20 juli

Hellu

Igår började min semester och den till bringades på ett blåsigt strandbad. Det var inte så bra för jag brände mig som faaaan märkte jag på ikvällen. Men idag har det lagt sig och jag har kanske fått lite färg. Fast de känns fortfarande av lite i ansiktet. Men de är så de ska vara. ;)

Idag har jag bara legat i soffan och kollat på tv, de har faktist varit skönt att bara kunna slappa. Men bara de inte är sånt här väder hela min semester. Vill ju ha bra väder!






milla.

17 juli

God kväll!

Jag sitter hemma hos Natta och väntar på att folk ska komma hit så de kan bli lite röj. ;D Inte det roligaste att sitta själv och förfesta. Men jag tror Molle kommer när som helst så då ordnar det upp sig. ;)

Ha en bra lördagskväll allesammans!








milla.

17 juli

Lördag

Igårdagen var jätte trevlig. :) Det började med att vi var på Håpe's och drack lite, sen gick vi till Harrys och käkade. Det var riktigt gott! Hann förbi Grappa en stund innan mamma skjutsade hem mig. :)

Ikväll blir de party igen, är grymt taggad! :D
Vi hörs!






milla.


16 juli

YEY! :D

Somliga har bara några timmar kvar! :D Så otroligt jävla härligt!
Ikväll blir de ut och käka och dricka med jobbet, det ska bli trevlig. :)
Imorgon blir de party igen, måste ju fira att man har fått semester! ;D

Ha en bra fredag!






milla.


14 juli

Tjabba tjena hallå!

Idag är jag i Eskilstuna och jobbar, förstår ni hur skönt de var med sovmorgon?! :D Jag fick sova lite mer än en timme längre och de gör så jävla mycket. Plus att man slipper åka bil så långt på morgonen. :)

Nu har halv veckan gått, då är de bara halva kvar, sen SEMESTER! :D






milla.

13 juli

God natt

Tre dagar kvar tills jag får semester, JAG LÄNGTAR! Hoppas veckan bli slapp, idag var jobbdagen ganska lugn. Det var skönt fast de var sjukvarmt.

Jag hoppas att de är bra väder när jag har semester, annars blir jag fan sur. Jag har jobbat i flera veckor men sjukt bra väder så jag borde ju få igen de.

Har inte så mycket mer att skriva förtillfället, natti natt!






milla.

11 juli

Only for you my friend

Det var längesen jag uppdaterade men jag har inte haft tid. Det har varit full rulle hela tiden. Jag kan dra lite kort om det som har hänt.

Torsdags: LARS WINNERBÄCK! Strax efter 13.00 hämtade jag upp Jeppe och Johan i Åker. Vi åkte vidare till Katrineholm och där hämtade vi upp Camilla. Sen bar de av till Linköping för att se LW. Jag behöver inte säga så mycket mer om den kvällen, ni förstår säker att de var grymt bra! ;)

Fredag: Kom hem vid 3 på dagen. Camilla skulle ju vara hos mig den här helgen så hon hängde med mig hem. Vi somnade en stund sen var de bara att fixa sig och sen började folket rulla in. Det blev party, och jag hade skoj! :) För min del slutade de väl vid 4 på natten. Eller de gjorde de för dom allra flesta som sov här.

Lördag: Gick upp vid 9 men de hände inte mycket förens typ 11-12 på dagen. Då käkade jag, Camilla och boisen på Thai garden. Efter de drog vi hem till Orre och var där hela eftermiddagen. Sen var de bara hem och byta om för på kvällen var vi på månssons och grillade, spelade kubb och drack lite. :) När myggen började käka upp oss drog vi hem till Nenne.

Idag söndag: De blev lunch och strandhäng med boisen. Sen åkte även Camilla hem. :( Nu kommer de ta ett bra tag innan jag får träffa henne. De suger! Molle och Natta kom hit förut, sen gick vi och tog en glass. :)


Snart ska jag gå och lägga mig för imorgon är det jobb igen.. Vill inte men de är bara en vecka kvar sen är det S E M E S T E R! :D

Jag får bjuda på lite bilder en annan dag för idag orkar jag inte lägga upp några.






milla.

6 juli

Två dagar kvar

Fy fan vad trött jag är idag! Jag somnade inte förens 12 ungefär. Så idag vill jag bara ligga på soffan och glo på tv, hoppas de är något bra på tv. :P

Bla bla bla, over and out!








milla.


5 juli

God kväll

I helgen blev de lite för mycket av solen, för idag har jag haft ont. :P Det gick bra att sova i natt men sen när jag skulle ha på mig jobbkläderna en hel dag förstördes de. Dom är vanligtvis redan osköna och de blev ju inte skönare nu när man var bränd.

Den här veckan har jag bara tre dagara att jobba för jag är ledig på torsdag och fredag. På torsdag ska jag på Lars Winnerbäck i Linköping. :D Det ska bli hur kul som helst, är taggad! :D










milla.


4 juli

Åhhh!

Jag skrev precis ett inlägg men så hände de något och allt försvann!
Jag ska i alla fall dra till Strandbadet nu med Sofia. Jag var där igår med.

Orkar inte skriva om allt så, hej då! :P






milla.

2 juli

Här händer de inte mycket..

..men de gör de inte i mitt liv heller. :P Därför de inte finns så mycket att skriva.

Det är så sjukt varmt ute, me like! :D Jag var hemma 10 i 3, då hoppade jag in i duschen på en gång och sen fixade jag mig för jag skulle möta Molle på stan. :) Vi gick in på Lindex för att båda skulle ha smink men jag kom ut med 4 plagg också, fattar inte!

Efter de var jag och åt med Madde och Emil. :) Nu sitter jag och väntar på att Molle ska bli klar så vi kan fortsätta med kvällens planer. :)

Ha en bra helg! :)






milla.

RSS 2.0