28 februari

Dåligt idag

För jag har helt enkelt inte orkat uppdatera. Igår blev de party, de var skoj och kvällen slutade med tre personer som sov över. Och idag har det varit ett helt gäng här och var ganska sociala, alla var inte så pigga efter gårdagen. :P

Jag orkar faktist inte skriva något mer.
Jag uppdaterar bättre imorgon istället! ;D
God natt.






milla.

27 februari

God kväll!

Jag sitter nu hemma hos Sofia och har precis korkat upp. ;D
Har inte så mycket mer att säga, skulle bara uppdatera er lite. ;)

In i dimman!






milla.

27 februari

HOHO!

Jag och Kimberly sitter just nu och bara tar de lugnt framför tvn. Det är lugnet innan stormen för ikväll blir de fest! Så de blir väl till att fixa sig om några timmar, vad fan ska man ha på sig ikväll då!? 

Alltid samma problem..






milla.

27 februari

Jag lever!

Gårdagen var jätte trevlig. :) De bjöds på god mat, musik och trevligt sällskap. När vi kom hem till Strängnäs mötte jag Natta och dom andra som stod i kö till Underbar. Jag hoppade in i kön med dom och efter en stund kom vi in.

Där inne fick jag äntligen dansa! Vi dansade för glatta livet och som vanligt hamnade jag i dansbattle. Fattar inte hur jag alltid blir de?! Sak samma, jag förlorade stort. :P Jag tror att han var homosexuell och han kunde dansa. :P Men de gjorde min kväll, de var skit kul.
Plus att jag lyckades slå en vurpa på dansgolvet men jag var fort uppe igen. Det är sånt som händer och den bjuder jag på! ;D

Idag mår jag lite si så där. :P






milla.


26 februari

Ett inlägg i alla fall

Jag hinner med att skriva lite innan jag sticker.. Jag har fan inte åkt tåg på skit länge. :/ Men snart ska jag få göra de, mamma ska skjutsa upp mig till tågstationen.
När vi är klara där i Södertälje ska jag möta upp Natta och Sara. :) Dom kommer nog vara hemma hos Natta. Senare ska vi ut på Ub, tror det kommer vara mycket folk där idag. Det kan bli skoj, det var ett tag sen jag var ute. :P


                                       Simma lugnt!






milla.


26 februari

Lite snabbt

Jag måste egentligen börja göra mig i ordning för 20 över 2 går mitt tåg till Södertälje. Jag och Linus är bort bjudna till någon han jobbar med om jag fattade de rätt. Egentligen skulle jag kunna ta 20 över 3 tåget men jag vågar inte chansa för det kan ju vara försenat..

Halv 11 idag plingade de på dörren och jag for upp som en skållad katt. Jag trodde att de var vaktmästaren men de var mamma så jag kunde andas ut. Vi hade bestämt att hon skulle komma men jag visste inte när. När jag var uppe började jag fixa mig och sen åkte vi till Prinsen och käkade natcho. :)

Men nu måste ja fixa mig, vet inte om de kommer bli så mycket uppdatering idag.
Bla bla bla, HEJ DÅ!






milla.


25 februari

Halv åtta hos mig

Idag är de final i de programmet. Vi har faktist precis ätit och under tiden som maten skulle bli klar satte jag upp krokarna jag köpte idag.


 Tyvärr dålig bild för den är tagen med mobilen men så här blev de.






milla.

25 februari

Bok

Igår kväll läste jag klart Carolina Gynnings bok Ego Girl.
Den var bra och spännande men som ni vet så är hon ganska energisk och babblar på ganska bra när man brukar se henne i tv. Jag kunde emellan åt tycka att boken var lite för rörig ibland ena stunden är hon på ett ställe och gör en grej och andra stunden är hon på ett annat ställe och gör något annat. Och alla hennes pojkvänner som hon blir förälskad i glömmer man bort namnen på hela tiden för de kommer nya namn ganska ofta. Men det var spännande och intressant att hör om hennes liv. :)

När jag var klar med den boken började jag på en annan. ;)

 






milla.


25 februari

God eftermiddag!

Jag har varit riktigt effektiv den här dagen. Precis när jag var på väg ut kom brevbäraren med ett brev från försäkringskassan. Jag skulle fylla i två papper med uppgifter om min sjukskrivning. De gjorde jag på engång. Tog med mig brevet, köpte frimärke och postade. Sen har jag köpt krokar till lyktorna och varit och solat.

Nu ska jag städa lite, sååååå VI HÖRS!


                        Innan jag skulle börja sola kom jag på
                          att man kanske inte får sola såret :/
                  Så jag drog på strumpan över halva foten. ;D







milla.

25 februari

God förmiddag!

Jag vaknade för kanske 40 minuter sen och var ganska pigg så jag gick upp. Ringde felanmälan för de är lite småsaker som jag vill att dom ska fixa i lägenheten. När jag hade pratat med dom, tog jag fram alla räkningar och betalade dom. Så nu är dom betalda och jag är nåra tusen fattigare, jippi!

Idag har jag tänkt gå och sola. Först ska jag få i mig frukost/lunch sen tänkte jag vandra iväg och köpa nåra krokar så jag kan sätta upp nåra lyktor som jag har tänkt att göra i månader men de har bara inte blivit av. Men nu jävlar! Efter de blir det solning! Jag är så sjukt blek så att de är tragiskt!







milla.

24 februari

Jippi!

För en liten stund sen spelade de en melodi utanför vårat hus. Den har ingen text men de finns en text som någon har hittat på till melodin. Den går ungefär så här: "Vi lurar små barn, vi lårar små barn, på deras veckopeng.."

Oh yeah, jag pratar så klart om GLASSBILEN! :D Jag ville direkt springa ut och köpa något gott. Letade fort upp pengar och gick ut. Det blev Sandwich och Trollerimix (så klart..).
Jag gav fram pengarna..
Gubben: "Jaha, jag vet inte om jag har växel till de.."
Jag: "Okej.. hoppas du har de då.." Och tänkte klart som fan han måste ha de!
Gubben: "Vi tar oftast emot kort, vi vill helst att folk betalar med de.."
Jag: "Jaha.. jag har inte handlat av er sen jag var liten"

Hur fan kunde jag veta de, man behöver ju inte låta så dryg för de!


 Tyvärr hade dom gjort om Trollerimixen så jag var lite besviken..






milla.


24 februari

Trött!!!

Jag har precis lagt ifrån mig boken för jag kunde knappt hålla mina ögon öppna, och som ni förstår så går de inte så bra att läsa då. :P Jag och Abbe ligger båda helt däckade i soffan. Idag har han en förmåga att ligga väldigt konstigt. :P
Han byter ställningar hela tiden men förut låg han på ett jättekonstigt sätt. Haha, ni ska få se..




                                             Haha, pucko kanin. :P






milla.


24 februari

God morgon!

Jag är nästan uppe med tuppen idag! Jag var tvungen att ringa sjukhuset idag för min fot har inte blivit riktigt bra än så jag är hemma en vecka till. Hoppas det blir bra tills då. :) Bara för att jag blev väckt av personen från sjukhuset ganska tidigt så kan jag kolla på Våra bästa år idag. ;D

Sen har jag en annan nyhet att berätta, igår kväll blev jag faster igen. Denna gång åt lilla My! Hon föddes 20.38, jag vet inte hur mycket hon vägde eller hur lång hon var men på bilden som jag fick såg hon jätte liten ut.

Själv har jag en liten bäbis som springer runt här i soffan och är skit busig.. Han är tame fan som en hund.. Han tigger, busar, pussas, förstår vad man säger ibland och han rulla runt, dock inte på beordran men när han ligger i soffan och gosar sig. Det jag menar med att han förstår man vad säger ibland är för att han vet precis vart han inte får vara och kollar man på honom och säger nej så vänder han och går bort därifrån. De ni! ;)


                        Välkommen till världen My!






milla.

23 februari

God kväll, snart god natt

Jag sitter just nu och kollar på mina inspelade avsnitt av Brothers and sisters. Jag bara älskar den serien!!! Den familjen är så sjuk, haha! Det började den 14 februari igen efter ett uppehåll, ett väldigt långt upphåll tycker jag.. Och nästa vecka börjar alla andra serier som jag följer, ME SO SO HAPPY! Äntligen blir de som de ska i tvtablån!

 






milla.

 


23 februari

MOLLE!

Nu kommer du bli stolt över mig! :D Jag har vikt alla mina kläder (nästa alla, orkade inte helt) och hängt upp massor! Jag upptäckte att jag har föööör mycket kläder.. Eller nej, för mycket kläder kan man inte ha men jag har mycket.
Egentligen är de mer som behöver vikas och hängas men just nu har jag inte plats med de någonstans så jag låter de ligga kvar på golvet. ;D

Är du stolt nu?! Jag kanske inte har sån ordning som du har men lite bättre än annars! Sen har du mycket mer och bättre garderober än mig. Vi säger de i alla fall så slipper jag ha för myceket dåligt samvete. :P


                                        Undertiden jag rensar..


    Fint hängt och vikt, andra lådan blev inte så fint vikt så de fick inte vara med.
                  Och dom andra kläderna orkade jag inte gå och fota. :P







milla.


23 februari

Hej hej!

Efter jag hade mött upp Sara och vi hade varit i affären och handlat lite gick vi hem till mig och började med mat. Idag blev de Chili con carne. Jag ville att vi skulle äta det för min sambo tycker inte så mycket om de. Vi lyckades riktigt bra.
Sen hyrde vi även film, för första gången på Ica. I alla fall här i Strängnäs men jag har hyrt förut på Ica i Eskilstuna när jag bodde där. :)

Vi hyrde 17 again och vi har precis kollat klart på den. Den var bra! :)








milla.

23 februari

I'm out!

Jag ska gå och möta Sara vid Ica nu, hörs senare!








milla.


22 februari

God kväll!

Det har gått fort sen jag skrev sist. Vi har lagat mat, haft tvättstugan och kollat på tv. Det är Design: Simon & Tomas. Det är kul att kolla på (ja, annars hade jag väl inte gjort de..) för de har en hel del att göra i våran lägenhet egentligen men de blir aldrig av. Ganska trist men så är det.

Jag ska göra te och mackor till CSI. :)
Ha en skön kväll!






milla.

22 februari

Kladdkaka

Ja nu är vi igång igen med att göra kladdkaka. Sara och Sofia är här och dom två har gjort en kladdkaka medan jag har diskat. Vi har tänkt att kolla på film, det blir Legally Blonde. :)


                                  Bullmamman Sara






milla.

22 februari

I'm up!

Äntligen.. :/ Jag fattar inte vad de är med mig. Jag kan sova hur länge som helst. Ändå går jag inte och lägger mig så sent. Jag lägger mig i sängen när Linus lägger sig sen ligger jag och läser. Men igår blev de bara till 20 över 1.
Fast den här natten hade jag massa mardrömmar, hatar de! Och speciellt när personer som står nära mig dör. I natt var de Linus som var med om en bilolycka. :( Då när jag vaknar är det så skönt att allt är en dröm. Men jag måste ändå ligga och krama honom massor. Han vaknade efter en stund och frågar vad de var. Jag berättar fort drömmen och han suckar och tycker jag är barnslig. Men va fan, tänk om de hade hänt på riktigt!??! Bilolyckor så här års är ju inte direkt sällsynta!






milla.

22 februari

SHIIIT!

Idag är de verkligen supervinter ute. Det är - 27,3 grader ute! HELT SJUKT! Fast vädret ute just nu är fint, solen skiner i alla fall. Egentligen vill jag inte gå ut idag men ändå vill jag ut och känna hur kallt de känns i den här kylan!


                                                Vädret just nu :)








milla.

21 februari

God kväll

Jag sitter och kollar på tv nu.. Dagen har varit slapp, så skönt! Var som sagt ute i hallen förut men vid 6 åkte vi hem eftersom de stängde då.
När jag kom hem öppnade jag buren så Abbe får springa av sig lite och de har han gjort så nu är han helt slut och ligger och kollar på tv. Okej, jag vet att han inte gör de men de ser ut som de. ;D

Kanske skriver senare!






milla.

21 februari

Dagens!

Halv ett vaknade jag och förstod inte hur klockan kunde vara så mycket. Jag hade inte vaknat en ända gång sen jag somnade.. :/ Så jag var tvungen att skynda mig upp och mata Abbe.
Sen la jag mig och läste. Jag läser Carolina Gynnings bok som heter Ego girl. Jag har haft den skit länge men aldrig fått arsle ur vagnen och läsa den. Men nu har jag börjat. :) Jag har några andra självbiografier som jag vill läsa och har hemma men lyckas aldrig börja.

Hur som helst.. André ringde och frågade om vi skulle med ut till hallen så de var bara att skynda sig och bege sig. Vi är ute i hallen nu och kommer nog vara här ett tag. :)


                                       "Konstigt hår och massa skägg"








milla.


20 februari

Moff

Oh yes we are! Jag och Natta var nyss i affären och införskaffade massa gott till kvällen. Det blev choklad, chips och dipp, godis, tacos chips med salsa. Och till det dricks det apelsinsaft.
Abbe är som galen just nu för det är massa gott fram dukat.

Men nu börjar Melodifestivalen, hej då!




                Kolla hur han försöker få tag på allt! Helt sjukt!






milla.

20 februari

Blaha blaha

Idag ringde pappa typ 10 över 2 och frågade om jag var hemma. Och det var jag så då sa han att jag skulle sätta på kaffe. Efter kanske 10 - 15 minturer så kom pappa, 2 av mina farbröder, min fasters man och en kompis till dom. Dom hade flyttat lite saker från Södertälje till Strängnäs för min faster och hennes man ska flytta hit.

Jag och Natta sitter i soffan och är proppmätta för vi har nyss ätit tacos. Ikväll ska vi se på Melodifestivalen. :) Får se om de är några bra låtar ikväll.

Här kommer lite bilder


                                   Maten vi åt nyss


                                    Jag och Natta igår


            I natt när jag gick hem stannade jag och tog bild. ;D


                         Jag igår hemma hos Kimberly






milla.

20 februari

Hej hej!

Gårdagen.. Vi började hemma hos Kimberly, där var det trevligt. :) Efter 11 nångång åkte vi tjejer hem till Oskar där det var en hel del folk. Tiden rann iväg och folk började dra och till slut var det bara jag, Pontus, Nenne, Wilson och självklart Oskar. Vid 4 vandrade jag hem..

Idag vet jag inte vad som händer, men jag tippar på att det blir Melodifestivalen. Men just nu känner jag mig inte så fräsch så jag tänkte duscha och göra ansiktsmask. Sen måste jag måla mina naglar. :)


             Som sagt, jag känner mig inte så fräsch just nu. :P






milla.

19 februari

God kväll!

Jag är hemma hos Kimberly just nu. Vi har precis fått i oss lite i magen och hon håller på att fixa sig lite. Ikväll blir de lite partaj. Vi får se vad som händer ikväll, vi har inte riktigt bestämt så mycket..

Ha en bra fredagskväll, det ska i alla fall jag ha!








milla.

19 februari

Imorse..

..när Linus hade åkt till jobbet kunde jag inte somna om på en gång. Jag låg och tänkte på Trasdockorna-låten. Jag kunde inte sluta tänka på texten och melodin, fick helt enkelt inte bort den från hjärnan. :P Men till slut somnade jag i alla fall om. :)


                     Kommer ni ihåg?! Jag tyckte de var skit bra! :D







milla.


19 februari

Tjola!

Nu har jag läst klart boken, som hette Jenny S. Den var riktigt bra och slutade precis som jag ville! :D Jag var orolig att den inte skulle göra de för det var inte många sidor kvar och just då verkade de inte som att det skulle bli så..

Så här stod det på baksidan:
" Jenny lever lyckligt med sin pojkvän och trivs med jobbet på banket i illa Habo utanför Jönköping. Efter en trasslig uppväxt har hon inte längre kontakt med sina föräldrar. Jocke och deras liv tillsammans är allt hon har.

När Jocke i ett brev lämnar Jenny och hon dessutom upptäcker att han har ett förhållande med hennes bästa väninna rasar allt. Inom några timmar har hon sagt upp sig, packat sina väskor och givit sig av till Stockholm där hon inte känner någon.

Efter några sömnlösa veckor på ett nedgånget ungkarlshotell måste hon ta itu med sitt liv. Hon får jobb som assistent på en mäklarfirma och som hundvakt åt Greta, vars ägare Per och Bo tar sig an Jenny och de blir vänner. Hon får åter en fast punkt i tillvaron, men så händer något som tvingar Jenny tillbaka till hemstaden och till sitt gamla liv.
"

Jag trodde det skulle handla mer om de hemska som händer, som gör att hon måste åka tillbaka till hemstaden. Men av 402 sidor är det nästan 45 sidor som handlar om de. Just då blev jag irriterad men nu när jag har läst klart boken så gör det inte mig något och jag är nöjd med boken! :D


          Den får lätt full pott av mig, hela fem nördar! ;D


  Så här såg de ut när jag började läsa idag, jag har lagt mig skönt i soffan med en filt
   och Abbe ligger i sin lilla koja. Och nu när jag har rest mig för att skriva på datorn
                               har även han satt sig upp för att tvätta sig.







milla.


19 februari

Happy friday!

Visst är det skönt att det är fredag? Jag kan tänka mig att extra många unga tycker det för dom har nämligen lov nästa vecka. Och min Molle ska bege sig ända till Kanada imorgon! :O Jag vet att flygresan kommer gå skit bra och hon kommer vara världens lyckligaste när hon kommer fram! :D

Jag sitter och kollar på OS och äter matrester ifrån igår, gott gott! Nyss åkte Anja Pärsson och tog ledningen, hoppas de håller! När jag har ätit klart tänkte jag läsa lite ur boken, natt kan jag säga att det var spännande! :P

Fan jag fick nyss sms och jag hittar inte min mobil. :/ Jag har ingen annan som jag kan ringa med. Hur fan ska jag hitta den?!








milla.

18 februari

Hoho

Kom nyss hem från hallen och jag är nog lite hungrig fast vi åt innan vi gick ut dit. Jag kanske kan gör mig lite knäckemackor och te innan filmen början. Kommer inte ihåg vilken kanal den går på eller vad filmen hette så jag kan inte tipsa om de. :P

Imorgon är det fredag och HELG! :D Nog för att jag har haft helg hela veckan men då är det flera som är lediga och man kan hitta på något. :)

Nej, nu ska jag gå till köket och fixa lite innan filmen, hare!






milla.

18 februari

Tjabba tjena hallå!

Jag har precis läst en hel del ur boken som jag läser just nu. Natta halv sitter/ligger i soffan och sover. Hon börjar jobba klockan 5 idag.

När hon kom hit förut gjorde vi minibaguetter med vitlökssmak i ugnen, så det blev frukost för min del. Tror de blev de för Nattas del med.. Sen gick vi in till vardagsrummet och Natta blev trött och ville sova så jag hämtade min bok.

Jag ska bara skriva de här inlägget sen tänkte jag fortsätta läsa. :)


                          Min faktist utsökta frukost! :)


                             Natta just nu, sussar så sött.
             Funderar på att kanske rita en rolig mustsch..? ;D







milla.

18 februari

Just de!!

GRATTIS MOLLE TILL FAST JOBB! :D:D






milla.

18 februari

Hej hej hej!

Jag gick nyss upp och de var kämpigt måste jag säga! Jag låg och läste till halv 3 i natt. Jag kunde inte sluta. Jag ville läsa klart kapitlet men de var så många sidor kvar och jag var för trött.

Halv 10 skickade Natta sms och frågade om jag var vaken, hon skulle till Eskilstuna idag och mamma glömde en sak här igår så Natta skulle ta med de. :) I alla fall, jag hann somna om efter smset och kvar i 10 ingefär kom hon och knackade på. Trött som jag var gav jag henne karta som jag ritade igår. Jag tyckte den var hur bra som helst ritad men senare ringde hon för hon hade tappat bort sig.. :P

Just nu sitter jag och kollar på Sverige - Tyskland i hockey. Molle, var står du? Sverige eller Tyskland? ;D






milla.

17 februari

God kväll!

Jag har precis fått i mig korv med bröd som fick bli det som kvällsmat idag. :) Det var gott för jag var riktigt taggad på att äta de. ;D
Nu sitter vi och kollar på filmen som går på 6an, jag kommer inte ihåg vad den heter och jag orkar inte kolla upp de. Visst är jag slö? :P

Ikväll har jag varit ute i hallen, mamma skjutsade ut oss dit när hon skulle åka hem. Sen gick jag, Linus och Pata hem. Det går ganska bra att gå nu, jag har fortfarande ont men jag kommer framåt i alla fall. :)

Jag ska fortsätta att kolla på filmen nu, tjingeling!






milla.


17 februari

Hoho

Nu har jag och mamma spelat Yatzy tre gånger och hon har vunnit varje gång, inte min dag idag.. Innan vi började spela åt vi en varsin semla. Fast min bestod bara av brödet och vaniljkräm, MUMS! Jag vet att jag är en dag försen med att äta semla mne hörrni (!) bättre sent än aldrig. ;)








milla.


17 februari

Hej hej!

Jag är hemma nu. Först åkte mamma och jag till läkaren så fick jag ta bort stygnen, det gick bra men det var liet obehagligt. Efter de åkte vi ut till ÖB och det var jag som körde! :O :D Fast jag kördde bara ut dit en fick jag lite ont i foten men jag kunde fan köra lite bil!
Efter vi hade varit där åkte vi till Willys och pantade våra flaskor, vi fick över 100 kr i pant. Jag visste att vi hade mycket men inte så mycket.. Från Willys brände vi ner till Prinsen för att få i oss lite mat. Natta kom också dit och åt med oss. :) Det blev ett varv på stan också.

Nu sitter jag i soffan och slappar. :)


          Bilden är suddig (mobil kamera) men de gör nog inget, 
        kanske inte så nice att se de med värsta upplösningen. ;D







milla.

17 februari

God morgon

Fy fan vad trött jag är! Jag ställde klockan på halv 11 men jag låg och snooza i en kvar ungefär. Sen var jag tvungen att gå upp. Jag ska ju till läkaren idag och ta bort stygnen. Det kan ju gå hur som helst.. Men jag måste i alla fall hinna få i mig lite mat innan. Det hade jag inte fått i mig sist och då skulle jag bara lägga om bandaget, de höll på att slut med att jag svimmade.

Jag ska vara där halv 12 så jag har inte tid med de här, herrrrrååå!






milla.

16 februari

Filmtime!

Nu blir det Röd drake med Natta och en Abbe som sitter och tigger för vi har nämligen laddat upp med chips och morötter med dip. :)




 Abbe försöker kåt upp Natta genom att pussa henne på halsen. ;D






milla.


16 februari

Kväll

Jag är nu hemma från skatehallen. :) Nästan precis när maten hade blivit klar kommer André för att hämta oss så jag fick lägga ner min mat i matlåda och ta med mig. Men de gick bra det med! ;D

Nu sitter jag och kollar på tv och äter glass. Och snart kommer Natta med mer glass! :D Vi lär nog bara glo på tv och slappa i soffan, jag har i alla fall inget emot det! :P

Jag ger upp nu, Abbe är på datorn och söker hjälpa mig att skriva och han fattar inte när jag säger till honom att han inte får hoppa upp på datorn. Så, HEJDÅ!


                          Ibland blir jag galen på honom!






milla.


16 februari

Framsteg!

Jag har nyss kommit hem från affären. När jag skulle gå testade jag att få på mig mina uggs! Jag tog dom som är äldre för dom är mer utslitna så jag tänkte att dom borde vara lättare att få på, och gissa! Jag fick på mig dom! :D Jag slipper ha tygskor och frysa fötterna av mig!





                        Fick en hel del klistermärken av Boardstore.se :)



                           Abbe när han ligger och slappar i soffan idag.









milla.


16 februari

God eftermiddag!

Jag har precis varit duktig och diskat upp all disk, tyvärr blev det en skål som inte blev diskad för den fick inte plats i diskstället. Den går bli ren nästa gång!

Jag tänkte kila iväg till Ica nu och hämta ut de där packetet. :) Vet inte om jag kilar ut till hallen idag, Linus skulle dit och då kan han ta med sig allt. Jag är kluven på hur jag ska göra.. Jag vill ut för jag har inte gjort så mycket idag så de skulle vara kul att komma ut och träffa folk men ändå vet jag inte om jag orkar. :P






milla.

16 februari

Lunch

Jag sitter hemma hos mig själv i mitt egna kök med Molle. Hon har lunch just nu ås hon har varit här och käkat och ätit lite kladdkaka. :) Jag äter frukost/lunch, de blev gulasch soppa för min del fast den smakade mexican soppa fast lite mildare. :)

Får se vad jag hittar på idag. Tror jag ska ut till skatehallen för idag har jag fått klistermärken från en hemsida. Plus att jag fick brev från posten att jag har klistermärken från en annan hemsida att hämta ut.
Jag skickade nämligen till 3 eller 4 hemsidor och frågade om dom ville sponsra med lite klistermärken och sånt. Vi får se vad dom andra svarar. :)

'
                             Trevligt att dom skrev ett litet meddelande :)






milla.

15 februari

Tjola hopp!

Klockan är 21.00 och CSI NY börjar nu, det ska jag kolla på!
Jag tänkte bara först sammanfatta min dag. Jag vaknade ganska sent, loggade inte på lite sidor på internet bland annat facebook och där pratade jag med Sara som var hungrig precis som jag så vi bestämde oss för att käka tillsammans. Det blev på Cleopatra, en Calzone var.
Efter maten gick vi till Ica och handla lite saker som var nödvändigt sen gick vi hem till mig. Jag började städa och diska och Sara började med kladdkakan.
Tog en paus från städandet och började aldrig igen.. ;D Sen har vi bara kollat på tv och slappat. :)
Tack för en trevlig dag Sara! :)

Måste se vad som händer nu, hej då!






milla.

15 februari

Hello!

Jag och Sara sitter och kollar på Förkväll och äter kladdkaka. Jajamen, vi har gjort det igen!
Jag har faktist hunnit att städa lite men jag är inte klar än, jag tar bara lite paus! ;) Dom som hade tvättstugan innan oss var klara tidigare så jag kunde gå in tidigare och börja med soffkläderna för Abbe har varit så duktig att pissa i soffan. Jag tog han på bar gärning igår när han satt där och kissa.

Måste kila ut i tvättstugan nu.








milla.

15 februari

I'm out!

Sara är på väg hit så jag tänkte göra med redo för att gå.
Uppdaterar er senare! :)








milla.

15 februari

Hoho

Jag är uppe nu, men jag måste få i mig något att äta ganska så NU. Annars kommer jag börja må illa och inte kunna äta något. Jag vet hur jag är.. Jag var hungrig redan imorse när jag var vaken men somnade till slut om.

Det känns som att jag har en hel del att göra idag. Skulle behöva städa, göra rent Abbes bur. Sen ska vi tvätta (som vanligt på måndagar) när Linus kommer hem.

Jag var tydligen inte den ända som var hungrig, Sara var också hungrig. Hon skulle duscha och så nu. Jag sa att hon har en halv timme på sig. Känner jag Sara rätt så är hon klar om typ en timme. :P Och då har jag redan dött av svält så Sara, SKYNDA DIG!

Nej, jag måste också fixa till mig lite.. Tjing!






milla.

15 februari

Min mobil är trasig!!!

Hur fan lyckas jag med alla mobiler?! Och lyssna hur den här gick sönder.. Jag tappade den i TOAN! Hur fan lyckas man med de?!

Det var precis innan jag skulle lägga mig, jag var inne i badrummet och skulle fixa mig inför natten så tappar jag den i toan. Jag fick upp den fort som fan men de hjäpte väl tydligen inte.. Först torkade jag av den och så där, satte i batteriet och den startade och funkade. Men så såg jag att det var fukt i kameran så jag stängde av den och tog isär alla delar så den fick torka nu över natten.
Nyss satte jag tillbaka allt och den startade, 'YES' tänkte jag men så funkade inte touchen. Så jag kunde inte trycka i min pinkod eller något..

FAN FAN FAN!

Men jag har en annan förtillfället så ni som vill få tag på mig kan det.
Plus att jag typ inte har sovit något inatt så mitt huvud värker nu och jag är skit trött, så nu ska jag släcka och försöka sova. GOD NATT!


 






milla.

 


14 februari

Alla hjärtans dag

Min alla hjärtans dag har börjat slappt, sov länge, slappat i soffan och myst. Ni kanske märker att detta inlägg kommer ganska sent. Senare ikväll ska vi äta ute men vi har inte bestämt oss för vart det blir. Hur som helst så kommer det bli mysigt!

Jag vill även passa på att önska alla där ute en bra alla hjärtans dag!

Och till mina tjejer, ni betyder massor och jag älskar er!
Mamma, jag älskar dig! ♥







milla.

13 februari

OJ OJ OJ !!!

Vi har precis kollat på Melodifestivalen, jag säger vara OJ OJ OJ! Hur snygg får man bli?!?! Såg ni första bidraget?! Det gjorde jag och shit pommes jäkla frittes vad het han är! Jag talar självklart om Eric Saade. Jag har aldrig hört talas om honom förut så får man reda på att han är tillsammans med Molly Sandén. GUD VAD TRIST! Han ska ju ha en riktig brutta! Inte en fjollig tjej som sjunger ballader.. Trist..


                                                     KOLLA PÅ HONOM! Jisses! :D






milla.

13 februari

Hallå hallå

Jag är fortfarande kvar i skate hallen. Jag ska vara här tills ungefär halv 8 för då kommer Molle och hämtar mig så ska vi åka till Ica och införskaffa något gott till kvällen. Vi ska nämligen hem till mig och kolla på melodifestivalen. Så kommer även Natta och förmodligen Madde. :)

Jag har inte så mycket mer att skriva.. Kanske uppdaterar lite senare. :)






milla.

13 februari

Lördag!

Gårdagen var jätte trevlig. :) Först kom Molle hem till mig och sen rullade resten in. Till slut var det jag, Molle, Sara, Natta, Anna och Jocke. För mig och Molle slutade kvällen vid 4 någongång. ;)

Idag sov jag nästan till halv 2. Det var bara upp och fixa sig sen kom André och hämtade mig och Linus. Vi svängde förbi Mälarens så jag fick köpa mig lite mat sen åkte vi ut till skatehallen. Och där är vi nu. Jag tog med mig min dator idag igen. ;D

Jag tog med mig Yatzy så nu ska jag se om det är någon som vill spela med mig. ;)






milla.


12 februari

God kväll!

Jag har precis blivit klar. Jag har städat, duschat, fixat mig och nu sitter jag här. :) Jag väntar på att dom ska börja dropa in i dörren. När som helst hoppas jag! Annars kommer jag bli rastlös och de vill jag inte bli. :P

Hoppas ni får en trevlig fredag!
PUSSPUSS!








milla.

12 februari

Tjoho!

Nu är jag äntligen hemma. Jag säger inte äntligen för att jag har haft tråkigt, jag säger det för att jag har ont i foten! :( Och nu när jag är hemma kan jag inte sätta mig ner i soffan och bara ta de lugnt.. Jag måste städa för det ser ut som en bomb har slagit ner här hemma.
Jag skulle lätt kunna låta de vara så här tills imorgon men det är så att några av girlsen kommer hit kväll och då vill jag inte att de ska se ut så här, det är inte trevligt.

Idag har jag shoppat lite! :D Det som var nödvändigt var lite grejor från apoteket så jag kan plåstra om min fot. Sen hittade jag en tröja och en halsduk på Vero Moda och som tur var hade jag presentkort där så det jag behövde lägga ut var bara 9.90. ;D Så jag får tacka André och Maggis för presentkortet. :)


   Så här ser det ut, det passar inte ihop men jag ville bara visa.. :)


                          Lite bättre bild på halsduken. :)






milla.

12 februari

FREDAAAAG! :D

Som jag sa igår jag sover bara längre och längre om dagarna och idag sov jag ända till halv 12! Så jäkla skönt men de blev lite stressigt för halv 1 ska jag träffa Natta för då ska vi luncha.
Som ni ser på klockan så har jag lite bråttom men jag tänkte bara skriva nåra kortaa radet innan jag drar.

När vi har ätit måste jag traska runt i lite affärer för det är lite saker jag behöver.

I'm out!








milla.

11 februari

Sista..

..inlägget för idag. Jag sitter just nu och kollar på CSI Miami men efter de ska jag nog lägga mig och börja läsa nästa bok. :) Jag kommer inte ihåg vad nästa bok heter men det kanske jag kan avslöja imorgon. ;) Ni väntar med spänning va? Höhö..

Tack och god natt!






milla.

11 februari

Bokmal

Har ni varit nyfikna på vilken bok som jag läste? Det har ni säkert inte varit men sak samma. :P Boken som jag läste hette i alla fall Om du var jag.
I början var boken ganska seg men efter lite mer än halva boken började saker och ting lösas upp och de började hända lite grejor. Då blev det lite spännande. Men någon som jag störde mig lite på var att man inte fick reda på hur lång tid de hade gått mellan allt som hände.. Antingen är de jag som är trög eller så är det författaren som har varit lite slarvig med de. ;D


            Så här ser boken ut som jag läste.
            Den får tre av fem nördar av mig, 
             hade först tänkt ge den två men 
       att slutet blev lite spännande gjorde så
                   att den fick de bli tre.







milla.

11 februari

SUSSU!

Våra kläder har kommit! :D
När jag äntligen reste mig från sängen och hade flyttat in datorn, boken och mobilen in till vardagsrummet gick jag och kollade om jag hade fått någon post idag.. Och i brevlådan låg det ett packet, jag fattade direkt att det var kläderna som jag och Sussu hade beställt!

Jag är super nöjd men jag kunde faktist ha tagit S i den tjocka oversize tröjan. Men alltid när jag brukar göra de så brukar de sitta för tajt för att vara oversize och de är ju inte de som är meningen med oversize så nu tänkte jag att jag tar M. :P








milla.

11 februari

GOOOOOOD MOOORGON SVERIGE!!!

Haha, jag sover bara längre och längre nu på dagarna. ;) Jag vaknade för kanske 15 minturer sen. Datorn var redan i sovrummet så jag började med att sätta på den, medan den laddade tog jag fram min bok och började läsa.
Det är en av böckerna jag fick av Lars när jag fyllde. Den är helt okej.. Jag har läst halva boken och den är seeeg. Men jag vill inte sluta och börja på en ny för jag vill se vad som händer i slutet. Jag kan avslöja vilken bok det är när jag har läst klart den och ge ett betyg då. ;)


                        Hummm.. vilken bok kan de vara? ;D






milla.

10 februari

Hör och häpna!

Jag gick ända från skatelokalen till Ica och sen hem! :O Det gick inte så fort men vi kom fram i alla fall. Jag gick med Linus och Pata. Jag fick ganska ont i foten när jag kom hem och skulle ta tablett för det men jag glömde bort de och nu är smärtan borta, nästan i alla fall.

Jag tänkte ta en tablett när jag går och lägger mig i sängen som jag tänkte göra ganska snart. Tänkte lägga mig och läsa lite. :)
Imorgon vet jag inte vad som händer. :/ Det kanske bara blir att ligga i soffan och slappa hela dagen, me like! Eller så sitter jag vid datorn hela dagen, men fan de blir trist efter ett tag och man blir uttråkad ganska fort. Det är inte alls många som uppdaterar på Facebook på förmiddagen/eftermiddagen, det är lite trist.. 

Jag ska lägga mig i sängen nu, natti natt!






milla.

10 februari

Tjoho!

Jag är just nu ute i skatelokalen. :) Jag var rädd för att jag skulle bli rastlös så jag tog med mig datorn, min bok som jag har börjat på. Sen när vi skulle åka så kollade jag i postlådan och såg att jag hade fått fotona jag hade beställt.
Jag beställde bilder från Barcelona och min födelsedag. Meningen är att jag ska göra album och skicka efter lite då och då. Det var en sak som jag tänkte börja med efter nyår. Det här är i alla fall en början.

Och vet ni! Jag fick på mig en sko idag! Fast jag kunde inte knyta den så snörena är öppet så mycket som möjligt. Det känns så dum att hoppa runt på kryckor när jag kan gå. :D Eller gå och gå, jag kommer fram i alla fall. ;)






milla.


10 februari

Goddag!

Natta och Sara är fortfarande kvar och vi har precis gjort en kladdkaka som blev extra kladdig, MUMS! Så nu har vi bestämt oss för att kolla på What happens in Vegas.

Så vi hörs kanske efter den är slut, tjing!








milla.

10 februari

yO yO yO!

Jag gick upp för en stund sen, de blev lite längre än 10 idag. När jag gick upp släppte jag ut Abbe och han hoppar direkt upp i soffan och lägger sig i kojan, jag tror verkligen han gillar den där kojan! :D Han rullar till och med i den! jag har aldrig sett en kanin rulla! :P Han ligger på rygg och vill bli klappad på magen, SÖT!

Hur som helst.. Snart kommer några av tjejerna (Molle, Sara och Natta) komma hit för att äta lunch. :) Molle måste tillbaka till jobbet, Sara vet jag inte om hon jobbar eller inte och Natta börjar klockan fem. Så hoppas dom som inte jobbar stannar hos mig en stund så jag får lite sällskap idag. :)


                                         Jag just nu


                                       Abbe just nu






milla.


9 februari

Abbe special!

Ikväll har jag och Abbe umgåtts helt själva. Linus var först iväg och skejtade sen kom han bara hem en snabbis, lämnade lite godis till mig och bytt om för han skulle direkt iväg och spela fotboll. han har inte kommit hem än. Men det gör inte mig något.
Jag har umgåtts med Abbe. Han har legat i soffan typ hela kvällen. Hoppat runt lite grann men inte mycket. Jag byggde ju en liten koja till honom av två kuddar och där har han trivts som fiskarna i vattnet.
Han har blivit en jävel på att pussas också, om de nu är pussar. Men jag tar de som puss när han slickar en på handen och i ansiktet.

Jag vet att många tänker att det bara är en kanin och att jag bara skriver och lägger upp bilder på honom nu förtiden men va fan, hur kan jag låta bli?! Han är ju bara för söt!
Dom som tycker så kan ju alltid skita i att läsa dom inläggen. ;)
















milla.

9 februari

Någon mer..?

.. än jag som ska kolla på Vinterspelen Åre 2010 som börjar ikväll? Jag måste ser de! Det verkar vara skit kul! Jag var nyss inne på kanal5.se och kollade lite på vad de var. Då såg jag att de är kända personer som ska vara med. Det kan ju bli kul, jag mena.. de är väl alltid kul att se när kändisar gör bort sig. ;)
På reklamen såg jag att Gunde Svan (som är programledare) garvade så mycket att han låg ner på marken. Antingen har han dålig humor eller så kommer de vara as kul. Hur som helst, det börjar 21.00 ikväll.

Vad tror ni?








milla.


9 februari

Tjohoo!

Idag har jag gjort lite shopping på internet. Jag har länge tänkt beställa hem något av den här tjejen som ritar dom här figurerna. Men det har aldrig blivit av, och nu när jag har lite mer tid till sån så passade jag på. ;D

Jag beställde dessa grejor från http://kandeeshop.se/


    Linnet till vänster beställde jag och de linnet till höger beställde Sussu. :)


      Så beställde jag den här oversize tröjan, snyggt med trycket på baksidan.
                                           Jag är sååå nöjd! :D






milla.

9 februari

Hello

Idag har det faktist varit lite dålig uppdatering, eller vad säger ni? Men jag har faktist en bra ursäkt för det. Klockan 10 ringde klockan för jag var tvungen att gå upp då jag skulle nämligen till vårdcentralen och lägga om bandaget.
Jag skulle vara där klockan 11 så jag gick upp och fixade mig sen åkte jag och Sussu dit och jag fick först vänta i nästan en halv timme, jippi! Sen när jag kommer in tog han bort de gamla bandaget och det såg inte ut som jag trodde. Jag trodde såret skulle vara mindre, jag var inte riktigt beredd på att se de jag såg. Jag blev i alla fall helt kallsvettig och yr, jag var nära på att svimma.
Läkaren tyckte de såg bra ut och la på nytt bandage och efter ett tag mådde jag bättre och vi kunde åka därifrån. Den 17 februari ska jag tillbaka och ta bort stygnen. JIPPI!

VARNING FÖR KANSKE LÄSKIGA BILDER!!!






                                       Visst ser det mysigt ut? ;D






milla.

8 februari

ÅHH!

Jag skrev nyss ett inlägg men de blev något fel och allt försvann.
Jag orkar inte skriva om allt så jag säger god natt nu!

NATTI!






milla.

8 februari

Hola mi amigos!

Idag har jag fått pratat lite med Camilla på facebook. Det verkar gå bra för henne i Sydafrika. Hon började i skolan i fredags och har hittat ett ställe att bo på. :)

Om ett litet tag åker Sussu från Flen hit till Strängnäs. Hon ska nämnligen sova kvar här. :) Det ska bli skoj, tyvärr kommer vi inte kunna skoja runt som vi brukar på grund av min fot men roligt kan vi ha ändå. Annars kan vi alltid moffa godsaker. Det är vi jäkligt bra på! ;D


      Så här kul har jag just nu.. Erkän att den längst upp till vänster är lite läskig. ;D






milla.

8 februari

HELLO!

Jag kommer bli nummer ett på att titta på tv. Veronica kom hit vid 10 och då hade hon pizza med sig som vi moffade i oss. Hon början inte skolan förens kvart i 3 så hon blir nog kvar är ett tag.

Fy fan jag slog i tån förut, jag trodde helt seriöst att jag skulle dö av smärta. Okej, kanske inte dö men i alla fall svimma. Jag blev helt yr och var tvungen att lägga mig ner i sängen. Det är så synd om mig, buhu!!! ;D

Vi hörs!






milla.

8 februari

God morgon alla glada!

Ni undrar säkert vad jag gör uppe så här tidigt när jag kan sova länge länge! Då kan jag meddela att jag har en pojkvän som har ett jobb att sköta och jag vaknar av hans klocka som ringer på morgonen, härligt!!
Jag ska somna om efter jag har skrivit klart det här.

Jag ville bara önska alla som jobbar en trevlig måndag, snart är det helg igen! Jag tänker först och främst på Molle och Sofia för dom vet jag jobbar idag. Sofia har nämligen börjat jobba måndag - fredag och är där med ledig på helger, fantastiskt!

Och för er som undrar om vi har lagt av med att hitta skyltar kan jag säga att det har vi ICKE. De är bara det att jag inte orkar/kommer ihåg att skriva in de här i bloggen. Sofia hittade 238 igår, tummen upp för de!

Jag ska somna om nu, god natt!

 

 





milla.


7 februari

Hola!

Dagen har faktist gått ganska fort. Vid 2 åkte vi ut till hallen. Jag var där till strax innan 4 nångång, då kom mamma och Lars och hämtade mig. Vi åkte hem till oss och mamma började laga mat medan Lars fotade lite i våran lägenhet. Han ska ha bilderna till en uppgift.

Efter maten blev jag skit trött och somnade typ på soffan. Mamma och Lars åt lite efterrätt bestående av semla. Me don't like så jag skippade de. ;D

Tvn kallar, tjing!






milla.

7 februari

God morgon typ

Jag ligger i sängen men ska snart gå upp och fixa till mig lite. Jag ska nämligen hänga med ut till hallen. Det är kul att se allt komma igång när man har sett allt från början och varit där lite då och då, och till och med hjälpt till. Jag har i alla fall målat lite. ;)

Nej, nu måste jag fixa mig lite och få i mig lite mat.


                                          Nyvaken






milla.

6 februari

God kväll!

Idag har det inte blivit lika många inlägg som igår men idag har jag haft lite mer liv. ;D Strax efter ett kom Madde, Emil och Veronica hit så käkade vi lunch. När vi var klara med de åkte vi ut till skatehallen. Det var invigning idag. :) Det var kul att de kom folk som man inte visste skulle komma. Bland annat en liten kille som till slut lärde sig lite. :)

Just nu har jag, Madde, Natta och Veronica plaserat oss i soffan efter en brakmåltid! Det klirrade fint i kistan! Ikväll satsar vi på Melodifestivalen. Hoppas på några bra låtar i alla fall. :)


                                      Snyggingar va?






milla.

6 februari

Dagens!

Nu är jag vaken och allt vad de innebär. Igår kväll fick jag lite besök, Martin, Kalle och Oskar kom och umgicks med mig i ungefär 1 ½ timme. Sen lite senare när dom hade dragit kom Philip och hans kompis. Dom bestämde sig för att sova här. Dom var skit trötta och orkade inte gå hem.
Det blev sent i natt för jag fasnade framför tvn. Det var sånt där spökprogram. Jag vågade inte riktigt gå och lägga mig så jag väntade på att Linus skulle komma hem. Dom andra hade somnat för längesen.

Snart kommer Madde hit, vi ska luncha. Men vi vet inte vad vi ska äta än, det har vi inte bestämt.
Vi lär ju höras senare! ;)






milla.


5 februari

Jajamen..

.. ett inlägg till blir det ikväll. ;)
Foten i högläge, popcornskålen i famnen, kaninen i buren och Let's dance på tv. Kaninen är fan inte snäll mot mig, han är värsta mobbaren. Han biter på både mina kryckor och mitt bandage! Så tillslut hamnade han i buren igen. Tror de är lika bra, annars har jag inga popcorn kvar. ;D Det var fan inte lätt att poppa dom heller, vi har ju mikron så högt och de var inte lätt att komma upp på en stol med typ ett ben, men de gick de med. ;D






milla.

5 februari

Hej igen!

Märks det att jag inte har något liv?! jag har uppdaterat hur mycket som helst idag, men de gillar ni va?! ;D Snart kommer Linus hem och då ska vi äta tacos. Ovanligt va? Tycker vi alltid äter de.
Jag har i alla fall hackat upp allt så han får fixa köttfärsen sen när han har kommit hem. Det är inte min grej, de blir bara köttbullar av färsen när jag försöker. :P



                            Jag och mitt lilla bandage :P


                     Abbe undrar vad jag håller på med..


                        Så han fick vara med på en bild. ;D






milla.


5 februari

Hoho

Jag är sjuk rastlös. Idag har jag hunnit med att boka tid till distriktssköterskan, pratat med sjukhuset (dom ringde och kollade hur jag hade de idag), sovit en stund, kollat allt på internet x 3000 gånger och nyss målade jag naglarna.

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från min födelsedag.


                                                            Min outfit


                           Jag fick en födelsedagshatt som spelade en låt.


                                               Dom tre musketörerna


                                                       Oskar!


                                               Johanna och Sophie


                                                  Madde i min hatt


                                                          Folk


                                                  Molle och Ellen


                                                           Folk


                                     Sara tar en stor klunk! SKÅL!





                                                 Pontus och Ellen


                                                         Folk


                                               Oskar och Jimmie


                                                 Ellen och Anna






milla.

5 februari

Hipp hipp hurra på Saras 20-årsdag! :D









milla.


5 februari

Gårdagen

Jag kunde inte uppdatera när jag kom hem, var fortfarande ganska borta i huvudet och ville bara sova. ;) Linus åkte till jobbet så då blev jag pigg för jag brukar ju gå upp tidigt och idag var de bara som att jag hade fått sovmorgon. Så jag tänkte att jag kan ta datorn till sängen och sova när jag känner för de. :)

I alla fall.. Igår gick operationen bra men efteråt mådde jag piss, så jag fick inte lämna sjukhuset så fort som jag trodde jag skulle få göra. Men när jag äntligen lämnade sjukhuset skulle mamma och jag bara förbi apoteket. Då kände jag att jag började må illa igen. Jag ville bara fort ut i friska luften.
När jag väl kom ut var jag kritvit i ansiktet, kallsvettig och halft av svimmad och halft sovandes. jag hade huvudet i mammas famn. Folk lär ju ha trott att jag var döende.. :P

När de hade gått över lite satte vi mig i bilen och åkte hem till mig. När jag kom hem somnade jag på soffan medans mamma städade (så nu har vi ett fint hem).

På kvällen pratade jag som en tok, kan de beror på alla tabletter jag hade stoppat i mig igår?! :P Linus fick säga till mig flera gånger att vara tyst men de gick typ inte. :P


                                              YEAH!


Sen måste jag bara bjuda på tre bilder på Abbe när han har hittat chips skålen!












milla.

3 januari

God kväll

Jag sitter hemma hos mamma nu, nyduschad och klar för att lägga mig. Eller jag måste borsta tänderna. Jag har tagit ut min piercing i naveln, shit vad tomt de blir utan den och shit vad stor magen blir utan den. Men det är fan skönt att kunna dra handen över magen utan att fasna i något. :P

Imorgon kommer min bättre uppdatering att börja, eller kanske inte imorgon. Får se hur pigg jag är, det kanske blir på fredag. ;)

Natti natt!






milla.

3 januari

Nervös!

Eller jag tror de i alla fall. Jag har inte riktigt känt efter, jag vill inte tänka på det idag. Jag har nyss duschat för att en viss kanin kissade ner mig totalt! Vi låg och myste sen kände jag att min mage blev varm sen var de kört, hur mycket kan en liten kanin kissa egentligen!?
Jag hade tänkt att ta med honom till mamma ikväll men nu vet jag inte längre. Jag ska ju sova hos mamma idag för de blir lättare så inför imorgon.

Nej, nu ska jag lägga mig på soffan och glo på tv tills Linus kommer hem.






milla.

2 februari

Hoho

Snart smäller det, jag har bara imorgon kvar att jobba sen på torsdag ska jag operera mig! Äntligen!
Fan det är inte lätt att skriva ett inlägg med en kanin som sitter och tigger (han vill ha chips) och trampar på tangenterna.

Aja, inatt i alla fall! Hade jag en sjuk dröm! Både jag och Linus hade fått blodcancer för att vi hade ätit en köttfärs som inte var helt stekt. Så skulle vi till läkaren och ta blodprov. Men dom där sprutorna var gigantiska och jag hatar ju sprutor så jag ville inte ta den. Men läkarna höll fast mig och jag skrek och grinade.
När jag vaknade till låt jag och grät på riktigt. Kan det här ha med torsdag att göra?! Fy fan jag var helt skakis efter de där. Jävla sprutor!!!

Nu ska jag göra mig i ordning för skridskoåkning. Molle och jag ska åka de när hon har slutat. Måste ju passa på innan jag opererar mig och det är kallt ute. ;D


        Gick in på google mot min vilja för att hitta en bild på dom vidriga sakerna.
                                     Blir helt yr av dom. Blä blä blä!!!







milla.

RSS 2.0