30 september

Snabbis..

Tänkte bara skriva några korta rader för senare ikväll blir det nog ingen uppdatering. Måste ju passa på nu när det funkar! :D
Nu har jag i alla fall kollat runt på internet och alla bloggar jag läser, fan vad jag har saknat det! Jag låg efter som fan, dom hade ju uppdaterat skit mycket. Men nu har jag tagit igen det lite. :)
I'm so happy oh so happy, i'm... bla bla bla bla bla bla blaaaaaaa!

Nu ska vi kila hemåt. Måste till affären också.

LATER!

 

 

 

 

 

 

milla.


30 september

Hoho

Förlåt för dålig uppdatering men som sagt mitt internet är helt åt helvete. Jag kommer inte in på någon sida.

Just nu sitter vi hemma hos Linus föräldrar och betala våra räkningar. Vi har ju inte kunnat gjort det på grund av internet. Igår satt jag med Tele2 och skällde ut dom för att det inte går att komma in på sidor.. Vi måste ju fan kunna betala våra räkningar! Men nu är det i alla fall gjort, tummen upp för det men tummen ner för att alla jävla pengar försvinner. ;P Men sånt är livet! ;)

Det är ju inte första gången det går så här segt! Tycker de borde vara bättre hastighet när GB:en har gått ut.

Dom senaste kvällarna har vi haft sällskap av Anna och Martin men ikväll är det nog bara Anna som kommer. Vi ska kolla på Idol och Greys Anatomy. JA! Det börjar igen! :D Jag är så jäkla taggad, tycker det var på tiden. Så har jag för mig att Desperate Housewives börjar nästa vecka! :D Hoppas allt annat skit jag kollar på börjar snart. :)

 

 

 

 

 

milla.


29 september

Snart oktober

Shit vad den här månaden har gått fort, dagarna har bara runnit iväg! Och väder har förändrats väldigt mycket! Idag när jag gick ut till bilen trodde jag att jag skulle frysa ihjäl! Var tvungen att dra iväg ett sms till Molle och varna henne för det kalla vädret, då berättade hon att det bara var 2 grader ute!

Det är ju hur kallt som helst! Nu måste man verkligen ha jacka och halsduk på sig när man ska ut. När jag åkte till stället jag jobbar på såg jag en kille som gick i tshirt, PUCKO! Men man såg att han frös, ofta man inte vänder i dörren och hämtar jacka om man känner att det är så kallt ute!

 

Så vädret idag är, väldigt väldigt kallt och blåsigt!

 

 

 

 

 

 

milla.


28 september

Diss!

Jag rå dissar verkligen mitt mobila bredband. Eller den här månaden har de gått bra tills vi nu har förbrukat dom där GB som man får surfa för. När man har gjort de sänker dom hastigheten men dom behöver ju inte sänka så mycket att det tar flera minuter att gå in på en hemsida.
Eller som när man är inne på Facebook och ska kolla på bilder så går inte det, dom kommer inte upp. Lite så där lagom irriterande! När man går in på bloggar så kommer inte hela designen upp och bilder i inläggen är bara att glömma. Vissa bloggar kommer jag inte ens in på..    Sjukt jävla irriterande!

 

 

 

 

 

 

milla.


28 september

God lunch

Nu har jag precis ätit lunch, idag är jag inte hemma hos mamma. Jag är hemma hos mig själv. Jag har nämligen jobbet här i Strängnäs nu på förmiddagen. Men jag ska till Eskilstuna nu efter lunch.

Förmiddagen har gått fort så nu hoppas jag på att eftermiddagen också går fort så jag snart får komma hem igen och slappa lite i soffan. ;) Fast det kanske inte bli så mycket slappning, vi har nämligen tvättstugan idag.

 

Vi hörs senare!

 

 

 

 

 

 

milla.


27 september

Fy satan..

Idag var det inte kul att vakna upp och se hur lägenheten såg ut och veta att idag står det städ på schemat! Flaskor överallt och massa dricka på på golvet. Man kan nästan undra om folk fick i sig någor att dricka igår. :P
Vi hade ju inflyttningsfest och firade Linus 20 årsdag igår. Det var mycket folk här och jag trodde det skulle vara trångt men det var faktist inte så trångt som jag trodde att det skulle bli.

Kul var det i alla fall, så tack alla som kom, hoppas ni hade lika kul som jag. Och tack för presenterna dom var jätte fina! :)


Jag har sett att min blogg är skit konstig, jag vet inte vad som har hänt. Jag har inte gjort något, och jag försöker spara inställningarna där man skriver in koder där man gör själva sidan men de funkar inte heller. :/ Hoppas det löser sig snart. :/






milla.


25 september

Fy och fan!

Jag är helt slut efter en dag men inga pauser, kändes det som i alla fall. Först på dan jobbade jag som vanligt sen efter jobbet hämtade jag upp Anna. Då åkte vi hem till mig och började stor städa och röja för att det ska se någolunda bra ut tills imorgon. Tack Anna så jävla mycket!!!

 

Eftersom vi inte hann se Idol så spelade vi in de och sitter och kollar på det nu. Har inte tid med de här nu, tjing!

 

 

 

 

 

 

milla.


24 september

Shit..

..vilken dålig uppdatering det har varit idag då. ;) Jag har inte haft tid eller ork att gjort det. Men nu gör jag det.
Jag sitter och kollar på tv, självklart är det Idol som visas på min tv. Förstår inte, alla bara floppar! Någon som jag gillar är Tove och Calle. Hon Tove är stört skön, en kryddig blandning av socker och peppar! Har några fler favoriter. :)

Fan Jihde låter lite förkyld.. Stackars bubben. :P


                                          @ work

 






milla.


23 september

Ååh!

Jag sitter och drömmer mig bort! Jag vill utomlands, bara slappa, sola, bada och bli brun! Det var ett tag sen jag var utomlands. Dom två senaste gångerna var jag i Turkiet. Trodde det skulle bli av förra sommaren men så blev det inte.

Tänk er själva att gå barfota längst stranden när vågorna spolar upp vatten på fötterna lite då och då, ååh! Ligga i värmen och svettas som en gris sen är det bara att gå ner till vattnet och svalka sig. Nej, fan man kanske ska ta och bli miljonär!

Kolla bara på dom här bilderna!








milla.


23 september

Målning

Jag har precis målat klart väggen i vardagsrummet som blev en fondvägg. Det blev en ganska mörkgrå färg. Hoppas inte att vi måste måla en gång till, han i affären sa att det troligen inte skulle behövas för den här färgen var ganska väl täckande. :)

Snart måste jag laga mat också, är vrålhungrig!

 








milla.


23 september

Wihi!

Känner att jag är på bra humör idag, jobbet har flytit på jäkligt bra. Brukar alltid vara krångel med att springa upp och ner på bocken men nu har jag fått in en teknik som funkar bra! ;D
Så kan jag meddela att det har börjat en tjej på våran firma. Jag har inte träffat henne än för hon är bara här på torsdagar och fredagar eftersom hon är lärling från skolan. Så började hon förra veckan och då var ju jag sjuk.

Innan min lunch är slut måste jag glo runt lite på nätet så, later!






milla. 

22 september

Usch!

Det är bara tisdag, även fast jag snart ska sova och det snart är onsdag så känns det tungt! Jag vill ha helg nu, orkar inte jobba mer. :P
Blev nog lite bortskämd när jag var hemma förra veckan. Det var skönt att bara slappa och inte gå upp tidigt.

Nyss kollade vi på Idol, är nog lite besviken. Det sista man fick se var inte alls bra men jag tycker om dom tre som sjöng så jag vill att dom ska gå vidare men det verkade inte som att dom skulle komma så långt när man fick höra juryn prata.

Men här har vi en låt som är riktigt bra, och man blir på så bra humör när man hör den!


                                           Mika - We are golden






milla.


22 september

Hidiho!

Idag har jag varit på Systembolget i Torshälla och jobbat. Bara för att dom inte börjar jobba förens 8 på morgonen så fick jag sovmorgon, fan vad skönt det var!
Vid 10 öppnar dom så 7 över 10 hade alkisarna redan varit där och handlat sitt för dagen. Helt jävla sjukt! sen var jag tvungen att åka iväg och hämta lite grejor som behövdes och när jag kom tillbaka kom det två poliser.
Då var det tydligen någon som hade försökt att snatta. Det var en äldre kvinna med utlänskt ursprung och pratade svenska med brytning. Hon stod och grinade ganska länge, men hon kunde väl tänkt liiite tidigare..

Haha, en ganska rolig förmiddag måste jag säga.. Och fort har den gått!
                                                                                                                         204
                                                                                                                         205
                                                                                                                         206




milla.


21 september

Hej hej!

Nu är jag hemma, jag har varit det en stund. Det blev bara 1 ½ timme över tid, så jag kom inte hem så sent. Snart kommer Martin hit då ska jag, Linus och Martin åka till Jysk och kolla lite på vardagsrums möbler. Förhoppningsvis är dom bra, för idag var det halva priset på dom. :) Var och kollade på det förra veckan men ska kolla lite extra nu när de blev så billigt. :)

Måste gå och byta om nu, dom stänger om en halv timme!


                                            Jag har kul på jobbet..







milla.


21 september

Tjola!

Igår blev det inte så mycket uppdateringar, eller det har inte blivit mycket alls den här helgen. Jag har inte haft så mycket att säga. Har väl inte det nu heller men några rader kan jag få ihop.

Idag jobbar jag för full men de går väldigt segt. Jag är jättetrött och det känns som att jag jobbar och jobbar men får inget gjort. Denna jobbdag började med att åka runt och hämta grejor på massa stället, inget var på plats.
Det tog sin tid och vid 9 började jag sätta plattor men nu har jag lunch. Sen ska jag åka tillbaka och fortsätta. Det kommer bli så att jag måste jobba lite längre idag så jag kommer komma hem ganska sent. :( Men va fan, det är ju pengar! ;D

Jag måste fortsätta att äta maten nu medans den är varm.






milla.


20 september

Söndag..

Och imorgon är det jobb igen, jag mår faktist ganska bra just nu, hostar bara lite då och då och sen spottar jag massa slem. Mysigt va? ;)

Igår blev de bara mys hos Emil och Madde med massa folk. Natta kom även dit och vi åkte hem vid halv ett. Då åkte vi ner på stan och kollade lite sen hem till mig och käkade soppa. :) Riktigt smarrigt. Efter soppan åkte Natta hem och jag gick och la mig.

 

Idag ska tydligen massa killar vara här och kolla på fotboll. Så kommer min syster hit en stund. :)

 

 

 

 

 

 

milla.


19 september

God dag!
Jag sitter nu hemma hos Emil och Madde. Vi ska kolla på film, det blir Män som hatar kvinnor. Hoppas den är riktigt bra. Men det tror jag för alla som har sett den säger det. :)
Annars ida blir det bara lungt, ska vila och ladda inför måndag då blir det jobb!
Har inget mer att skriva egentligen ett onödi inlägg men men, tjing!






milla.

18 september

Haha!

Jag måste bara lägga upp dom här bilderna på Anna. Hon har också upptäckt de roligare programmet med kameran som sitter i datorn.

                             HAHA! Min favorit är den längst uppe till höger..

 

 

 

 

 


milla.


17 september

Trött

Ja nu är jag trött. Idag på dan har jag inte gjort så mycket. Strax innan 4 började jag fixa med smörgåstårtan, efter det var det fort in i duschen och sen fixa sig lite snabbt. När jag var klar plockade jag fram tallrikar, glas, fika och allt de där som behövs för att fira en födelsedag.
Sen började folk komma, det blev fika och massa prat. :)

Emil och Madde stannade kvar när alla hade dragit, Anna och Martin kom även över. Vi kollade på Idol och nu sitter jag och Anna och gäspar i soffan.



         Linus blåser ut ljus, och så där blev smörgåstårtan..

             Lite mingel, fick kort på alla som var här förutom,
                mamma, Lars, Therese och Linus mormor..

 

 

 

 

 

milla.


17 september

ÅH!

Ja ni ser rätt, klockan är lite mer än halv tre och jag sitter här och uppdaterar redan igen. Jag hade gått och lagt mig för att somna, vilket jag gjorde men vaknade av att jag låg och hosta sönder. Skulle inte förvåna mig om jag har väckt halva jävla Strängnäs. Och jag är svin trött så jag vill bara krypa tillbaka till sängen och sova men de går inte.
Jag sitter i köket och ska dricka lite te, hoppas det mjukar upp halsen.

Jag tycker så synd om mig själv nu så jag ska ge er detaljer så ni lider med mig! Jag hostar och hostar, de kommer upp slem som jag spottar ut men de kommer bara mer och mer. Känns fan som jag ska kvävas. Jag harklar och hostar, hostar och harklar men de går fan inte över.

Så som sagt, nu sitter jag i köket och dricker te.
När det är slut tänkte jag lägga mig igen och försöka sova.

Hoppas det går bra, natti natt!






milla.


17 september

Hipp hipp hurra!

Jag älskar dig mest av allt!
Grattis på 20-årsdagen!


16 september

Movie

Jag och Anna ligger i soffan och kollar på Baksmällan. Båda har redan sett den men de går att se flera gånger. Haha den är riktigt rolig! :)

Jag har inte så mycket att säga, det händer inte så mycket när man är sjuk. Bara ligger och slöar. Jag tänkte fixa mina naglar nu, känner att det är på tiden att de blir gjort. Dom ser förjävliga ut!

Nej, åter till filmen och börja fixa naglarna!






milla.


15 september

Idol avklarat

Och efter det började Kändisdjungeln. Som inte alls verkar bra men de stod på så jag såg när nåra pratade skit om "Pippi". Dom är fan vuxna människor som ska bo tillsammans i typ 16 dagar eller vad det är. Dom blir filmade hela tiden, kan dom inte låta bli att snacka skit om varandra då?! Seriöst.

Mamma har varit här hela dagen och hjälpt till, jag har mest legat på soffan men idag har jag varit helt seg och inte alls orkat fixa. Men det är nog bra, jag är ju trots allt sjuk.

Det får bli allt, tjarå!






milla.


15 september

Tjabba tjena hallå

Jag ligger i soffan och glor på tv. Varför går det inget bra? Mamma sitter i köket och syr gardiner till oss. Världens bästa mamma! :)

Förut kom Natta hit, vi gjorde potatis och löksoppa som blev god. Sa dom i alla fall. ;) Såg inte ut som att dom led när dom åt den så jag tror nog den var de. ;) Hon var här en stund till efter maten sen kilade hon iväg och träffade sin kusin.

Snart kommer Linus hem. Jag tyckte lite synd om honom igår när jag gick och la mig i sängen. Jag låg och hosta som en tok och han skulle upp vid 5 imorse. Jag försökte låta bli att hosta men lyckades inte så bra. Jag erbjöd mig att lägga mig på soffan ett tag men han tyckte inte de var så jobbigt. :)

 

 

 

 

 

 

milla.


15 september

Frulle

Jag har fått i mig frukost men tyvärr känner jag ingen smak, helt värdelöst. Jag köpte en yoghurt som verkade vara skit god. Smaken ska vara persika, ananas, päron och aprikos. Låter ju skit gott men jag kan inte säga om det är gott, har smakat den några gånger nu men aldrig känt någon smak. Får köpa den igen när jag fårr tillbaka smaken i munnen.
Fast idag var det lite bra att jag inte har någon smak, för när jag fick migrän imorse så var jag ju tvungen att ta medicinen och den smakar så jävla äckligt men de slapp jag idag. ;)

Sen har jag fått reda på en tråkig nyhet idag. :P Jag läser en blogg som ska läggas mer, eller har gjort det nu. Hon som skrev den var anonym så jag har ingen aning om vem personen var men hon skrev i alla fall om andra bloggare. En skvallerblogg.. Det finns många såna men den här hade jag fasnat för. Hon kommer att ha kvar den så man kan läsa det hon har skrivit. Även fast jag har läst bloggen så kommer jag gå in och läsa igen, den är riktigt rolig! I alla fall om man har läst dom bloggar som hon har skrivit om..
Om ni också vill läsa det som har skrivits gå in på den. ;) http://nbitchie.blogg.se/


                         Min frulle som inte smakade något..







milla.


15 september

God morgon

Ja, det är det i alla fall för mig. Jag är hemma idag med och jag har haft migrän nu på morgonen. Otur i turen, lite fel men jag var tvungen att vända på det. Det är ju otur att jag får de, för det är inte alls kul men de är tur att jag får de när jag ändå är hemma så jag slipper att vara borta bara en dag och få karensdag.

Just nu ligger jag i soffan och glor på Våra bästa år, kanske världens sämsta serie men man måste kolla på det när man ändå är hemma. Det är en serie som man kan följa utan att se den varje dag, det händer inte så mycket. Det gör inget om man missar några veckor det är bara att kolla när man kan så hänger man med. ;)

Nej nu ska jag knapra lite piller, har ont i huvet!


                                      Yeah, sjukling!





milla.


14 september

PUH!

Idag har det inte blivit så mycket uppdateringar fast jag har varit sjuk, men jag har faktist inte varit hemma idag. Jag och mamma bestämde oss för att åka till IKEA. Gick runt där och hittade lite. :)

Vi åkte ganska sent så vi kom hem ganska sent. Mamma har fixat mat och diskat medans jag och Linus har skruvat och plockat med grejor. Kanske inte var de smartaste när jag är sjuk men nu är det gjort och försent att ta tillbaka. ;)
Men nu har vi i alla fall ett sovrum som ser ut som ett sovrum och inte ett rum där man har ställt in allt i.

Imorgon kommer mamma över och syr gardiner åt oss, men imorgon blir det lugnt för mig. Måste vila upp mig..

 


   Måste spänna fast grejorna så dom inte ramlar och går sönder. ;)






milla.


14 september

Sjuker

Och jag kan inte sova heller, så jag har hämtat in datorn till sängen. Jag tänkte först va fan ska jag göra med datorn, jag kollar de jag brukar kolla sen är jag klar men så kom jag på att jag har webcam på min dator så jag håller på att ta massa roliga bilder, HAHA!

Här ska ni få lite smakprov.. Jag vill varna känsliga tittare!

                     HAHA! Dom får i alla fall mig att skratta!

                          Man får ju bjuda lite på sig själv..






milla.


13 september

Mysiskläder

Jag är hemma ifrån min visit i Eskilstuna, och jag mår inte bättre. Så fort jag anstränger mig så blir jag helt slut ikroppen. Och vi ska tvätta idag. :( Måste även till affären och inhandla lite saker till middagen som blir idag. Det är inte bestämt vad som ska ätas men jag vet att vi kommer behöva gå till affären i alla fall.

Just nu håller jag på att värma på lite mexicansoppa, tänkte att det skulle vara bra för min förkylning. Varmt för halsen och lite starkt så näsan mjukar upp sig lite.

Ikväll ska jag dricka te och glo på tv.


       Jag just nu och så kommer jag se ut hela kvällen..







milla.


13 september

Blä

Jag är lite förkyld kan man säga. Näsan är helt täppt så jag kan knappt andas, jag andas jättehögt har jag märkt. Sen vet jag inte om jag har ont i halsen, jag har precis vaknat så det kan ju vara de. Sen har jag nog lite lock för öronen..

Idag när man gick upp var det riktigt skönt att gå upp och gå igenom hallen. Inga saker i vägen och en lurrvig mjuk matta att gå på. :) Jag tänkte få i mig lite frukost nu snart för idag ska jag till Eskilstuna en sväng. Sen vid 17 har vi tvättstugan.. Hade den ju förut i veckan men då tvättade jag bara underkläder och jobb tshirtarna, det var några kläder som blev tvättade men det finns en hel del annat att tvätta.


                 Ska jag gå och bli sjuk nu?







milla.


12 september

Puh!

Idag har vi hållt igång hela dagen. Det tar sån jävla tid att fixa med allt, men vi har varit duktiga. Vi började vid 12 och slutade vid 8 på kvällen. Då har vi varit och handlat saker till sänggavel, hämtat saker hos Linus föräldrar, satt upp hatthyllan, drapperierna i hall och halva rummet, gjort sänggavel, satt upp "baren", städat lite och burit saker till förrådet. Som sagt vi har fått en hel del gjort.
För er som har varit här så kan jag säga att det står inte massa grejor i hallen längre. Den har blivit skit stor, ekar nästan. :P Nu vill jag bara till IKEA igen så man kan fylla ut tomrummen men de får bli när lönen har kommit. Usch, de lär långt kvar. :( Jag vill dit nu nu nu! ;D

Ikväll kom Natta förbi en stund, vi kollade på en film som gick på tv och moffade massor. Ska nog snart lägga mig, är riktigt slut..

 

Natti natt!

 

 

 

 

 

 

milla.


12 september

God morgon

Eller det var för ett tag sen, jag vaknade faktist redan vid 7 och var pigg. Det är ju typiskt när man är ledig och vill sova ut. Jag tänkte att det går inte, måste somna om och sova lite till det är ju fan lördag. Så jag somnade om till 10 i alla fall.

Igår efter vi hade kollat på Kändisdjungeln, som btw var skit dåligt.. Tänkte vi att vi skulle lägga oss och när vi börjar släcka ner så plingar det på dörren. Det var en liten tonåring som var ute och hängde. Det var Philip (Linus lillebror) som ville ställa in moppen någonstans sen frågade han om han fick sova här och de fick han självklart, om han ringde och berättade de för päronen först.
När vi hade ställt in moppen i förrådet drog han ut en lite stund, tror han och hans kompis hängde med nåra tjejer. ;) Antar att alla tjejer är galna i honom, han är en riktigt sötis.

Jag hör att dom har satt på Idol avsnittet som jag missade så nu ska jag kila och glo på det. ;)

 

 

 

 

 

 

milla.


11 september

Idol avklarat

 

Och lika roligt som vanligt, och lika roligt att höra folk som kan sjunga. :)

Nu är det Kändisdjungeln som rullar på våran tv. Förut idag när jag kom hem och satte på tvn så var de en Pippi film som gick. Då sa Kalle att hon som spelade Pippi då ska vara med i de här programmet ikväll. Vad glad man blev när man såg henne, i alla fall jag. Jag älskar Pippi så står hon där fast 40 år äldre men man ser fortfarande att det är hon, samma smile fast med lite gulare tänder. ;)

Ni måste ju hålla med om att Pippi filmerna har varit en stor del av ens barndom. Jag kollar gärna på det nu nåra år senare. Kanske inte den bästa kvaliten på filmen men dom är fortfarande bra. :) Jag vill ha alla filmer, så alla nu vet ni var jag önskar mig i julklapp. ;)

                   Förr och nu, visst ser man på smilet?






milla.


11 september

Fredags mys

Ja då var det dax för fredags mys som det så är det sista jag gör..

Och tro mig denna fredag slog jag på stort, haha. Vi var i affären för en stund sen och skulle handla lite saker men de råkade bli en hel del. Man ska inte gå och handla när man är hungrig då kommer man ofta hem med halva affären. Vilket vi gjorde ikväll. ;D

Nu börjar Idol så har inte tid att skriva mer.
Har inte kollat på gårdagensprogram än, får gör det imorgon.


De ända jag har ätit är soppan och lite godis och nu vill jag inte ens ha något mer, haha.
                                            För mycket av det goda.. ;D







milla.


11 september

Fredag

Fan vad skönt att det är fredag och att man har slutat jobbet. Slutade halv 4 idag så jag var hemma lite tidigare. :) Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, får se vad jag blir sugen på.
Jag hade tänkt att fixa lite här hemma men har ingen som helst lust, inte själv i alla fall och Linus vill inte göra de förens imorgon. Måste till gamla lägenheten och hämta drapperiet som vi hade vid sängen.

En sak vet jag i alla fall vad jag ska göra idag och de är att kolla på gårdagens Idol, jag gick och la mig i första pausen. Men med den nya boxer som vi fick i veckan kan man spela in avsnitt och det gjorde jag. :)

 

Skriver lite mer senare, när jag har något att komma med. Tja!

 

 

 

 

 

 

milla.


10 september

Tjohoo!

Jag är hemma nu, idag har jag jobbat fast jag vaknade med huvudvärk och trött som satan. Jag har varit seg typ hela dagen men ändå fått en del gjort. :)

Jag har sett massa skor som hänger i el ledningar i Eskilstuna. Det betyder tydligen något dåligt men jag tycker faktist att det ser lite festligt ut eller vad man ska säga.. Fast nu när jag har kollat runt lite på internet om det så vet jag inte om det har någon dålig anledning. :/
Läst här, de är bland annat en grej jag läste: http://www.hbl.fi/text/inrikes/2009/7/16/w29905.php

Idag blir det till att sätta upp hatthyllan och lite annat, tror jag i alla fall. ;)


                                      Vad tycker ni?







milla.


9 september

Lite irriterande..

Igår hämtade jag ju ut min mobil eftersom den har varit inne på lagning. Jag lämnade in den på grund av flera olika anledningar bland annat för att den inte kopplar upp sig till datorn när jag försöker.
Jag testade aldrig den igår i fall den funkade. Men nyss gjorde jag det och jag kan säga att det funkar inte. Fast nu är det något annat problem. Förut försökte datorn bara installera "den nya varan" fast jag har använt den på den här datorn ett antal gånger så jag fattade inte vart de kom ifrån..?
Hur som helst, nu kommer det inte upp någonting.. Nada.. Lagomt irriterande!

Jag som hade tänkt att lägga upp bilder men de blir inte av, sorry. Istället kan jag infomera om att fotbollen står på här hos oss, verkar som att Sverige spelar lite dåligt.. Tycker Sverige kan vinna den här matchen nu så jag får se IDOL! Jag vill skratta åt dom idioterna som stället upp och skämmer ut sig och glädja mig åt dom som verkligen sjunger bra. :)






milla.


9 september

Si så där..

Byrån på plats och tvätten är ren! Shit var jag har stått i nu på efter middagen. Jag har till och med diskat allt som fanns att diska. Snart ska vi iväg till Karlsson och köpa lite spikar och sånt.

Egentligen vill jag äta just nu för jag är svin hungrig. Åt ju bara soppa förut, en soppa som jag brukar tycka om men den här var av ett annat märke och inte alls god. Men vi vet inte vad vi ska äta idag så de får vi ta tag i när vi kommer hem igen.

 

Det var allt för nu!

 

 

 

 

 

 

milla.


9 september

Buh och blä!

Imorse hade jag migrän, så jag blev hemma idag. Men nu är jag på benen igen, håller på att tvätta måste ju passa på när de finns och man är hemma och så bygger jag den sista grejen från IKEA. När den är klar kommer den väga över 70 kg och den ska in i sovrummet då men jag ska fan lyckas. ;)
Molle var är på sin lunch och åt sin matlåda. Luktade riktigt gott men jag hade precis ätit äcklig gulaschsoppa.

Nu ska jag fortsätta med de jag håller på med skriver mer senare, tjing!






milla.


8 september

Bra dag men trött

Jag kom hem för ungefär 1½ timme sen, jobbade över lite så nu är jag helt slut. När jag kom hem var de typ kaos här. Men jag installerade boxen (som kom idag :D) sen hann jag se IDOL, bra de, för det är början man inte vill missa. ;)
Har även fått tillbaka min mobil idag, tyvärr fixade dom inte displayen men de andra verkar de som att dom fixade. På lappen som jag fick med stod de "OBS tappskada och trasig display"... ååh fan?!

Innan jag kom hem var jag i affären. Haha det var en pappa och sitt barn som stod bakom mig i kön.. Sonen kanske var 8 år..
Pappan: Vi kommer hinna hem till Simpsons.. Men du Leopold.. Jag ser nu att de är repris från igår..

Leopold: Är du säkert? Vad dåligt..

Pappan: Ja antingen är de så eller så har dom skrivit fel.. Vi får se sen..

Sen tar pappan upp en sak ur korgen som visar sig vara ett glasspacket..

Pappan: Leopold, vad är det här..?

Leopold: Ja, jag hittade den. Den såg god ut..

Pappan: Sa jag att du fick ta den?

Leopold: Nene, jag går väl och lämnar tillbaka den då..

Pappan: Nej de behöver du inte men det är själva principen, du måste fråga först. Du kan inte bara gå och ta..

Leopold: Jaja....

Haha, det kanske inte låter så kul för er men de var riktigt kul för mig, pappan pratade på ett roligt sätt också och ungen sket typ i allt. :P
På ta om ungar.. Idag kom de fram en flicka till mig och frågade om jag ville byta nyckelpigan som hon hade i handen mot 5 kronor.. Det kanske låter sött men de var de inte.. Ursäkte men ungen bröt på ickesvenska (fast hon var svensk) och såg allmänt tattig ut..

Nej nu är det tack och god natt!






milla.


8 september

God lunch!

Jag har precis varit hos doktorn och kollat min fötter och det kommer bli operation! :D Så inom 3 månader blir det av! Den här läkaren var jättebra, han tvekade aldrig frågan för honom var mest när och om jag ville operera båda fötterna på en gång eller bara en i taget.

Idag ska jag jobba över, kommer typ sluta klockan 18.00. Jobbig men det är extra pengar :)






milla.


7 september

Snabbis

Hinner egentligen inte skriva så mycket just nu men några rader ska jag nog hinna med. Vi håller på att laga mat och båda har precis hunnit duscha. Ikväll blir det potatisgratäng och fläskfilé i ugn. :) 

Mamma och hennes kompis från Norge kom hit en stund, kompisen ville se lägenheten och verkade tycka om den. :) Trott att det ser förjävligt ut här just nu, kartonger, skräp, möbler lite här och där.. Men nu har vi bara en möbel kvar att skruva ihop, det går inte fort för oss. ;)

Skulle vilja lägga upp bilderna från i lördags men jag hinner inte. Ska snart äta, måste hinna göra lite sallad innan de. Synd att vi inte har fått kanalerna än för idag börjar Färjan 3. Hoppas vi får dom imorgon för då börjar fan IDOL och det får man ju inte missa, det är ju roligast nu i början! ;)

199

200

201

202

203

 

milla.


7 september

Hej hej!

Jag känner att det har varit dålig uppdatering den senaste tiden men jag har faktist inte haft tid. Igår var vi som sagt på IKEA sen åkte vi till Eskilstuna och lämnade bilen hos pappa. Sen när vi kom hem började vi skruva ihop lite av det vi köpte. Klockan rann iväg och vi hade hyrt film som vi skulle hinna se innan det var lägg dax.

 

Vi hyrde The unborne, den var skit läskig! Tyckte jag i alla fall, tror inte Linus tyckte den var så bra men jag satt med händerna framför ansiktet hela tiden typ. Jag har ju lite fobi för fönster och nu har jag även för speglar! Skit läskigt imorse när jag skulle sminka mig. Jag vågade inte kolla åt sidan, utan fokuserade mig på ögonen. ;P Visst är jag töntig..?

 

Jag ska gå och hjälpa till med att fortsätta att skruva ihop allt, ha de bra!

 

 

 

 

 

 

milla.


6 september

God morgon!

Jag kan börja med att säga att gårkvällen blev lyckad. :) Kräftorna var goda och de blev dans och massa bilder. Men mer om det få jag ta senare.
Vi ska snart åka till IKEA så jag måste gå och fixa mig lite.

 

Jag hörde att jag fick sms så ska gå och kolla de, hej då!

Vi hörs senare!

 

 

 

 

 

 

milla.


5 september

Klar!

Jag är klar nu så snart dax att kila, ska bara packa med mig lite saker sen åker vi!


Kvällens outfit







milla.


5 september

En snabbis

Jag ska börja fixa mig nu, för ikväll är det ju kräftskiva hos Molle och Anders. Det ska bli riktigt trevligt. :) Jag ska inte dricka så vi tar bilen dit, men först ska vi hämta upp Martin och det är om mindre än en timme så jag har lite brådis nu.

 

Tjing!

 

 

 

 

 

 

milla.


5 september

Tjohoo!

Det blev lite ändrade planer igår. Det var meningen att jag och Madde skulle ta de lugnt och hyra film men så blev de inte. Det blev lite fest. Vi satt här hemma hos oss, Peter kom över senare kom även Natta och Molle hit. :) Efter lite förfest här drog vi ut på krogen, det var ganska kul men jag hade så ont i mina fötter. Tur att jag ska till läkaren på tisdag..


Min outfit för kvällen, svarta jeans, vitt linne och massa smycken. :)


Peter som inte vill vara med på bild..


Shot!


Madde hittade ett hjärta i godiset..
Haha, ändring det var Natta som hittade hjärtat inte Madde. :P


En rökande brevlåda som vill ha "igen reklam" ;D

Yeah!


Peter vill fortfarande inte vara med på bild..


Snygging... ;D


Sen när vi kom hem till mig (jag och Madde) blev det lyx nattkrubb.

Vi ställde oss och lagade fläskflié med kroketter, sallad och tzatziki. :)


Madde sov över på soffan, har ju ingen rullgardin i vardagsrummet så det fick bli en filt. :P







milla.


4 september

Satan i gatan!

Jag kom hem till mamma för en stund sen för att äta min matlåda som bestod av tacos. Men smart som jag är har jag glömt taco chipsen! Så det blev bara köttfärs, grönsaker och gräddfil. Det dög väl men jag ville ju ha chipsen till. :(

När jag åker hem från Eskilstuna efter jobbet ska jag plocka upp Madde. Vi ska mysa lite ikväll, laga lite mat och hyra film. :) Direkt efter jobbet ska jag lämna in bilen på lagning sen ska jag låna pappas bil över helgen. På söndag blir det IKEA. Äntligen, som jag har längtat. ;)

Idag har jag ringa hyresvärden och vi har Boxer i huset. Han där Robert som är med i reklamerna. ;D Så nu tänkte jag gå in på deras hemsida och kolla om dom har något bra erbjudande.







milla.

3 september

"WTF"?!

Vad fan är det med blogg.se, sjukt irriterande! När man ska skriva inlägg så är det konstigt. Det blir inte som jag vill. När man ska kolla översikten är det väldigt konstigt. Jag ser bara de inlägget jag precis har skrivit. Då läggs det där det brukar ligga. Men alla gamla inlägg och kommentarer och så vidare visas inte där. De får jag kolla upp i arkivet.. Någon mer som har så här?
Hoppas dom fixar det snart, för det är jävligt jobbigt? Hoppas i alla fall att de inte kommer vara så här hela tiden!

Nej, nu ska jag ta min bettskena och sova! God natt gott folk!


                         Utsikten igårkväll
, mycket fint! :)






milla.


3 september

Oj oj..

Det blev ingen uppdatering på lunchen idag, jag var nämligen inte hemma hos mamma och åt. Jag åt på Pasta huset, så jäkla gott där! På lunchen gick jag in i två affärer. Jag hittade två skärp och en sjal. :) Jag hittade egentligen mycket mer, men de får vänta! Vill helldre köpa nya saker till lägenheten. :)

 

Nu på slutet av jobb dagen har jag varit väldigt irriterad, men så går de när man har arbetskamrater som inte har hissar som går ända upp. Helt sopslut i huvet!

Senare idag kommer Martin hit, han ska äta med oss. Det blir tacos. Linus skickade sms imorse och sa att dom var sugna på det. Så då blir det de till middag idag. :) 

                                          
                                 Sjalen och dom två skärpen :)

 

 

 

 

 

 

milla.


2 september

Hoho..

Det här kommer bli ett onödigt inlägg men jag har inget att göra så jag tänkte skriva några radet. Jag måste skaffa tvkanaler så man kan glo på tv på kvällarna. Jag ringde Tele2 förut idag och frågade om dom hade något avtal med hyresvärdarna i den här fastigheten men det hade dom inte så med dom blev det inte.

Det var lite synd för vi har redan en box från dom, då hade vi sluppit köpa en box. Jag ska ringa hyresvärden imorgon och höra med dom vilka dom har tvavtal med..


Aja, tjarå!

                    
                      Lite jobb som jag har gjort sen jag började efter semestern..







milla.


2 september

Bad day

Ja det är precis vad det är idag. När klockan ringde imorse var jag inte alls pigg och ville inte alls jobba trotts att jag la mig innan 10 igårkväll. Frukosten i bilen var inte alls god, man kan inte ha ost på macka. Det blir bara degigt. Nu på förmiddagen har jag mått illa och haft ont i huvet, hoppas det går över nu när jag får i mig mat.

Jag har även ringt min förra hyresvärd och frågat hur det går med gamla lägenheten, om det är någon som vill ha den. Dåliga nyheter på den fronten.. Dom har lagt ner allt med att försöka få den uthyrd, eftersom det ska bli bostadsrätt och ingen har velat haft den nu när den har varit ute på internet. "vi har lagt den här lägenheten lite på is.."
JA FAN VAD KUL, EN DUBBELHYRA TILL! Vi får ju inte ens chans att bli av med den tidigare.. Dåligt..

Blä dag!!!






milla.

1 september

Ischlo pischlo!

Haha, nu har jag äntligen fått sett Kenny Begins. Så jävla rolig! Fast man måste nog ha sett serien för att man ska tycka det, och det har jag gjort ett antal gånger. Jag har den på VHS men jag sist jag letade hittade jag inte den. :(
Haha, jag satt nog och garvade mest. Killarna verkade bara tycka att den var rolig ibland. Vi har lånat den av Emil och Madde. Hoppas dom inte kommer sakna den för den här ska vara kvar hos mig ett tag, jag måste se den flera gånger. Så måste jag även hitta den där VHSfilmen med alla avsnitt och ha ett litet Kenny Starfigther maraton.

Nu ska jag plocka lite med mina kläder, det kommer ta ett bra tag så efter det är de lägg dax..


                              Bästa filmen!!!







milla.


1 september

Redan tillbaka

Jag måste bara skriva igen. Jag läser ganska många bloggar och är insatt i vad som skrivs och vem som bråkar med vem. Dom flesta jag bloggar jag läser är för att det är roligt, dom gör ju bort sig helt. Man skrattar liksom ÅT dom! Den ända bloggen som jag läser för att den är bra är Kenzas.

För ett litet tag sen var Katrin Zytomierska med i Vakna med The Voise och sa vad hon tyckte om det. Hon har ju helt rätt. Det är bara snorungar som bloggar nu förtiden och dom riktiga bloggarna hamnar i skuggan, dom som faktist är seriösa och har bloggat i några år och inte som dom "nya bloggarna". 15-18 åringar som skriver om sina fjortisfyllor, förstora läppar och bröst hit och dit och tjafsar med varandra.
Men helt ärligt, det är ju roligt. Dom gör ju bort sig och man kan inte göra något annat än att skratta åt dom..

Kolla på klippet själva, hon har helt rätt.
http://www.youtube.com/watch?v=_dcSTfy_m28&feature=player_embedded






milla.


1 september

Trötter

Fy fan vad trött jag är idag, ändå gick jag och la mig tidigt igår! Jag var i säng redan vid 10 så jag borde ju inte vara trött.
På jobbet har jag fått fogat och det är det som jag tycker är tråkigast av alla uppgifter.. Helt värdelöst men det måste ju göras. Efter lunchen vet jag faktist inte vad jag ska göra. Får ringa chiiiifen och kolla upp det.

Jag vill till IKEA och shoppas massa nya saker till lägenheten. Det känns som att det aldrig kommer bli av och blir det inte av så kommer det vara kaos hos oss länge länge. Det fanns inte så mycket förvaring i lägenheten så därför går det inte att packa upp saker. :(






milla.

RSS 2.0