31 januari

Hipp hipp hurra på min födelsedag! :D

Jag har precis duschat så nu ska jag fixa mig. Sen blir det fullrulle så den här dagen kommer bara flyta på!

Hinner inte skriva så mycket mer.
Ha en bra dag, det ska i alla fall jag ha! :D






milla.

30 januari

Bagare Milla

Nu har jag bakat klart, jag hoppa det smakar! Det låter som att jag har bakat as mycket men så är det inte. :P Jag har bara bakat choklad rutor och sockerkaka med blåbär och hallon. Men jag har ingen aning om hur det smakar. Mamma har bakat tårta och bullar. :)

Natta var nyss här. :) Hon skulle hämta lite saker som hon lämnade kvar i lördags men hon blev kvar en liten stund. Vi tog en kopp te och snackade, trevligt! :)

Jag är svin trött men bara för att det är fredag så tänker jag så här att jag inte kan gå och lägga mig tidigt. Jag vet, det är trögt men va fan! :P Imorgon blir det ingen sovmorgon, jag ska typ upp vid 10. Jag vill ha lite sovmorgon men jag måste till systemet innan 12 det kommer vara som att jag hänger på låset, lite pinsamt, men jag hinner inte efter 12. 

Snart är det bara 30 minuter kvar tills jag är 20! :D WIIIIHOOO! Det var så jävla trist att fylla 19, det hände ju inget då. :/






milla.


30 januari

One more day!

Idag var det mysig att komma hem, det var städat och tända ljus! :) Och det är så jävla skönt att det är fredag, har precis fått i mig en bit mat, mums! :) Ska snart åka iväg och handla lite sen ska jag baka. :) Hoppas de blir bra! En sak som jag ska baka har jag aldrig bakat men det ska nog gå bra! :)

Just det, igår på jobbet stod jag och pratade med en elektriker som sa "Jaha, är det den här bilen min brorsa ska köpa?" Jag fattade ingenting men sen förklarade han att han hade pratat med min chef och han hade frågat om elektriken visste om det var någon som ville köpa den för han letar nämligen efter en ny bil till mig! :D Jag hoppas att han hittar en snart, jag vill ha en Willy bil! Min chef har en Volkswagen Caddy som är vit och har regestrerings WLY. Så jag har döpt den till Willy. ;D

Imorgon fyller jag 20 år! :D VARE SKÖÖÖÖÖÖNT?!      Ooooh, YES!

134






milla.


29 januari

I-rony

Jag är redan hemma från jobbet, skönt. :) Imorgon är det fredag, så jäkla skönt! Fast det blir inte så kul för jag ska städa och baka, iförsig är det kul att baka men inte att städa.
På lördag fyller jag! Då kommer det för folk hit vid 12 tiden och på kvällen blir det party med andra folk! :) Jag kom på att det kommer inte bli så mycket mat på lördag, jag kommer typ bara att äta fikabröd och sånt! Jag kommer ju inte hinna äta. :/
På förmiddagen ska jag till systemet och inviga det, sen vid 12 börjar folket komma och sen kommer det bara rulla på, vid 6 tiden kommer alla kompisar. Ser verkligen framemot den här dagar, känner på mig att det kommer bli en toppen dag! :)

Halv 6 idag ska jag på möte om min lägenhet, om det ska bli bostadsrätt eller inte.. Hoppas inte, jag vill inte! Men vi får se vad som händer. Jag kommer infomera er!

Nu ska jag ta mig en dusch och fräsha till mig lite, känner mig as äcklig just nu.. Blää..






milla.


28 januari

:)

Idag har jag jobbat som vanligt. När jag kom hem fixade jag med lite grejor som jag köpte igår på IKEA. Jag blev verkligen nöjd! Själv tycker jag att det blev skit snyggt.

När jag var klar med de var det bara att börja byta om för att sen hämta Tyson. Molle är och kollar på Anders match så undertiden har jag honom. :) Det finns ju ingen sötare.

Vi började laga mat men båda ville ha pizza så vi ringde och beställde det iställe. Lata? Jag vet! ;P

snyggt?
Nå, vad tycker ni? :)






milla.

27 januari

IKEA

Där har jag varit idag med Mollie. Det blev lite handlande för båda, det var skoj! :) Det kommer bli kanon här hemma. en liten extra touch! Det blev massa sång och prat i bilen och en jävla massa svordommar. :P Haha, dampbarn! Vi åkte direkt efter jag hade varit hemma och bytt om. Det var skönt att vi kom hem ganska skapligt. Jag är helt slut så jag ska gå och borsta tänderna nu sen lägga mig och sova.

Det får bli ett kort inlägg idag.. Förresten skulle jag lägga upp bilder igår från i lördags men det funkade inte. :/ Jag får testa imorgon igen eller en annan dag. ;)

Hoppas ni har haft en bra dag!
God natt!






milla.


26 januari

Pain in my head!

Nu är jag hemma från jobbet, och fy fan för att det bara är måndag! Idag har det inte varit så roligt, vi har rivit kök.

Idag slutade mina bromsar funka två gånger! första gången gick det bra för då höll jag bara på att vända men andra gången skulle jag ut i en korsning där det var dålig sikt, så jag tänkte sakta ner ifall det skulle komma en bil men det gick inte att bromsa, bilen fortsatte bara rulla så det var bara att gasa och hoppas på att man inte skulle krocka. Jag klarade mig från att krocka. När jag stannade ringde jag min chef på en gång sen fick jag åka och lämna in bilen på en verkstad.
Jag fick tillbaka bilen nåra timmar senare och då hade dom till och med tvättat den, då blev jag lycklig. Jag har velat tvätta den där bilen skit länge. När man kollar på den nu så blir man faktist lite bländad och det säger jag nu utan att överdriva.. Man reagerar på den i alla fall.

Skulle behöva städa efter lördagens bravader men jag vet inte om jag orkar det idag. Jag har så jävla ont i huvet. Skulle behöva gå till affärn också. Får se om jag orkar annars får det bli någon annan mat än vad som är tänkt..






milla.

25 januari

TjohooO!

Jag kan börja med att säga att hemlisen var att jag skulle fixa ett spel till Linus som han ville ha men jag kunde ju inte skriva de här i fall han skulle läsa..

På dagen igår var jag hos pappa och hjälpte honom med köket. Det blev riktigt bra om jag får säga det själv. :) Men på vägen dit hände de en liten läskig sak.. Det hade snöat på natten och det var jätteblaskigt ute så det var väldigt halt på vägarna. Jag hade en bil framför mig som som fick snurr på bilen så den åkte över till andra sida, som tur var kom det ingen annan bil på den sidan men det kunde ha blivit värsta krocken..

Vid 20 över 5 igår kom jag till stan och då hämtade jag upp Molle, vi åkte och köpte pizza sen hem till mig för att äta och börja fixa oss, senare kom alla andra. Sen blev det ett jävla drag, igår hade jag verkligen skit kul!! Oftast är det på krogen man blir svettig men igår var de innan hemma hos mig. :P

Idag ska jag hänga med Linus och dom när dom ska snickra i skejtlokalen. Det kommer bli skit kallt men jag ska ta på mig dubbla kläder och ha med mig varm oboy. :)






milla.

23 januari

God kväll!

Sofia och jag har bestämt oss för att vara med i Let´s Dance så nu jävlar ska vi börja blogga för fulla muggar! Så nu ska jag försöka ta mig ett steg närmre Let´s Dance. ;D

Jag sitter hemma hos Pata nu. Han, Linus och André spelar nya Skate spelet och jag ville inte sitta hemma solo så jag tog med mig datorn och håller dom sällskap. Sen jag kom hem har jag duschat, ätit kinamat och handlat, nu har jag full kylskåp och frys!

Men nu ska jag iväg en stund och göra en hemlis. ;)






milla.

23 januari

Svin hungrig!

Jag sitter hemma hos mamma och väntar på att min pizza i ugnen ska bli klar. Jag håller på att hungra ihjäl! Nu har halva dagen gått och det känns skönt att de bara är några timma kvar tills jag slutar, plus att det är fredag vilket innebär helg och party med mina underbara tjejer! :D

Min pappa håller på att bygga hus och imorgon ska jag hälpa honom med köket. Jag ska sätta lite plattor där. Får lite sovmorgon imorgon men inte allt förlänge. Ska vara i Eskilstuna vid 10 på morgonen. Och ja, det är på morgonen i alla fall för mig när det är helg. Annars är det förmiddag.. ;P
Förhoppningsvis blir jag klar ganska skapligt och kan bege mig hemåt och ta en dusch för att sen börja fixa mig. Jag ska ju nämligen parta till det med the girls. Och förhoppningsvis kommer de bli alla tjejer imorgon. Ååh som jag längtar! :D:D

Nu ska jag kolla till min pizza, ha det bra!
PS. skit skoj att så många kommenterar, fortsätt så! :)
133





milla.

22 januari

Pikabu!

Jag blir så förbannad! Igår på jobbet la jag ett golv och satte upp en lapp som är omöjlig att missförstå! Idag skulle jag fog det. Tror ni inte att nån jävla idiot har gått in på golvet när det inte hade torkat så plattorna flyttade på sig! ÅÅH! Lappen var vekligen tydlig!

Aja.. Snart ska vi äta, blir ingen speciell mat idag. :/ Men imorgon ska jag slå till med kött (!), känns som att det var skit längesen jag åt en riktigt god köttbit!  Just nu har vi tvättstugan, inte så kul men det är snart klart! :) Senare ikväll ska jag kolla på handbollen. Kommer bli en spännande match, Kroatien vinner ju fan alltid över Sverige men hoppas det är Sverige som vinner ikväll! :D

skylt
Lappen som jag skrev för att ingen skulle gå in!
Var jag otydlig på någe sätt?!






milla.

21 januari

WOOWHOO!

Haha, idag när jag kom hem såg jag att vaktis hade fixat trappen. :D Jag blev skit glad och Molle fattade ingenting, jag hade tydligen inte berättat om mitt sista fall. ;P Men nu är i alla fall det fixat!

Jag har tänkt att jag ska börja lägga upp mer bilder på bloggen, har varit lite lat med det. Jag tycker själv att det är roligare att bloggar har bilder så varför ska inte jag ladda upp bilder? :) Så här kommer det en bild på trappen, som nu har fått halkskydd!


trappen

























milla.

20 januari

Hej igen!

Tänkte att jag skulle skriva några rader innan jag lägger mig. Ikväll har jag inte gjort så mycket, var iväg till affären en snabbis och sen har jag kollat på Shear genius, det är hur bra som helst. Det är frisörer som tävlar om massa vinster som jag inte kommer ihåg nu. Det är klockan 20.00 på femman varje tisdag för dom som vill se.

Nu när vi har lånat den här datorn upptäckte jag att mitt mobila bredband inte är så segt trots allt. Det var bara min dator som var otroligt seg. Det var ju kul att man får lite valuta för pengarna. ;D

Jag fick nyss sms av Sofia och hon är ledig ihelgen! Äntligen, så på lördag blir det paaaarty! Molle måste vara på, för vi har några helger att ta igen! ;D Fast jag är säker på att hon ska vara med på lördag för det har hon redan sagt. :)

Det är kul att få lite kommentarer, det är en anonym som har börjat kommenterat. Skoj skoj! :)
Just det, vaktis hade inte gjort något åt trappen idag, vi får hoppas att han gör det imorgon. Jag är som bambi på hal is när jag ska ner.

Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag lägga mig.
Natti natt, sov så gott!






milla.

20 januari

ÅÅH! :D

Nu har jag tillgång till dator igen! :D Jag är så lycklig! Dom här dagarna utan dator har varit rastlösa. Så tack Sophie för att vi får låna din dator! :) Det uppskattas verkligen!

I söndags kom Molle och Tyson på besök. Vi fikade och satt och prata. :) Tyson är ju så jävla söt! Jag SKA verkligen ha en mops någon gång i livet. Dom var även på besök igår, sen var vi ute och gick en stund och sen gick vi hem till dom så då fick jag se deras nya lägenhet. Dom har precis flyttat dit så var saker överallt men det kommer bli fint sen när dom har fått iordning på allt! :)

Nu kommer det en tråkig nyhet, i alla fall för mig.. Min hårddisk kommer nog inte gå att få iordning på. Jag lämnade in den för lite över en vecka sen och jag kollade med dom idag om hur det går. Då sa hon att det inte såg ljust ut men att dom inte var riktigt klara med den. FAAAAN! Jag har bilder från 2004, massa musik och filmer på den. :( Får inte dom ordning på den så ska jag lämna in den på ett ställe i Eskilstuna också, jag tänker inte ge mig i första taget..

Jag kommer bli en riktigt surkärring när jag blir gammal. Jag har ringt vaktis om massa olika saker sen jag flyttade hit och idag ringde jag igen men då hade jag fått nog med att ramla i trappen hela tiden. Jag har ramlat 3 gånger och det gör fan ont men idag gjorde det jävligt ont! Plus att jag har halkat utan att ramla tusentals gånger! Så jag ringde och sa att dom får sätta dit halkskydd på trappstegen. Det skulle han fixa så jag är nöjd nu. ;D

Nu ska jag fortsätta att kolla runt lite på internet, har lite att ta igen. HEJS!






milla.

17 januari

NOOO!

Jag måste börja med att säga att min dator håller verkligen på att ge upp nu, den luktar bränt och sladden funkar inte och jag har inte så mycket batteri kvar på dator. Jag har insett för längesen att jag måste köpa ny men har inte riktigt haft pengar till det så nu är det bara att börja spara.. :/ Jag fyller ju snart så jag önskar mig pengar! I need a dator!

Igår blev det ingen spelkväll, jag var bara hemma med Linus och tog det lugnt. Vi kollade på film och käkade godis.. Myspys! :)

Idag satt vi och kollade på MTV Cribs dom hade någe maraton med massa program. Först kollade vi på nåra avsnitt och jag kände att jag började må illa för att dom filmade så hetsigt. Sen lagade vi mat och illamåendet gick över sen tänke jag inte mer på det så vi fortsatte att kolla på det lite senare. När vi bytte kanal kände jag hur jävla illa jag mådde så jag var tvungen att springa in på toa och spy, ursäkta att jag berättar men ni behöver ju inte läsa. ;) Så ni får skylla er själva. :P Sen blev jag säng liggandes ett tag.

Så för mig har det bara blivit lugnt i kväll, vi har precis kollat klart på P3 Guld galan. Säger bara så här, Håkan Hellström är INTE bra.. Han är verkligen inte det, förstår inte hur folk tycker det.. Men det är ju bara min åsikt. Det finns ju folk som inte alls tycker om Lars Winnerbäck och inte fattar hur jag kan göra det, men jag älskar hans musik. Alla låtar är verkligen bra.

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv, jag lovar att jag kommer hålla mig borta från MTV Cribs. Hade jag bott i Amerika hade jag ju kunna stämt dom, där stämmer dom ju folk för minsta lilla, och då hade jag kanske fått pengar till en ny dator, fy fan vad smart! ;D

Och just det! Ni måste bli bättre på att kommentera, jag ser ju att ni läser. Det är alltid kul med kommentarer. :)

Ha en fortsatt trevlig helg!






milla.

16 januari

Happy!

Åååh nu är jag hemma och det är helg! SÅ JÄVLA SKÖNT! :D Jag fick värsta glädje ruset när jag kom hem nyss. men jag måste berätta det här.. Om ni inte orkar läsa så tänk att ni kan få er ett gott skratt för det fick Molle när jag berättade och hon ringde precis efter det hade hänt så jag var fortfarande skit förbannad!

Hela veckan har nästan varit rolig på jobbet förutom ett tag idag när jag skulle backa in med släp till förrådet. Fy fan vad arg jag var! Nu ska jag försöka berätta hur det gick till men det är inte säkert att ni kommer fatta men jag ska försöka!

Jag måste börja med att säga att jag ser typ inget i nån av mina speglar på bilen, för nåra jävlar har slagit sönder sidospeglarna och det står ett skåp bak i bilen så jag ser inget i backspegeln. 
Sen började de med att det var skit trångt och jag kunde typ inte komma in med släpet för jag skulle svänga in det. Så kom det bilar på gatan som ska förbi så jag får ställa mig så dom kommer förbi och sen börja om igen.. Men när jag väl hade kommit in med släp och bil inne på gården så stod det ju parkerade bilar och jag såg inte alls mycket så jag var skit rädd att backa in i något, så det blev mycket fram och tillbaka tills jag gav upp och då hade jag backat in halvvägs in på gården.
Då tänkte jag att jag skulle putta släpet resten av vägen. Jag har inte sagt vad som var på släpet.. En Big bag säck full med massa tegelstenar och gammalt murbruk, plus att den säcken blev full när jag hade i allt skit i den så jag var tvungen att lägga resten på släpet. Åter igen till att jag skulle putta släpet.. Jag började putta och den började rulla ganska bra men sen åt fel håll så jag var tvungen att stanna de och försöka virda på hela släpet åt rätt riktining men det var ju inte så lätt för att hjulet som sitter på släpet var trasigt så den ville inte rulla så lätt.. Och då fick jag de inte i rullning igen så jag stod och svor, sparkade på släpet och märkte att en gammal kärring stod i sitt fönster och kollade på mig och jag var så jävla arg så jag kollade på henne och frågade va fan hon glodde på! Då gick hon bort från fönstret och jag fortsatte putta och svära och sparka.. Under tiden som jag gör de kommer det en tjej som jag först inte såg så hon måste ju ha sett mig stå där och vara arg. Hon var snäll och erbjöd sig att hjälpa mig och jag tog emot hjälpen på engång! Jag sa till henne att hon skulle tänka på att man glider lätt på gruset. Och det första hon gör är typ att ramla.. Men sen lyckades vi tillslut putta släpet dit det skulle stå..

Hade jag sett det där så hade jag garvat åt mig själv, shit det skulle ha filmats. Aja, släpet står i alla fall där det ska..

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men det finns lite planer som en spelkväll, vi får se hur det artar sig. Ha en trevlig fredagkväll, det ska i alla fall jag ha vad som än händer!






milla.

16 januari

Lunchiga tider..

Är hemma hos mammi nu och ska få lunch, hon håller på att laga. Eller hon har lagat massor som jag ska få med mig hem sen. ;D Skönt att slippa laga, det är bara att värma på. 

Idag på jobbet har jag och John fogat fusktegel. Alla andra på jobbet tycker det är skit trist men jag tycker faktist att de är ganska kul. Det är pillrigt men det tycker jag om. Efter lunchen ska jag åka ut till Torshälla och hämta lite skräp sen ska jag åka och fortsätta med fogningen.
Den här veckan har varit bättre än okej, den har varit rolig! Fast den har inte gått så fort om jag tänker efter. När jag tänker på vad jag gjorde i måndags och tisdags så känns det som att det var längesen. :/

Smaklig måltid alla som ska äta lunch nu!






milla.

15 januari

God kväll!

Shit vad skönt, nu kan jag bara slappna av. Jag har gjort allt jag skulle ha gjort. Och det är laga mat/äta den, fixa matlåda och duschat. Skulle behöva diska men det tänker jag skita i, jag tänker bara ta de lugnt i soffan och titta på tv.

När jag kom hem idag var jag skit frusen men nu efter min lång dusch har jag blivit varmare. Och så har jag fått ont i min handled av allt bilande på jobbet, inte så värst skönt! :/

Har inte så mycket mer att skriva, ha de bra!






milla.

15 januari

Mums!

Jag har precis ätit min matlåda men är tyvärr inte så mätt så jag ska proppa i mig lite frukt också, det får bli en banan och en apelsin. Apelsin är så jäkla gott tycker jag men jag orkar inte alltid skala, är lite lat av mig.

Idag när klockan ringde trodde jag inte det var sant! Jag sov så bra i natt, vaknade inte en ända gång. Jag sov djupt och skönt. :) Imorse ville jag bara ligga kvar för det var varmt och skönt. Jag brukar alltid lägga mig tätt intill Linus i några minuter innan jag går upp och idag var det en sån dag dom jag kunde somnat för de var så mys. Så imorgon ska jag ställa klocka lite tidigare så jag kan snooza och gosa! :)

Hittills på jobbet har jag bilat, och det ska jag fortsätta med efter lunchen. Börjar bli en aning seg i armarna men va fan det flyter på så bra idag, precis som det gjorde igår!






milla.


14 januari

ÅÅH! :D

Nu har jag precis sett klart på Winnerbäck dokumentären! Jag kan bara säga FY FAN VAD BRA! Jag satt med tårar i ögonen flera gånger. Det var så bra! Kul att man fick se lite hur han är mer privat och inte bara på scen för det vet jag, jag har varit på sommar turnéerna varje år sen 2005. Hoppas det är något i sommar med! Ni kan ju hjälpa mig att hålla utkik. ;) Ni tycker säkert att jag låter töntig nu men fan jag tycker verkligen han är bra och jag blev glad av att se de här. Det var som när man var på konserten i somras. Det kändes som när man gick därifrån och vad glad för att de hade varit en sån jävla bra konsert, jag blir så glad, jag ÄR så glad just nu. Hoppas ni inte missade det jag nyss såg för då missade ni något bra! ;D

Nu ska jag lägga mig i sängen, Linus har redan lagt sig där.
Sov så gott, natti natt gott folk!






milla.

14 januari

Hallihallå..

På jobbet idag var det faktist kul. På förmiddan fogade jag och det är det värsta man kan göra, de är så tråkigt! Men idag var det faktist helt okej, det var varken jobbigt eller tråkigt. Jag vet inte varför de blev så idag. Kan vara för att jag lyssnade på radio och Morgonpasset i P3 är mitt nya favoprogram på radion. :) Dom är så sköna dom som pratar, riktigt roliga.
På eftermiddan fick jag riva och det brukar inte vara så kul bara tungt och jobbigt men idag flöt det på och det var inte alls så jobbigt som det kan vara. Det har helt enkelt varit en bra jobbdag.

Men när jag kom hem var jag så trött så då ville jag helst bara få i mig mat och lägga mig i sängen eller på soffan och glo på tv men icke, för vi har tvättstugan. Visst kan jag ligga och ta de lugnt undertiden tvätten tvättas men när man ligger skönt vill man helst inte gå upp. Ni vet hur det är. ;)

Ikväll klockan 21.00 är det en dokumentär om Lars Winnerbäck SVT1! :D Han kommer själv vara med och berätta om musiken och lite till. :) Han brukar aldrig ställa upp på att vara med i media så det ska bli kul att se! Hoppas ni också ska titta. ;)






milla.


13 januari

Flytt nästa?

Idag när jag kom hem och tog in posten hade jag fått ett stort vitt brev och elräkningen som by the way var mycket dyrare denna månad.. Men åter till de där stora vita brevet.. Jag öppnade det och där stod det att dom skulle göra om hyreslägenheterna till bostadsrätter. Fan helvetes jävla skit! Why?!
Skoj! Nej, för jag vill inte äga en lägenhet och inte den här, den kommer säkert vara skit dyr och badrummet måste göras om. Fan jag som tycker om den här lägenheten så jävla mycket, den är bra på alla sätt förutom att badrummets väggar ser ut som "pruttskvätt" som min kära bror uttryckte det..
Men jag pratade med grannen och hon trodde inte att det skulle bli av för det har tydligen varit prat om det förut men att det inte blev av för tillräckligt många ville inte köpa. Vi ska i alla fall gå på de där informations mötet och se vad dom säger om allt de här. Men jag får väl börja kolla efter lägenheter i fall att, man vet ju aldrig vad som händer.. Det är bara att hoppas på att det inte blir av den här gången med.

Så jävla kärring idag i kassan på en affär som jag och Pontus var inne i. Han skulle köpa snus och då bad hon om hans legg. Så började hon kolla på de och både jag och Pontus skrattade till lite för att han fick visa legg.
Kärringen: "Skrattar du?"
Jag: "Jaa.."
Kärringen skit sur: "Sätt dig själv i kassan och försök hålla redan på unga killar som ska köpa snus. Det är inte så lätt men ser ju inte hur gamla dom är nu förtiden.."
Jag: "Men jag skrattade inte åt dig, jag skrattade åt honom.."

Aja, idag ska jag inte göra ett piss.
Bara nöta soffan och kolla på tv..
Hare!
131
132





milla.


12 januari

Lunch..

Som vanligt på lunchen åker jag hem till mamma, det gjorde jag även idag. Har precis ätit min matlåda som bestod av ris och korvstroganoff. Det var helt okej. Imorse vaknade jag av att sopbilen höll på och lät och då förstod jag att jag snart skulle gå upp för den brukar låta strax efter 6 varje måndag. Så hade jag precis lagt mig bra då ringer klockan! Usch och blää! Men det var ju bara att gå upp, fixa sig och åka till jobbet.

Jag ska snart åka iväg och jobba igen, suck..
Jag vill bara bädda ner mig i sängen och kolla på en film.






milla.

11 januari

Ännu en helg..

.. som är över. Fan vad helgerna går fort! Och alla andra dagar också, det har nästan redan gått två veckor i januari. Idag skulle vi firat Lars men så blev det inte, men i alla fall GRATTIS LARS! Så istället skulle jag vara hundvakt åt Tyson men så blev det inte heller istället var jag hemma hos Molle och pratade och fikade, det var trevligt. :) Så fick jag även träffa Tyson den sötnosen!

Min helg har varit bra, bowling och mat med Linus släkt och en oplanerad utgång i fredags. Igår blev det en planerad utgång som blev lyckad och rolig och idag blev det slappt och en fika med Molle. ;D

Det var min helg och imorgon är det jobb igen.






milla.

10 januari

Weekend

Ska börja med att berätta lite om igår. Vid 7 började allt i bowlinghallen. Vi bowlade, och det gick inte bra för mig, klotet åkte bara till vänster. Sen åt vi tacobuffé, det var mums. Allt där var trevligt! :) Så berättade Linda att hon skulle ut med Madde och Emma då blev jag också sugen på att gå ut, så efter vi var klara i bowlinghallen hängde jag med henne till Madde så började vi förfesta sen drog vi ut på Walles. Det var skojsigt! Me love drama! Haha..

Inatt när jag kom hem funkade inte tvkanalerna, jag trodde jag hade blivit utan det men så pratade jag med grannen idag och hon sa att kvart över åtta igår kväll hade det slutat funkat och hon hade blivit skit arg och ringt Tele2vision och dom hade varit otrevliga. Men hon meddelade nyss att det funkar igen. Det är ju good!

Nyss pratade jag med Anna, vi ska parta idag. Tyvärr kunde inte Molle vara med, för hon har gjort illa foten och kan knappt gå. :( Jag som ville träffa henne, saknar dig ju! När Anna har gjort sig i ordning ska vi till Linda och Robin på förfest sen blir det nog utgång på BK. Ser framemot denna kväll, hoppas det blir skoj. :)

Idag har jag inte gjort mycket, bara segat. Idag tror jag det var första gången jag och Linus åt frukost vid köksbordet. Det var mysigt. :)
Snart ska jag nog duscha så jag blir lite fräshare sen börja fixa mig. Sen är jag fit-for-fight inför ikväll!

Ha en trevlig lördag gott folk! :)
Pokerface






milla.


9 januari

Tjabba tjena hallå!

Fy fan vilken natt jag har haft! Jag kunde inte somna, jag sov max en timme. Så när klockan ringde var jag grinig och svin trött. Jag var tvungen att ringa Kent och säga att jag behövde sova ett tag. Jag trodde att jag bara skulle sova nån timme sen kunde jag åka till jobbet men jag sov skit länge och när jag vaknade var de ingen ide att åka och jobba. Hade jag åkt till jobbet på morgonen hade jag säkert somnat i bilen och de hade ju inte varit bra.

Idag har jag inte gjort mycket. Just nu sitter jag och äter smörgåsrån med smör, mums! Men jag ska snart duscha och börja fixa mig för ikväll ska vi bowla och äta mat med Linus släkt på hans pappas sida. Det ska bli trevligt. :)

Ha en bra helg, det ska jag ha! ;D
130





milla.

8 januari

Torsdag..

Nu är jag hemma hos mamma och ska käka min matlåda. Oh yes, i'm back to work! Jag började igår och det märktes när jag vaknade imorse för jag hade sån jävla träningsvärk. Kan bero på att jag fick bära ganska mycket igår. Det började med att jag fick bära en borrmaskin och en slagborr till tåget på morgonen.
Det kanske låter lätt men de är det fan inte, i alla fall inte om de ligger i sina lådor med massa andra grejor.

När jag kom hem från jobbet igår la jag mig i sängen och somnade direkt, när jag vaknade efter ungefär 1 ½ timme började jag med maten. Sen la jag mig i sängen igen och kollade på tv. Klockan åtta igår kväll var det grammisgalan. När det slutade la jag mig för att sova.

Igår var även vaktis hemma hos mig och fixade stoppet i badkarsröret. Så nu slipper man få vatten långt upp på bena nära man duschar. Det tackar vi för!

Just det! I Let's dance har ni säkert sett att "Blondin Bella" ska vara med. Det är väl kändisar som ska vara med i de programmet, så varför är hon med? För att hon bloggar? Det är säkert många äldre som kollar på de programmet och dom kommer inte veta vem hon är.. Vilket skämt..!
129





milla.

6 januari

Snooor

Nu är tvätten avklarad. ;D
Idag är det en riktigt segar dag, jag orkar inte göra något. Varje gång man skulle gå till tvättstugan fick man verkligen kämpa för att komma upp ur soffan. Men jag blev lite peppad när jag såg att det snöade ute, jag älskar vinter! :D

I natt var mina grannar vakna lääänge, vid fyra fick jag nog och slog med sopkvasten i taket. Visst jag var vaken men de är inte kul att ligga och lyssna på folk som springer i en trapp och stampar med fötterna i golvet.. Fan man kan väl visa respekt i alla fall på natten. Just nu springer dom runt som fan.. Tar dom de aldrig lugnt?

Imorgon är det jobb och jag ska ta tåget till Eskilstuna med massa saker, men som tur är möter Jesse mig på tågstationen så jag slipper gå själv till förrådet med slagborren och borrmaskinen.

Ska snart värma lite mat från igår och ta upp en matlåda ur frysen så tänkte jag ringa min mamma, hejdå!






milla.

5 januari

Yo flow!

Idag har det varit en ganska tråkig idag. Det började med att man fick skynda sig ner till banken som precis hade stängt. Det var folk inne men dom släppte inte in flera. Skit.. Sen gick vi och handlade, det är ju aldrig kul för pengar bara försvinner på sånt man äter, vilket man behöver men man äter typ upp pengarna.. Det känns som att det mesta går till mat.

När vi kom hem började städa, det känns som att jag alltid städer nuförtiden men fan vad stökigt det blir. Och när man har en hel lägenhet vill man inte att de ska vara stökigt. När jag bara hade mitt rum brydde jag mig inte fast man inte kunde gå på golvet för att det var så mycket saker.

Efter städningen la Linus sig för han hade skit ont i huvet. Efter ett tag började jag med maten, vi åt.. Sen sov han och jag spelade.. Vid nio började vi kolla på filmen som gick på trean. Sen drog han till Kalle och jag sitter här och skriver massa ointressant men det här är min dag, den har inte varit så spännande..

Imorgon blir det inte roligare, det är min sista lediga dag och då ska jag tvätta.. Jippi..
Men nu ska jag fortsätta titta på tv och sen lägga mig, natti natt!






milla.

4 januari

God dag!

Jag kollade nyss hur kallt det var ute, jag trodde de skulle ha gått över till plusgrader men icke! - 13,8!!! Me like! Jag tycker om vinter när det är vinter på riktigt så nu kan det få komma massvis med snö så är det perfekt. Det ligger lite snö på marken men inte så mycket som jag vill ha.

Idag ska vi hem till Linus och äta middag. Det ska bli gott för jag är ganska hungrig redan nu.

Jag är bara ledig två dagar till, den här ledigheten har gått för fort. Jag vill vara ledig mera, det är såå skönt! Fast ändå vill jag komma in i vardagen igen. Aja på onsdag börjar jag igen, så är det..

Välkommen hem igen Molle! :)






milla.

4 januari

God natt..

Eller vad man ska säga.
Jag är precis på väg att lägga mig men jag ska bara skriva några rader innan. Ikväll eller igår kväll har jag festat. Jag och Madde drog till Anna när vi var klara, där förfestade vi och lite senare kom Moa. När klockan började närma sig halv tolv började vi dra oss ner mot stan.
Vi var på Walles, dansade och hade skoj. Trodde inte det skulle vara så mycket folk ute ikväll men de var det. Träffade till och med min kusin som jag aldrig har träffat ute. Har träffat andra kusiner ute men aldrig honom, så det var skoj. Man kan säga att det var en riktigt lyckad kväll för vi hade skit skoj.. :) Eller i alla fall jag. ;D

Efter krogen drog vi till Ugglans för att köpa mat, tog skit lång tid att komma fram men undertiden stod jag och Moa för sången i kön. ;D

När jag fick maten drog jag hem och åt med Linus, så nu har jag precis bäddat rent i sängen så jag ska sova nu, natti natt gott folk! :D






milla.


2 januari

2009

Nytt år och inte långt kvar tills jag fyller 20 år! :D Typ bara 29 dagar!

Nyårsafton blev väldigt lyckad. Maten blev god och vi skrattade mycket och tänkte tillbaka på året som har varit och allt roligt som vi har hunnit med. Strax innan tolv kutade vi ner till hamnen för att stå där när klockan slog tolv. Träffade lite folk där nere och sen fick jag och Molle se årets första majbrasa. Det var en bil som brann på parkeringen.

Apropå brinnande bil så pratade jag med min chef igår och då berättade han att en av våra bilar hade blivit uppbrända, det var nåra tonåringar som hade krossat bakfönstret till själva bakutrymmet och slängt in bensin och tänt på.. Idioter!

Igår gjorde jag inte alls mycket, jag låg mest i sängen. Och idag har min bror och nåra av hans barn varit här och hälsat på. Det var skoj, blev lite hög ljudnivå men det får man räkna med när barn leker. ;D Ikväll ska vi bara ta de lugnt.

Hoppas ni har haft en bra jul och ett bra nyår, det har i alla fall jag haft. :)
Gott nytt år, i efterskott!
128





milla.

RSS 2.0