31 mars

Jag döööör!

Nu tänker jag vara som en kille är när dom är sjuka. Åhhh, buhu, det är så synd om mig. Mina symtom är TRÖTT, snorig, täppt, lock för öronen.. Bläää. :(
Känns som att huvudet är stor som en luftballong full med massa äckel och så där.. Hajar ni, jag börjat bli sjuk! Tur att det är ledigt några dagar framöver, det ska jag utnyttja till max!

Haha, det här blev är konstigt inlägg men så får de bli. :P







milla.

31 mars

HAPPY!

Jag är VÄRLDENS BÄSTA mamma! Hon körde ett förtidigt aprilskämt på mig idag. Hon sa till mig att hon hade ärenden här i stan hela dagen men att hon ville hit på lunchen och ta de lugnt. Så hon fick min nyckel så hon kunde komma in.

När jag kommer hem är hela lägenheten storstädad och maten står på spisen. Hon har alltså varit här hela dagen och städat. Direkt när jag kom innanför dörren fattade jag de men hon lurade mig bra idag när vi har pratat i telefon.


Mamma ♥






milla.

30 mars

Besviken

Jag skulle precis se kolla på de inspelade avsnittet av Brothers & Sisters som gick i söndags. Men de fanns inget inspelat. För trodde jag att det inte hade blivit det men så gick jag in på tv.nu och kollade om det gick överhuvudtaget.
Och självklart inte, dom hade visat fotboll istället, WAY?! Det är ju inte ens en rolig sport att kolla på! Det går i alla fall på söndag igen, tur de. Måste ju få se vad som händer!



Mitt smink i fredags







milla.

30 mars

No no

Jag vet inte men det kan vara så att jag håller på att bli sjuk! Not OK.. Jag ligger här i soffan men en näsa som rinner och rinner och nyser hela tiden!

Egentligen skulle jag kunna göra ny design på bloggen dag när jag ändå är hemma men jag vet inte hur jag vill ha de. :/








milla.

30 mars

Blä!

Jag är hemma idag på grund av migrän, inte cool.

Jag gick nästa nyss upp. Just nu är läget inte migrän i alla fall det är bara 'vanlig' huvudvärk. Imorse när jag skulle ta mina mediciner kunde jag bara ta en av dom för den andra är slut. Som tur är så är det medicinen mot bortdomningarna som är slut. Det kan jag stå ut med men huvudvärken är värre.






milla.

29 mars

Måndag

Men det är bara fyra jobbdagar den här veckan och det sitter inte fel! En dag har ju redan gått så de är toppen! ;D

Idag när vi har tvättstugan ska jag färga soffklädseln från skatehallen, vi får se hur det går. Jag har aldrig färgat kläder förut. Men jag gjorde som de stod på anvisningarna så det borde ju bli bra.

Hörs!






milla.

28 mars

Ny kanin?

Kanske de, jag är lite sugen. Abbe måste ju få en kompis! ;D Till och med Linus var sugen på de. :P Men får se hur de blir med de.. Tänkte kolla lite på blocket och se om jag hittar någon i alla fall..

Annars då, haft en bra helg?






milla.

27 mars

Lördag kväll

Snart kommer Molle och hämtar mig och Veronica. Hon är så snäll och skjutsar oss till Emil och Madde. :) Där ska vi som sagt fira Emil.

Idag på dan har vi gjort Strängnäs. Jag hittade en tröja, byxor, lite smink och ansiktskräm. Mycket behövliga saker! Sen var vi på systemet och då skulle jag köpa till Linus också men jag glömde helt bort de! När han kom hem från Västerås kom jag på det och fick värsta ångesten och började ringa runt till halva min telefonlista och till slut löste de sig. :) Tur det, han ska iväg och fira Martin ikväll.

Ska kila nu, Molle ringde nyss och sa att hon var på väg. :)






milla.


27 mars

Lunch

Jag har fixat mig och ska snart träffa Veronica. Vi ska äta lunch och kolla runt lite på stan. :) Senare ikväll ska jag till Emil och Madde. Det blir nämligen lite fest för att fira Emil som har fyllt.

Nu ringde Veronica och sa att hon var klar så jag måste kila nu.








milla.

27 mars

I'm up!

Men det har jag varit i en timme. Ibland går det bara inte att sova länge. Nej då, Linus ska till Västerås med sin mamma och syster så han hade ställt klockan på 9 och jag vaknade av den och var pigg.

Det ser förjävligt ut här hemma så jag funderar på om jag ska vara duktig och städa lite, får se om jag orkar. ;)






milla.

26 mars

REDO!

Nu ska jag gå till systemet och införskaffa mig lite alkohol.

Ha de bra!








milla.

26 mars

Me like

Det är fredag och jag är hemma. Har varit de lite mer än en halv timme.

Mina planer just nu är:
 - Duscha
 - Fixa mig
 - Bege mig till ICA och Systemet bolaget
 - Gå hem till Molle
 
- Korka upp
 - FESTA och ha SKOOJ!

Hur ser eran fredag ut? :)






milla.

25 mars

Snart..

..dax för sängen. Ska bara kolla klart på Lyxfällan.

Så, natti natt!






milla.


25 mars

Done

Betalat räkningar - CHECK
Solat - CHECK




                       Min lunch idag, taco! (Köttfärsen är under allt de gröna)


          Kolla fräknarna jag får efter jag har solat, prickigkorv..

 
                 Jogging skorna var på nu när jag var och sola.
                  Jag tänkte ta en längre väg och springa hem.
Det blev en längre väg men jag sprang bara halva och gick fort resten.






milla.


25 mars

Redan hemma

Han jag åker med skulle till ryggknäckaren idag så vi var tvunga att åka lite tidigare hem så jag är redan hemma. Jag tänkte betala mina räkningar nu sen tänkte jag gå och sola. Passa på nu när man är hemma i god tid. :) Jag kan ju inte gå och se blek ut heller. ;D

Nej, plikten kallar. :P






milla.


24 mars

Pics


                                         Abbe i sin nystädade bur. :)


                               Här chillar han framför tvn, gillar bakbenen..


                                                           @ work


                Tele2 kan fan aldrig lära sig min adress, fast jag har ringt dom.
                                   Eskilsgatan (?!), min förra adress..
                                         Eskilstuna, min förra stad..
                         Strycker 30 i slutet och skriver dit 31 när 30 är rätt..







milla.

24 mars

Mat time!

Lite sent men va fan ska man göra, så blir de ibland. Typ alltid. :P Linus ringde sin frisör när han kom hem och han fick tid 50 min efter så vi drog dit. Jag satt och titta på och såg kalufset bli en frisyr, spännande. ;)

Vi ska laga tacos men först måste vi dra på soffkläderna för dom blev tvättade i måndags.
Vi hörs senare!






milla

24 mars

HERRE MIN SKAPARE!

Igår upptäckte jag att Abbe har pungkulor! Det är klart att jag fattade att han hade de, han är ju en hane. Men jag har aldrig sett dom men igår när han låg i min famn på rygg och käkade chips såg jag dom!!! Dom var ju enorma, jag blev lite äcklad.
Han ska ju bara söt och hårig, så hårig att dom täcks som dom har gjort förut. Undrar om dom har blivit större, han kanske är kåt? Jisses, hur ska de här gå..






milla.

23 mars

Höhö

Förut idag när vi var och handla skulle vi köpa chips men vi kom inte överens om vilka vi skulle ta. Jag ville ha med dill smak och Linus ville ha sourcream smak. Så kollade jag runt i hyllan och hittade sourcream och dill. Då var det inte svårt att välja. Nu har jag smakat dom men kan inte bestämma mig för vad dom smakar. Ena stunden smakar de dill och andra stunden smakar de sourcream.

Humm..








milla.

23 mars

God kväll

Idag har vi varit och stor handlat! Det ekade verkligen i frysen men kylen. Men nu är maten in handlad och vi slipper hungra ihjäl. ;D

Haha, jag sitter och kollar på tv plus att jag sneglar lite på Abbe som har västa frillan. Det är till och med så att jag har börjat kalla honom för de ibland. Nästan lite som en hockey frilla. Nu ska jag egentligen ta kort på det för att visa er men jag orkar inte och han sitter inte still.

Nu är det Desperate Housewives, TJARÅ!






milla.

23 mars

???

Alltså jag har inte alls mycket att skriva här. Det händer verkligen ingenting nuförtiden. Jag jobbar, kommer hem, äter, sover. Jag kan i alla fall berättat att de går bättre att jobba den här veckan. :)

Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om? GE MIG TIPS!






milla.

22 mars

Bla bla bla

Det är inte okej med snö nu. Jag har inte varit emot snö och kylan denna vinter för jag tycker om vinter och det har verkligen varit en dunder vinter.
Men nu räcker de för jag köra bil till Stockholm varje dag och vill inte dö i förtid så nu får det vara nog, SMÄLLT BORT!






milla.

21 mars

Tjenixen!

Snart kommer André och hämtar oss, så ska vi åka ut till hallen. Idag är den stängd för dom ska städa och måla där. Jag ska dit och fota lite så Pata kan lägga in bilder på hemsidan som inte är klar än.








milla.

 


21 mars

Söndag..

och imorgon är det måndag och jobb igen, vart fan tog den här helgen vägen?! Det känns som att jag precis har kommit hem från jobbet och har hela helgen framför mig.

Får se vad den här söndan har att erbjuda!






milla.

20 mars

Storlördag

Jag är ute i hallen nu, ovanligt va? Jag har varit här sen tidigare idag men jag kommer inte ihåg sen när. :P Jag var hemma en stund för en halv timme sen ungefär och städade Abbes bur, kollade klart på Brothers & Sisters avsnittet som var inspelat eftersom jag inte hann de förut.

Hallen skulle egentligen vara stängd idag men så blev det inte och det har varit full rulle här idag. Det är flera stycken som har blivit medlemmar. :) Jag har varit själv här idag så jag har fått skött de mesta men de har gått bra och varit roligt. :)






milla.


20 mars

HIHI

Jag har gjort om min design! Fast headern har jag haft förut men jag orkar inte göra någon ny just nu. Jag hade tröttna på designen som jag hade, tyckte den var lite mörk. Det börjar ju bli vår så de var dax att ljusa upp den lite.

Vad tycker ni? :)






milla.

20 mars

I'm up

Fast jag ligger fortfarande i sängen, det är sånt man kan göra på lördagar och det är hääääärligt! ;D

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. :/ Jag funderar på att gå upp snart och kolla på ett inspelat avsnitt av Brothers & Sisters som jag inte har sett än.

Idag fyller Martin år så GRATTIS! :)






milla.


19 mars

Premiär

Jag sitter och kollar på filmen som går på femman, National treasure.

Till det dricker jag PÅSKMUST! :D







milla.

19 mars

Hola!

Jag sitter just nu och slänger i mig mat. Jag ringde Molle förut och undra om hon ville hänga med mig och köpa godis. Och de ville hon men hon skulle äta när som helst då när jag ringde så hon skulle höra av sig när hon var klar.
Jag for direkt in i duschen så hon slipper dö av min stank. :P Mina fötter luktade inte rosor kan jag säga men de gör dom aldrig efter en dags arbete. Då kan ni tänka er hur mina skor luktar. :P

Later!










milla.


19 mars

FREDAG!!! :D

Och jag är hemma, jag kom till och med hem redan halv 3. Jag tog in posten och hade fått från sjukhuset. Jag hade fått mitt sjukskrivningsintyg så jag drog direkt till försäkringskassan och lämnade in dom så jag får pengar så fort som möjligt.
Det ringde en gubbe från försäkringskassan förut idag och frågade om lite saker och då sa han att så fort jag hade fått papprena skulle jag lämna in dom.

Det är gjort så jag hoppas jag får mina pengar snart! :)








milla.

18 mars

Mätt och trött

Det är tungt att jobba men man måste ju! Annars rullar inte cashen in som dom ska..

Jag har inget roligt att skriva om, just nu handlar mitt liv om jobb och slappa i soffan hemma. Det är inte så roligt att läsa de varje dag. Jag får börja ta med mig datorn till jobbet men ni tycker säkert inte att det är kul att se och höra om de. :P

Jag ska åkte till OKQ8 och tanka bilen nu. Då slipper jag göra det imorgon för då måste jag gå upp ännu tidigare. Klockan ringde 05.04 imorse sen låg jag kvar tills typ kvart över. SJUKT JÄVLA FÖRTIDIGT! :P


                               Jag har fått tillbaka min jobb bilen nu!
                     En smutsig gris precis som jag i alla fall på jobbet. ;D








milla.

17 mars

God kväll

Efter jag hade skrivit det förra inlägget la jag mig på soffan och kollade på tv och somnade på direkten. Men nyss väckte Abbe mig genom att hoppa upp i soffan och nosa och pussa mig i ansiktet. Han är bra söt!

Nu hoppas han runt i soffan och är nyfiken. ;D








milla.


17 mars

Home

Idag är det onsdag som ni kanske har märkt och de innebär att snart är veckan över, halva veckan har i alla fall gått! I helgen ska jag sova från när jag kommer hem från jobbet tills måndag morgon när jag ska börja jobba. Nej kanske inte riktigt så mycket men jag ska sova ut i alla fall!

Idag körde jag bil för nästan första gången på 5 veckor. Jag har bara kört två korta sträckor innan men idag körde jag helt själv i bilen i Stockholm plus att jag körde en bil dom jag aldrig har kört förut så jag var skit nervös och det var massa trafik.
Men nu är det gjort så de borde ju gå bra nästa gång, jag menar jag överlevde ju de här. ;)






milla.

16 mars

Tjing!

Jag ska gå och möta Linus vid affären.
Sen ska vi hem och laga mat, jag är hungrig!







milla.

 


16 mars

PAIN!

Jag har blåmärken på dom där benen i midjan (kommer inte på vad dom heter) och på mina knän. I slutet av dan var jag nära på att börja grina för att jag hade så ont i knäna efter att ha stått mycket på dom och har ett skrubbsår på ena knät.
Jag vet att jag klagar mycket men jag HATAR verkligen mina jobbkläder, de är dom obehagligaste kläderna i världen!

Kolla här så kanske ni förstår mig..







milla.

15 mars

Trist?

Jag kommer inte kunna blogga så mycket om dagarna som ni kanske har fattat. Men jag har fan varit duktig i 5 veckor nu! ;D
Och idag har det inte blivit så mycket för vi har städat, tvättat och lagat mat. Linus fick något ryck och började storstäda i köket. Jag klagar inte! Just fan! Vi måste bädda sängen för vi har tvättat sängkläderna. OOOOOORKA!

Jag vill bara gå och lägga mig men jag sitter och kollar på Hollywoodfruar och vill se klart de. Så vill jag se Boston tea party men jag vettifan om jag orkar. Jag kanske kan göra så här.. när Hollywoodfruar är slut går jag och gör mig redo för sängen sen lägger jag mig på soffan och så får jag se om jag somnar.. ;D

Borde egentligen ha tv i sovrummet, men de är ändå skönt att inte ha de. :)






milla.

15 mars

HEMMA!

Och har ont i hela kroppen! I fötterna, knänen och i midjan där byxorna har suttit. Det märks att jag inte har jobbat på ett bra tag, närmare bestämt 5 veckor och 1 dag.
Inte gick de bra för mig heller, jag tappade grejor, glömde saker, klantade mig mm. Jag var helt ovan och kände hur obekväma dom här kläderna egentligen är men jag kommer in i de snart igen. :)

Nu är jag äntligen hemma och kan vila kroppen. Jag känner bara för att lägga mig på soffan och slappat men de går icke för vi MÅSTE verkligen städa och så har vi tvättstugan som vanligt på mndagar..


       Tillbaka i dom fina t-shirterna och dom obekväma byxorna..






milla.

14 mars

Slappdag

Idag har jag typ bara legat i soffan och kollat på tv.
Imorgon ska jag upp halv 6, det är inte mänskligt!!!






milla.


14 mars

Söndag

Det innebär att det är jobb imorgon, även för mig. Nu har min sjukskrivning gått ut så imorgon blir de back to work. Jag ska börja jobba uppe i Stockholm eftersom vi har börjat på ett stammbyte där och det kommer att hålla på i 1½ år!

Det kommer bli jobbigt att gå upp på morgonen för det kommer vara mycket tidigare än när jag brukar gå upp när jag jobbar. :/






milla.

13 mars

God kväll snart

Jag har inte orkat skriva något idag jag har bara legat på soffan och degat.

Så har jag ett problem, jag måste hitta en sladd till min kamera för Abbe bet sönder den i natt. Sjuk besviken men va fan, ganska bra gjort ändå. Jag har haft honom i 2 månader och han har inte bitit av någon annan sladd. Typiskt att de ska vara min kamera sladd bara..

Ikväll blir de Melodifestivalen, det ska bli spännande och se vilken låt som blir Sveriges bidrag. :)






milla.

12 mars

Klar!

Jag är mätt och färdig fixad nu men jag kan inte kila nu för Oskar har inte kommit än och vi ska göra sällskap. Men han är nog här snart, vi sa 7 men jag blev klar lite tidigare.

Hoppas ni får en toppen kväll, för det kommer jag få. ;)








milla.

12 mars

Hoho

Förut när jag sa att jag skulle duscha kan jag säga att så blev de inte för jag somnade på soffan. Men nu har jag duschat och ska göra mig redo för kvällens bravader. Jag ska nämligen hem till Molle på lite partaj. Det ska bli skoj! :)

Blogg you later!






milla.

12 mars

O'boy vilket vackert väder!

Jag har precis kommit hem från mitt lilla äventyr under förmiddagen. Vet inte om jag har blivit brunare men de hoppas jag. Något som är säkert är att de är så jävla varmt i dom där solariumen! Jag smälter fan bort! Plus att mina fräknar kommer fram..

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och få bort solariumstanken.






milla.


12 mars

FREDAG!

När Molle har lunch ska hon kommer hit och äta, sen ska vi kila ner på stan och uträtta några ärenden. Sen hänger jag med henne hem en snabbis och går ut med Tyson. Efter det tänkte jag sola. ;)

Nu vet ni hur början på min dag ser ut. Skriver ner sen när jag har kommit hem!






milla.


11 mars

Jag har precis läst klart boken, berättar mer om den imorgon för nu ska jag sova, NATTI NATT!

11 mars

Inköplistan för idag







milla.

 


11 mars

Torsdag

Haha, jag gick upp nyss. Lite sent kanske men imorse när Linus gick upp kunde jag inte somna om så jag började läsa boken i 2 timmar och somnade om efter de.

I tisdags fick jag ett brev från sjukhuset. Det brevet innehöll en räkning för att dom hade förlängt min sjukskrivning. WHAT?! Jag fattade ingenting, jag visste inte att man fick betala för det! Det är väl inte mitt fel att läkaren sjukskrev mig för kort stund från första början! Det var bara 100 kronor att betala men ändå..


                                  Craaaaazzy thursday!






milla.

10 mars

Matdax

Jag väntar bara på att Linus ska komma hem för maten är klar. Idag bjuds de på korvstroganoff och makaroner, fast jag ska äta med ris för igår gjorde vi väldigt mycket ris. :P

Smaklig måltid alla som ska äta snart!








milla.

10 mars

I'm back

Jag har varit och solat nu, jag tog en extra lång promenad till solariumet för att njuta av solen. Men som tur var blev inte promenaden så lång för jag hade tagit på mig allt för mycket kläder så jag höll på att smälta bort.

Men nu är jag i alla fall hemma och har duschat. Jag har precis plaserat mig i soffan för att kolla på Ghost whisperer. Det är ett av programmen som jag kollar på på dagarna. ;D






milla.

10 mars

På väg

Nu ska jag kila iväg och sola. Hörs senare!








milla.

10 mars

Uppe!

Mina planer för idag är att få i mig lite mat, ganska så snart. Läsa lite ur min bok som jag håller på att läsa just nu och sen gå och sola. Jag gjorde fan ett nyårslöfte att jag skulle börja sola men det har bara blivit en gång de här året.
Jag tänkte även att nu när jag har varit sjukskriven skulle jag hinna med de men jag har typ inte gjort de. Jag har valt att göra andra saker istället för det. ;D Men idag ska jag verkligen. Det är jätte fint väder ute så de kan vara skönt att promenera lite i de. :)










milla.

9 mars

MAMMA!

Du måste komma och hjälpa mig stor städa hela lägenheten någon gång! Det kryper på hela min kropp när jag läser den här artikeln, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article347880.ab .

Fy fan så jäkla vidirigt, hatar små djur. BLÄ BLÄ BLÄ!






milla.

9 mars

Snart natti natt

Jag kollar på Couger town just nu, I LOVE!







milla.

9 mars

God kväll!

Molle drog för en liten stund sen. Hon har varit här och ätit idag. :) Hon var förbi här innan hon kom för att äta mat. Då hälsade jag på Tyson som hon hade med sig då.
Sen gick jag till Abbe och sträckte fram min hand som hade Tyson lukt, då stampade han med bakbenen! :O Jag förstår inte vad de är som är hans problem. Så barnslig! Jag och Molle som trodde att dom skulle bli bästisar. :P


                                    Höhö, Milla med humor eller hur? ;D






milla.

9 mars

Hemma

Vi var på Prinsen och åt lunch. Och för typ första gången så åt jag inte natchotallrik. :P Men mamma gjorde, jag åt bakpotatis med skagenröra, det var gott men jag föredrar nog natchotallriken.

Vi har även hunnit med att röja i de "lilla rummet". Nu står det inte massa skit där. Jag har varit för lat för att bära ut de i förrådet men jag tog hjälp av mamma idag. Och vips så är de borta! ;D






milla.

9 mars

Lite snabbt

Jag ska bara skriva några snabba rader innan jag och mamma ska iväg och käka lunch. Hehe, lite sen lunch men i alla fall. Jag gick upp vid 12 så då blir de lite sent.

Nej nu hinner jag inte mer, hon står och tjatar i hallen! HEJ DÅ!








milla.

8 mars

Måndag

Jag funderar lite just nu. Igår tog jag ut min piercing och jag funderar på att ta ut den föralltid men jag är lite osäker för jag tänker inte göra om de. Det var en obehaglig känsla. :P
Jag har ju haft den sen 9an någongång, så det är ett tag. Jag vill vara säker innan jag tar ut sen för jag vet inte om det kommer att växa igen och då är de försent.

Vad tycker ni? Med eller utan?

 






milla.

 


7 mars

CAMILLA

Idag har jag namnsdag och de är den ända dagen om året som jag har det för jag har inga mellan namn. Alla andra har oftast flera namnsdagar.
Förut hade jag namnsdag den 20 oktober tillsammans med Sibylla men för något år sen bytte dom till 7 mars. När jag hade den 20 oktober hade jag på samma dag som en i min klass (i grundskolan) fyllde och när dom ändrade fick jag på två andra klasskompisars födelsedag, ganska komiskt.. ;D

Camilla är ett latinskt namn som betyder offertjänarinna.







6 mars

Hej hej!

Jag kom precis hem från Molle. Jag, Natta och Sofia har varit där ikväll och kollat på tv och bara suttit och pratat. Jag var som sagt ute i skatehallen förut idag sen kom Natta dit och var där en stund. Sen var vi tvungna att åka för jag skulle hinna äta lite innan vi skulle till Molle.

Det blev bara en liten uppdatering för jag ska kolla på tv.






milla.

6 mars

Hoho

Jag sitter ute i skatehallen och har gjort de sen innan 2. :) Förutom att jag var på ÖB och inhandlade dricka och lite godis till lokalen.
Jag kan meddela att "konstigt hår med massa skägg" nu mera är det "konstigt hår utan skägg". ;D För er som inte fattar så är det ett intern skämt mellan mig och Pata. ;D

Jag har inte så mycket mer att säga, jag tänkte lägga in bilder ifrån igår men det orkar jag faktist inte göra. Det tar så lång tid..






milla.


6 mars

Hello!

Jag pratar nu mer engelska. Haha, nej då. Men under gårdagen blev det mycket engelska prat. Hur som helst.. Jag åkte till Eskilstuna med Kimberly och hennes vänner. :) Det var trevligt och de blev lite shopping. :)

När vi kom tillbaka till Strängnäs började jag direkt med maten för jag skulle bjuda dom på tacopaj, jag måste ha lyckas den här gången för dom frågade till och med om receptet. Vi fick i oss maten sen fixade jag mig lite snabbt och sen åkte vi till Kimberly  och började festa.
Thom skulle få vara dj på Underbar  så det var spännande. :) Han hade fått 40 minuters speltid men jag tycker han spelade hela kvällen. :P Jag hade i alla fall en skit kul kväll igår. :D

Nu ska jag käka tacopaj!






milla.


5 mars

KLAAAAAAAAR!

Nu åker jag, vi hörs senare! Pusss!








milla.

5 mars

God morgon!

Jag har precis vaknat av klockan. Jag ska bara skriva några rader här sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Jag ska hänga med Kimberly och hennes kompisar till Eskilstuna. :) Vi ska äta lunch där och kolla i lite affärer. Jag har presentkort som jag tänkte utnyttja. :)


                          Jag just nu, pigg eller vad!? ;D






milla.

4 mars

God kväll

Ungefär halv åtta kom Natta och hämta mig så åkte vi till Willys för att Natta skulle köpa hårfärg. När vi passerade godishyllan ville Natta direkt ha godis men jag sa "nej nu får du fan ge dig..".

Vi har precis haft i färgen i hennes hår, under tiden som vi har kollat på Sveriges värsta bilförare. HAHA, vilka jävla människor de finns. Dom ska verkligen inte ha körkort. :P Hoppas ni inte missar det här ikväll, nån som inte gör det är Sofia hoppas jag..? ;D Det är till och med dubbel avsnitt!

Lite Natta special:


  Hon köpte så mycket godis att hon var tvungen att ha två skålar..


                            Natta just nu, snygg va? ;D






milla.

4 mars

DONE!

Naglarna är klara! Vad tycker ni? :)







milla.

4 mars

Torsdags eftermiddag

Jag har fått i mig mat och nu funderar jag på att ta tag i att måla naglarna som jag inte gjorde igår. Jag orkade helt enkelt inte. Det tar ett tag för mig att göra det. Jag har inte bara en färg som man behöver dra på en gång. Jag filar runt och uppe på, lägger på något innan (vet inte vad de heter), målar fransk manikyr, överlack och sen tar ett ett bra tag innan de torkar.. Det är en jävla process.


                                 Min mat, pyttipanna! ;D


     Abbe ligger så sött i min famn, han är ingen vanligt kanin... :P






milla.


4 mars

Hej hej!

Som ni vet så hängde jag med Kimberly upp till Stockholm för att hämta två av hennes hollänska kompisar. När vi hade gjort de åkte vi tillbaka till Strängnäs och i bilen bestämde vi att vi skulle gå ut på UB och kolla läget och träffa folk så det gjorde vi.

När vi kom ut träffade vi några kompisar som vi satt med. Vi kom dit vid 12 och dom stängde klockan 1. Jag drack ingenting fast jag ville gå till baren och hämta vatten men jag orkade inte. :P Idag när jag vaknade av att Linus gick upp så hade jag skit ont i huvudet och har haft de hela förmiddagen. Man skulle nästan tro att jag hade festat riktigt hårt igår.

Jag har bara försökt att sova av mig de. Jag tror jag vet varför jag hade de. Jag har blivit skit dålig på att använda min bettskena (oh yes, sån använder jag) de gör att jag sover dåligt och får ont i huvudet. Måste bli bättre på att använda den!






milla.

3 mars

Framme Nu har jag och Kimberly kommit fram till Stockholm och hittat till tågstationen. Fan har inte tid att skriva mer nu har vi börjat rulla igen. Hej! milla.

3 mars

God kväll

Jag skippar att fixa naglarna idag. Istället håller jag på att laga mat just nu. Det blir currygryta med ris. :)

Senare ikväll ska jag hänga med Kimberly till Stockholm för att hämta hennes kompisar som kommer från Holland. Hon ska åka bil upp så jag tänkte att jag kunde hänga med som sällskap och försöka hjälpa henne att hitta. :P Ingen utav oss vet hur man kommer dit hon ska hämta dom så de här ska bli spännande. ;)







milla.

3 mars

Tjola

Två saker är avklarade, ansiktsmasken och ögonbryna. Nu ska jag bara ta av det gamla naglacket och få på nytt. :)







milla.

 


3 mars

Lunch

Jag ringde Kimberly som hade lektion men den slutade typ då när jag ringde så kom hon hit med gräddfil så kunde vi äta tacos. Nu sitter vi i soffan mätta och kollar på Life of Ryan. Det är på MTV och handlar om en skateboard åkare. Han är nam nam. ;D










milla.


3 mars

Onsdag

Idag har jag tänkt att ha litet hemma spa. Jag ska göra ansiktsmask, färga mina ögonbryn och måla om mina naglar. Nu när jag har varit sjukskriven har dom blivit riktigt långa och inga har gått av. Det är ju skit bra men naglacket som jag har på nu börjar flisa sig.

Men först måste jag få i mig lite mat.






milla.


2 mars

Jag sitter bänkad!

Det är en toppen kväll för tv tittande. Tyvärr missade jag Halv åtta hos mig, men de är ingen nyhet, jag brukar missa det på tisdagar. Ingen aning om varför men så brukar det i alla fall bli.

Nu klockan 20.00 är det Dating in the dark, det ska bli spännande att se vad de är för något.. :) Klockan 21.00 är det Desperate Housewives, ÄNTLIGEN! :D Som jag har längtat! Och klockan 22.00 börjar det ett nytt program som heter Cougar town. Det verkar vara skit roligt, hoppas på de också!

Nej, nu måste jag kolla på tvn, TJING!






milla.

2 mars

Si då där

Jag har precis läst ut ännu en bok. Jag har läst Magdalena Graafs självbiografi som heter Det ska bli ett sant nöje att döda dig.
SHIT (!) vilket liv hon har haft det. Det kunde man inte tro när man såg henne stå och sjunga You got what I want med sin syster Hannah. Och det var ungefär 1 ½ år efter hon hade fått flytt från sin man som misshandlade henne brutalt. Jag hade ingen aning om att hon hade levt ihop med en sån stor brottsling.

Hon flydde från jourhem till jourhem i olika städer med sin son. Dom fick byta namn och försöka börja om sina liv, som gick bättre och bättre. När hon en dag var ute på Avenyn i Göteborg och gick med sin son när hon plötsligt fick syn på några män som kände hennes förra man och deras liv var i mer fara.

Till slut tog hon sig mod och mötte sin ex man och livet kunde börja ordna upp sig.
Detta är verkligen en bok jag kan rekommendera att ni läser, hur spännande och bra som helst!







milla.

2 mars

Tjabba tjena hallå!

Nu har precis Molla och Natta varit här på sina luncher. :) Trevligt med lite sällskap så här när man ska börja sin dag. :)

När dom kom passade jag på och kolla om jag hade fått någon post och det hade jag!!! Min mobil hade kommit. Ni vet att jag berättade att min mobil som jag hade tappade jag i toan och den slutade fungera. Jag och mobiler går inte ihop så jag tänkte att jag skulle hitta en billig på blocket och de har jag gjort och den är här nu!
Det är inte den nyaste men de gör inte mig något för den kommer säkert gå sönder om några månader. Jag förstår verkligen inte hur jag alltid lyckas men de gör jag..


                                              Så här ser min nya mobil ut!






milla.


1 mars

Halv åtta hos mig

Eller snarare tio i åtta men halv åtta satt vi faktist och åt. Och idag bjöds det på spagetti och köttfärsås. :)

Jag håller på att smsa lite med Molle. Hon har kommit hem ifrån Kanada nu och hon lever! :) Imorgon hoppas jag hon kommer hit på lunchen så jag får träffa henne för jag har saknat henne! :(








milla.

1 mars

God eftermiddag

Jag vaknade vid 11 men jag orkade inte kliva ur sängen så jag la mig och läste istället. Sen ringde Madde mig och frågade om jag skulle med henne och Veronica och fika. :)

Jag klev upp och började fixa mig, precis när jag var klar kom vaktmästaren och skulle fixa allt som jag bett dom göra. Och självklart kommer dom när de ser förjävligt ut här hemma. I fredags hade vi de skit fint. Så jag började plocka massa när han kom sen stack jag iväg.

Nu är jag hemma igen och Madde hängde med hit. Vi sitter och glo på tv.






milla.


RSS 2.0