29 februari

001 är funnen!

Jag har hittat den! I onsdags när jag hade varit hos Linus och vi skulle åka hem till mig så står den parkerad framför mig! Jag blev skit glad och tog kort ifall någon inte skulle tro mig. Nu har leken börjat på riktigt, jag har fan hittat den! :D


Idag har jag varit i skolan en snabbis. Jag hade en kort samhäll lektion och sen hade jag mentorstid. Vi fick reda på vilka 4 som blev nominerade till årets bygg elev i klassen. Det var jag, Jocke, Micke och Linus. Sen var det upp till klassen att rösta fram två stycken som kunde bli de. Det är två stycken från varje byggklass. Jag och Jocke gick vidare! Fast jag vet att jag inte har någon chans att bli årets byggelev. Andra från andra klasser har bättre chans än vad jag har.

Ikväll hoppas jag på utgång. Jag är riktigt taggad! ;D





milla.

27 februari

Så irriterande!
Jag har (dum som jag är) börjat kolla registreringsskyltar. Fast jag och Sofia kör tillsammans. Själva grejen är att man ska hitta alla mellan 001 och 999 i nummer ordning. Igår hittade jag 003 två gånger och 004 en gång. Idag hittade jag 002, 003, 004 och 005. Vart fan finns 001?! Det gills inte om man inte hittar dom i ordning.
Det började förra veckan när jag jobbade. Jag hörde på radion om folk som gjorde de, det hade tagit 5 ÅR(!) för en att hitta alla, fast för en annan hade det tagit 2 ½ år. Så jag får hoppas på att de går fort. Det finns till och med en hemsida som man kan registrera sig på och uppdatera sin info eller något sånt.
Det heter något speciellt men nu kommer jag inte på vad det heter.

Nu är denna praktik vecka klar och skola imorgon.
De viktigaste är att få till mitt projektarbete uppsatts klar i veckan. Jag håller på att få MVG på den, om jag får de så är det typ mitt livs första MVG så jag är jäkligt nöjd! :D Har fått reda på mitt betyg i religo, VG. Det klagar jag inte på, det var jag och en till i klassen som hade fått det.


Over and out!





milla.


26 februari

Veckan började igår, då skulle praktiken börjat men jag var hemma igår.
Hade inte sovit mycket under nattens gång och när jag vaknade hade jag huvudvärk.



Eftersom Josse hade varit duktig och klarat körkortet på dan så åkte hon, jag och Cissi ut till McD på västerleden och käkade! Det var självaste Josefine som körde. Hon är mycket skicklig på de! :)
Efter vi hade käkat åkte vi till Tuna park och kollade lite.



Du klarar dig det här!
Jag tänker på dig!


milla.


25 februari

438446-6

GRATTIS JOSSE TILL KÖRKORT! :D

24 februari

Så var helg av klarad..

I fredags hade jag verkligen skit kul!
Det började med förfest hos Hampus och så blev de utgång på Walles. Det blev mycket dans, tyvärr var de överdrivet många som var på en. Massa engelskmän och polacker som var ute som kanske inte är vana vid att dansa själva eller någe..? 

Igår blev det lugnt, på kvällen kollade vi på tv och lite så. Linus började må illa och låg och spydde hela natten medans jag låg med migrän. Han tog i så mycket att hans öga blev blodigt. Det blev inte mycket sömn. Det känns skönt att man är där när han mår dåligt, skulle tycka att de var skit jobbigt om jag hade varit hemma och inte kunna gjort något. Man vill ju vara där och hjälpa till så gått de går.

Idag har de varit en väldigt seg dag. Linus har mått dåligt hela dan och min migrän har inte försvunnit helt.
Therese ringde vårdcentralen och dom tyckte att Linus skulle in till akuten. Väl där så möts man av en så jävla nonchalant kärring! När dom har berättat vad symptomen säger hon "ja alla är ju förkylda nu förtiden". Vadå förkyld? Hon ber oss sätta oss och vänta en stund sen kommer hon tillbaka och då har en doktor kollat på ett papper och tycker inte att vi behöver sitta kvar. Utan att ha kollat på Linus, som hade utslag eller något i ansiktet och hög feber. Bra sjukvård?



Jag älskar dig Linus!



milla.


22 februari

Helg..

Idag blev det bara halv dag, mådde inte alls bra. Var nära på att spy på jobbet, det hade varit ganska pinsamt. Vi har ingen toa i närheten och jag skulle inte ha hunnit dit så då hade jag antingen spytt i stugan eller utanför. Men jag klarade mig från att spy. Mamma kom och hämta mig och nu är mjukiskläderna på och datorn i knät.

Idag blir det party party om jag mår bättre. Det blir förfest hos Tom sen utgång. Jag är skit sugen på att gå ut, så hoppas jag blir bättre! Sofia sa att jag ska med ut. ;D
Imorgon kommer jag sova ut! Har gått upp tidigt varje dag den här veckan och varje dag har de varit segt att gå upp, jag har varit så trött!

Fick hem Veckorevyn igår eller förrgår.
Läste mitt horoskop, riktigt bra! Eller texten var inte helt rätt men jag hade 5 av 5 i kärlek/sex, kul/nöjen och tur/pengar. Tur/pengar stämmer kanske inte, det kanske menas att jag ska köpa en lott och vinna pengar? Kanske ska testa det.

Undrar egentligen vilka de är som läser min blogg. : /  Har faktist ingen koll på de, men de är ju kul att någon gör det, fast jag inte skrivit något roligt. Eller så är de bara folk som klickar in och kollar utan att läsa..


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article1897320.ab
Skit söt unge men as härligt garv! Men blir glad när man ser de, iaf jag. :P

Nu har jag inte mer att skriva.




milla.


21 februari

Jobb, jobb, jobb...
Lov veckan har inte varit så kul hittills, kan beror på att jag jobbar. Jag får tänka på pengarna..

Nu ska jag snart äta sen in i duschen.
Efter det ska jag iväg och hälsa på min syster som har opererat sig. Jag kommer säkert få göra samma operartion någon gång, men jag ska försöka hålla ut på det.. Efter jag har varit hos syster ska jag hem till Linus. :)

Kommer somna tidigt ikväll, det känner jag på mig..

Nu var maten klar, blev inte så långt inlägg men de får duga!
Tjingeling!




milla.

18 februari

Lovet har börjat och för mig betyder de jobb. Jobbade första dagen idag. Det var helt okej, jag fick göra ganska roliga saker så jag ska inte klaga. Fast det är inte kul att gå upp tidigt när man egentligen vet att kan kan sova länge.


Nu ska jag åter igen summera min helg.
Fredag: Efter skolan åkte jag direkt till Strängnäs oh på statione stod Sofia och väntade på mig. Vi gick hem till henne. Efter ett tag blev vi hungriga och drog ner på stan och käkade. Sen var vi hos Linus och spelade lite Guitar hero och kollade på tv. På kvällen var vi hos Sofia, där spelade vi lite spel. En trevlig dag/kväll. :)
Lördag: Hela dan blev slapp. På kvällen vid ungefär 21:00 drog jag och Linus och mötte nåra av hans kompis. Dom lirade fotboll. Sofia kom också, vi spelade också lite boll.
Söndag: Slappar dag.. På kvällen kom Josse över och kollade på film med mig. :)

Denna helg har varit ganska slapp, men de har inte gjort något.


        
Lite bilder från helgen..



 

"Lars är bäst"


milla.


13 februari

Jag har gjort det igen...

.. jag lyckades få parkeringsböter idag.
Vilket jag självklart tycker var fel gjort av dom! Hade jag stått en parkering fram så hade jag klarat mig. Det är ju sjuk! En jävla parkering. Jag betalade iaf för att stå där, de finns folk som ALDRIG betalar!! Jag stod ju inte ens fel, bara lite.. Men jag ska väl vara glad jag slipper betala (700 kr), firman får göra de.


438446-1













milla.

11 februari

Tjabba tjena hallå!

Har precis kommit hem från praktik. I morse när jag vaknade kändes de som att jag hade sovit i typ 5 minuter. Jag var skit trött och hoppades på att det skulle bli sängen och jag idag. Men så blev det självklart inte! Idag har de varit skit jobbigt på praktiken. Har typ burit 50 stycken 20 kg säckar.

Sen jag skrev sist har de hunnit vara helg också. Denna helg har varit rolig, vill jag tycka.
Fredag: På kvällen åkte jag, Sofia, Linus, Patrik, Tom, Oskar, Martin och Kalle till Heron City och kollade på Cloverfield. Den var riktigt bra! Jag och Sofia satt på spänn hela tiden.
Efter tyckte jag, Linus och Tom att vi skulle börja festa och satsa på en utgång men så blev de icke.
Lördag: Tog de lugnt på dan och på kvällen blev de party party. Vi började hos Tom sen drog vi ut på BK där jag skulle träffa Sofia vilket jag gjorde. Vi dansa och tog luft, dansa och tog luft. Hade skit kul! :)
Söndag: Slappar dag..


Imorgon blir de skönt för då har jag inte praktik. Vi ska med skolan någonstans. Vi börjar kl 13.00 så de blir sovmorgon också, hääärligt!



milla.


6 februari

Nu är praktiken avklarad, så skönt!
Praktik dagarna har gått segt och jag har inte gjort så roliga grejer.

Igår var de meningen att jag och Camilla skulle glo på tv som vanligt men hon hade åkt till Katrineholm för den jäveln är ledig den här veckan medans en annan får slita. ;D 
Då bestämde jag mig för att åka över till Linus, båda var trött så vi tog de mest lugnt. Vi spelade lite Guitar hero, jag klarar iaf att spela en låt nu. Förut kunde jag inte ens spela på söligaste.
Det var meningen att jag skulle åka hem på kvällen men så blev det inte, jag var skit trött så jag åkte hem i morse istället. Nu är jag helt slut, denna kväll kommer bli lugnt de känner jag på mig.

Imorgon blir de skola och på fredag har vi studiedag. Då ska jag sova länge länge!  




milla.

4 februari

Så var det måndag igen, SUCK!
Idag jobbade vi över på praktiken, jag vill inte ha praktik!
Nu sitter jag och kollar på tv och så kommer resten av min kväll att se ut.

Helgen..
Fredag: Eftersom jag fyllde i torsdags så blev de lite party party på fredan.
Först blev det lite mat, sen kom de lite mer folk och de blev förfest för att sedan gå ut.
Tack alla, jag hade verkligen skit kul!
Lördag: Strax innan 14:00 kom jag till Nattis för att hjälpa henne att flytta. Efter mig kom Emma, Sanna, Sofia och Josse. Vi startade och de hela slutade på kvällen någon gång. Sen samlades alla hemma hos Cissi för att käka och gå på bio men de blev film hos Cissi istället. Riktigt trevligt och mycket skratt blev det.
Söndag: Jag åkte till Linus på förmiddan nångång. Såå mysigt! Vi slappade, tittade på film och hade mys! På kvällen när jag kom hem gick jag och la mig ungefär på direkten, skulle upp tidigt idag.




Jag älskar dig Linus!


RSS 2.0