28 juli

Jahapp..

Då har första dagen på semestern varit.
Det började med lunch med Natta, Molle och Sofia. Senare åkte jag, Natta och hennes kille iväg och badade. Det är ju toppen väder ute! Visst det är varmt men man ska inte klaga de är bara att gå och ta sig ett dopp!

Jag hade räknat med att Linus plus familj skulle vara hemma vid den här tiden men jag såg på internet att deras plan har blivit försenat så dom landade för en halv timme sen. Så dom kommer hem lite senare än planerat! Ååh fy fan vad jag längtar! Nu när man vet att han kommer hem så känns de som att dom här veckorna har gått fort men undertiden som veckorna har gått så gick de segt! Men det ska bli kul att träffa Linus igen, har saknat honom skit mycket!
069
070




milla.

26 juli

Min semester har börjat!

Fy satan vad bra väder det är! :D Det är sommar och sol!
Idag har jag varit ute i solen hela dan. Gick till strandbadet och la mig. Det var så jäkla varmt så jag fick doppa mig ett par gånger. Hoppas vädret är likdant imorgon!

Igår la jag mig i soffan med en chipsskål och började kolla på en film på tv. Började precis komma in i filmen då loggade Anna in på msn och var lite bitter för att hon inte skulle få gå ut så jag ställde upp. Började fixa mig och sen kom Anna över. Precis när vi börja så ringer Sara som också kom och började festandet med oss. Senare drog vi ut, skoj skoj!

Ikväll blir de party igen! Hoppas på en riktigt lyckad kväll! :)
068





milla.

24 juli

EN DAG KVAR! :D

Sen har jag semester! Ska bli sååå skönt!
Även fast de har känts som att det är fredag idag. Igår tänkte jag flera gånger "yes imorgon är de fredag" men de är det ju inte! Så irriterande, och även när jag vaknade idag så tänkte jag "Åh, fan vad skönt. Det är fredag idag." Men icke..

Igår var jag hos Linus och vattnade lite blommor och tog upp post, sen var jag och badade med Sofia och Molle.

Idag har jag jobbat som vanligt. Vi jobbade ute så jag bytte om till shorts och linne så nu har jag bränt mig på axlarna. :/

Och just nu sitter jag och pratar med Linus på msn och väntar på att Sofia ska höra av sig så vi kan dra och bada! :)
067





milla.

21 juli

Ny vecka..

Och den har inte börjat bra. Fy fan!
Jag är inte alls på humör idag. Vill bara vara för mig själv, blir irriterad på allt. Kan vara minsta lilla grej. Så har jag haft så jävla ont i magen idag så på jobbet ville jag bara hem oh lägga mig i sängen och grina! Har verkligen haft skit ont. När jag vaknade idag så var jag verkligen skit trött och de höll i sig hela dagen. Blä dag! Plus att jag vill att den här veckan ska gå fort för jag vill ha semester NU NU NU!

När jag kom hem idag så drog jag och solade på direkten. Nu väntar jag på att det ska börja något bra på tvn sen ska jag sova!

I lördags trodde jag de skulle bli en lugn kväll men så blev det inte. Molle kom över till mig och vi satt på balkongen och drack lite vin och andra drycker. Sen bestämde vi oss för att gå ut men de tog lite tid för oss att ta oss till BK så vi skippade de. Vi drog till Lill G och käkade istället. Jag var hemma efter 4 någon gång. Men kul hade jag iaf! :)

7 dagar kvar! LÄNGTAR!
066





milla.

19 juli

Hello!

Igår kväll blev det utgång. 
Först kom Anna och åt med mig efter hon hade slutat jobbet, sen drog hon hem och bytte om. Sen dök hon och Molle upp. Vi satt ute på balkongen och drack och snackade. Lite senare kom Sara också. :) Det dracks och sen var de tid för att gå ut. Jag trodde inte de skulle vara så mycket folk ute men det var det. Tack för en kul kväll! :)

Jag har precis käkat, det blev tonfisk sallad idag med. Ikväll blir det nog bara lugnt. Ska glo på film och lite sånt. Vet inte vilka vi blir än men Anna är iaf på sen har jag inte hört något från dom andra.

Ja och igår skulle mamma och Lars till Strängnäs så jag åkte med dom för jag planderade att vara där i helgen. Precis när vi kommer in i Strängnäs så ser jag skylten 065.
Jag: ÅHH! 065!
Jag tar upp mobilen och drar iväg ett sms till Sofia så hon får reda på det.
Mamma: Kolla! Där har du ju 070!
Jag: Jaa, men de är ju nåra nummer kvar tills jag ska hitta den.
Mamma: Men vadå? Kan du inte spara den tills senare..?
Lars börjar garva.. Jag börjar bara ge upp..
Jag: Men mamma, jag måste ju hitta dom i ordning. Det är ju de som är själva grejen.. Det borde ju du veta nu. Jag har ju förklarat de här för dig flera gånger.

Jaa, vad säger man?






milla.

18 juli

AH DAMP!

Jag har varit inne på aftonbladet.se idag och läst lite om förhöret med Anders Eklund som mördade Engla. Hur jävla dum i huvet kan man vara?! När polisen har bevis om vissa saker, varför sitta och tjafsa emot? Han hade ju själv sagt att de inte kommer ändra något om han berättar sanningen om allt, för han har ju redan erkänt.
Så blir jag upprörd av att se dom video inspelade förhören med honom. Man blir äcklad av att se honom. Han sitter där och berättar om morden. Om hur han inte tyckte att Engla skulle gå in i skogen själv och så vidare.. Så vadå, då är de bättre att mörda henne?! IDIOT!

Ikväll vet jag inte helt vad som händer men det verkar som att de blir utgång. :)

Återkommer någon annan dag, kanske imorgon. TJAA!
065





milla.

17 juli

Nu har jag jobbat klart och jag har åkt till Strängnäs.
När jag öppnade dörren hem till Linus och hans familj så möttes jag av en stor hög med post. Så jag plockade upp det och började laga mig makaroner och köttbullar. Mums..

Ja och så har jag en äcklig sak att berätta.. USCH!
Idag efter lunchen så fick jag åka till ett stället och ha på tätskikt
på väggar och golv. Jag är van vid att det brukar lukta avlopp
men de här var så illa att jag höll helt seriöst på att spy flera
gånger. Det var inte långt ifrån att lunchen kom upp.
Men jag fortsätter jobba och täcker igen alla avloppshål som de
skulle kunna komma ur stank ifrån. Men det luktade fortfarande
och jag fattar inte var de kom ifrån tills jag lyfte på toalocket..
UUUUUUUUUSSSSSSSSCCCCCCCCCCCHHHHHHHH!!!!
Människan som bor där hade kissat och inte spolat. Egentligen ska man inte använda toaletten förens badrummet är klart. När jag öppnade locket kom de en stank rakt upp i ansiketet och då var jag väldigt väldigt nära på att spy.

Herregud människa, MAN ANVÄNDER INTE TOALETTEN UNDER TIDEN SOM DET PÅ GÅR EN RENOVERING AV BADRUMMET!!!!!

Jaaa just det!! I förrgår fick min brorsa en till unge. Det blev en flicka och hon ska heta Molly. Ganska gulligt namn! :) Alla ungar, iaf tjejerna heter något udda, lite iaf.. Först Julia sen Ebba och Maja.






milla.


17 juli

Lunch

Ja, nu är jag hemma på lunch.. Har precis ätit min matlåda och nu äter jag en Piggelin, det är inte dåligt. ;D
Senare idag ska jag kanske bege mig till Strängnäs och träffa tjejerna! :) Beror lite på hur väderet blir.

Nu vill jag bara att de ska bara fredag så de är helg! Fast egentligen vill jag ha semester! Skulle vara så skönt att slippa gå upp tidigt på morgonen och kunna slappa på dagarna.. Men de är baa den här veckan kvar och sen nästa. Får se vad som dyker upp då. Hoppas de sker något kul iaf..
11 dagar kvar
jag saknar dig!




milla.

15 juli

YO!

Jag har hittat 064 och jag hoppas du fick mitt meddelande Sofia. Fan du får fylla på mobilen så jag har nån att skriva med på dagarna och så jag vet om du har sett att jag har hittat en skylt! ;D

Just nu sitter jag och kollar på tv, ska snart lägga mig. No life när man jobbar..

Linus åkte i söndags och jag saknar honom redan skit mycket. Vill att han ska vara inne på msn men icke! :( Fick nyss meddelande om att han kommer in imorgon! Förut idag fick jag meddelande om att dom hade hört ett jätte högt larm som hade låtit över hela Cypern på morgonen. Senare på dagen vid 5 fick dom reda på att de lät för att de var tsunami varning. ÄLSKLING KOM HEM!

Just de.. Efter jobbet begav jag mig till frissan. Så nu är håret en aning kortare och har lite mörka slingor. Jag har haft så förut en gång. Jag är nog nöjd men jag är ovan..






milla.

12 juli

Ont in the head!

Just nu sitter jag hemma hos Linus i deras kök och ät hungrig, men jag orkar inte fixa något att käka.
Imorgon beger han sig iväg till Cypern och de känns trist! Kommer ju sakna ihjäl mig och så kommer han bli super brun så jag måste pressa lite i solarium medans han är borta så jag inte ser helt vit ut.

Jag vill ha semester NU! Men det har jag inte, ska jobba två veckor till. Sen har jag semester och då kanske jag och Camilla ska ta en sista minuten resa någonstans. Hoppas vi hittar något bra för jag vill verkligen iväg. Är så trött på att de är bra väder när man jobbar och sen när det närmar sig helg och lite ledighet så regnar de och har sig.

Igår kollade jag på Sex and the city filmen, i mitten av filmen var jag ganska besviken men den slutade bra iaf! As bra film enligt mitt tyckte!

På morgonen på jobbet lyssnar jag alltid på mix megapol nu på sommaren. Då är det Katrin Schulman och Rasmus "Raz" Lindvall som pratar. Dom är helt klart bäst. Katrin är så jävla trög fast på ett skönt sätt. I vanliga fall så tycker jag inte om mix megapol på morgonen när det är Adam Alsing och Gry Forsell. Dom bara gapar och är jobbiga. Då brukar jag lyssna på Rix FM. Roger, Titti och Gert är så jävla sköna. Det bästa är ju när dom är taskiga mot varandra. Det gillar jag.

Här fick ni lite tråkig info men ha en bra helg iaf! ;D
063





milla.

9 juli

TRÖTT!

Idag har jag jobbat..
Idag var de lite roligare lunch! :) Sofia var i stan så jag lunchade med henne, när vi hade ätit klart så hadei nte min lunch tagit slut så jag följde med henne till fotografen. Hon skulle välja ut studenten bilder, dom var skit fina! Efter vi hade varit där följde Sofia med mig ut på jobb. Så jag hade sällskap på eftermiddagen. Jag tycker det var trevligt men det kanske inte var så kul för henne. Tiden gick iaf fortare! Tack för sällskapet! :)

Nu sitter jag hemma hos Linus och är skit trött! Helt slut!
Ska duscha sen ska vi glo på film, hoppas den är bra. Tror den hette "The ruins".
061
062





milla.


7 juli

TjO!

Det har varit helg, den var rolig.
Idag började jobbet igen. Förut tyckte jag inte om mix megapol
men när de inte är adam och gry så är det bäst på mornarna!

Skriver egentligen bara för att skriva in nummergrejorna,
hittade alla dom här på en dag!
055

056

057

058

059

060

milla.


RSS 2.0