31 augusti

Hello

Idag fick jag blombud. :)










milla.

30 augusti

NYTT ÅK! :D

Natta och jag var på väg ut till ÖB sen såg jag en skylt som de stod "30% på alla 2010 modells cyklar" och eftersom min cykel blev snodd i vintras har jag velat haft en ny och kollat lite men tyckt att de har varit för dyrt. Men nu hittade jag en schysst cykel för ett bra pris! :D

Vi fick hjälp av han som jobbade där att få in cykeln i bilen, de gick hur lätt som helst för honom men sen när vi skulle få ut den gick de inte alls bra. Det gick förbi 4 olika par och skrattade och önskade oss lycka till, dumt att hjälpa istället!? :P

Vad tycker ni?! :D














milla.

29 augusti

Söndag

Fy fan vad helgerna går foooort! Denna helg har bestått av party. I fredags var de beachen och igår var de förfest hos Natta sen utgång.

Idag har jag och Natta varit i Eskilstuna och bytt bil. Jag hade skåpbilen men min chef har köpt ny bil som vi ska pendla med. Och nu sitter vi i soffan och ät hur trötta som helst, hoppas de är något bra på tv ikväll.






milla.

26 augusti

God kväll

Jag sitter som vanligt på kvällarna plaserad med min bak i soffan och kollar på tv. Jag satt nyss och kollade på Biggest loser och jag satt och grinade till de. :P Haha, ibland är jag lite känslig.

Dom andra kvällarna den här veckan har det varit Fångarna på fortet men ikväll verkar de inte som att det är de, så jag får se vad jag ska glo på en kväll som denna. :P

Här kommer lite bilder på Abbe som jag tog igår. :)










milla.


26 augusti

Hej! Jobb jobb jobb, men imorgon är de bara en dag kvar sen är de helg. Just nu snyltar jag lite på nån av hyresgästernas internet, man tackar! ;) Hörs senare! / milla.

23 augusti

Hallihallå!

Jag är nyligen hemkommen från dagens arbete. När jag ska låsa upp dörren upptäckte jag att de är någon som har varit inne i min lägenhet, tänkte direkt att de var Natta som hade hämtat sin cykel (cykelnyckeln ligger inne hos mig och hon har nyckel) men cykeln stod ju fortfarande kvar så då blev jag lite fundersam..

Jag öppnar dörren och var beredd på en stökig lägenhet som jag hade tänkt att städa idag. MEN ICKE! Min kära mamma har varit här och städat idag! :D Så nu har jag de jätte fint! Me like!

TACK VÄRLDENS BÄSTASTE MAMMA! :D

Nu har jag bara tvätten att oroa mig för.. ;)






milla.

21 augusti

Hoho

Vad gör ni där ute? Själv sitter jag hemma hos Natta och dricker lite. Hon är just nu nere hos sin farmor och frågar efter plåster till mig eftersom jag var så smart och gick utan strumpor i ett par skor igår så jag fick skavsår. Och har jag inte plåster så gör de så ont att jag inte kan ha skor på mig.

Ha en kul lördagskväll alla! Tjing!








milla.

21 augusti

Lördag

Fan, helgen är snart över. Varför ska den gå så jävla fort?! Man borde ha helg 5 dagar i veckan och jobb 2 dagar istället för tvärtom. Om ni frågar mig så tycker jag att de är helt onödigt med så mycket jobb..

Förövrigt sitter jag fortfarande och väntar på miljonerna som ska sitta på mitt konto! Fast man kanske ska göra något åt de först? Kanske ska börja med trisslotter eller kanske hästar? Nja, kanske inte hästar, de kan jag inget om. Triss är lättare, då slipper jag tänka. :P

Later!






milla.

20 augusti

Här kommer det massa bilder från Cypern.
Jag orkar inte skriva något under bilderna, ni ser ju själva. ;)



































































































milla.

19 augusti

God kväll

Det känns som att klockan är mitt i natten för jag är skit trött men den är bara halv 10.

Jag höll nyss på att lägg in bilder här men de tog förlångtid så jag får ta de när jag sitter vid ett annat internet. Bilderna är så stora så de tar skit lång tid och med de internetet jag har tar de åååår!

Så de får bli en annan gång. ;)






milla.


18 augusti

Minilördag

Idag efter jag kom hem från jobbet skulle jag till banken och sätta in lite pengar men de gick ju inge vidare, banken hade inte öppet. Jag får fixa de imorgon, fattar inte varför banker inte har vanliga öppettider?!

Igår var jag som sagt och hälsade på Madde och Emil och fick se lilla söta Thea. :) Hon var hur söt som helst, jätte liten. Tänk att man har varit så, helt sjukt!


                                                    Thea, sötnos!


                                             Visst hade jag de bra? ;)






milla.


17 augusti

Hellu

Igår började jag jobba igen och fy fan säger jag bara! Det var inte alls det jag ville! Idag var de andra dagen på jobbet och jag lyckades försova mig, eller jag ställde fel tid på mobilen så den ringde försent.

Idag ska jag äntligen få träffa lilla Thea och för er som inte vet vem de är så kan jag berätta att de är Madde och Emils nyfödda dotter. :) Jag har sett bild på henne, huuuur söt som helst!

Just de, jag skulle ju lägga upp bilder från Cypern, men jag har inte ens lagt in dom på datorn än. ;)






milla.

14 augusti

Hello!

Nu har jag kommit hem från Cypern. Resan har varit bra, sol och bad varje dag. :) Lite färg har man fått, hoppas att de syns också. :P
Jag har inte lagt in bilder på datorn än, de får komma sen. Vet inte riktigt vad jag ska säga, de var som en semester ska vara, bilderna får visa hur vi har haft de. :)

Men de blir senare. ;)






milla.

6 augusti

HIHI!

Snart bär det av! :D Det ska bli så jääkla kul och skönt! Sola och bada hela dagarna, och bli brun. ;) Jag tror typ inte att jag kan bli brun längre, de känns inte som de i alla fall. Har inte varit riktigt brun på ett bra tag men jag borde ju bli de nu när man ska vara utomlands en vecka.

Gick upp klockan 9 idag för att hinna med att städa lite så de är fint när man kommer hem igen. Nu har jag precis duschat och ska fixa mig lite sen kommer mamma och hämtar oss. Hon ska skjutsa hos till Arlanda. :)

Ha det så bra, så hörs vi! TJING!






milla.

5 augusti

HAPPY! :D

Idag har det varit som lilla julafton för mig och Linus. Jag har fått en Canon EOS 500D och han har fått sin Iphone 4. Så nu kan jag äntligen börja fota! :D Börjar bra med utomlandsmiljö!

Får se om jag hinner skriva något mer ikväll eller imorgon. Annars får ni ha de så bra, för de ska fan jag ha! Cypern here I come! :D









milla.


5 augusti

HIPP HIPP HURRA!


                                                             ♥ ♥ ♥






milla.

4 augusti

Hello!

Idag har jag hängt med min mamma. Vi har varit och käkat på Prinsen sen gick vi ett varv på Strängnäs gigantiska stad. Jag hann i alla fall växla pengar tills på fredag. :)

Sen tog vi en tripp till Madde och hälsade på henne för att se hur hon har det. Bebisen skulle ju kommit i måndags men än har den inte ploppat ut. Hoppas den kommer snart! :)

Ikväll blir de nog bara lugnt. Jag är riktigt trött och idag har jag haft ont i huvudet. :/ Men jag var smart nog att ringa vårdcentralen imorse så nu har jag hostmedicin, hoppas det blir bättre nu. :)


      En bild från roadtripen, vi får se om jag orkar lägga ut fler. ;)






milla.


3 augusti

JAG LEVER!

Jag kanske ska ta mig lite tid och skriva några radet här, de var ju ett tag sen.
Sen sist har jag hunnit med en roadtrip med Natta och Anna. Det hela började lördagen den 24 juli..

Jag hade hämtat upp Anna och all hennes packning, sen åkte vi förbi Natta för att hämta upp hennes packning. Sen skulle vi bara ner till mig och hämta min packning men när vi var på väg ner till mig så skulle Anna hälsa på en person som gick förbi och drog ner rutan som hon inte fick göra.. Rutan fasnade i dörren och de var ju inte så bra när vi skulle åka på motorväg ända ner till Göteborg.

Så vi åkte till Therese och Tommy för att få hjälp med rutan men det slutade med att vi fick låna deras bil istället. Det gjorde ju inte oss något, för då fick vi en bekvämare och större bil. :)

I alla fall.. vi kom ner till Göteborg sent på lördagskvällen. Då slog vi upp tältet skit snabbt och packade in alla grejor sen började vi förfesta! De blev utgång på något som hette Trädgårn. Det var ett bra ställe. Sen tog vi en taxi hem, och den resan var något extra. :P Det slutade med att vi fick betala 100 kronor vitt istället för 200 kronor svart för att vi var roliga brudar. :P

På måndagen blev det Liseberg, sååå jävla kul! Behöver inte säga mer om de..

Tisdagen var tänkt att vi skulle campa i Halmstad men när vi kom dit fick vi reda på att alla campingar hade åldersgräns 23.. Så vi bestämde oss för att åka till Öland på en gång. De var tänkt att vi skulle dit lite senare på veckan..

När vi väl kom dit och checkade in på en camping var dom som jobbade där så otrevliga så vi bytte camping och blev camping grannar med några från Strängnäs. Världen är bra liten..

Hur som helst.. vi träffade ett gäng killar från Värnamo som bodde på samma camping och hade husvagn. Efter som de inte var så bra väder hela tiden så hängde vi där och de blev party 4 dagar på rad dock bara två dagar med utgång.

På vägen hem från Öland lyckades vi köra fel men de fixade vi rätt så snabbt till. ;) Och med mig framför ratten körde vi in lite tid.


BLA BLA BLA, nu blev de mycket text men så är det.. Bilder kanske kommer sen.


Och för att avsluta min semester drar jag till Cypern på fredag, det ska bli så jävla nice! :D





Nejmen, ha de bra!






milla.


RSS 2.0