30 december

2 år..

Idag när jag gick upp hade jag ont i huvudet och jag har haft de nästan hela dagen. Vid kvart över tre kom jag till tandläkaren, de var tur att jag kom tidigt för dom hade dubbelbokat min tid. När jag var klar där gick jag hem och väntade på att Sofia skulle höra av sig.
När hon hade gjort de kom hon och hämtade mig så åkte vi och handlade mat och sånt inför imorgon. Det ska verkligen bli kul, ser framemot de! God mat, skratt, party och underbara vänner!

Efter vi hade varit och handlat har jag städat, usch usch usch!
Det var inte fräsht här hemma. Men nu är det de. :)
30/12 -06 <3





milla.

29 december

Panik!

Jag har fan inget att ha på mig på nyår. Jag har en klänning som jag beställde men den är förstor så jag tänker nog skicka tillbaka den. Idag var de tänkt att jag skulle åka till Stockholm men jag orkade verkligen inte. Jag somnade sent och klockan sju i morse hade jag tvättstugan så jag har tvättat och sen sovit, jag orkade inte pallra mig upp förens efter ett. Så nu har jag tänkt att jag ska åka till Eskilstuna men tåget går inte förens klockan tjugo i fyra.

Men jag ringde nyss Sofia och hon skulle till Eskilstuna idag så när jag har skrivit klart de här ska jag gå till henne sen åker vi. :) Idag hoppas jag verkligen att jag hittar en klänning och strumpbyxor för då blir mitt nyår räddat!

Igår var jag i alla fall med Madde och Emil till Skärholmen. Där hittade jag skorna som jag har sett på internet fast då fanns dom inte i min storlek men det gjorde dom nu och för halva priset, toppen!

Men nu tycker jag att jag har skrivit klart så jag ska gå över till Sofia, tjingeling!
127





milla.


27 december

I'm back..

Sen jag skrev sist har jag hunnit vara i affärn och köpt lite gott och sen hyrt film som jag har kollat på. Jag hyrde Brudens bäste man. Den var faktist ganska bra. Just nu kollar jag på Beck - Sista vittnet. Den började nyss.
Linus åkte aldrig till Linköping så nu är han ute och partar, får se när han dyker upp. Det kan ju bli kul om han är väldigt onykter. ;P

På måndag ska jag åka till Stockholm även om jag får åka själv. Det kanske blir skönt att åka själv. Då är det ingen som behöver vänta och man kan kolla i en affär hur länge man vill, helt enkelt ta den tiden man behöver. :)






milla.

27 december

Lördag..

Just nu sitter jag hemma hos Linus. Jag lånade deras dator för min var så seg när jag skulle beställa en klänning. Sen skulle jag ner på stan innan dom stängde. Det var inte mycket att hurra för, hoppas det blir Stockholm på måndag.

Idag ska Linus iväg till Linköping och skejta. Så de blir krubb själv idag. :P Får se om Anna är med på att göra något ikväll, hon har inte slutat än så jag har inte fått någe svar. Men man kan alltid hoppas! :)

Nu ska jag bege mig hemåt. Hej då!






milla.

26 december

Yo yo yo!

Igår blev det en lyckad kväll!
Det började med att Kalle och Martin kom hem till oss och började festa. Jag började fixa mig och lite senare kom det flera personer. Och till sist kom Anna. :P Vi satt här och drack lite sen gick vi till Sofia och lämnade killarna hos mig, hos Sofia var hon och Molle. Vi fortsatte festandet där. Sen skulle vi gå till BK och påväg dit hann vi med att vara hos Natta en stund. :) När man kom till BK var de tjockt med folk men vi dansade och hade kul i alla fall. Kvällen slutade någongång på natten.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Jag började blir lite hungrig så kanske ska fixa något att äta snart.






milla.

24 december

GOD JUL!

Nu har jag precis kollar på Kan du vissla Johanna?. Det är ju julens höjdpunkt. Jag älskar den filmen.. Är nära på att grina flera gånger! ;D

Dagen började med att fixa sig sen åkte vi hem till Linus. Jag var bara där en stund sen åkte jag till mamma. Snart ska vi väl äta sen blir det julklappsöppning sen åker jag hem till Linus och fortsätter att fira min jul där. :) Så i morse när jag kollade ut så snöade det! :D Gissa om jag blev glad, det snöade inte mycket men de är vitt ute i alla fall och det är de som är huvudsaken. :) 

Lars hade med sig en super kamera, jag blir så avis! Men någon dag ska jag äga en sån. Så jag har fotat lite, finns ju inte så mycket att fota här hemma men lite i alla fall. :)

Imorgon ska jag träffa alla tjejer. :) Det ska bli skoj, det var så längesen alla var samlade. Det blir party och utgång! :)
Ha en fortsatt trevlig julafton, ciao!






milla.

23 december

Snart jul!

Idag jobbade jag bara halv dag, så skönt! Åkte hem och sov en stund sen åkte Linus och jag till Eskilstuna. Först var jag hos frissan och fixade till frillan. Jag blev nöjd och äntligen kan man göra något med mitt hår!
Efter de var vi hos mamma och hälsade på en liten stund. Sen åkte vi ut till Tuna park, och jag shoppade! :D Det är alltid lika skoj!

När vi kom hem gjorde vi mat och nyss klippte jag Linus, jag vet inte riktigt hur de blev. Får hoppas att han blev nöjd, jag har inte fått höra än. Han håller på att fixa de nu.

Om jag inte skriver imorgon, GOD JUL!






milla.

22 december

Mätt..

Just nu ligger jag i soffan och slappar. Ska snart lägga mig i sängen och sleepa.
Idag har jag jobbat, imorgon är det sista dagen sen har jag ledigt i typ två veckor, det ska bli sååå skönt! Efter jobbet la jag mig i ett skit varmt bad så jag kunde bara ligga i en minut sen var jag tvungen att tömma och fylla på med kallt, fattade inte vad jag tänkte men va fan jag frös ju. ;D Så har jag varit och solat idag, måste få lite färg till nyår. :)

Idag när jag skulle betala min biljett till BK såg jag att jag hade fått lön. Det var sagt att jag skulle få den imorgon men den kom idag, jag klagar inte! Den var inte liten heller! Riktigt nöjd med den! Så nu har jag betalat hyran och lite räkningar så de är inte lika mycket kvar men de är sånt man får leva med.

Tack och god natt!






milla.

21 december

God natt.

Idag sov jag länge igen, mamma ringde och väckte oss och frågade när dom kunde dyka upp. Jag gick upp och plockade lite och senare kom mamma och Christoffer. Vi käkade lite julmat och umgicks, det var trevligt. :)
Nu ikväll har Linus och jag kollat på film och nu ska jag snart sova, ska egentligen ha somnat för längesen!

Molle, vi har inte glömt dig! Du SKA vara med nästa gång! :) Och på allt annat för nu kommer du bo i stan igen! :D Ses snart! ;D

Nej, nu ska jag sova!
Natti natt!






milla.

21 december

Night..

Klockan är ganska mycket och jag är fortfarande vaken. Anna och Sofia har varit här, dom drog för typ en halv timme sen. Vid 9 kände jag att jag ville hitta på något så jag hörde av mig till Anna och frågade vad hon hade för sig, hon gjorde inte så mycket så jag åkte och hämtade henne. Då kom hon på ideén att vi skulle ha en liten spakväll och de hade vi. Sofia kom hit efter hon hade slutat jobba.
De bjöds bland annat på ansiktsmasker, fotbad, ögonbryns och frans färgning.. Det blev även massa godsaker. Det blev en trevlig kväll, myspys! Det tåls att upprepas. :)
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, men de går fan inget bra. :/
 
Over and out






milla.


20 december

Sooooft!

Idag har jag sovit lääääänge! Hur skönt som helst, fast jag var uppe ganska länge också. Det slutade med att jag låg i sängen med datorn i knät och somnade så. Den höll på att ladda och på den stunden hann jag somna.

Idag har jag städat lite, nu ser de ut som ett hem igen. Och så har jag fixat mina naglar som jag inte har gjort på en evighet och de syntes. Förut fixade jag dom hela tiden men nu orkar jag inte längre. Inte för att de är jobbigt. :/

Ikväll ska jag nog bara ta de lugnt. Imorgon kommer mamma och Christoffer hit. Han har inte sett lägenheten än. Egentligen var de jag som skulle bjuda på mat men mamma kommer ta med sig mat hit. :) Hon tyckte synd om mig för att jag var så trött igår när jag var hemma hos henne på lunchen.






milla.

18 december

Hoho?

Vart fan är snön?! Det är bara 6 dagar kvar tills de är julafton och de är ingen snö. När man var liten var de alltid massa snö ute nu är de bara som en kall höstdag och de suger.. Jag tycker om när det är vitt ute och man ser alla julgrejor i folks fönster, det är ju mysigt. Jag saknar att höra knarret när man går på snön. Hoppas de i alla fall är snö på julafton så man får en vit jul, det fick man ju inte förra året och de kändes inte som att de var jul. Jag har verkligen ingen julkänsla. Usch och blää.. Man blir ju besviken!






milla.


17 december

Blää..

Jag vill ha heeeelg! Jag är helt slut, vill bara ta de lugnt och sova länge. Kunna sova längre än 6, det skulle vara guld! Det värsta när man sätter sig i bilen på morgonen och sätter på radion så kommer de en reklam som går något i stil med "sovmorgon, en mjuk säng, duntäcke.. när de är som bäst toppa med o´boy".. 

Igår på Rix morron zoo hade Roger fått ett vandringsmail. Då tänkte jag direkt, "mm vad skoj".. Men så började han läsa om hunden och kattens vardag om hur dom upplever det. Hur roligt som helst! Det var mer en rolighistoria än ett vandringsmail. Gå in på Rix FMs hemsida och klicka dig fram till ljudklippsmappen och sök på "vandringsmail" så kommer den upp, det ska stå "Ljudklipp: Hysteriskt vandringsmail om hund och kattliv. 16/12 2008". Jag tycker i alla fall att den var rolig. ;D

126






milla.


16 december

Redan uppdatering!

Jag måste bara skriva om de här.. Det är så att jag har tappat bort bilnyckeln till ena firmabilen. Och vi har ingen reservnyckel eftersom jag hade den som nu är borta.. Så idag på lunchen så ringde Kent (min chef) till bärgaren. Han kom dit bilen stod, precis utanför mig. Jag mötte upp honom och visade vilken bil de var. Han sa att han var tvungen att få ner handbromsen då tänkte jag hur fan ska ha få ner den, nyckeln är ju fan borta men han bröt sig in i bilen HUR LÄTT SOM HELST! Fattar inte, trodde inte de var så lätt, men nu vet jag i alla fall hur jag ska göra ifall jag måste. ;D
De värsta var att Kent och Jesse hade pratat om att kopiera nyckeln för några veckor sen.. Det skulle dom ha gjort så hade inte de här blivit så dyrt.. För billigt blev de inte, Kent var snäll och berättade vad allt gick på.






milla.

16 december

Puh..

Jag är hemma på lunchen, jag har varit i Mariefred och satt ett kök. Ska snart åka tillbaka till Eskilstuna och fortsätta att jobba. När jag kommer hem idag så ska jag tvätta, inte kul men de behövs.

Så är de nån jävel som har slagit sönder den andra sidospegeln på firma bilen, nu kommer jag inte se alls mycket..
Har inte mycket mer att komma med förtillfället. Heeej!
125





milla.

13 december

Sankta Lucia!

Igår kom det lite folk hem till mig och vi partade, det var verkligen skit kul! Tycker jag i alla fall. :) Senare gick vi ut, de var också kul men gud vad folk ville bråka! Shit, dumt att gå ut för att ha kul istället! Det var en tjej som bråkade med Anna så gick jag i mellan och sa att den där tjejen skulle sticka då började hon tjafsa med mig. Jag som trodde de var hon som var värst men sen när vi gick hem så berättar Anna att hon hade blivit så arg på henne när hon höll på så hon hade tagit en klunk av sin drink och sprutat ut den på henne. HAHA! Och när jag gick i mellan så försvann Anna bara som en oskyldig liten tjej. Du är rolig du.. :D
Men i alla fall, jag hade kul och tycker att kvällen var lyckad.. :)

Idag vet jag inte vad som händer, får se. :)

124






milla. 


11 december

Uppdatering..

Lussekatterna är klara, dom blev inte bra! Dom smakar inte alls mycket och dom blev torra. Något gick ju verkligen fel men va fan vi försökte ju i alla fall. Dom ser bra ut! Man kan ju ha att titta på dom eller ha dom ligga frame så de ser ut som att man har varit duktig. ;D

Fan de är aldrig något bra på tv på torsdagar..
Jag är ändå skit trött så jag ska snart lägga mig.

God natt gott folk!






milla.

11 december

Bakdag

Idag har jag jobbat i Södertälje som vanligt.. Men idag blev vi klara så det kommer inte bli så mycket jobb där. Vi kommer få åka upp dit nån gång till. Det var så skönt idag för vi var klara klockan 2 och då satte vi oss i boden med dom andra och tog de lugnt sen efter 20 min drog vi hem, så jag var hemma vid tre. Såå skönt!

När jag kom hem la jag mig i soffan brevid Linus, tog de lugnt ett tag sen gick jag till affärn och köpte lite saker som behövs för att laga lussekatter! :D Så nu väntar vi på att degen ska jäsa. Det kommer bli mumma om jag nu lyckas med dom. ;D

Imorgon ska jag jobba i Eskilstuna och på kvällen blir de party! :)
Det var allt från mig idag, ha en bra kväll!






milla.


10 december

Tandläkaren..

Idag jobbade jag till halv 2 sen åkte jag till tandläkaren. Jag sa att jag hade ont i en tand så dom skulle kolla mina tänder innan nyårskiftet. Har inte lust att betala så jävla mycket ifall det var så att jag hade hål eller någe. Men tänderna såg fina ut. Gjorde avgjutning av mina tänder för få sån där bettskena. Jippi.. Nej men de ska bli skönt då kanske jag slipper vakna och ha ont i huvet hela tiden.

Efter tandläkaren åkte vi och handlade lite och slängde alla tomflaskor från i lördags. Det var en hel del kan jag säga.. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, den står i ugnen, idag blir de lasange, mums!

Åhh! Igår fick jag höra toppen nyheter! :D Jag längtar! Blev verkligen skit glad, det ska bli skoj. :)

Ska nog ta och ringa min mamma och se hur hon har det, hej då!
123






milla.


9 december

Hello!

Jag är hungrig, maten är klar men jag väntar på att Linus ska komma. Han var tvungen att åka till ICA en snabbis och hämta ut något.

Jag har glömt att säga att jag har världens bästa mamma! :D I fredags ringde hon och frågade om hon fick komma förbi för hon skulle till Strängnäs. Vilket hon egentligen inte skulle. Jag var i duschen när hon kom och när jag var klar och hade sminkat mig så hade hon ställt fram massa packet! :) Jag fick fällstolar som jag kan ta fram när de kommer massa folk och så fick jag draperistänger till sängen plus gardiner till de. Men det bästa av allt var att jag fick pallen som hör till min soffa! :D Först blev jag sur för att hon inte hade sagt till att hon skulle till IKEA den dagen men sen gick hon och hämtade en grej till och de var puffen! Hon tycker jag skulle ha allt de där innan inflyttningsfesten så hon gav mig de i tidig julklapp. Sen åkte vi till lite affärer och kollade sen åt vi på kina! Myspys! Jag älskar min mamma! :)

Snart är det jul och jag har inte köpt en ända julklapp men jag ska, snart när jag har tid och inte är så trött. Det ska bli kul med nyår och allt! :) Hoppas alla vi tjejer är samlade då, var längesen vi var de och jag saknar de! :(

Det var väl allt för mig, tack hej!






milla.

7 december

Snart är de jul..

Gårdagen blev väldigt lyckad tycker jag. Jag hade inflyttningsfest. Vid 7 började folket börja komma och party började. Jag har räknat ihop att vi var 17 pers igår. Det var lite roligt när Emil kom och sa att han hade hittat ett jättelångt glas och var skit nöjd. Då hade han tagit en av mina blomvaser och blandat grogg i.
De gick inte sönder något glas och de var ju bra men jag lyckades ha sönder en taklampa, men de gör inget för jag har en till. Så spilldes det något rött på min vita matta men den hamnade i badet direkt och idag har jag tvättstugan så nu hänger den på tork i torkrummet.

Jaa, ikväll ska vi kolla på Gossip Girl och sen kanske vi skulle hyra film. Och så ska jag fortsätta i tvättstugan..






milla.


4 december

YEY!

Idag när jag kom hem hade jag fått ett brev om att jag hade fått något från Tele2. Mitt mobila bredband hade kommit! ;D Men i alla fall när jag kom hem plockade jag lite och sen åkte jag och hämtade Anna. Vi åkte till ICA och hämtade ut de där sen åkte vi hem till mig och fikade lite. Sen var hon så snäll och hjälpte mig med att sätta upp två hyllor! :)

Jag är hungrig och Linus sa igår att vi skulle äta pannkakor idag men nu orkar ingen av oss göra de så vi sitter och kollar på en lista från en pizzeria så idag blir de pizza. Jumi! 

120
121
122




milla.


3 december

Tjoho!

Idag har jag jobbat och de var väldigt längesen dagen gick så segt som den gjorde idag.. Fy fan! Efter jobbet åkte jag hem och diskade. Sen har jag hunnit med att duscha, måla min spegelram, satt upp en grej på väggen och pratat med Molle i telefon. :)

Just nu väntar jag på att klockan ska bli åtta så jag kan börja kolla på något skoj på tv, jag har ansiktsmask på mig också. Det är så skönt när man får av den, man blir så len! :)






milla.


2 december

Hallihallå!

Ny månad och sista på året. Sen är de snart Januari och jag fyller 20! :D

Idag har jag varit på jobbet som vanligt. Inte så skoj idag men men.. Har egentligen inte så mycket att skriva men jag försöker uppdatera lite. Ska snart göra mat, är ganska hungrig efter en dag med jobb. Idag tror jag de blir något enkelt som makaroner och köttbullar. :P

Nej, jag kommer inte på mer, hej då!






milla.

RSS 2.0