30 juni

2 ½ år

Usch, vad jag har uppdaterat dåligt. Men jag har faktist inte haft tid. Jag har solat, badat, planerat semester och umgåtts med folk.

Idag har jag varit ute och jobbat hela dagen, det är tur att jag har stått i skuggan hela dan annars hade jag bränt sönder mig. Jag har målat hela dagen, det kändes som att dagen gick fort. :)
Efter jobbet var vi bara hem och tog det lugnt en stund sen har vi varit ute och ätit. För idag har vi varit tillsammans i 2½ år. Och när det var 2 år hade Linus 40 graders feber så då hittade vi inte på något men det gjorde vi idag. Myspys. :)

  
Jag idag på jobbet, snygg va..? ;D






milla.

27 juni

Tjaaaaa..

Just nu sitter jag hemma hos Emil och Madde men vi ska snart börja dra oss till Linda och Robin för att börja festa.

Idag på dagen var jag och Madde iväg och solade. Det blev inge badande för det var så jävla kallt i vattnet.
Det var lite info om idag, hare!






milla.

27 juni

GOD DAG! :D

Fan vilken väder det är ute! :D Jag är på väg ut för att sola! Har redan varit ute en stund idag.
Igår var vi hos Molle och drack lite, Natta kom också förbi och umgick med oss. :) Sen drog vi ut på Underbar, fan vad varmt det var där! Men jag hade skit kul!
När jag kom hem åt jag lite tacos sen la jag mig. :)

Ha de så bra alla, och ut i solen och njut! :)






milla.

26 juni

Utgång?

Just nu är Molle här, hon kom hit direkt efter jobbet så bjöd jag på lite tacos. Ikväll blir det lite cider och vin. Vi håller på att fixa oss lite. Vi har inte riktigt bestämt oss för om vi ska ut eller inte.. Det visar sig. I såna fall tänkte vi gå till Underbar och kolla först, hoppas det är mycket folk där. :)

Men nu måste jag fortsätta med att fixa mig så vi kan börja parta! ;D


Mollie just nu.. :)






milla.

25 juni

Sol och löning!

Idag har det varit super väder, såå skönt! Plus att det är löning idag, och det är alltid lika kul! Jag har inte så mycket att skriva så det kommer bli ett kort inlägg.
Har suttit och vänta på att Sofia ska höra av sig, vilket hon precis gjorde. Vi kanske skulle ut och ta en glass men hon låg hemma med världens huvudvärk så vi får ta de en annan gång. Hoppas du blir bättre!

Det var allt för mig idag, vi hörs!
174





milla.

24 juni

Tjohooo!

Jag var nyss inne på min blogg för att uppdatera men jag trodde inte jag skulle hinna. Trodde vi skulle åka och handla men vi gör de efter vi har varit i tvättstugan. Det kanske var 10 minuter sen och nu när jag loggade in hade blogg.se gjort om sin startsida. Roligt. :)

Idag har det varit fint väder idag och idag när jag kom till platsen som jag har jobbat på idag så skulle jag sätta på radion (alltid de första jag gör) då satt det en liten pipifågel bland sladdarna och han ville inte flytta på sig så jag trodde han hade skadat sig och inte kunde flyga. Jag tog på mig mina arbetshandskar och skulle ta upp den och flytta på den. Då hoppade han upp i min hand och ville inte flyga iväg. Jag tänkte lägga han i gräset men då flög han iväg. Tam jävel.. ;D

Fick reda på en bra sak idag! Wohooo! :D


Pipifågeln :)






milla.

23 juni

Stockholm i mitt hjärta, nanana..!

Jag har precis kollat på Allsång på Skansen. Det var ju premiär idag! 
Måste bara börja med att säga att Måns sjöng min och Molles kryssnings sång som allsång! ;D Och när han sjöng Hope and glory såg man att han hade ganska tajta byxer och måste ju tyvärr säga att han hade nog inte mycket att komma med... Haha, nej då skojar bara lite. ;)  Han var rolig, duktig och bjöd på sig själv när dom gjorde dom där låtarna till den där gubben i publiken..

Kul att det är tillbaka. :)


Allsång 2009!!!






milla.


23 juni

Varm dag

Som många märkte idag så var det jätte bra väder, varmt och sol. Där jag var och jobba gick solen aldrig i moln. Jag var ute och arbetade, som tur var stod jag under tak. Annars hade jag nog bränt sönder mig och fått solstig på köpet. Jag jobbade i en pool, det var lite retligt att jag var tvungen att jobba i den och inte fick bada i den. ;P

Efter jobbet åkte jag och Linus till pappa en snabbis. Vi gick ner till vatten och det var jätte varmt vatten, det var faktist nästan så att det inte svalkade. Helt sjukt, jag hade lust att hoppa i och bada men jag hade ingen bikini med mig. Kanske blir av imorgon.

Jag gick i alla fall ner i natten och så säger Linus helt lugnt "en orm" och när jag vänder mig om så är de en jävla snok, jag for upp fort som fan kan jag säga!



Idag var jag ute på landet och jobbade.


Min arbetsplats idag..

Btw, visst har jag blivit bättre på att lägga upp bilder?! :D







milla.


22 juni

Pirr!

Jag är hemma lite tidigare idag så jag hinner duscha och fixa till mig innan jag ska till banken. Hoppas det går bra, ni får hålla tummarna för mig!

Men nu har jag lite bråttom, ska fixa ihop lite papper sen måste jag sticka.
Hörs kanske senare! Puss!


Wiiiie!






milla.

21 juni

Kvällen

Jag ligger och kollar på tv och just nu är det Gordon Ramsay's the F-word. Det är skoj att se när amatörer ska jobba som riktigt duktiga kockar. Klockan 21.00 börjar det en film som jag ska se, kommer inte ihåg vad den hette men den går på 5an i alla fall.

Förut idag var mamma och Lars i Strängnäs för dom skulle på skattjakt. :P Men innan dom drog iväg för att leta var vi och käkade på den grekiska restaurangen som ligger på Storgatan. Det blev tre rätters, jätte gott!

Tänkte jag skulle ge er en liten uppdatering innan filmen börjar.
Hoppas ni har haft en bra midsommarhelg.


Jag just nu..







milla.





21 juni

HAHA

Ja sitter och kollar på Hjälp jag är med i en japansk show och då har Klasse Möllberg kommer till final. Coolt han är från Strängnäs och så men det jag tyckte var roligt var att nu när dom filmade dom i sidan av showen så gick han med en Ica Bengtsson påse.
Haha Natta, de var väl inte illa? Klasse gör reklam för Bengan i Japan och i tv! ;)






milla.

21 juni

Mitt i natten.

Nu gick precis Sara, hon har varit här i kväll. Vi har kollat på filmer och spelat lite spel. :) Jätte mys. Plus att vi även har moffat massa. Bland annat godis, glass, grönsaker och dipp. Men nu är jag riktigt trött så jag ska borsta tänderna och sen sova. Tack för ikväll Sara!

Natti natt!






milla.

20 juni

Jahapp..

I går var det midsommar som alla vet. Det började ungefär halv tre hemma hos Anders. Vi grillde och sjöng massa nubbe sånger. Efter mat och efterrätt hade vi 5 kamp. Det var kul när det var folk som var med och gick inför de. Vi hann precis leka klart alla lekar sen började de söp regna. Tur att vi hann i alla fall. :) Sen bar de av till Tom. Vi fick skjus av Nattas mamma. Det blev en trång bilfärd men det gick! :)
Sen var vi där hela kvällen, eller i alla fall jag dom tjejerna drog ut på krogen. Sen när alla skulle hem fick vi inte tag på taxi och Tom bor ganska långt ut på landet! Vi började gå, vi hade i alla fall tur att det inte regnade. :)

Här kommer några bilder från gårdagen.

sen blev det hemgång, vi var ett gäng som gick ända från tom och ner till stan. han bor way to långt ut på landet..  hemma hos tom  vi tjejer :)  lite av natta, sara, molle och sofia, sötiar! sen blev det en trång bilfärd till tom  sofia, sara och molle  yeah  jossan, kalle och jag  playing time  molle goes crazy  andré  vi hade 5 kamp  jag med krans en glad och sommrig molle :)  kalle  oskar, glader  lite nubbe sånger, och många blev det! ;D  sånghäfte  middag, riktigt mysigt. :)  oskar 







milla.

19 juni

GLAD MIDSOMMAR ALLA DÄR UTE!

Jag är på toppen humör. Jag har nästan precis duschat, ska fixa hår nu snart. Sen kommer Molle och Anders och hämtar lite saker som jag ska ha med mig, så jag slipper ta dom på cykeln.
Har inte så mycket mer att säga, jag får skriva imorgon om vad som hände och kanske lägga upp bilder! ;)

Grattis Therese och Tommy på eran bröllopsdag! :)


Hittade lite midsommarbilder, så här verkar man ha dansat runt stången förr.
Härliga tider, det kanske är därför folk säger att det var bättre förr? ;D
Glad midsommar. :)






milla.

18 juni

TAGGAD!

Även fast jag är skit trött just nu så är jag så jäkla taggad tills imorgon! Tidigare ikväll var jag hemma hos Molle, vi satt och planerade det sista och jag tror verkligen att det här kommer bli super kul! Bara alla kommer dit med ett glatt humör och rätt inställning fast det kanske blir regn så kommer det här bli kanon!

Innan jag drog till Molle lämnade jag min cykel hemma hos Linus föräldrar för Tommy skulle hjälpa mig med mitt punka på däcket. Nu har jag en cykel som rullar som den ska, tack tack för hjälpen!
Jag gick dit efter jag hade varit hos Molle så blev jag kvar där hela kvällen. Linus är inte hemma idag, han är hos sin kusin och ska sova där så jag får sova själv inatt, usch.. det är inget jag tycker om men de är ju bara en natt. :)

Nu när jag kom hem märkte jag att grannen över mig har lite party. Visst de får dom gärna ha, men varför på en torsdag- dan innan midsommar? :/

Imorgon vill jag bara sova länge men det hinner jag inte, jag måste upp skapligt och fixa det sista! Måste duscha, gå och handla, packa lite saker, fixa med maten..

Jag tänkte även passa på att gratta Pata som fyller idag, GRATTIS! :)

Det blev ett ganska långt inlägg och nu kommer det lite bilder!


Igår jobbade jag ute vid Parken Zoo.
Trodde det var inne bland djuren någonstans men det var det inte.
Men jag fick i alla fall se lite av parken eftersom jag åkte runt överallt och försökte hitta jobbstället..


I tisdags var Linus och nåra av hans kompisar inne på Finningeskolan och skejtade.
Då låg jag på några bänkar och kollade på, kändes som man var 14 igen..






milla.

18 juni

Hello!

Jag har nästan precis slutat för dagen, sååå jäkla skönt att bara jobba halv dag. Nu är de lång helg och självklart midsommar.
Jag var på systemet igår för att slippa trängas idag. Kom ut med tre påsar så imorgon blir det fest!

Jag sitter hemma hos mamma, vi har precis ätit lite midsommar mat. Det gjorde inte mig något eftersom det inte blir det imorgon. Då ska vi nämligen grilla. Hoppas bara att vädret tillåter det! Molle och jag har hållt på att planera inför imorgon, känner på mig att det kommer bli riktigt lyckat! :D

Nej nu väntar jordgubbarna!






milla.

16 juni

Tv nörd

Egentligen ska Desperate Housewives vara slut nu MEN det är det inte, inte än i alla fall. Eftersom det är säsongsavslutning ikväll så håller det på längre än vanligt idag. Jag har inte tyckt att det har hänt något roligt eller spännande den senaste tiden men ikväll händer det hur mycket som helst och så ska det vara säsongsavslutning, typisk..

Aja, sånt är livet. ;D Efter det ska jag sussa.
Natti natt!






milla.

16 juni

Hej hej!

Känns som att jag inte har suttit vid datorn på jätte länge. Och det har jag nog inte gjort. Har haft fullt upp dom här dagarna..

Igår var vi bland annat och kollade på en lägenhet som var jätte fin, men vi får väl se hur det blir med den. :) Efter det var de bara att skynda sig hem, stoppa i tvätten i maskinen och bege sig för att fira Philip som fyllde hela 15 år. ;D Grattis! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får helt enkelt se.

Nu ska jag fortsätta äta min soppa. :) Tjingeling!
171
172





milla.


14 juni

God kväll..

Idag är jag så jävla trött, det blir sängen tidigt idag.
Mamma och Lars var här idag. Eftersom det har blivit party två dagar irad nu i helgen så var de lite stökigt här hemma. Jag sa till henne att hon inte skulle börja städa eller någe men de kunde hon inte stå emot, så tack mamma för hjälpen. :)

Jag orkar faktist inte skriva mer, jag har haft en bra helg. :)

Over and out!






milla.

12 juni

PAAARTY!!!

YEHA! Snart kommer dom andra tjejerna så slipper jag vara själv. Sen blir de party och utgång! Tyvärr lyckades inte in teckning locka hit Molle men vi får träffas imorgon eller något! :) Nu kan jag lägga in den bilden. ;D


Paaaarty!!!


Min fina bild till Molle. ;D






milla.

12 juni

"Cha cha!"

Igår skrev jag med Emma på msn och sa att hon kunde komma över men jag hann inte få något svar för min dator dog. Sen tänkte jag inte mer på de förens jag fick ett meddelande från henne där hon skrev att hon och Anna skulle komma över.
Det tog lite tid innan dom kom, men tillslut dök dom upp. Anledningen till att det hade tagit lite tid var för att dom sötnosarna hade bakat rabarberpaj som dom skulle ha med sig.

Det mumsade vi i oss och umgicks lite. Gott var de, det lyckades ni bra med! ;)


Till kvällen hoppas jag på att Molle blir bättre så vi kan parta lite och gå ut på Underbar som har pemiär ikväll. Skulle vara kul att se hur det har blivit nu.
Jag försökte locka henne med en bild som jag ritade och skickade som mms, hoppas hon går på de! ;) Hade kunnat lagt upp bilden men jag har ingen sladd till mobilen här hemma hos mamma och hon har inte bluetooth på sin dator.
Kanske kan lägga upp den senare.






milla.

11 maj

God lunch!

Jag har inte skrivit sen i tisdags. Igår hade jag ingen lust att skriva, vi var nämligen på begravning. Efter den var vi hemma hos Linus föräldrar och blev kvar där till 20.00. Då gick vi hem och kollade på tv.

Det var sista Greys Anatomy avsnittet för den här säsongen. Hur fan kan dom avsluta det så där?! Jag är skit nyfiken. Varken George eller Izzie får dö! Det kommer ta lång tid innan man får reda på vad som har hänt. Åååh, jag vill veta nu!

Vad är det för väder ute?! Hoppas i alla fall att det blir fint väder på midsommar!

Nu ska jag kolla runt lite på internet, hare!






milla.


9 juni

Tjaa..

Jobb, jobb jobb.. Det är det ända mitt liv går ut på känns det som. Man går upp tidigt, jobbar till 4, kommer hem, lagar mat, kollar på tv, somnar. Det är mina vardagar, ibland kan det hända något annorlunda som att gå och handla lite..

I natt sov jag i alla fall skit bra. Eller jag vaknade inte en ända gång. När klockan ringde kändes det som att jag precis hade lagt mig och somnat till en stund. Natten gick fort..

Nej, nu orkar jag inte skriva mer, hare!






milla.


7 juni

GRATTIS MAMMA!

Idag fyller som sagt min mamma år, men jag firade henne lite igår.
Så var de ju även student i Eskilstuna igår. Först var jag på Rekarne och kollade på Mattias när han sprang ut, eller vi hann inte fram för att se själva utspringningen. Så tog lärlingen på jobbet också studenten.
Eftersom St:Eskil bara sprang ut en timme efter Rekarne blev det till att skynda sig dit för att se när Emma sprang ut. Det hann jag se tack vara mammas rallykörning genom stan.
Jag kom längst fram så jag såg när hon sprang ut men tyvärr hamnade jag mitt i en familj som stod och skrek och blåste i visselpipor, jag blev helt galen! Fick skit ont i öronen!

När vi hade kollat lite på flaken åkte vi till Emmas mottagning. Det var trevligt. :) Ett tag efter hon hade dragit iväg drog vi till Linda och Robin för att fortsätta festa. Men jag var inte så sugen på det för Emil körde så galet till dom så jag började må illa och de gick aldrig över. Dom andra tjejerna gick ut men jag hoppade över det.

Här kommer det bilder från igår och från kryssningen som jag och Molle var på i början av Maj. :) Jag är lite seg men bättre sent än aldrig! ;D


Student 2009




Kryssningen med Molle den 3-5 maj! :D






milla.

6 juni

Superdag!

Idag är det mycket som händer. Jag ska iväg på två studenter och det är Sveriges nationaldag. Inte för att jag bryr mig om det.
Klockan två springer Mattias ut så då ska jag till Rekarne och kolla på det, sen måste jag skynda mig till St:Eskil och för då springer Emma och Anna ut klockan tre. Synd att det regnar idag.. Jag älskar studenten, jag vill ta igen igen igen!!!

Just nu sitter jag hemma hos mamma med Linus och Sophie. Mamma fyller imorgon så vi firar henne idag.
Idag fyller Therese år, grattis! :)

Ska kila nu. Hej då!






milla.

5 juni

Hello

Jag har precis fått i mig mat. Och nu när jag skriver de kommer jag på att jag skriver jävligt mycket om mat! Det verkar som att det är det ända jag gör är att äta. Men i alla fall, har jag precis ätit. Vi är hemma hos Tommy och Therese och käkar idag.

Jag väntar på att Molle ska höra av sig, hon befinner sig just nu hos en kompis som har tagit studenten. Nu är det så här att folk här i Strängnäs tar studenten idag. Jag blev såg jävla taggad när jag såg att dom åkte runt på flaken, JAG VILL TA STUDENTEN IGEEEEEN! Det var så jäkla kul!

Det var allt, ha en bra kväll!






milla.

5 juni

Pain

På väg till jobbet idag fick jag stanna på grund av en trafikolycka. Det var en skåpbil som hade krockat med en lastbil. Så det blev trafikstopp och vi fick vänta ett tag.
Jag hade hoppats på att jag skulle få stå där länge men de blev inte så länge. För idag på jobbet har jag fått fortsätta att hacka bort puts så min höger arm är helt öm..

Jag tog lunch en timme tidigare för jag var så trött på det jag gjorde, annars brukar jag ta lunch vid 12 så eftermiddagen inte ska bli så lång.
Jag är hemma hos mamma och de blev ingen matlåda igår så jag fick se vad hennes kyl och frys hade att erbjuda, det blev pizza från frysen, mumsigt..

BTW (!), det är fredag idag! :D
170





milla.

4 juni

Moff..

Jag har kommit hem och sitter och moffar i mig lite cheezballz. Jummi! Jag väntar på att Linus ska komma hem så vi kan bestämma vad vi ska äta och gå och handla.

Idag när jag åkte från mamma så såg jag att en Lyxfällan bil stod parkerad, de måste betyda att någon i andra huset har lite ekonomiska problem och ska vara med i tv inom kort? Jag måste kolla på de när det börjar igen.
Haha, och bara för att jag skriver om det så är det reklam för de på tv!

Nu kom han hem så då är det dax att ge sig iväg, tjingeling!


De är lite regndroppar ivägen men här är beviset. ;D







milla.


4 juni

Gris..

Förstår inte varför det är sån hysteri om grisarna nere i Danmark. folk tjatar om att man inte ska äta kött, borde man sluta äta det nu när media har skrivit om något hemskt?
Jag tänker i alla fall inte göra det, jag tycker om kött för mycket. Folk får göra som dom vill men jag är inte en av dom som tänker sluta.

Hittills idag har jag varit ute och jobbat. Jag håller på att knacka bort puts från en fasad. Min arm är helt slut och hela jag är helt frusen. Det blåser och är kallt. Det började precis regna när jag tog lunch, tur de.

Ha de bra tills vi hörs igen!






milla.

3 juni

Snart god natt..

Måste bara säga att varje onsdag mellan 21.00 och 22.00 sitter jag och grinar på grund av Greys Anatomy. Varför ska de alltid vara så sorligt? Izzie får inte dö och vad fan håller George på med?!

Jag skriver från mobilen, så vi får se hur de här går.
Nej, nu är de natti natt!






milla.

3 juni

Hejhej!

Jag är fakitst lite sur just nu, jag har precis varit hos läkaren och han tyckte inte att de var någon större fara med mina fötter men de tyckte jag så jag blev lite förbannad och höjde rösten lite.. Han tyckte att jag skulle skaffa bredare skor. Kul att få special beställa mina skor, vad kostar inte såna och hur fan kommer dom se ut? Kul att gå med gympaskor när man ska ut för att inte ha ont.
Jag använder ju skor med klackar men de gör jävligt ont och jag har helt inte på mig dom när jag kan vara utan.
Aja, till slut började jag grina för att jag var så jäkla arg och då gick han med på att skicka mig till en annan läkare som skulle avgöra om de blir operation eller inte.. Så vi får helt enkelt se..

That's it, bye!






milla.

2 juni

Regn..

.. och jag är glad! :D Jag tycker det är bra när det regnar och jag jobbar. Då slipper jag få ångest för att jag måste jobba när jag bara vill vara ute i solen och njuta.
Jag sitter hemma hos mamma och äter min matlåda som inte är något vidare idag. Jag har makaroner och köttbullar, det är ganska torrt för ketchupen var slut här hos mamma och jag hade glömt att ta med mig det.

Igår efter jobbet var jag och hämtade min nya mobil, me love den!






 milla.

1 juni

Blä dag!

Jag brände mig på ryggen igår så jag har inte sovit så mycket i natt. Så nu är jag skit trött. Funderar på att smälla i mig lunchen och sen vila resten av lunchtimmen.

Igår var jag, Emma och Anna iväg och solade. Vi var borta hela eftermiddagen sen på kvällen grillade vi. När vi var och handlade såg vi en hund som gick löst. Vi försökte locka den till oss men den sprang bara iväg men sen när vi var utanför mig (inne på gården) så kom hunden dit.
Vi lyckades fånga in den då och ringa polisen. Vi var hundvakt i ungeäfr 2 timmar sen fick ägaren tillbaka sin hund. Och han var en gammal alkis som egentligen inte skulle ha hund.

Nu plingade micron så nu ska jag smälla i mig maten.






milla.

RSS 2.0