30 maj

Hello

Jag har precis kommit hem, jag och Sofia har varit iväg och försökt bli lite bruna. Jag hann ungefär bara att vakna till lite sen hämtade jag upp Sofia så åkte vi ner till affären och införskaffde lite saker. :)
Det blev inget badandet för det var så jäkla kallt i vattnet men vi var nere och doppade fötterna och drog på vatten på kroppen.

Snart ska jag hoppa in i duschen, sen är planen den att jag ska börja fixa mig, få i mig lite mat och sen bege mig till Molle och börja festa. Ikväll blir det BK festival. :) Hoppas det blir en lyckad kväll.

Hare!






milla.

29 maj

Tjoho!

Denna dag har jag tillbringat med Emma och Anna. :) Först satt vi nere i hamnen och njöt av solen tills vi blev hungriga och försökte bestämma oss för vad vi skulle äta. Till slut blev det tacos, så vi gick till affärn och införskaffade lite varor sen hem till mig och hackade och stekte.
Vi tog med oss det ut och satt ute i solen och åt, jättemysigt.
Nu på kvällen tog vi en promenad till Statoil och sen har vi bara varit hos mig. Dom gick precis hem så nu ska jag slå på tv och se om det går något bra.

Tack för idag, natti natt!






milla.


29 maj

Fly jävla förbannad!

Idag fick jag sluta vid ett för det fanns inte så mycket mer att göra idag. Så jag åkte hem och var skit glad för att det är fredag och jag slutade tidigare! När jag kommer hem och kollar posten så hade jag fått ett brev från min hyresvärd.
Det först jag tänkte var att det var något om att det ska bli bostadsrätt. Men det var det inte! Det var klagomål!

Så nu är jag skit förbannad! Det stod så här:
"Betr störning

Det har kommit till vår kännedom att du vid flera tillfällen har haft fest och spelat hög musik nattetid.
Det här är inte acceptabelt och bor man i flerbostadshus så måste man visa hänsyn till de andra som bor i huset. Som hyresgäst är du även ansvarig för dina gäster.

Tänk på det här i fortsättningen och dämpa musiken i tid nästa gång du har gäster.

Om vi har fått fel information i ärendet så ber vi dig ringa oss.
"


Det kan ni ge er fan på att jag gjorde. Jag ringde så fort jag läst klart men inte fan hade dom telefon tid nu! Jag måste vänta tills på måndag. Det är snällt att ge ut något sånt här precis innan helgen och man kan inte få tag på dom.
Jag har inte haft många fester. Jag har haft inflyttningsfest som var i november, då satte jag upp en lapp i trappen och berättade om det och skrev även att dom fick komma och säga till om det var för livat.
Jag har inte haft många fester, jag hade som sagt inflyttningsfest, så hade jag nyårsfest som slutat klockan 2 hemma hos mig. Och även fest när jag fyllde år som var 31 januari. Då satte jag upp lapp och bad dom komma och säga till mig om det var något.

Efter min födelsedag har jag haft två "fester" då vi har varit 4 personer. Ena gången drog vi vidare på annan fest så då var vi inte här länge. Andra gången var i fredags och då kanske det lät lite mycket från balkongen men jag sa till och personerna gick in då.

Jag var nyss inne hos grannen bredvid och frågade om hon hade hört något av min granne om mina så vilda fester. Men hon blev lika chockad som jag och förstod inte alls varför jag hade fått klagomål. Hon har kommit och sagt till när hon tycker att de har varit för hög ljudnivå och då har vi sänkt och även sänkt fönstret. För har man fönstret öppet så hör man allt som händer ute på gatan.  Hon sa även att hon kunde styrka att jag inte alls har haft många fester och att det inte har varit så hög volym.

Jag har fan stått ut med mina grannar över mig som har sprungit i den där trappen sent på natten på vardagar, och grannen snedt ner har haft fest lång in på natten. Och tjejen i andra trappuppgången som har folk hängandes ut från fönster och balkong. Som även slänger ner fimpar och stearinljus ner på gården. Och grannen som gasar med sin bil mitt i natten och sent på vardags kvällar.

Det här blev ett långt inlägg men fan vad arg jag är och jag behövde skriva av mig lite! På måndag kan hyresvärden vänta sig ett samtal från mig.

Nu ska jag stänga alla fönster och dörrar, isolera lägenheten och sätta på musik. Får hoppas att grannarna inte blir sura. Ha en trevlig helg, hej då!






milla.

28 maj

God kväll!

Idag efter jobbet åkte jag hem och hämtade Linus och bytte kläder sen åkte vi till Eskilstuna och hämtade upp mamma. När vi hade gjort det åkte vi till Elgiganten och jag köpte ny mobil! :D
Tyvärr fanns den inte hemma men den kommer på måndag! Jag längtar verkligen, jag är så himla trött på min som jag har nu som är min gamla för den jag hade har gått sönder. Den jag har nu är jättekonstig och batteriet dör på en gång. Och alltid när jag pratar med Molle, jag vet inte hur många gånger jag har skrikit "NU DÖR DEN!"

Efter vi hade varit på Elgiganten åkte vi till Tuna Park. Vi gick runt där tills det stängde.
Tack för idag!

Denna mobil blev det! :)







milla.


27 maj

Storm

Det blåser som faaaan idag! Imorse när jag åkte till jobbet så röck vinden tag i bilen hela tiden, det var lite läskigt faktist. Sen har jag jobbat ute hela dagen så jag har nästan blåst bort. Mitt hår var som ett fågelbo när jag kom hem.
Hoppas det är bra väder i helgen, det vore toppen! :)

Sitter och kollar på tv nu och har samtidigt tvättstuga. Det känns som att jag har en hela tiden. Blir aldrig av med tvätten.

Over and out!

168

169





milla.


26 maj

Jehopp..

Jag har precis kommit hem efter ännu en arbetsdag. Jag fick sluta en timme tidigare för det fanns inget mer att göra. Det var skönt, så jag klagar inte. ;D

Imorse när klockan ringde ville jag inte gå upp, jag var så jävla trött. Hade lätt kunna sova vidare men jag steg upp gjorde mig iordning och åkte till jobbet.

Igår när jag var och storhandla köpte jag även isglass som jag nyss har smakat på och den var inge vidare.






milla.


25 maj

"Det är fortfarande samtal före, tack för att du väntar"

Jag sitter just nu i telefonkö till Tele2. För jag har inte fått mina räkningar från dom så jag ska ta reda på alla siffror och kostnader. Och jag kom nyss fram men hon hade gett mig fel OCR nummer så nu måste jag sitta i den här jävla kön IGEN!

Tänkte att jag lika gärna kunde betala mina räkningar nu när jag är hemma på lunch, då har jag det gjort. :) Det är ju alltid lika roligt att se pengarna försvinna på ett kick.. ..eller inte..






milla.

24 maj

Söndags kväll

Förut idag trodde jag att jag skulle sitta inne hela dagen på grund av vädret men så blev det inte. Solen började skina och jag blev sugen på att springa spåret. Och i fredags pratade jag och Molle om att jag skulle ta med mig Tyson när jag skulle springa spåret.
Så idag ringde jag och frågade om jag fick ta med mig honom ut i spåret och det fick jag. Det gick jättebra och han var jätte duktig. Efteråt blev han väldigt trött så han lär nog sova gott ikväll. :)

Söndagsparty med Filip och Fredrik började nyss så nu ska jag kolla på det.

Hoppas ni har haft en bra helg. :)






milla.

24 maj

Gooooood morgon SVERIGE!

Jag har precis vaknat och jag har sovit så jäkla skönt! Jag har inte vaknat en ända gång! Nu ska jag bara ta de lugnt, som jag tror att jag kommer göra hela den här dagen. Ligga i soffan och kolla på massa repriser, fast jag redan har sett avsnitten i veckan.

Synd att det inte är bra väder då hade man kunnat gå ut i solen och tagit en glass eller något. :)






milla.

23 maj

Hoho!

Jag ligger i soffan och kollar på Robinsson. Jag har även poppa popcorn i kastrull, det är så mycket godare än micropopcorn. Klockan 21.00 börjar Hundtricket på 3:an som jag tänkte kolla på. Molle ska även kommer förbi när hon har läst klart sin bok, hon hade inte mycket kvar.

Jag skulle egentligen lagt upp lite bilder från kryssningen och lite annat men tyvärr har jag inte min kamera hemma. Och jag har inte hunnit lagt in bilderna på datorn.

Molle och Anders har varit så snälla att låna ut deras mobilabredband till oss så nu har vi internet som funkar tills jag har fixat mitt. :)

Nu börjar det igen, tja!
167





milla.

23 maj

Trötter

Jag ligger i soffan och glo på tv, är ganska trött.
Vid 11 idag gick jag upp och plockade undan lite sen fixade jag mig för Lena kom och hämtade mig halv 12. Vi åkte till Eskilstuna för att fira Julia som har blivit 9 år. Så grattis till henne! :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta de lugnt. Vi har inte ätit än. Vi vet inte vad vi ska käka och jag börjar bli ganska hungrig. Jag är så sugen på kött!

Det var allt för denna gång, hare!






milla.

23 maj

God mitt i natten!

Nu har alla precis dragit och jag har precis borstat tänderna.

Det började med mig och Molle sen kom Linda och Madde, vi dansade till gamla godingar och även nytt. Skit skoj, och nu på slutet har jag och Molle doppat oss i mälaren. Om det nu är det som flyter här i hamnen.

Tack och god natt!






milla.

22 maj

God fredags kväll!

Idag har jag jobbat som inte många har. I morse när jag åkte på motorvägen var det inte alls mycket trafik. Det känns som att jag var den enda som skulle jobba idag. Som tur var blev det en ganska slapp dag och jag fick sluta tidigare.

När jag kom hem åt jag min lunch sen somnade jag på soffan. Jag vaknade för typ en timme sen, och hittills har jag hunnit duscha. Jag ska snart börja fixa mig.
Just nu sitter jag och peppar med lite musik för ikväll kommer Molle hit och vi ska dricka lite vin och umgås. Vi får se vart den här kvällen, man vet aldrig när "Milla och Molle" är i farten! ;D

Ha en bra fredagskväll, det ska jag ha! :)

Btw, jag tror en här låten kommer bli en sommar plåga.
Cidinho & Doca - Rap Das Armas
166





milla.

20 maj

Spagetti och köttfärsås

Idag har jag verkligen inte lust att jobba, allt jag gör går i snigelfart..
När jag kommer hem idag ska jag verkligen ut och springa. Linus ville göra det igår men då hade inte jag någon lust för vi skulle tvätta och städa plus att vi var tvunga att laga mat eftersom magarna var hungriga.. Men idag är jag taggad till att springa. Det var längesen nu.

Trodde jag skulle få vara ledig på fredag men så blev det icke. Jag kan i alla fall trösta mig med att dagen inte kommer vara lika lång som en vanlig arbetsdag. Det kan vara skönt att sluta tidigare på en fredag.

Jag ska passa på att kolla runt massa på internet nu när jag är hos mamma. :)
163
164
165



milla.

19 maj

Hello..

Har tvättstugan och håller på att städa. Skojsigt värre, nej..
Så åter till det, hej då!






milla.

18 maj

God kväll..

Just nu funkar både dator och internet så jag skyndar mig in och skriver ett litet inlägg.

I lördags var det fest hemma hos Kimberly. Det var skoj tills kvällen tog slut. Någon gång på natten gick vi hem, och jävlar vad långt hem det var.. Men hem kom vi i alla fall. :)

I dag har det varit jobb. Men man kan tänka att halva veckan har gått eftersom det bara är tre dagar denna vecka så egentligen kan man säga att det är onsdag.

Jag ska fortsätta kolla på tv nu,
ha det så bra!






milla.

16 maj

Hej!

Tänkte bara säga att jag inte har något internet, så min uppdatering kommer inte bli så bra den senaste tiden.
Vi hörs mer när jag har fått tillbaka mitt internet.






milla.

14 maj

YooO!

Jag har precis fått i mig mat, potatis och fiskbullar. Det blev en sen lunch idag men jag ville bli klar med det jag höll på med och det var lite krångligt så klockan bara tickade iväg!

När det är dax att börja jobba igen hoppas jag tiden går lika fort. Det skulle vara skönt att komma hem och bara lägga sig i soffan och slappa. Fast egentligen vill jag ut och springa spåret, det var skit längesen jag gjorde de. Inte bra inte bra..


Jag deklarerade typ på direkten när jag fick hem deklarationen men nyligen upptäckte jag att jag inte har något konto registrerat så dom har ingenstans att sätta in pengarna jag ska få tillbaka. När jag har registrerat kontot så kommer jag i alla fall inte få pengarna innan midsommar fast jag deklarerade tidigt, jag kommer få vänta tills augusti.
Men å andra sidan så har jag inte semester förens i slutet av juli/ början av augusti så det kanske inte gör så mycket..






milla.


13 maj

Hello!

Jag har nyss kommit hem. Jag och Linus har först varit och ätit sen gick vi en liten sväng. Vi gick bland annat till kvarnen, som jag aldrig har varit vid förut så det var första gången jag såg den. Fint. :)

Jag har inte så stor lust att skriva längre. :/ Man skriver bara till tomma intet. Vore skoj med lite respons..

Ska kolla på tv nu, hare!






milla.


12 maj

Skit idag...

Jag åkte till jobbet, hann jobba en timme och sen åka hem för jag fick migrän. När jag kom hem tog jag medicin och la mig i sängen. Låg där några timmar sen var jag tvungen att gå upp och ta mer medicin för det blev bara värre. Jag låg till ungefär klockan 4 sen orkade jag inte ligga längre och då hade jag legat i ungefär 8 timmar.
Det är så jäkla irriterande när man har kommit till jobbet och är pigg för en gång skull. Nej men då jävlar ska man få super migränanfall. Typiskt..
Fick i mig lite mat sen hängde jag med killarna när dom skejtade så jag fick lite friskluft.

Jag sitter och kollar på Ugly Betty och väntar på att ananaspajen ska bli klar. :)
162





milla.

10 maj

Längesen!

Igår blev det inget inlägg. Jag hade fullt upp. Det var kultur dag i stan så det var massa aktiviteter nere på stan. Bland annat var det skejt tävling. Linus var inte med, han var domare. Jag tog lite kort och så.

Jag drog hem efter det och somnade på soffan. Senare på kvällen blev det mat, blev ganska sen middag. Hur som helst.. André åt här och när maten var klar och uppäten fixade jag mig lite sen drog vi hem till André och vissa började parta, jag tog det lugnt..

Idag har jag bokstavligen talat bara legat i sängen. Till strax innan sju för då kom Linus hem och hade Boris med sig så då var jag tvungen att kliva upp.

Nu kollar jag på Wipeout och ska fortsätta med de tills det är slut och de andra programmet börjar och det är dax att gå och lägga sig.

Hoppas ni har haft en bra helg.






milla.


8 maj

God kväll!

Jag kom hem för en stund sen. Jag har varit hos Threses och Tommy. Vi satt och kollade på hockeyn och som ni vet så vann fan inte Sverige. Det var ju lite illa..
När jag kom hem möttes jag av 4 killar i soffan som spelar tv spel. Ikväll kanske jag kommer vara upp ett tag. Jag sov över två timmar när jag kom hem. FAN VAD SKÖNT!!

Jag är lite hungrig men jag orkar inte göra någon mat.
Får se om de blir någon mat. 

Hare!






milla.

8 maj

Snart..

.. ska jag börja jobba igen. Jag har precis haft lunch. Det är sol och bara tre timmar kvar att jobba. FAN VAD SKÖNT! Egentligen vill jag ligga ute i solen nu och bättra på min bränna! Men icke måste jobba klart först.

Jag har ont i huvet också, inte bra! :/






milla.


7 maj

Jahapp..

Vi är snart klara i tvättstugan, vi behöver bara gå ner en gång till. Fan vad skönt, jag är skit trött och kommer somna som en stock ikväll när jag lägger mig. Vi har även storstädat. Det var nära att det inte höll på att bli av. För när jag kom hem idag la jag mig i sängen och gosade och hade ingen som helst lust att städa idag. Men så tänkte jag "äh, va fan!" och det blev av..

Nu sitter vi och kollar på hockey.
HEJA SVERIGE!
161






milla.

7 maj

In your face!

Jag parkerade nyss bilen utanför mamma och såg att det var en kärring som höll på att lappa bilar så jag var duktig och la i några kronor så jag slipper böter. Vore inte så smart om jag parkerade utan att betala mitt framför näsan på en pkärring. ;D

Jag vill hem men ändå inte.. Jag orkar inte jobba mer idag, jag var verkligen skit trött i morse och har velat åka hem sen jag åkte en meter hemifrån.
Och idag när jag kommer hem ska vi ha tvättstugan och stor städa. Det ser absolut inte bra ut där hemma. Happy times!
Innan jag kommer hem måste jag åka inom affären och köpa mjöl och sköljmedel, annars blir de varken mat eller rena kläder idag..






milla.

6 maj

Tjena fan!

Det känns som att det var evigheter sen jag skrev men jag har ju varit borta på kryssning.
På väg till båten berättade busschaufören lite om Stockholm, egentligen.. fan vad mycket det är man inte vet om sin huvudstad. Men nu vet jag lite mer och det var faktist trevligt att han berättade. Trotts att det tog ett tag att komma igenom staden på grund av all trafik så kändes det inte som att det tog så lång tid.
På båten var det jag, Molle och gamlingar. Men dom tyckte de var kul. Vi hade ju inget val så vi umgicks med dom och det var bara roligt. Dom uppskattade det. :)

När vi var framme i Tallinn fick jag migrän och fick lägga mig och sova. Men vi hann i alla fall gå av båten och käka på McDonalds. Det gick lite segt att äta den dagen men maten kom i alla fall i. ;D
Andra kvällen var det mycket estländare så dom spelade bara deras musik så det blev inte så mycket dans den natten. Men vi träffade våra tanter som vi umgicks lite med och jag vann 100 kronor de blev jag glad för, jag är inte den som brukar vinna.


Jag sitter hemma hos mamma nu, jag har ätit pizza till lunch idag.
Nu ska jag moffa i mig lite jordgubbar. MUMMA! :D

PS. Jag har fått ny jobbil! En likadan fast nyare och mycket fräshare. :D
160





milla.

3 maj

Tjola!

Just nu håller jag på att packa för igår bokade jag och Molle en Tallinn kryssning. Så idag åker vi. Det ska bli riktigt skoj! Jag måste sätta kameran på laddning så jag har fullt batteri och kan ta massa kort. Så jag kommer inte skriva förens på tisdag.

Igår solade jag eftersom det var sol och det är helg så jag är ledig. Jag har fått till brännan lite nu, det känns bra. Slipper vara likblek.
20 över 4 kom mamma hit med tåget för hon skulle hämta bilen. Vi drog hem till mig och skulle äta. Jag varnade innan att det var stökigt och mamma tycker inte om när det är de. När jag hoppade in i duschen så började hon diska all disk och började städa. Helt otroligt! Men tack för hjälpen. :)
Jag började med maten. När den var klar och vi hade ätit fixade jag mig sen skjusade mamma mig till Molle. Sen drog vi till Natta som var på en fest. Förfest och sen utgång.


Ha de så bra, klockan 14.15 går bussen, tjarååååå! :D






milla.

1 maj

Hello sunshine!

Solen skiner så snart ska vi ut. Vi väntar på att Emil och Madde ska komma och hämta oss. Killarna ska skejta och vi ska sola. ;D

Igårdagen var rikigt rolig! Först grillade, det var skit gott. Jag var så hungrig. Sen började partyt, det bjöds på massa skratt och dans. Jag började bli trött fram mot småtimmarna och då upptäckte jag att jag nästan hade varit uppe i 24 timmar. Så då vandrade jag och Emma hem. Det kändes som att det tog typ 20 minuter men det tog 50 minuter. Inte illa.
När jag kom hem åt jag och sen stupade i säng! Somnade som en stock.

Det var allt, over and out!






milla.

RSS 2.0