så gör jag.
Jag försökte ju i alla fall. ;D


                          Det här är varför jag har spagetti armar just nu,
                               kommer säkert ha träningsvärk imorgon.






milla.


3 november

Tjenixen!

Ugly Betty har precis börjat så nu har min tv kväll där med börjat. Tidigare ikväll har jag och Molle tagit en liten promenad.

Efter promenaden skulle jag och Linus iväg och käka på McDonalds men vi bestämde oss för att äta på Natti istället. På vägen dit passerade vi kinarestaurangen som vi brukar äta på när det blir kinamat och blev sugna på det, så vi vände och åt kinamat.
Men när vi satt där och kollade i menyn ville vi inte ha det men vi kunde ju inte gå därifrån när vi hade satt oss.

De tog lite tid att skriva de där, fasnade lite då och då i Ugly Betty. ;D

 

 

 

 

 

 

milla.


3 november

TAGGAD!

Jag har bestämt mig, JAG SKA FIRA NYÅR I BARCELONA! Camilla frågade mig förra veckan om jag ville komma ner till nyår och fira det med henne och nu har jag funderat klart, jag ska fan ner! Det ska bli så jävla kul men ändå nervöst. Jag är inte den som firar såna här saker långt bort. Fast det är nyår och inte julafton, tur de! Det hade jag aldrig klarat. ;P

Det ska även bli kul för första gången jag och Camilla träffades var på ett nyår, för 4 år sen! Då bytte vi nummer och msn, ingen var seriös med de men en månad senare fyllde jag år och hon bjöd mig på fika! ♥
Så babe, vi ska fira våran 4år dag och det ska bli så jävla kuuuul! ;D


             Detta är en gammal bild på mig och Camilla.

   Bilden är ifrån första gången Camilla var ute på krogen! ;D


            På den här bilden är Camilla färdig för 
                      nyårsfirande, 2006/2007!







milla.


2 november

God kväll

Tack för tipsen om frukosten, jag får testa dom. :)
Jag vill ha nya kläder! Även fast jag införskaffade lite kläder förra veckan när jag och Natta var i Tuna Park. Men jag vill ha roligare kläder men jag hittar inte de jag letar efter och om jag gör de så finns det inte i min storlek, det är så typiskt..

Jag vill ha lite nya roliga partyklänningar för det är mest på helgerna som jag använder andra kläder än min fula jobbkläder eller mina mjukiskläderna som åker på när jag kommer hem efter jobbet.

Det är inte undra på att folk inte tror på mig när jag säger att jag är plattsättare när dom ser mig i vanliga kläder och det är inte undra på att folk tror att jag är pojkflicka när jag har på mig mina jobbkläder. De flesta tror inte att jag använder kjolar och klänningar. Men det gör jag! ;D



                                       Mina såååå snygga jobbkläder..

 

                                            Här är jag lite mer fixad..  

 






milla.


2 november

Hungrigt!

Men det går snart över, jag sitter och äter tomtegröt och dricker mjölk. Det är inte helt fel!
Idag märktes det att det var tråkmånad. När klockan ringde ville jag verkligen inte gå upp, jag låg och gnällde ett tag på att jag ville fortsätta sova men sen kom jag upp.
Jag gjorde mackor som jag åt i bilen. Ibland går det bra att äta mackor beroende på vad jag har för pålägg och idag hade jag salami som jag trodde skulle gå bra. Men det gjorde det inte för tillslut kändes som en stor slemig klump i munnen och jag fick kväljningar. Macka är inte min grej..

Men vad ska jag då äta till frukost. Det måste vara något som är lätt att äta för jag ska ta med mig de i bilen när jag kör. Några förslag? Just de, det ska inte ta lång tid att göra på morgonen, det har jag inte tid med, jag vill sova till max! ;D
                                                                                                                           220





milla.


1 november

Söndag

Det är paus i Vem kan slå Filip och Fredrik så jag passar på att göra en liten update här i bloggen. ;D Det blev lite städning idag men vi fortsätter imorgon, hann inte med att göra allt idag. Vi var till affären och köpte lite mat, tillagade den sen väntade tvn.

När Vem kan slå Filip och Fredrik är slut ska jag gå och lägga mig. Det är ju måndag imorgon och en hel vecka kvar tills det är helg igen och jag längtar redan! ;P

 

Nu börjar det igen, hej då och god natt!

 

 

 

 

 

 

milla.


1 november

Puh

Jag kom nyss hem från en promenad med Natta. Nu är det städa lägenheten som väntar, det är inget jag ser framemot men de måste verkligen göras för det ser ut som en bomb har slagit ner här. Jag fattar inte hur det kan bli så hela tiden. Om man städar så blir det så nästan direkt dagen efter..

Just de, jag och Sofia ska hitta nummer 220, jag kommer inte ihåg vilket nummer jag skrev sist men för er som bryr se så vet ni. ;D

Aja, ska börja röja nu, tjing!






milla.


1 november

Yey, internet funkar!

Ja nu är vi inne på en ny månad igen och då börjar mitt internet funka som det ska, tummen upp för de!
Igår gick inte dagen som planerat.. Jag skulle hem till Molle och Anders på fest men det blev inte så för jag fick migrän och blev sängliggandes istället, jippi! Strax innan 21.00 gick jag upp och satt mig vid tvn med huvudvärk men jag orkade inte ligga längre.

Började smsa lite med Anna som inte hade något att göra så hon kom över så kollade vi på filmen som gick på 4an. Den var ganska bra. Plus att hon hade med sig hårfärg så nu är hon också en brownie! :D

 

Nu när mitt internet funkar tänkte jag lägga in lite bilder! :)


                 Dubbelt upp! ;D  Det här var den 17/10 när jag var ute på
BK


                                                 En riktig höstbild!


                     Jag var hos tandläkaren och när jag var klart fick jag en
                          isskrapa och en grej man stoppar i kundvagnarna. 
                        Man behöver inte vara liten för att få grejor där ifrån!


                              Gav tillbaka nycklarna till gamla lägenheten.


                  På väg hem till Natta för lite party party förra fredagen. ;D


               På jobbet höll jag på att bryta av gips skivor så hittade jag de här 
              hjärtat när det bara låg små bitar kvar på marken, ännu ett hjärta..


               Jag och Natta var i Tuna Park så uppträdde Martin Stenmark.


 

 

 


milla.


RSS 2.0