31 augusti

Uppdatering..

Igår hjälpte jag en tjej som hade typ däckat på gräset bakom ett träd. Hon mådde skit dåligt och kunde knappt gå. Så jag sa till henne att hon kunde stödja sig på mig tills vi kom till vakterna så dom kunde ringa och beställa en taxi åt henne. Jag fick upp henne från gräset och vi kom tilll nåra bänkar som vi satte oss på och fixade ihop alla hennes grejor. Sen gick vi vidare till vakterna så dom ringde och fixa taxi.
Då bad hon om mitt nummer. Jag tänkte 'ja visst de kan hon väl få, hon kommer ändå inte komma ihåg något imorgon'.
Men nyss fick jag ett meddelande, där de stod:

'Hej fantastiska Mila! Hoppas namnet är rätt. Ville bara tacka för hjälpen igår de var väldigt snällt av dig att bry dig. Jag hade nog legat kvar bakom trädet ännu om de inte varit för dig. Hoppas du hade skitkul igår o att jag inte tog för mycket av din tid. Tack massor, fyllotjejen från igår. Cecila'

Det var ju snällt av henne att tacka iaf. ;D






milla.

31 augusti

Yeah!

Nu har det varit helg och den har varit helt okej!
Fredagen blev bara lugn..
Igår blev det party! Fast först på dagen blev de till att fixa Linus rum, eftersom han har bytt..
Efter det började jag fixa mig sen drog jag till Emil och Madde där det börjades festa lite. Sen drog vi ut på beachen där jag träffade Änna! :D
Det var min helg de.. Nu ser jag framemot nästa helg, då får jag träffa Molle igen efter hennes flytt till Grums. :D


Så märkte jag nu att tiden har gått skit fort, det var ju nyss 1 augusti och imorgon är det 1 september. :/
087






milla.


28 augusti

Här kommer lite bilder från Lars Winnerbäck konserten..


LW  LW 
miss li  LW  LW
LW  LW  LW
publiken, 12000  LW  LW
085
086




milla.

26 augusti

Sjuk :/

Idag har jag varit hemma från jobbet. Inte alls kul, man får ångest när man stannar hemma. Man börjar typ tänka 'jaha, hur blir de idag då. Jag skulle ju åka dit och den skulle dit.. Hur blir de nu.. blablabla..' Men i morse när jag vaknade hade jag jätteont i huvet och ont i magen.

Jag har följt 'Arboga morden' ganska mycket, och äntligen åkte tyskan dit! För mig var det helt klart att det var hon. Hon har ljugt, hon vägrar berätta saker, hon vill inte bevisa saker som hon säger som skulle kunna visa att hon är oskyldig. När jag läste förhören med henne så blev man ju bara arg, hon var dryg och satt och hånskrattade åt vissa saker. PSYKO!

Idag ska jag bara ta de lugnt och vila. Jag måste till jobbet imorgon!
084





milla.

25 augusti

Löning idag!

Jag blir alltid lika glad när lönen kommer för de är alltid mer än vad jag tror att jag ska få! Happy times!

Idag på jobbet mådde jag inte bra, jag mådde illa och var väldigt nära på att spy plus att jag hade ont i huvet. Vid 12 åkte jag hem.
När jag låg och vilade ringde telefon och det var tatueraren. Han hade fått återbud och undrade om jag kunde komma idag. Men bilden är ju inte klar så de gick icke. Synd, annars hade jag fått den gjord över en månad innan.

I lördags var jag i Linköping och kollade på Lars Winnerbäck! SKIT BRA! :D
Förra året var de inte så bra. Det var inomhus och man kunde inte låtarna så bra. I år var de utomhus och han körde gamla låtar som man kan. Jag tycker han är skit bra när man lyssnar på datorn eller så men han är ännu bättre live!
Igår (söndag) fick jag åka till Flen för att hämta mitt körkort och bankomatkort som jag hade glömt. Linus och André följde med.
081
082
083




milla.


22 augusti

Äntligen hemma!

Nu är de helg!
Idag blir de lugnt och imorgon blir det Lars Winnerbäck! :D
Och sen är de typ måndag igen, skoj.. Nej, verkligen inte. Helgerna går så fort! :/
Fast den här veckan har faktist gått fort. Det är skönt de. Jag blir lite trött på mig själv, jag glömmer väldigt ofta att stänga dörrarna bak på jobbar bilen så jag åker runt med dom öppna hela tiden. Det är inte bra, så på måndag ska jag sätta dit en lapp på ratten för att jag inte ska glömma det. Idag har jag nog åkt med dörrar öppna 3-4 gånger.

Tror jag ska lägga mig och vila en stund, jag ä helt slut.
Sen ska jag ta mig en dusch och senare kommer Linus hit. :)
077

078

079

080



milla.


21 augusti

Regn regn!

Men de gör inte mig något! Idag har jag haft ont i huvet och är trött och seg, så att det regnar nu gör mig inget. Då har jag vädret med mig. När jag såg att de började regna idag så blev jag bara glad. Det är mysigt när man hör regnet slå mot fönstret! Bara få sitta inne och bara vara, vilket är de jag vill göra idag.

Snart ska jag bara äta något sen ska jag lägga mig i sängen och viiiiiila! Smaskens!
Imorgon är det fredag! WOHO! Känns skönt!
just dance, spin that record babe.





milla.

20 augusti

Mini lördag!

Då var man halvvägs in i veckan. Känns skönt för idag kändes det som måndag men då blev det posetivt när man kom på att de var onsdag, as bra!

Igår var jag och Linus iväg och kollade på en lägenhet! Tommy och Therese (Linus föräldrar) följde med.
Det var en etta men den var stor och de var sovalkå. Jag blev kär direkt! Men vi får se hur de blir med att flytta. Det var meningen att vi skulle kolla på den i förrgår men han som bor där fick förhinder så de blev igår istället.

I helgen ska jag på Winnerbäck! Det ska bli skojsigt! :D
074
075
076



milla.


18 augusti

Tjolahopp!

Helgen har varit och en ny vecka har börjat, och för mig innebar de jobb igen.
Första dagen var lugn, allt började klockan 7 som vanligt.. Ena bilen hade stått så länge så vi var tvugna att använda startkablar för att få igång den. Så jag var tvungen att åka runt i ungefär 50 min. Kent sa att jag skulle åka på motorvägen så då tyckte jag de passade bra med att hämta mitt körkort i Strängnäs. Jag åkte dit och stängde av bilen efter typ 45 minuter. När jag skulle starta bilen så gick de inte. Så Kent fick komma till Strängnäs och köra med kablarna igen.
Han tog den bilen till Södertälje och jag fick ta den nya stora bilen tillbaka till Eskilstuna. Där fick jag putsa nåra glasblock sen hade jag lunch och efter lunch fick jag plocka lite i förrådet sen slutade jag. Skön dag! :)


Helgen..
I fredags blev de hejdå middag för Malin. Hon flyttar ju till Grums. :( Maten var god och sällskapet var trevligt! Jag och Anna fick lust att gå ut, vilket vi gjorde. Det var skoj, och äntligen bra musik..
På lördagen blev de en liten kräftskiva. Jag var så sugen på kräftor så jag tyckte vi kunde äta lite kräftor på kvällen. Vi blev inte så många men de gjorde inget jag fick ju äta kräftor iaf, och de var huvudsaken! :D
Det var jag, Linus, Anna, André och Pata. Trevligt var de iaf :)

Ikväll ska vi kolla på en lägenhet! :D
073





milla.

15 augusti

jaag! 

Kalle   jag   molle, linus och jag

linus och jag   jag och molle   jag och anna
 
kalle och linus   jag och anna, dansar?   sofia och anna

sofia, molle och jag   jag, sofia, molle och anna   folk

Lite bilder..


13 augusti

Vad är de för jävla väder!?

Nu när semestern börjar lida mot sitt slut så börjar jag tänka på vad jag har gjort, och jag kan säga att jag har inte gjort ett jävla piss för de har varit så jävla dåligt väder! Det har bara regnat! Så bara för att jag börjar jobba nästa vecka så kommer det säkert vara superväder! Då blir man ju lite besviken!

Idag ska jag träffa Sofia. :) Jag ska hem till henne och se hur hon har fått de i sin lägenhet! Var bara inne en snabbis i fredags natt, men då såg jag inte så bra..
Senare idag vet jag inte vad som händer, får se..

Igår var jag i alla fall ute och sprang. Jag tyckte att jag stretchade bra men tydligen inte för idag är jag helt seg och öm i bena. Aja, sånt som händer..






milla.

11 augusti

Sista veckan!

Jaha, då har sista veckan på semester kommit igång. Det suger ganska mycket..
Idag har jag varit hemma i Eskilstuna och hälsat på min mammi. :) Jag väcktes vid 11 av min kära bror Christian som ville veta hur det var med mig. Klockan 11.40 fick tåget till Eskilstuna. Så jag skyndade mig till de. När jag kom fram hämtade mamma mig på tågstationen. Vi åkte till Spicy hot och käkade, nami!
Efter de åkte vi hem ett tag sen kom jag på att jag skulle köpa kamera så vi åkte till Elgiganten. Jag hittade en kamera! ÄNTLIGEN!
Jag har verkligen saknat att ha en kamera. Det har varit tomt utan en!

Vid 4 tog jag tåget tillbaka till Strängnäs. Fick med mig lite tvättade kläder så jag har precis packat upp de.
André kom för en liten stund sen så nu sitter han och Linus och kollar på skejtfilm.

That's the news for today! Byeeee!






milla.

7 augusti

Så var det torsdag igen..

Ska se vad jag har att komma med idag.. Jag får börja med gårdagen.
Igår vaknade jag efter 12 någongång. Då gjorde jag inte så mycket, sen skickade Linus sms och sa att jag skulle komma till hans jobb, vilket jag gjorde. Jag stannade där tills han hade slutat. Det var riktigt kul att se honom jobba. ;D Efter åkte vi till Intersport med Martin. Jag skulle ha jogging skor. Har fått för mig att jag kommer börja inom kort. Jag hittade ett par som var på rean också! Skit nöjd med dom!

Efter vi hade varit där så åkte vi till Linus så hämtade han sin bräda sen kom André och hämtade oss, vi åkte till parken där det var städning. Grabbarna började städa lite sen blev det hungrigt. Så vi åkte och köpte käk, det blev lite picknick i minirampen.

Idag har jag inte gjort mycket. Eller jo egentligen har jag fått ganska mycket gjort. Jag vaknade någongång innan 12. Gick upp och slappade ett tag.
Eftersom Linus rum inte var så vackert så började jag med att städa de lite. Men då kommer min mammi och lämnade lite mat. Hon tycker att hon var tvungen att fylla kyl och frys lite för jag är hos familjen Nordebrink så mycket. Therese tyckte att hon inte behövde de för jag äter ändå som en "flygskit". Men mamma tyckte kändes bra att få göra det. Mamma hjälpte mig lite med städningen, tackar! Vad gullig du är! :)

När jag var klar med städningen och hade tagit en dusch gick jag ner på stan och införskaffade en födelsedagspresent till Linda som fyller imorgon.

Nu på kvällen fick jag något ryck och började storstäda toan här uppe. Riktigt nöjd med resultatet! Fan vad duktigt jag har varit idag! :D Det här var allt jag hade att skriva om idag. Helgen ser det ut som att de blir party party både fredag och lördag. Och kanske hänga med grabbarna när dom ska skejta..






milla.


5 augusti

HIPP HIPP HURRA!

Idag fyller Natta år! GRATTIS! :D
Vi tjejer ska till henne senare och fira henne lite! :)

Idag har jag inte gjort så mycket..
Jag gick ner på stan och köpte ögonbryn- och ögonfransfärg. Så det har jag hållt mig sysselsatt med. Ska snart hoppa in i duschen sen fixa mig sen ska vi fixa present till Natta. :)
Sweetheart
How dear you have become to me.
How much you bring each day.
How wonderful to hear your voice,
knowing you're not far away.
How precious are the things we share,
however great or small.
How little else means much to me.
Sweetheart, you are my all.
milla.

1 augusti

YooO!

Det är fan redan fredag. Dom här dagarna har gått skit fort. Jag har hunnit med att bada, sola, varit i Stockholm och shoppat lite.

Snart ska jag väl hoppa in i duschen och börja fixa mig för ikväll blir de party. Det lär ju vara ganska mycket folk ute för det är Strängnäs kalaset nu i helgen. Så jag hoppas på en rolig kväll.


Jag har inte så mycket mer att skriva.. Hörs en annan dag!

TjaaA!

Du är det bästa och
jag älskar dig mest av allt!


 



milla.


RSS 2.0