29 december

Mitt i natten

Japp, klockan är strax efter 1 och jag väntar på att klockan ska bli 3, för då kommer mamma och hämtar mig, hon ska skjusa mig till Arlanda.
Jag känner mig ganska trött just nu så jag vet inte om jag kommer kunna hålla mig uppe men ska jag sova så får det bli i soffan. Ingen idé att lägga sig i sängen för att somna till. Plus att Linus precis har börjat kolla på en film och jag vill vara nära honom.

Börjar faktist bli lite skraj för att flyga själv. Det kommer säkert gå bra men fan nu börjar jag bli nervös.

De jag får göra nu är att önska alla god fortsättning och ett GOTT NYTT ÅR! För jag kommer säkert inte uppdatera något mer förens i januari. ;)

Ha ett bra nyår så hörs vi när jag kommer hem! :)






milla.


27 december

God kväll

Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Vi sitter nämligen och kollar på film så jag ska snart återgå till den.
Jag har inte varit så duktig på att uppdatera dom senaste dagarna men de har ju trotts allt varit julhelg och så. :) Jag kommer säkert inte uppdatera så mycket dom närmaste dagarna heller. I alla fall inte när jag är nere i Barcelona.

Idag kom Madde och Emil hit, vi beställde pizza som vi käkade här sen åkte vi ut till skatehallen en stund. Dom skulle iväg och hämta Emils mormor efter de så vi fick skjus hem.
Då satte jag mig i soffan och började glo på Andra sidan häcken. Jag har sett den förut och den är helt okej. ;) Eftersom de inte skulle gå något bra på tv idag så gick jag och Linus och hyrde två filmer. Vi är inne på andra filmen nu..

 

Imorgon ska jag packa. Jag har kommit på att jag kommer få flyga själv! :O Det har jag inte tänkt på förens nu, de kommer nog bli lite läskigt. Det blir att åka till Arlanda tidigt för mitt plan går ju 7 på morgonen. Förhoppningsvis är jag trött på flyget och sover bort tiden som det tar att flyga.

 

Usch, de här blev ett rörigt inlägg men jag ville skriva några rader på kort tid för jag vill se filmen också. :P 

 

 

 

 

 

milla.


25 december

Tjola!

Jag tycker det känns som lördag idag och att man ska jobba snart men de är bara fredag och långt kvar till jobb. ;) Jag sitter just nu hemma hos Molle och Anders för idag är det party och det är dom som står för förfesten ;D

Idag har jag och Linus käkat på McD, jag blev propp mätt och är fortfarande de. Skumt, man brukar ju alltid annars bli hungrig direkt efter när man har ätit där..
Idag har även Sussu och Christian varit hos oss, så vi bytte julklappar. :)

Så lite update för denna idag. ;)






milla.


24 december

2 år, 8 månader och 22 dagar..

.. tog det för mig att bli stoppad av polisen. :P Jag och Linus var på väg hem från hans föräldrar. När vi kom vid kommunhuset här i Strängnäs vände polisen i rondellen och åkte efter oss ända hem. När jag parkerade stannade dom också och ville se mitt körkort och så ville dom att jag skulle blåsa.

Jag gjorde som dom ville och det gick bra. Anledningen till att dom stannade mig var för att jag hade kör mot körförbud (om man inte har tillstånd). Då berättade jag att vi som bor här på gatan får åka in och parkera. Då frågade han efter tillståndet men de har vi inte fått. :/ Jag sa även att det inte är någon som har sagt till oss. Han sa bara okej och önskade oss en fortsatt god jul och ett gott nytt år. :)

 

Vi är nu hemma efter allt julfirande, och gud vad trött jag är! Vi sitter och kollar på nån Sagan om ringen film som går på tv. Jag tycker inte om dom filmerna men jag får väl offra mig.. :P

 

Bilder från kvällen får ni nog ser imorgon om jag får några från Lars för jag tog inte så många själv.

Natti natt och god jul igen!

 

 

 

 

 

 

milla.


24 december

GOD JUL!

Jag är hemma hos mamma nu, har varit här i snart en timme. Innan det var jag hemma hos familjen Nordebrink en stund. Dit ska jag tillbaka senare ikväll.
Snart börjar Kalle och efter de är det Kan du vissla Johanna? och då sitter jag bänkad!

Jag har inte tänkt att skriva så mycket mer än det.
Vill bara önska alla en riktigt mysig och trevlig julafton!


     Min juloutfit, tyvärr jätte dålig bild..


                           Jag med tomte mössan. ;D


                                 Slutligen, GOD JUL! :D






milla.

22 december

Hoho

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6329087.ab
Jag läste precis en artikel på aftonbladet.se om en tjej som har blivit mördad av sin kille och dom har barn tillsammans, en flicka som snart är ett år och en pojke på två år. Visst, dom är små men i artikeln står det att dom är för små för att förstå julen. Flickan kanske är för liten för de men pojken lär ju fatta och jag tror inte dom vuxna runt omkring har hållt tyst om julafton den senaste tiden.. 






milla. 

22 december

JULSEMESTER!

Jajamen, nu har jag slutat och kommit hem. :D
Och där med förklarar jag min julledighet som startat,
det ska jag fira med en varmdusch!
Är ganska frusen just nu så det skulle inte sitta fel.

Jag får skriva lite senare! Hej!






milla.

22 december

Fredag?

Neeeeeej, de är det ju inte! Men för mig känns det som de för när jag har slutat idag så är jag leeeedig ända till nästa år! :D Det låter så sjukt länge men egentligen är det nästan 2 veckor. Dom två veckorna kommer gå galet fort för det är saker inplanerade hela tiden.

Mina planer dom närmaste dagarna:

22 december -
Efter jobbet idag ska jag hem, laga mat och lite sånt. Sen på kvällen dyker Camilla upp! :D
23 december -
En dag med Camilla. Sen när Linus har slutat måste vi åka iväg till Eskilstuna för han ska köpa julklapp till mig! :D Han vet till och med vad han ska köpa och de gör mig så jäkla nyfiken!
24 december -
Julafton.. Behöver inte säga så mycket mer. Först blir de en sväng förbi Nordebrinkarna och lämna Linus och säga god jul. Sen bär det av till mamma där hon, jag, Christoffer och Lars ska fira jul. Senare på kvällen när vi är klara åker jag tillbaka till familjen Nordebrink där jag avslutar julafton. :)
25 december -
PARTY! :D
26 - 27 december -
Ta det lugnt och packa lite inför Barcelona.
28 december -
Denna dag ska jag först ha tvättstugan medan Linus förmodligen jobbar. Senare när han kommer hem ska vi fira 3 år tillsammans! :) ♥ ♥ ♥ Eftersom jag är borta när vi egentligen gör det (30 december) får vi ta de lite innan.
29 december -
BARCELONA! Japp, klockan 07.00 går mitt plan dit, alltså till Camilla som egentligen bor där men är hemma nu under julen.
28 december - 2 januari -
Då är jag som sagt där och där ska jag även fira nyår. Vet inte hur planerna på nyår är riktigt, ska höra med Camilla idag. :) Dom andra dagarna ska vi väl bara njuta av ledighet och att vi kan umgås. :)

Sen den 4 januari börjar jag jobba igen..
Men nu vet ni i alla fall vad jag har för mig. ;)






milla.

21 december

Haha

Jag är redan hemma, fick sluta lite tidigare idag för det fanns inte så mycket att göra mot slutet.

När jag kom hem kom jag på en skit bra idé (enligt mig). Camilla kommer ju hit imorgon och sover över tills på onsdag. Då tänkte jag att vi kunde åka lite skridskor nere i hamnen, så jag ringde henne och skulle kolla om hon hade något att åka på.

Hennes reaktion var så där (och allt i en mening): " ska vi åka skridskor nej jag har inga skridskor jag tycker inte om att åka skridskor!! ". Haha, den idéen var bara att glömma men hon tyckte vi kunde ta med oss var choklad och sätta oss och kolla på dom som åkte skridskor. :P

Så nej, de blir nog inge skridskoåkning för våran del. ;P






milla.


21 december

Hoho

Jag uppdaterade inte så mycket igår men när ungarna hade åkt hem somnade jag på soffan och när jag vaknade hoppas jag in i duschen och sen var det bara att börja med maten för Linus var nära hemmet! :D
Han kom precis när maten var klar så vi satte oss och åt på en gång. När han hade duschat och så där gick vi till affären och köpte lite gott till kvällen. :) Sen blev det bara mys i soffan.

I natt sov jag som en stock! Äntligen, de var bara en vecka sen sist.. När klockan ringde imorse fattade jag ingenting, kändes som att jag precis hade somnat. Natten gick verkligen fort!

Aja, ha en trevlig dag! Snart är de julafton! ;)






milla.

20 december

Tjola!

Vi sitter i soffan och kollar på lite barnprogram, plus att vi har en varsin skål med lite godis och popcorn i och till de har vi julmust, myspys!
Eftersom dom är barn och inte sover så länge som jag gör så var vi uppe skapligt tidigt, vid 9. Då började dom med att kolla på tv och busa runt lite medan jag dukade fram frukost. Efter frukosten tog vi på oss varma kläder och begav oss ut i snö med varsina tefat. Vi hittade en lagom stor backe vid kyrkan som vi åkte i.


                                Maja och Ebba just nu, sötnosar!





milla.


19 december

Hoho

Jag är precis hemkommen från stan. Jag kom på att julklapparna är klara så de behövdes inte inhandla något sånt idag, istället hittade jag en klänning, leggings och hårspray till mig själv. ;D

Ikväll ska jag leka med Ebba och Maja. Dom är på väg hit nu. Vi ska ut och åka pulka och sen ska dom sova över här. :) Molle kommer förbi en sväng sen när hon har lämnat Anders i Eskilstuna.

 

Jag måste plocka undan lite innan dom kommer så hej då!

 

 

 

 

 

 

milla.


19 december

God morgon

Eller nja, jag har varit vaken en stund nu.  Jag ligger i sängen med datorn, har faktist sovit med den i natt. :P Eller den har legat i sängen för jag orkade inte ställa ner den på golvet innan jag skulle sova i natt.

Egentligen har jag inte tid att skriva för jag ska fixa i ordning mig lite för jag ska snart möta Molle på stan. Hon skickade nyss och fråga om jag ville med henne och gå i lite affärer. :) Jag gick med på de om vi kunde äta innan för jag är vrål hungrig!

 

Men nej, nu måste jag gå och fixa mig! TJING!

 

 

 

 

 

 

milla.


18 december

Tjoho!

Jag har precis blivit klar med sminket, nu ska jag bara packa ner lite saker sen ska jag bege mig till Natta. Jag har fått hennes nycklar så jag kan gå dit tidigare för hon är hos sin kusin och firar henne lite. Håret har jag inte fixat, det får jag fixa hemma hos Natta. :)

JUST DE! På tisdag kommer Camilla till mig. Då ska hon sova över tills på onsdag. Jag tog ledigt då så vi ska hinna umgås lite. ;) Vad skönt då jobbar jag bara två dagar nästa vecka! :D

Men i alla fall hoppas ni där ute får en toppen kväll!
Puss på er!


                                        Min trista outfit för kvällen..






milla.


18 december

Punktinlägg

Jag orkar inte skriva ett rikitigt inlägg så här kommer några punkter som jag har en åsikt om..

 - Det är 10 minus ute och massa snö, I'm happy!

 - Jag har fått böter idag! Jag brukar vara ganska duktig på att få de men de var ett tag sen nu och självklart ska de kommer precis innan jul! JIPPI!

 - Jobbveckan är över och det är helg, SÅ JÄKLA SKÖNT! 

 - Jag har fått munsår för att någon jävle har använt min lepsyl! Jag tog på mig lepsyl här om dagen och kände att jag det började sticka på läppen men jag tänkte inte mer på de. Men igår efter jag har smetat på massa på min över läpp så vaknade jag idag med munsår på halva överläppen. GE FAN I MIN LEPSYL OM DU HAR MUNSÅR, och btw, rota inte i mitt badrumsskåp..

 - Snart kommer Linus hem, som jag längtar! Jag saknar honom riktigt mycket nu!

 - Folk i trafiken nu när det är snö är helt dumma i huvet! Dom kör ut hur som helst och förväntar sig att man ska hinna stanna när det är snorhalt.

 - Jag håller just nu på att färga ögonbryna, det behövdes som syndes knappt.

 - När färgen på ögonbryna är på plats så ska jag hoppas in i duschen och sen fixa mig. För ikväll blir det party hemma hos Natta. :)

 

 

 

 

 

 

milla.


17 december

Sorry

Har inte uppdaterat något idag. På lunchen orkade jag inte skriva något men när jag kom hem fick jag inte tid till de.
När jag kom hem vek jag tvätt och sen letade jag reda på mitt pass. När Natta slutade kom hon hit så kom hon hit, då åt vi middag. Strax efter 6 kom Molle och hämtade upp oss. Vi åkte ut till Karlsson, sen in på Willys. Alla tre hittade lite julklappar. :)

Nu ligger det en hel del julklappar under granen. :)

 

 

 

 

 

 

milla.


16 december

Inne

 

Vi har precis kommit in efter en promenad ute i snön. Vi gick till våran snögubbe för att se hur den såg ut idag. Jag kan meddela att den var bara i små snöbollar idag, det var väl nån avundsjuk snorunge som hade förstört den. Den fick inte ens stå en dag..

Vi mötte även en annan hund så Tyson fick leka av sig lite, plus att vi mötte en annan mops som var två Tyson, alltså sjukt stor!

 

Nu sitter vi och väntar på att Paradice hotel ska börja, det ska bli spännande. Idag är det den där frågestunden, det kan bli kul. ;)


                                         Resultatet av snögubben idag..

 

 

 

 

 

 

milla.


16 december

Hemma

 

Ja, nu är jag hemma och slappar i soffan. Tyvärr gick inte eftermiddagen så jätte snabbt men den gick inte jätte sakta heller. Skönt att vara hemma nu i alla fall. :)

När Molle har slutat ska hon hem och hämta Tyson sen kommer dom hit så ska vi äta lite krubb. :) Myspys! Vi ska nog ut och ta en sväng i snön idag med, se om våran snögubbe står kvar. ;)


              Mamma har klätt sin julgran, och mina grisar var med i den! :D

 

 

 

 

 

 

milla.


16 december

Lunchtime

Jag vill att tiden ska gå fortare så jag får komma hem och lägga mig på soffan. Jag är ganska trött idag fast jag tror att jag sov bra inatt. Det kändes i alla fall som de när klockan ringde, då kändes det som att jag precis hade gått och lagt mig. Det måste ju vara ett bra tecken?
Det är bra att det går bättre och bättre att sova själv för det är några dagar kvar tills Linus kommer hem och jag får sällskap i sängen. Jag vill ju ha någon att kramas med. :( Men ett täcke och en kudde får duga sålänge. ;D

Undrar om min och Molles snögubbe står kvar idag. Det är säkert nåra snoungar som har förstört den..






milla.

15 december

Hoho

Jag och Molle sitter och kollar på Ugly Betty. Vi har varit ute i snön! Efter jobbet kom jag hem och började laga mat till oss. Molle kom lagom till det var dax att äta. :)

Vi fick i oss currykryta och ris. Sen beslöt vi oss för att gå ut i de vintriga vädret med Tyson. Vi kom till kyrkogården, då började vi med att göra en snögubbe. :) Så nu är årets första snögubbe gjord! :D
När vi kom in gjorde vi varm choklad och nu sitter båda trött i soffan och bara glor på tv.

Hoppas ni alla har det bra i de mysiga vädret! :)


              Min snöängel och så här ser det ut på våran gata. :)


               Våran snögubbe, och Tyson försöker bita av pitten av honom.

                Vilket han lyckades med tillsist så han fick vara utan snorre.






milla.


15 december

SNÖ SNÖ SNÖ!

Och ingen kan vara gladare än mig! Fan vad jag älskar snö! När jag gick utanför dörren imorse blev jag sjukt förvånad. Det var ju snö överallt! :D Och nu under dagen har det bara fortsatt att snöa, me lööööööw! :D

Haha, så har jag sett två vurpor, och en som var nära på att ramla men fick tillbaka balansen.
Jag får faktist skratta för det är säkert många som har skrattat åt mig när jag har ramlat. Jag har till exempel ramlat mitt på torget i Eskilstuna. Jag skulle springa till bussen och det var väldigt halt ute. :P






milla.

14 december

God kväll!

Jag sitter och kollar på Svenska hjältar. Mamma har precis åkt. Mamma har gjort soppa till mig och sen har vi kollat på Flickan som lekte med elden, fan vilka bra filmer de där är! Jag måste kolla på Luftslottet som sprängdes om jag så ska gå på den själv på bio. ;)
Jag ska lägga mig efter Paradice hotel och det börjar klockan 10. Hoppas att jag kan sova bättre i natt.

 

Men till er säger jag natti natt nu, sov så gott!

 

 

 

 

 

 

milla.


14 december

Fy fan!

Ja, fy fan för äggmackor som inte är bra. Eller jag tror att det är äggmackans fel i alla fall. 

JAG FÅR VARNA FÖR MYCKET TEXT OCH KANSKE INTE SÅ TREVLIGA INSLAG, SÅ NI LÄSER PÅ EGEN RISK! ;)

Min morgon började som vanligt fast jag var extremt trött för det gick inte så bra att sova i natt, på grund av att jag sov själv.
Jag kom i alla fall upp, fixade mig inför en jobbdag och åkte till jobbet. När jag kom till Eskilstuna fick jag reda på att jag skulle till Kungsör och jobba på förmiddagen. Jag packade med mig allt jag skulle sen åkte jag och köpte en macka som jag tänkte äta på vägen till Kungsör.

När jag käkade mackan så var vissa äggbitar som gummi. Jag fick i mig mackan och tänkte inte mer på det. Den började jag må illa och var tvugnen att springa till toan och spy, usch! Jag hade lite kvar att göra så jag fortsatte jobba men jag mådde fortfarande skit illa!

Jag blev klar med jobbet sen åkte jag till Eskilstuna men på vägen där kände jag att jag mådde riktigt illa så jag var tvungen att spy undertiden som jag körde bil. Jag hann precis slänga ut matlådan ur påsen den kom de..
Eftersom jag inte kunde stanna så fick jag fortsätta köra, det var fan inte lätt!

Jag fortsatte må illa efter de så jag åkte hem och sen jag kom hem har jag legat på soffan. Snart kommer mamma hit, hon ska göra soppa till mig. :) Hon kommer hon inte kunna städa, för de är faktist ganska städat här. :)






milla.

 


13 december

Humm..

Jag sitter och funderar lite på vad jag ska göra idag/ikväll. Jag tror jag kommer se på Gossip Girl som börjar klockan 7 och sen tänkte jag kolla på Män som hatar kvinnor eftersom jag inte har sett den än och vill verkligen göra de.

Men för att kunna göra det måste jag gå och hyra den, så det får jag göra någongång under dagen. :)

 

 

 

 

 

 

milla.


13 december

Lucia

Ja nu är jag helt själv. Linus och alla andra killar har dragit till Sälen. Fy fan säger jag bara, jag tycker inte alls om att vara själv!

 

Igår kväll hade jag skit kul, riktigt trevligt! Började med mat, sen flyttade vi in i vardagsrummet och spelade spel. Haha, spelet var skit kul, man skulle förklara ord och ibland står det bara helt still när man ska förklara och när man ska gissa.

Nu börjar Idol, det måste jag se. Jag såg ju inte de i fredags och de är ju finalen så det måste jag se. :)

 

 

 

 

 

 

milla.


12 december

WIHO!

Det snösar OCH det lägger sig på marken! :D
Var bara de jag ville infomera om. ;)






milla.

12 december

Goddagens!

Jag har precis kommit hem, har varit och införskaffat det sista som behövdes för att det ska bli någon mat ikväll. Jag ska sätta dit glitter på granen nu sen ska jag röja undan lite. Efter de måste jag fixa mig och sen börja med maten för vid 6 tiden kommer mina gäster hit. Vi ska ha julklappsbyte också. :)

Kanske hinner skriva ett litet inlägg innan kvällens bravader drar igång! :)






milla.


12 december

Lördag

Japp, klockan är över 12 så nu är det lördag. Vi har precis kollat klart på en av filmerna som vi hyrde. Den vi såg hette Knowing och den vi inte har sett än heter Från andra sidan. Fast den vet jag inte om vi kommer se nu, det är lite sent och båda är trötta.
Ikväll har vi i alla fall klätt granen, fast de fattas glitter och en stjärna på toppen. Glittret ska jag köpa imorgon och stjärnan får jag se när jag köper. Det ser faktist inte så dumt ut utan.


                              Så här ser det ut just nu.. :) Mysigt va?






milla.


11 december

Hoho

Snart ska vi kila till affären, Linus har precis duschat och jag gjorde de för en timme sen men har inte fixat iordning mig något.

Måste göra det nu för jag håller på att hungra ihjäl och vi måste till affären innan vi kan till laga någon mat. ;D Idag blir det tacos och imorgon blir de som sagt tacopaj. Förut i veckan åt vi tacos. Det har varit mycket taco. Taco taco taco..

Nej måste skynda mig lite nu, tjing!


  Så här kan jag inte se ut när jag går till affären, kallt blir de också.






milla.


11 december

HELG!

Jag är hemma från jobbet nu och framför mig har jag helgen!
Ikväll blir det mys med Linus, för han ska åka till Sälen på söndag och vara borta en hel vecka. Hur ska jag klara mig?! Hatar att sova själv och att laga mat till mig själv. Men det ska nog gå bra. ;) Han har ju lovat mig att vi ska sätta upp granen idag! Som jag har längtat, det är första gången jag har gran sen jag flyttade hemifrån. I för sig har det bara gått en jul. ;P

Imorgon kommer min syster och två av våra kusiner hit. :) Jag ska bjuda på middag, det blir tacopaj för det är typ de ända jag kan laga som inte består av makaroner, köttbullar eller falukorv.
Det kommer bli mycket skratt, mobbning och prat. ;) Senare på kvällen ska vi ute på BK, det var ett tag sen Linda var ute i Strängnäs så det ska bli kul. :)

 

Jag kan uppdatera lite senare! ;)

 

 

 

 

 

 

milla.


9 december

Dålig uppdatering?

Ja, jag vet. Men jag har faktist inte haft tid och när jag väl har haft en liten tid så har jag inte haft lust eller inte haft något att skriva om.

Jag jobbade över lite idag, så jag kom hem för en halv timme sen. Ganska trött men innan jag ska gå och lägga mig ska jag färga håret, laga mat/äta den och sen glo lite på tv.

Får se om jag uppdaterar senare, jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdaterar.






milla.

8 december

Lite snabbt

Jag har haft full upp sen jag kom hem. När jag slutade åkte jag till Hedlandet för första gången. Jag visste inte ens vart de låg men jag följde bara skyltarna och vips så var jag framme, smart va. ;D

När jag kom hem började jag slå in lite julklappar. Jajamen! Jag har införskaffat dom första julklapparna! :D Sen åkte vi och handla och när vi kom hem började min tvkväll.

 

Jag har helt enkelt inte haft fullt upp och nu måste jag fortsätta att kolla på tv, natti!

 

 

 

 

 

 

milla.


7 december

Cyklister = idioter!!!

Imorse när jag kom till ett övergångställe så såg jag en cyklist som skulle över så jag stannade till och släppte över honom. Och precis när jag ska börja rulla iväg igen så kommer de en annan cyklist från andra hållet i full fart och är på väg rakt ut i gatan.
Jag måste tvärnita och han med, sen började den jäveln svära åt mig! Det var ju för fan hans fel! Jag har ingen direkt skyldighet att släppa över en cyklist och om han vill att jag ska släppa över honom kan han inte komma i full fart och tro att jag ska hinna se honom när de är kolsvart ute. Han får åt minstånde sakta ner så jag hinner se honom. Inget lyse hade han heller!

Det är samma med alla jävla gångare som bara kliver rakt ut i gatan och tror att man ska se dom. Lagen är fan så att man ska ha ögonkontakt med varandra, och ibland kollar inte sig inte ens för utan bara går!?






milla.


6 december

Andra advent

Tyvärr hann vi inte göra så som vi gjorde förra söndagen med riktigt frukost och tända ljus. André ringde och väckte oss vid 12 och dom skulle ut till skejtlokalen och bygga lite, så de var bara att kliva upp och dra på sig kläder.

Innan vi drog ut till lokalen så åkte vi till Kebaben och käka frukost. Nu sitter jag i lokalen med datorn i knät och kollar på när dom åker lite skateboard, men snart ska dom börja bygga.


                            Så här kul har jag de, så får ni se lite av lokalen. :)

 

 

 

 

 

 

milla.


5 december

Hoho

Ikväll har jag spenderat kvällen hos familjen Nordebrink. Vi gick hit och åt idag och sen när Linus drog så blev jag kvar.
Jag och Therese fastnade med en kartong med massa bilder på alla barn när dom var små, där satt vi på golvet i flera timmar. ;P Jag är fortfarande kvar här men snart ska jag kila hemåt.


                          Här har ni hela familjen Nordebrink, julen -94. :)


                                       Skål Therese!
    Haha, vet att du inte tycker om de här men jag var tvungen! ;D







milla.

4 december

HELG!

Jag är hemma och med de förklarar jag att helgen har börjat! När jag kom hem var de lite kyligt i lägenheten så jag har tänt lite ljus. Jag ligger även i soffan med datorn i knät, kan de bli bättre?!

Ikväll kanske det blir bio, de är inte riktigt bestämt än så vi får se hur det blir med den saken. :)


                       Några av ljusen som jag har tänt :)






milla.


4 december

Tjingtjong!

Jag sitter hemma hos mamma och äter min matlåda, att jag alltid lyckas få den här maträtten så jäkla stark!
I alla fall, när jag kom till mamma hade Lars lämnat en liten present till mig. :) Det var två fina ljuslyktor, tack Lars!

Idag när jag klev utanför dörren beredd på att skrapa rutorna med min nya skrapan som jag fick av tandläkaren så behövdes inte de. Det var plus grad så allt hade smällt, VA FAN?!?!?!
När kommer vintern på riktigt. Fan, jag som blev så glad när minusgraderna började komma.

Nu ska jag glo lite julklappar på internet. ;)


                          Frost och kyla, vart är ni?!






milla.

3 december

Oj oj oj

Idag har det varit en lång dag! Blev över 12 timmars arbete, nu när jag sitter i soffan och slappar av känner jag hur öm och trött jag är i kroppen.
Jag vill inte gå och lägga mig nu eftersom jag kom hem så sent så känns de som att klockan bara är 6 ungefär och att jag inte alls har varit hemma länge.

Idag fick jag även nya skor på jobbet, bye bye gamla - hello nya! Jag har egentligen ett par nya arbetsdojor men jag kan inte ha dom på grund av mina cp fötter så under tiden fick jag ett par gympa skor. :) 
Men så fort jag fick på mig dom nya började jag svettas om fötterna som en gris.
Och tro mig mina fötter är dom vidrigaste, jag har tåbira så de bara skriker om de. Till och med när jag har på mig sandaler. Fråga min mamma, hon vet. Hon har försökt med alla medel för att få dom att lukta gott efter jag har använt ett par skor men hon har aldrig lyckats..

Jag som var nöjd med mina gamla skor, dom luftade och de luktade inte så illa när jag tog av mig dom. ;D

Nej, nu ska jag nörda ett spel på jobbmobilen som jag har fastna för, man ska lösa mord och sätta fast en serie mördare. Skit kul men också skit svårt.. När jag har nördat klart lite ska jag lägga mig och sova så jävla gott.

 

Natti natt suckers!


                         Vad tycks om både dom nya och gamla? ;D

 

 

 

 

 

 

milla.


3 december

Goden dagens!

Jag sitter hemma hos mamma och väntar på att maten som jag stoppat i ugnen ska bli klar, under tiden sitter jag och lyssnar på julmusik!
Jag har redan ont i huvudet idag så varför ska jag inte vara klantig nog att spilla killparfym på mig?! Jag var inne på toan och såg att mamma hade en killparfym på hyllan. Jag tänkte lukta för att se om jag kände igen doften och skulle få reda på vems de var. Men locket var inte locket på en sprutgrej utan locket till själva flaskan så jag tar i och det skvätter killparfym över hela mig så nu stinker jag de!
Parfymen luktade gott men inte i för mycket mängd.

Jag kan inte vara den ända som har märkt att det är minusgrader och frost ute! Hur bra som helst! Jag är nog ensam om att tycka de. Men det är lite vitt på marken och man känner kylan, i love it!






milla.

2 december

NÅ!?!?!

Vad tycker ni?
Det blev inte så mycket förändring men lite i alla fall. :)
Och det är väl alltid kul med lite förändring??






milla.

2 december

MER!

Jag vill se mer av Brothers and Sisters, jag såg nyss på de jag spelade in igår. Varför ska de alltid sluta så man vill ser mer mer mer!? Det är en hel vecka kvar tills jag får se hur det gick.
Eller så är det fel på mig som alltid blir så inne i alla tvserier. ;P

Här kommer lite bilder..


                   Ett till hjärta! En asfallts fläck i marken..


             En blöt fläck i marken, som ser ut som ett hjärta..


                                     Lördagens outfit..






milla.


1 december

Sjuker..

.. och en härlig migrän på de. Efter de kom en jävla huvudvärk (vanlig, inte migrän) och illamående. Men jag har fått i mig lite mat. Men huvet värker och jag mår fortfarande illa.

Molle jag tog ditt råd och spelar in Brothers and Sisters så jag kommer i säng tidigt. Fast jag typ har sovit hela dagen. Jag är annars ett fan av att sova men nu känns de trist men jag måste.

 

Nu vet ni varför jag inte har uppdaterat så mycket..

 

 

 

 

 

 

milla.


RSS 2.0