31 januari

HIPP HIPP HURRA!

Jajamen, idag fyller jag år! Dom sista gästerna har nästan precis gått så nu sitter jag i soffan och slappar. Tack alla för att ni kom och tack för presenterna. :)

Sen måste jag säga, tack till alla som har gjort min helg till en toppen helg! :)

Jag får lägga in bilder imorgon eller något för just idag är internetet lite segare.






milla.

30 januari

God kväll

Sitter hemma hos Molle just nu. Vi har precis ätit och snart ska vi iväg till Natta för att parta lite. Molle kom på att jag fyller efter 12. :P Jag hade inte tänkt på de men fan de gör jag! ;D

Har inte så mycket att säga, skulle bara uppdatera er om hur min kväll kommer att se ut!
Ha en toppen lördag!


                                       SKÅÅÅÅÅÅL!






milla.


30 januari

TJAAAAA! :D

Jag är så jäkla glad! Jag hade så förbannat kul igår, blev en riktigt lyckad födelsedagskalas igår! :) Så tack alla så mycket för att ni gjorde min kväll toppen! Fast idag är det dock ganska mycket att städa men de var det fan värt!

Jag sitter just nu och saknar Abbe för han är inte hemma. Han var hemma hos Therese och Tommy i natt. Kändes inte som att det var snällt att ha honom här igår när det var massa folk, hög volym och så. Jag sitter även och käkar av godiset som jag fick igår av Sophie och Jesper, fan dom har prickat in min godis sak helt! Det skulle lika gärna vara jag som har köpt de här godiset.
Jag fick så fina presenter igår, tack alla för det! :D Tjejer, jag har på mig tröjan nu. Denna passa skit bra, jag är sååå nöjd! :)

Nej, nu ska jag fixa till mig lite sen blir det en fika på stan. :)






milla.

28 januari

Trötter..

Egentligen kan de här bli ett långt inlägg men jag är för trött för de..
Jag kan skriva en punkt lista och förklara lite bättre en annan dag. :P

 - började dagen med att krocka.. :/

 - ganska chockad på jobbet så de gick knappt att jobba idag..

 - blev mulad med snö två gånger..

 - de bästa med dagen, lite SHOPPING! :D


Nej, mer orkar jag inte skriva. Vet inte om jag kommer hinna skriva något imorgon för då ska jag ha lite födelsedagsfest och det kommer gå i ett från när jag slutar tills folk kommer. Och då är det PARTY! Kommer vara sista gången på länge som jag kommer kunna festa för om en vecka ska jag operera mig..






milla.


27 januari

Snö snö snö! :D

Och då blir jag så glad glad glad! Jag älskar när det är så här MEN jag blir sjukt irriterad på att dom inte plogar! Man går två steg fram men man hamnar tre steg bak.
När jag skulle åka från Eskilstuna var det inte plogat någonstans på motorvägen så det tog skit lång tid att komma fram till Strängnäs. Plus att jag hamnade bakom en lastbil så jag såg inte alls mycket! Men väl hemma fick jag ploga utanför mig! Kom knappt in för det var snö ända upp till dörren!

Hur som helst, när jag hade plogat och bytt om gick jag och mötte Molle som följde med mig ner på stan. Jag var tvungen att köpa en hel del smink! Allt mitt har tagit slut på samma gång. Tyvärr hade dom inte allt jag skulle ha men jag kan faktist klara mig utan de ett tag till.

Jag kan bjuda på en snöbild som tog när jag skulle gå och möta Molle.








milla.

26 januari

Tredje

Idag har jag varit ganska duktig på att uppdatera. Kanske är för att jag har varit hemma idag. Undrar hur det kommer bli då när jag är sjukskriven. Var beredda! ;D
Snart börjar Paradise hotel och när det är slut är det natti natt för min del, för imorgon ska jag jobba igen! I natt har vi en natt gäst, precis som vi har haft dom andra två nätterna. Philip, Linus lillebror sover här. Trevligt trevligt! Han var riktigt sköntsam idag. :P Han drog iväg på hockeymatch förut idag och just då var jag och mamma på ÖB en snabbis. När vi kom tillbaka hade han skrivit en lapp. Det tycker jag var snällt, så man vet var man har grabben. ;D

Men nu ska jag snart på PH, Tjingeling!






milla. 

26 januari

God kväll

Jag la nyss in lite bilder från mobilen, så jag tänkte bjuda på några.. Men de är mest på Abbe för de är bara honom jag tar kort på nuförtiden. ;D


                Jag och Tyson den 9 januari


 Ida, Emil och Alex förra helgen när Rickard och Fredrik firades. :)


      Tyvärr blev bilden suddig men de är på Rickard och Fredrik
                      när dom kramas på deras födelsedag. :)


                    Abbe ligger och myser i mitt knä :)


             Abbe ligger i soffan med oss och slappar som ett spjut. ;) SÖT VA?!


       Här är Abbes hjärta runt ögat, meant to be mine. Eller hur?






milla.


26 januari

Migrän = skit!

Imorse när jag vaknade kände jag att det inte stod riktigt rätt till i huvudet, mer än vanligt alltså. ;) Jag har känt på mig i flera dagar att jag kommer få migrän ganska så snart. Så jag tyckte de var bäst att meddela chefen och ta de lite lugnt nu på morgonen. För om jag skulle tagit min medicin får jag inte köra bil så jag avstod från de och tog min tid för att känna efter.

Och mycket riktigt så fick jag migrän, jäkla skit! För jag hade faktist sett framemot att jobba idag. Det har flytit på ganska bra för mig både igår och i fredags. Och idag skulle jag göra samma sak som jag har gjort dom dagarna. Men icke..
Det känns så ruttet att vara sjuk nu när man ändå ska vara sjukskriven ett tag framöver från och med torsdag nästa vecka.. Då hade jag lika gärna kunnat fått migrän!

Aja, nu är det som de är och mamma är här hos mig! :D Eller inte just nu för nu är hon iväg och handlar lite mat som vi ska äta när hon kommer tillbaka. :)






milla.

25 januari

Löning

Ja fy fan vad skönt med löning idag. Men idag är också den dagen pengarna försvinner ganska fort, måste ju betala alla räkningar.
Jag måste skriva de här inlägget med en hand för Abbe ligger i mitt knä och myser. :) Han ville ligga och mysa på engång, hoppas han inte håller på att bli sjuk. Då kan dom bli lugna och bara ligga. Jag får se sen när jag släpper ner honom på golvet. Han är är så söt när han ligger så som han gör nu oc emellan åt sträcker på sig. :)

Idag har mamma och  Lars kommit hem från Thailand. Jag har inte träffat dom än men dom lär ju vara skit bruna! Fast jag och mamma har pratat i telefon för en liten stund sen.

Nej, jag orkar inte skriva mer, det blir så jobbigt med en hand.






milla.

24 januari

Söndag

Snart ska jag iväg på ljusparty hos Therese, jag väntar på att Lilian ska komma och hämta mig. :)

Igår blev det lugnt. Vi hyrde film, köpte pizza och moffa godis och chips.

Fan, jag hann inte skriva mer, skriver mer senare! TJING!








milla.

23 januari

Hello!

Jag blir lite galen på Abbe just nu. Våra vardagsrum ser ut som helvete för att vi försöker täcka alla ställen han inte får vara på men han hittar ju små hål hela tiden! Sjukt!

Min moster ringde mig nyss, hon är i Sverige för min kusin har fått barn. Så var hon just i Strängnäs nu och tänkte komma och kolla hur jag har de men hon hann tyvärr inte det.
Jag har glömt att säga: Grattis till dottern Barbro med familj! :)






milla.


22 januari

FREDAG! :D

Jag sitter och väntar på att Linus ska komma hem så vi kan gå till affären och handla lite till tacosen som vi ska äta idag. När vi har ätit och så ska jag till Molle och umgås lite. Tror några flera av tjejerna ska dit. :)

Hann inte skriva mer, han kom nu! TJING!


                Här Molle har du i alla fall en bild på Abbe. ;)






milla.

21 januari

Hoho

Idag lunchade jag med Veronica för hon skulle till Eskilstuna idag och kom till stan precis vid lunch. Efter lunchen var de bara att jobba dom sista timmarna sen fick jag äntligen åka hem. Det är bara imorgon kvar sen är det helg! :D Som jag längtar!

Molle och Tyson kom förbi förut. Då tänkte jag att dom (Tyson och Abbe) kunde hälsa på varandra så jag hämade Abbe och höll honom i famnen, hukade mig och tog han sakta mot Tyson. Först var det helt stilla sen fick Abbe värsta rycket och skulle hoppa ifrån min famn. Han kom loss och hamnade på golvet.
Jag tog upp honom för att försöka lugna ner honom. Tog in honom i vardagsrummet och släppte ner honom, då stampade han med bakbenen. För första gången! Snacka om att han måste varit rädd. Stackars liten!

Jag är skit tråkig som inte lägger upp några bilder men jag har inga nya att lägga upp. Glömmer bort att ta kort på saker och ting.. Jag kanske kan bättre mig, får se..






milla.

20 januari

Heja Sverige!

Jag sitter och kollar på handboll, det är Sverige som spelar mot Polen. Igår kollade jag också på matchen som Sverige spelade. Tyvärr förlorade dom, och på ett jävligt onödigt sätt! Dom ledde hela matchen men i slutet kom dom andra i fatt och vann med två mål.

Jag kollade lite på P3 guldgala förut men jag hann inte se klart hela. Men jag hann i alla fall se att Lars Winnerbäck vann årets artist, det gillar jag starkt. ;)

Abbe har damp, någon som vet varför?! Han kan få värsta rycken och kuta runt som fan sen vara helt stilla sen springer han som fan ingen. Något fel på honom eller är kaniner så?






milla.

20 januari

Minispa

När jag kom hem från jobbet var jag skit trött men jag ville inte gå och lägga mig på soffan och dega för jag var tvugnen att färga mina ögonbryn och om jag skulle ha lagt mig på soffan hade jag inte gjort de.

Så direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen och hade i hårinpackning i håret. När jag kom ut ur duschen började jag blanda färgen till ögonbryna, så kom jag på att jag har ansiktsmask hemma så nu sitter jag med ögonbrynsfärg och ansiktsmask i ansiktet. Det börjar bli riktigt stelt i ansiktet nu nu. :P 


När jag har tvättat bort de här från ansiktet ska jag kolla på P3 guldgala som jag spelade in igår. :) 
Sen har jag en kanin som har fattat hur man springer under soffan, inte bra!








milla.


19 januari

Fy bubblan!

Vad det är halt ute idag! Och inte fan verkar det finnas några som plogar idag! När jag åkte på motorvägen i morse tjockt med snö så bilen gled om kring där men fram kom jag i alla fall. Men jag tycker det var lite konstigt att dom inte hade plogat där. :/ Annars brukar man alltid se dom ute tidigt på morgonen men icke i dag..

Idag är jag förbannat trött också, fast i natt gick inte natten så fort. Det är bra för när den gör de känns det inte som att man har hunnit sova något. Helst vill jag vakna en gång på natten och se att klockan är helst innan 2 men innan 3 går också bra. ;)


Så vill jag bara säga:
GRATTIS till min bror Christian som fyller år idag, du börjar bli gammal! ;)






milla.

18 januari

Nervigt!

Idag ringde jag till Märlarsjukhuset och frågade när min operation ska ägarum. Och denna gång när jag ringde så visste dom faktist det, annars har det alltid varit oklart. Den 4 februari ska jag operera foten.
Jag är båda nervös och skit glad. Nervös för att det kommer tas sprutor och jag HATAR sprutor men ändå glad för jag kommer slippa ha ont i foten! :D I början är det ju bara ena forten jag inte kommer ha ont i, men bara tills nästa operation blir av! :)

Igår blev de inte mycket uppdatering för jag var bakis! Jag brukar ju inte bli det men igår var jag det och de sög! Det blev ju fest både fredag och lördag den här helgen och på lördagen var jag inte alls bakis, då gick jag upp vid 11 och började städa kaninburen.
När jag var klar med de började jag med lägenheten och när lägenheten var klar vek jag tvätt. Jag var riktigt effektiv!






milla.

16 januari

Hello!

Igår blev det ingen uppdatering.. Jag hann verkligen inte med de. När jag kom hem från jobbet var jag tvugnen att dra till systemet och handla för kvällen. När jag kom hem var de bara att hoppa in i duschen och sen fixa sig. Vid kvart i sex begav jag och Linus oss till Sju rum och kök för att käka med Roger, Lillian, Fredde, hans tjej Malin och Robin. Vi fick i oss maten och när vi var klara åkte jag, Linus och Robin hem till Robin där det var fest.
Sen partades de vidare och natten slutade strax innan 5, toppen.

Idag är det på't igen! För idag ska Rickard och Fredrik firaras, dom har fyllt 20 år. :)






milla.


14 januari

CRAZY THURSDAY!

Nej, det har inte varit så galen torsdag. Den har varit ganska lugnt. Ganska lugnt på jobbet och när jag kom hem la jag mig på soffan med Abbe på axeln, han tycker nämligen om att ligga där. :)
Sen när Linus kom hem blev det matdax och nu sitter vi i soffan och tar det lugnt. Vi sitter och kollar på Gränsbevaknarna USA, eller vad de nu heter. Haha, helt sjukt! Det var en tjej som försökte smuggla in en människa som låg i en utav bildörrarna! Jag trodde tullpolisen kollade efter knark eller något i dörren men det var fan en människa som låg där.
En gubbe försökte smuggla in marijana för över en MILJON kronor!! :O :O

Ska kolla vidare nu, trevlig kväll!








milla.


14 januari

17 dagar kvar..

Propp mätt.. Jag har precis ätit klart min matlåda. Så nu kan jag bara sitta här vid datorn och ta de lugnt. Sen när lunchen är slut blir det jobb igen, bläää! Jag vill hem och lägga mig på soffan och bara dega. Tycker det borde bli helg snart, men de är ju bara en dag kvar så jag får trösta mig med de så länge.

När jag kommer hem idag tror jag att jag ska städa, om jag inte hinner lägga mig på soffan först. Då kommer jag aldrig komma upp därifrån. ;) I alla fall inte för att städa.






milla.

13 januari

Onsdags kväll

Jag sitter just nu och kollar på Room service som började idag igen, alltid lika kul! :) Idag har jag varit till djuraffären och handlat, hö, matskål och en ny vattengrej. Jag köpte en förut när jag köpte buren men den var så liten, den var egentligen till marsvin. 

Jag vet det är massa tjat om kaninen just nu men just nu är det faktist de ända jag bryr mig om när jag kommer hem. Nej inte helt men han är så söt så man kan inte låta bli. Ni får helt enkelt stå ut! ;) Nu har jag även lagt in bilder på datorn så ni kan få se honom med bättre skärpa. :)






                                         Han gillar den här bollen! :)






milla.


13 januari

Slut för idag!

Ja, nu är jag hemma. Skönt, den här dagen har varit ganska lång! När jag kom hem drog jag ut Abbe från buren direkt. Så har jag klippt bort lite bajs som satt fast i pälsen. Nu sitter han bredvid mig här i soffan. Jag har en handduk under så de inte kommer något i soffan! ;)

Idag måste jag gå till djuraffären och köpa hö och lite annat. Jag måste göra det snart, för jag vet inte när dom stänger.


                               Abbe just nu, sötnos!
           Ganska dålig bild, tänkte lägga in från kameran senare.







milla.


12 januari

God kväll

Jag har inte haft tid att uppdaterat. Efter jobbet åkte jag och hämtade Abbe. Säger bara en sak, HUR SÖT FÅR MAN BLI?! :D Han är jätte liten och superduper söt! Hon som jag köpte honom av berättade att hans bror typ är dubbelt så större än honom. Så han verkar vara liten för sin ålder. :)

I alla fall, när jag kom hem fixade jag mig sen åkte vi till Tommy och Therese för idag fyller Tommy år, så GRATTIS!
När vi kom hem igen lagade vi mat, käkade och sen var det tv tittande som gällde. Självklart kom några av alla killar hit för att se Paradise hotel. Vi glor på de och Abbe hoppar runt på mattan.

Jag får lägga in bild på honom imorgon eller något, jag orkar inte lägga in dom nu..






milla.

11 januari

HUNGRIG!

Men snart är det mat, vi ska bara ut i tvättstugan innan vi ska börja med maten. Så jäkla trist att ha den men man måste ju de ibland.
Jag får gläjda mig av att Abbe kommer imorgon, japp så ska våran kanin heta! :D Först tyckte vi Egon, lite lagomt fult men han är för söt för att kunna heta något sånt, Abbe lät bättre så det ska han heta! :) Sen är det Paradise hotel idag, hoppas det händer något roligt! ;)
Någon mer än jag som ska kolla på de?






milla.

11 januari

Curry

Fan vad natten gick fort i natt, helt plötsligt skulle man upp. Fast jag var ganska pigg när klockan ringde, skönt det. Annars brukar inte vara så populärt att gå upp tidigt. Jobbdagen hittills har flytit på ganska bra. Kom hem till mamma för en stund sen. Jag har hunnit få i mig mat och vattnat lite blommor.

Idag fyller Lars år! GRATTIS! :)
Det är inte så jätte långt kvar tills jag fyller år! :D Fast det är inget speciellt med att fylla 21.. :/






milla.

10 januari

God kväll!

Jag sitter här framför datorn och segar. Glor lite på tv också, undrar vad som går på tv ikväll? Får ta och kolla upp de när jag har skrivit klart det här. Hoppas på en bra film. :)

Imorgon är det jobb som väntar, blä.. Jag har inte lust men pengarna måste rulla in som dom ska annars går de inte bra. ;)

Nej, nu ska jag fortsätta att glo på tv och kolla klart de jag ska på internet.






milla.

10 januari

Söndag

Idag har jag och Molle åkt skridskor! :D Vi behövde inte heller gå långt för att göra de, det var bara att gå rakt över gatan och ner till isen. Vi åkte inte så länge för båda fick ont i fötterna ganska fort. :P

Orkar inte skriva så mycket mer så ni får se lite bilder istället. ;)










milla.

9 januari

God kväll

Jag sitter och väntar på att nån av dom andra tjejerna ska höra av sig till mig.. Vi ska nämligen till Molle och käka lite. :) Vad vi ska äta vet jagi nte riktigt än, men vi ska mötas vid ICA och införskaffa något gott att äta. :)

Nu ringde Natta så jag måste kila nu, hinner inte skriva mer.
Ha en bra kväll alla där ute!








milla.


9 januari

Hoho

Jag gick upp för en timme sen! :O Det blev lite sent i natt, jag kom in på en sida där folk har delat med sig av sms som dom har skickat till fel person. Sjukt jävla roligt! Jag kunde inte sluta läsa så vid 4 gav jag upp! :P Jag har fortfaranade inte läst klart allt så jag har mer att läsa. ;) Jag kan ju dela med mig av sidan så får ni gå in och läsa själva, haha!

Oftast är det folk som skickar till fel kompis, personen som smset handlar om, en förälder, mor- och farföräldrar och chefen. Haha, ni kan ju bara tänka er!

Gå gärna in och läs och berätta vad ni tyckte om sidan! :D
http://www.felsms.com/






milla.

8 januari

NO!

Jag sitter och kollar på Let's dance och upptäckte nyss att Rabih ska vara med i de. NOOOO för fan, jag blev skit glad när han åkte ut från Idol så ska han vara med i de här?! Då är jag gladare att Mattias från EMD är med, han är inte jobbig när han pratar och han går att titta på. ;)

Alltid är det väl någon man stör sig på..? :P Förra året var det BlondinBella.








milla.

8 januari

God kväll gott folk!

Just nu sitter jag i soffan och glor på tv, sååå skönt! Jag kommer inte röra på mig så mycket ikväll. Förutom att gå till affären för att införskaffa lite godsaker. Jag har faktist inte ätit något sånt denna vecka! :O Det är fan duktigt av mig för jag har väldigt svårt för att låta bli.
Istället har jag ätit massa annat men de har inte varit onyttigt, mest knäckebröd och ägg. :P








milla.


7 januari

Barcelona

Jag tänkte berätta lite om resan, bättre sent än aldrig. ;)

Tisdag: Jag landade i Barcelona vid 12 på dagen. Camilla mötte mig på flygplatsen och vi tog bussen in till stan. Gick hem till henne så jag fick lämna mina väskor och se lägenheten. :) Kan nämna att Camilla bor med 4 andra personer vid namn Maria, Jonna, Isabell och Kalle
Sen gick vi och käkade lunch på ett mysigt fik och gick runt och kolla lite hur det såg ut i stan.
Närmre kvällen korkade vi upp alkohol och började parta lite. Sen var det jag, Camilla, Isabell och Kalle som gick vidare ut för att dansa..


                           Camilla i deras trapphus! Jävligt många trappor!


                Vi gick igenom en liten marknad.. Där fanns det massa gott!






                Lite coolare HM än i Sverige, här fick man inte ens fota inne!


                      Jag hittade ett hjärta, de här har deras kanin kissat. ;)
            Jag hittade massa hjärtan i Barcelona men jag hann inte fota alla.



Onsdag: Camilla blev skit bakis så denna dag blev ganska lugn. Men vi gick i alla fall ut och gick ner på stranden och hade en liten picknick. Det var jätte mysigt! När vi kom hem tog vi det lugnt och på kvällen kollade vi på film, eller jag somnade som en stock typ 15 minuter in i filmen.


                                           På väg ner till stranden




                                        Typiskt en gatan där nere!








                                            Älskar den här bilden!!!






                              Här är ett av många hjärtan som jag hittade, 
 jag skulle plocka stenar till mamma och ta hem som jag alltid gör när jag är borta. :) 



Torsdag: NYÅRSAFTON! Klockan 11 hade vi bestämt att vi skulle ha champagne. Jag vaknade 10 över 11 och gick upp då. När jag kommer in i köket har Camilla gjort det hur fint som helst, skurit upp frukter och ställte fram champagnen och glas. Dom andra kom upp strax efter mig.. Efter frukosten fixade vi oss och gick ut på stan för att kolla grejor tills kvällen.
Vid 8 på kvällen började våran trerättersmiddag, hur gott som helst var det! Fast propp mätta blev vi, men det hör väl till när det är så mycket mat! ;) Halv 12 kollade jag på klockan och blev chockad, tiden hade gått så jävla fort! Så vi plockade utan lite och flyttade in oss till vardagsrummet. Vid 12slaget i Spanien är det tradition att man ska stoppa in en vindruva efter varje klockslag. Så det gjorde vi sen gick vi upp på deras terass och fortsatte skålade. Efter de drog vi vidare till lite olika ställen. Natten slutade klockan 6 för mig.


                                   Våran mysiga champagnefrukost! :)


                                       Tjejerna fixar sig inför kvällen!


                                            Kalle fixar med maten






                               Maria och Jonna, se så fina dom är! :)


                                 Kalle och Isabell, dom är också fina!


                   Kalle försökte ta kort på oss tjejer men de gick inte så bra,
      vi kunde inte sluta skratta och de var 3 olika kamrer som de skulle fotas med..


                              Xavi var också uppklädd på nyår. :)


                  Alla vi som åt middag och dom som bor i lägenheten. :)


                                                     Kalle the pimp














Fredag: Vaknade upp och var inte alls bakis, skit bra! Denna dag tog Camilla med mig på massa sevärdigheter. Jag hann med en massa turistande denna dag! Och på kvällen drog jag och Camilla ut och åt på resturang. Vi åt den godaste pizzan vi någonsin har ätit! Fan vad kul det är när folk inte fattar svenska och man kan sitta och prata om vad fan som helst!
Efter maten mötte vi upp Isabell och Kalle. Vi gick till ett mysigt café och drack te. :)




                                                        ♥ ♥ ♥










    Det här är en skit maffig kyrka som har byggts i flera 100 år och kommer inte bli
   klar på flera 100 år. Det är en ständig arbetsplats. Hur mycket detaljer som helst.






















Lördag: Uppstigning halv 8 för att äta frukost, fixa sig och packa ner resten. Camilla var snäll och följde med mig till flygplatsen. Vid 3 tiden på dan landade jag i Sverige. Där kom Molle och hämtade mig! :) Som en liten överaskning så hade Linus följt med! :D Skoj inte om jag blev glad!


                                                  Hej då Barcelona!


                                      Vi flög över Alperna, coolt!


                    När jag landade i Sverige fick jag se solnedgången.. :)


Det här var i stortsätt min resa, de finns mer detaljer men de orkar jag inte skriva, då skulle de här inlägget bli hur långt som helst och för mycket att läsa!






milla.

5 januari

TJOHOO!!!

Jag är jätte glad! Jag vill ha hund men de går ju inte just nu, vi har helt enkelt inte tid med en valp. Och när jag var nere hos Camilla så fick jag se att dom hade en kanin som gick ganska fritt. Dom släppt ut honom när dom var i rummet. Han hade blivit ungefär som en hund, han var med när dom lagade mat, satt och tiggde vid bordet och jätte tam!

Då fick jag den bästa idé igår, vi ska skaffa kanin! :D Jag gick in på blocket och kollade då hittade jag dom här kaninerna och alla fanns kvar! Jag fick välja vilken jag ville ha, alla är ju jätte söta men jag ville ha en som var lite speciell i utseendet så jag valde mellan honan längst upp i högra hörnet och sen på hanen längst ner. Jag bestämde mig för hanen längst ner. Det var något speciellt med de där runt ögat och nosen.

Om en vecka får vi åka och hämta honom, vi vet inte riktigt vad han ska heta än men vi har några namn som vi väljer mellan!



Klicka för att se nästa bild
                                     VISST ÄR DOM SÖTA?! :D






milla.

4 januari

Första inlägget 2010!

Jag är hemma från Barcelona och tillbaka till livet. Idag har jag till och med börjat jobba igen. Det var ganska piss tråkigt, jag hade velat vara ledig den här veckan också!
Jag får skriva ett Barcelona inlägg sen när jag är hemma och har tid.. Tänker inte skriva om den resan nu, då blir det bara rörigt och inga bilder för dom ligger på min dator som är hemma.

Jag kom som sagt hem i lördags, då gjorde jag inte alls mycket. Bara njöt av att vara hemma. Borta bra men hemma bäst. Sen igår sov vi ganska länge men vi 2-tiden gick vi upp och började städa lägenheten för det såg ut som ett helvete. Och vid 5 kom mamma och Lars till oss för att äta middag. :) Det var mysigt.

Idag åker dom till Thailand med Christoffer. Christoffer åker ju varje år och ät borta i några månader men den här gången åker mamma och Lars med honom ner och ska bara borta i tre veckor. :)

Min mat håller på att kallna så jag måste sluta, tjing!






milla.

RSS 2.0