30 november

Myspys

Jag tycker de är så jävla mysigt med snö! :D Hoppas de här håller i sig hela vinter, jag vill att de ska vara sån vinter som var förra året. :)

Snart ska jag fixa mig lite och gå till djuraffären och handla saltsten till Abbe.






milla.


29 november

Måndag

Jag har inte orkat uppdatera.. Natten till igår sov de 8 pers inklusive oss här hemma. :P Igår hängde alla framför tvn och segade.
Sen på kvällen åkte jag och Linus hem till hans föräldrar och åt adventsmiddag. :) Det var mysigt och gott! När vi kom hem var dom flesta kvar hemma hos oss och då blev det Beck.

Idag har mamma varit här, vi åt lunch och tog de lugnt. :)






milla

27 november

Pics

Tyvärr tog jag aldrig bilder på när jag hade tända ljus och myspys men jag tog i alla fall när jag var klar med allt. :) Kanske lite många bilder men jag kan inte välja ut. :P



















milla.

 


27 november

Lördag

Jag har suttit och fixat lite med en grej som Molle ska få, tror tyvärr inte jag kommer bli klar med de tills hon flyttar men då får jag skicka ner de till henne. Men då får jag tyvärr inte se hennes min. Eller jo vi får skypa när hon öppnar de. ;)

Nu ska jag duscha, hej då!






milla.


26 november

God kväll!

Fy fan, jag är helt slut! Jag har varit igång sen klockan 8 imorse. Jag har knappt suttit still någonting idag. Vid 11 var jag iväg och fixade med lite papper inför något som kommer hända i framtiden. Skulle egentligen bara göra de men jag gick och mötte Madde på stan.

Vi gick runt i några affärer och vid 13 tiden skildes vi åt. Hon åkte hem och jag gick till Tommys jobb för att hämta bilen. Sen åkte jag runt till massa affärer, det blev lite shopping idag. :) När jag kom hem fortsatte jag att fixa här hemma. Och blev precis klar!
Jag lägger upp bilder på hur de blev sen eller imorgon eller på söndag. ;) Man vet aldrig med mig.

Kent (min chef) ringde nyss och berättade att jag klarade de där provet i måndags! :D






milla.

26 november

Hej igen

Det går inte så bra för mig. :/ Jag var ute i förrådet och tog fram lite julgrejor men jag hittar inte allt, de kan ju inte bara försvinna. Och de har inte varit inbrott, för inget är borta och varför skulle någon ta en kartong med ljuslyktor och sånt när de finns annat av värde där inne. :/

Aja, de dyker väl upp så småning om, bara lite tråkigt att man kan göra halvklart. :/


Lite dålig bild, men så här blev de i vardagsrums fönstret..







milla.

26 november

Goooooooooood morgon SVERIGE!

Oh yes oh yes my herrskap nu ser rätt, jag är uppe och jag har varit det sen 08:00. Jag har varit lite affärskvinna nu på morgonen. Jag gick som sagt upp 08:00, startade laptopen, kopplade i headsetet och började ringa runt. Sen infomerade jag min kund (Linus).

Eller.. Jag ställde klockan, vaknade skit trött men ringde samtalen i alla fall, var tvungen att infomera min sambo om vad som händer.

Men de första lät bättre.. ;)


Lyckas jag fejka min trötthet? ;D







milla.

25 nobember

Haha

Vad nyfikna några blev när man sa så. ;) Ja Lars, har man sagt A får man säga B men när jag säger B vet man inte. ;)
Nej men de är ingen stor grej egentligen, eller lite kanske. :P Molle vet vad de är, vad säger du, stort eller inte? ;D

Btw, jag försöker dricka så mycket vatten som man ska göra på en dag, fy fan vad man får springa på toa. Man är ju konstant kissnödig!






milla.

25 november

Så mycket bättre

Jag är helt förälskad i de programmet, de är jätte bra och kul att få se artisterna på de här sättet. :)

Här är några av mina favoriter.. Det kommer vara mycket låtar med Petter men jag tycker han har gjort om dom bra och fått dom till hans version av låten, Petter style med andra ord. ;) Men Septembers - Mikrofonkåt är nog den bästaste av dom alla. ;D















milla.

25 november

Hemma

Jag kom precis hem från stan, jag mötte upp Madde. Hon hängde med mig dit jag skulle för att uträtta lite ärenden. Sen tog vi en fika, jag tog bara en kopp te, den var jätte god, de var någon smak med blåbär. :)

Vid 17-tiden ska vi iväg och göra en grej. ;)






milla.


25 november

Heej!

Jag är klar nu, så nu ska jag möta Madde på stan. Det är någon hon är med men jag vet inte vem. :P Hon har i alla fall svarar "vi" på sms. Det kan ioförsig vara Thea kom jag på nu. ;D

Later!







milla.

25 november

God morgon!

Jag sov i sängen, fast jag hade täcke och kudde i soffan till halv 2 sen kom jag på att de kommer bli ljust i vardagsrummet så jag blir tvungen att flytta in till sängen i alla fall. Just nu ligger jag i sängen men ska snart kliva upp.

Skriver mer sen när jag sitter vid datorn.






milla.

24 november

???

Jag funderar på att sova i soffan första natten, bara för att inviga den. ;D
Omröstning, ni bestämmer..






milla.

24 november

Goder kväller

Jag sitter just nu i våran nya soffa! ;) Den är stooor!

Förut idag fick jag migrän, då tog jag för första gången den nya medicinen. Jag måste säga att den verkar funka riktigt bra, äntligen!

Sen fick jag mobilräkningen idag och som jag berättade förut så är det Carro som delar ut min post. Idag fick jag ännu ett litet meddelande på brevet. :) Riktigt trevligt! ;)



Tack! :) ♥







milla.

 


24 november

Pics

Här kommer lite bilder från kursen som jag på i måndags.



Längst fram, hoppas han inte såg att jag nästan somnade. ;D


Fina anteckningar..


Glassen man kunde ta i pauserna.
Jag kunde inte välja om jag skulle ha daim eller saltlakrisströssel, så jag tog båda. ;)






milla.

24 november

Hoho
 
Hittills idag har jag faktist hunnit med ganska mycket, jag har fixat mig, diskat, städat lite och gjort rent Abbes bur. :) Sen har jag till och med letat fram min tjocka mössa. Det blåser ju så mycket ute och den jag brukar använda blåser de igenom. Men nu ska jag inte frysa om huvudet. ;)

Nu ska jag göra mig redo för att snart börja gå mot tåget, ciao!


Diggar ni bollen uppe på? ;D
Värsta barnmössan men va fan..






milla.

23 november

Redan!

Idag fick jag sms om att soffan redan har kommit! Jag ska till Eskilstuna imorgon så vi får se om jag får med mig den hem. ;)
Men shit vad fort de gick! Vi var där i söndags och beställde den och 2 dagar senare är den redan redo att hämtas, bra service Mio. ;) Dom som sa att de skulle ta 2-3 veckor men icke sa nicke. :)






milla.


23 november

Grattis på födelsedagen kära bror!








milla.

23 november

Hello

Imorse ställde jag klockan på 08.00 så jag kunde ringa till ortopedkliniken och boka nytid. I torsdags hade jag tid där men när jag kom dit hade de blivit något fel så jag fick en ny tid igår. Men när vi satt hemma hos mamma kom jag på att jag skulle på kurs igår så jag kunde ju inte gå på den läkartiden.
Och som sagt idag ringde jag dit och fick en ny tid, imorgon klockan 13.00. :) Hoppas jag blir av med den här fula skon nu!


Jag just nu, pigg va? ;)







milla.

22 november

Klar!

Jag är äntligen klar för idag, nu är de bara den roliga resan hem i de här vädret. Så hoppas jag självklart att jag klarade de här provet som jag skrev nyss.

Nej, mot bilen nu!






milla.

22 november

Fy fan

Nu är jag helt säker på att jag inte ska börja plugga igen. Jag vet inte hur många gånger jag har varit nära på att somna till nu på förmiddagen. Vi har precis fått lunch, helt okej men nu ska jag äta lite glass för de finns en mjukglass maskin här, så får man välja på typ 4 olika strösselsorter. ;)






milla.

22 november

Kurs

Idag ska jag vara på kurs hela dagen, 9-17. Jippi.. Jag skulle ju egentligen till läkaren klockan 11 idag men jag kom på igår att jag ska på kurs så jag fick avboka tiden. Vi får se när jag får nästa tid.






milla.


21 november

God kväll

Innan vi åkte till mamma idag var vi och kollade på soffor och lite till. Vi hittade en soffan och den ska komma om 2-3 veckor. :D
De ska bli skönt att få den, soffan är större och jag tycker inte om den här soffan som vi har nu, den är inte alls skön att ligga i.


Taha! Här har vi den. :)






milla.

21 november

Söndag

Vi sitter hemma hos mamma och ska snart äta mat, de luktar så gott! Vi ska fira Christoffer som fyller på tisdag. Jag kan ska skriva lite mer sen när jag har kommit hem.

Tjingeling!






milla.

19 november

Happytimes! :D

Nu ska jag berätta en rolig sak, i alla fall för mig och Linus.
Just i detta nu som inlägget publiseras sitter vi och äter middag för att fira att vi har förlovat oss. :)


Du är världens underbaraste, du förstår mig bäst.
Du finns alltid där för mig & du gör mig glad!

Jag älskar dig mest av allt!
♥ ♥ ♥







milla.

 


19 november

Fy fan!

Jag ska aldrig mer städa, jag är helt slut. Men fint blev det! Har bara kaninburen kvar men den kan vänta lite till.. Jag ska bara andas lite först. ;)

Nej, hej då!






milla.

19 november

Hej!

Idag är jag glad glad glad! På dan har jag lite grejor jag måste fixa och städa lite här hemma sen ikväll har jag planer. ;) Inget jag kan berätta om just nu men sen kanske..

3 av 5 dagar den här veckan har någon väckt mig halv 11 de måste ju betyda att folk vill att jag ska upp halv 11?! Kanske är något jag ska börja med? Fast jag tycker ju om att sova..

Nu ska jag sätta på lite musik och glo runt på internet lite. ;)






milla.

18 november

Halv bra dag

Jag skulle ju till läkaren idag som jag berättade tidigare, men de gick inge bra. Jag kom dit och skulle anmäla mig i luckan och då sa dom att jag hade tid igår men jag är helt säker på att de var idag. Dom vet inte vad som hade hänt, men de fanns i alla fall ingen tid till mig idag. Jag fick en ny tid på måndag..

Så kan de gå, lite irriterande men va fan..






milla.

18 november

Läkarbesök

Jag är redo för att börja gå mot Volvo och hämta bilen som jag ska låna av svärisarna. Sen ska jag bege mig till Eskilstuna och kolla foten en sista gång. Jag ska äntligen få slippa den fula skon och förhoppningsvis ta bort bandaget. :)

Aja, hej då! ;)








milla.

18 november

Bilder från gårdagen


Abbe fick sin tårta ;D


Abbes tårta, hade tyvärr inget chips som jag kunde toppa de med.


Här sitter dom bara och kollar på varandra


Men sen tog dom steget och hälsade


Så hörde Abbe att Dizel åt popcorn, då kunde han gå fram till honom.. :P


Bara det fanns popcorn kunde som samsas. ;)


Sen blev han helt slut av kvällens bravader, sötnos!






milla.

17 november

Not now

Jag orkar faktist inte lägga upp bildern nu.. Får göra det imorgon istället, god natt!






milla.


17 november

Haha

Nu är det Dizel som är lite rädd för Abbe, go bunny! ;D Men dom kan faktist vara nära varandra och jag har försökt fånga de på bild. Jag har tagit nåra bilder så jag hoppas att någon har blivit bra. Jag lägger upp dom senare. ;)

Later!






milla.

17 november

Hej hej!

Jag är hemma nu. Allt gick jättebra hos tandläkaren, jag hade inga hål och min försäkring blev ett steg billigare. :) Jag kom dit redan vid halv 3 fast jag hade tid klockan 3. Tandläkaren hade tid över så jag fick komma in strax efter halv 3. Skit bra. :)

Efter tandläkaren hämtade jag upp Dizel för vi ska vara hundvakt till honom ikväll. Just nu delar han plats i mitt knä med datorn, tur att han är liten. :P
Så har han och Abbe redan bråkat lite. Dizel jagar Abbe medans han springer för sitt liv och stampar för att han är rädd. Lite töntigt för Dizel är typ dubbelt så mindre än Abbe. :P







milla.

17 november

Hoho

Jag ska bege mig ut snart, jag ska vara hos tandläkaren 15.00. Men först måste jag gå ner på stan och fixa en grej! ;) :D Me so so HAPPY! :D








milla.

 


17 november

Hipp hipp hurra

Abbes födelsedag! :D Nu är han 1 år, fast egentligen känns de som att han är äldre, jag har inte ens haft honom i ett år men de känns som att jag har haft honom i flera år.
Igår köpte jag såna där kattleksaker som låter i present till honom. Jag chansa, han kanske leker med dom.. Och det har han faktist gjort! :D Jag gav dom för en stund sen och lite då och då hör jag hur de plingar från dom.







milla.

16 november

God kväll

Jag sitter och väntar på att PH ska början, men innan de måste jag hinna till tvättstugan.. Jag får nog pausa, men de gör inget för då slipper jag reklamen sen. ;)


Abbe fyller 1 år imorgon. ;)







milla.

16 november

Plingplong!

De var nyss ett jävla plingande på dörrklockan, mor och bror har precis kommit. Jag måste skynda mig att skriva de här inlägget så mamma slipper se vårat hem och få krupp. :P

Jag fick reda på jag har fått ny brevbärare från Bring men de gjorde ingenting för det var sötnosen Carro som blev den nya brevbäraren. Jag berättade att jag brukar få små meddelande av Sabina (som var min förra brevbärare) och de fick jag av Carro med. :D

Men nu ska vi dra och käka, ciao!


Det är spegelvänt nu men det står i alla fall,
"Puss från nya favoritbrevbärare! =)"






milla.

16 november

God morgon!

Den här veckan verkar de vara så att jag ska gå upp klockan 10.30. De är i alla fall då folk väcker mig. Igår var de Natta och idag var de min brorsa Christian. Igår blev de lunchning med Natta och idag blir de med mor och bror.

Fast de skulle inte bli riktigt än så jag ska ligga i sängen och dra mig lite, sköööönt!






milla.

14 november

Söndag

Jag ligger i soffan hemma hos svärföräldrarna. Jag är skit trött idag, vet egentligen inte varför.

Eftersom de är farsdag idag vill jag passa på att säga, ha en bra farsdag pappa! :)






milla.

13 november

Lördag

Just nu sitter jag i skatehallen och kollar på när Linus och André kör skate.

Igår på kvällen var jag hemma hos Emma för att fira henne. Det var skoj. :) Ikväll får vi se vad som händer.






milla.

12 november

Lunch

Nu har jag egentligen lite bråttom, jag ska iväg och luncha med Molle och Madde.

Hejdå!








milla.

12 november

Grattis på födelsedagen Emma! :D








milla.

11 november

Lussebak

Jag är hemma hos Madde och Thea. Jag och Madde har gjort lussebullar och Thea har bara legat och slappat. :P

Jag bjuder på lite bilder..
















milla.


11 november

Busstur

Jag åker buss för första gången på flera år. Fyfan vad de går! Han tar inte hänsyn till att de är halt ute. :P Jag hade glömt hur irriterande de var att stå och vänta på en buss men när jag klev på så kostade de inget så då blev jag glad igen, för jag vet inte riktigt hur man betalar på bussen nuförtiden. :P

Nu är jag framme och ska snart gå av, jag fick till och med trycka på knappen. ;)






milla.

11 november

God morgon!

Idag hoppas jag min nya vinterjacka kommer, den borde göra de för jag beställde den i fredags. Jag har testat den här i affären men jag ville kolla på internet för Elvine har många snygga jackor men de blev den här i alla fall. :)


Snygging va? ;)






milla.

10 november

God kväll

Vi ska snart bege hos till Robin för att fira honom lite eftersom han fyller år idag. :) Så har jag satt på mig lite snyggare kläder än mjukisar.

Kanske skriver några rader sen när jag kommer hem men de är inte säkert.. ;)







milla.

10 november

Hellu

Idag var Linus iväg och kollade på nytt jobb vid 10 och var klar vid 11. Då ringde han och väckte mig så jag gick upp och fixa iordning mig snabbt sen mötte jag honom på stan. :)
Vi åt lunch på Prinsen och sen gick vi i lite affärer för att uträtta lite ärenden. Jag hittade en klocka. Jag har velat haft sån förut men inte riktigt tänkt mer på de, idag var de lite rabatt på den så jag slog till.

Lite ovant med klocka men man vänjer sig, jag hade alltid klocka förut.. ;)


Det blev en mattsvart, jag funderade på att ta en i någon färg
men de kändes lättast med svart. :)






milla.

 


10 november

Grattis på födelsedagen Robin!








milla.

9 november

HAPPY!

Jag är skit glad för att de har kommit snö! När vi kom tillbaka från affären gick jag aldrig in jag stannad kvar ute och gjorde en snögubbe! :D

Ja jag vet, jag är 21 år och stannar ute i snö för att göra en snögubbe. Men va fan, jag älskar vintern! :D


Min fina snögubbe! Vi ser den från sovrums fönstret. :)







milla.

9 november

Jul!

När det har snöat så mycket idag och det är helt vitt ute vill jag bara börja julpynta! Det är så mysigt! Jag vill få upp julgranen och ha den tänd.
Förra året klädde jag granen 12 december och jag kommer klä den tidigt iår med. Jag har den hellre framme lite längre innan jul än efter jul. Linus gillar de inte men förra året gick de för han åkte till Sälen den 13 december och var borta en vecka så han märkte inte av de. Sen var de bara några dagar kvar till jul när han kom hem så de gjorde inget. ;)

Det här året åker grabbarna till Sälen över nyår så vi får se hur tidigt jag lyckas få upp granen iår. :P

Julgranen förra året







milla.

 


9 november

Snöö! :D

Jag upptäckte massa snö här utanför förut när jag skulle hämta posten! :)


Utanför mig just nu.. :)






milla.

9 november

Hallå!

Jag blir galen på de här! Jag köpte en ny kamera för nån vecka sedan och som jag har berättat (tror jag) så funkar den inte.. Så jag håller på att ta reda på hur jag ska göra för att skicka tillbaka den.
Först tog jag kontakt med hemsidan som jag köpte kameran på, efter några mail där och in på deras sida för att felanmäla så ber dom mig kontakta Samsung (som kameran kommer ifrån).

Jag pratade med dom nyss och dom bad mig gå in på en sida för att fylla i något och få hem något som jag kan skicka tillbaka den i..

Hur krångligt ska de vara egentligen?!






milla.

8 november

Vilken tiiiid!!

För några veckor sen, närmare bestämt 5 veckor sen beställde jag en iPhone 4. Men det tar ju sån jävla tid att få den. Jag visste att de kunde ta upp till 6 veckor men jag trodde faktist att den skulle komma lite tidigare men de verkar inte som de. Inom en vecka har jag den i alla fall. ;)

Jag lääängtar!







milla.

8 november

Måndag - ny vecka

Idag stannade Linus hemma från jobbet för han skadade sin fot igår. Så ringde han på ett annat jobb och dom ville att han skulle komma på intervju.

Vi fick låna hans föräldrars bil och jag fick köra för första gången på mer än 4 veckor. Jag visste inte hur det skulle gå men de gick bra. :) När vi satte oss i bilen för att åka mot Eskilstuna kom brevbäraren och han lämnade vår post till oss.
I posten idag fick jag mina nya brillor! Äntligen! Jag har använt dom nu på dagen och de känns bra. :)

När han var på intervju åkte jag hem till mamma en stund och väntade på att han skulle bli klar.


                                       Snygga va?! :D
                       Jag har haft något liknade förut men
                             de har inte varit nån styrka i.







milla.


7 november

God kväll!

Denna dag har jag spenderat med Kimberly, först gjorde vi värsta brak frukosten med, ägg, bacon, ny bakat bröd (från affären) och massa pålägg..
Senare på dagen blev de en sväng med hennes bil, vi hade inte så mycket att göra.

Ikväll har Oskar, Kalle och Björn varit här och kollat på Beck. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa bok. :)








milla.

6 november

DATOOOOOR!! :D

Jag kan äntligen använda min dator! Lars är så snäll att jag får låna hans datorsladd tills jag får tillbaka min. :)

Nu slipper jag sitta och kolla allt på mobilen, sköööönt!








milla.

5 november

Halleluleja!

Jag sitter vid en dator och bloggar, det har jag inte gjort på över 2 veckor! Sjuk skönt att slippa att skriva från mobilen och trycka in massa koder och sånt.

Hur som helst, just nu sitter jag hemma hos Molle. Jag ska äta här ikväll så ska vi umgås. Senare kommer Sofia också och kanske Sara, Natta och Fidde. :) Hoppas det blir en lyckad kväll.

Till er alla från mig ensam, ha en riktigt bra fredagskväll! ;)






milla.

4 november

Halloba!

Jag vill bli rik! Jag kolla på Oprah just nu och dom visar han som är 212 rikaste i världen. Han har en egen ö för fan! Hur sjukt är inte de? Jag vill också ha de så. Vem är den rikaste i världen? Någon spm vet?






milla.

3 november

Slapping

Snart är maten klar, tur de för jag är svin hungrig! Sen är även Kimberly på väg hit för att umgås lite. :)






milla.

2 november

Hallå

Jag läste precis klart Stockholmssyndromet som är en självbiografi av Janne Olsson. Den var bra och spännande, så den kan jag rekomendera. :)

Vi sitter och väntar på att mamma ska komma, då ska vi äta. Idag blir de tacopaj. Senare ikväll kommer Molle hit och kollar på Desperate housewives. :)






milla.

2 november

Hola!

Nu är jag vaken och orkar egentligen inte gå upp ur sängen så jag tror jag ska ligga kvar här och läsa lite bok. Ja så får de blir, hejdå!






milla.

1 november

Brillmongo

Oh yeah, de är jag. ;) Jag och mamma på väg upp till Stockholm, jag ska kolla min syn och leta vinterjacka. Fast vi ska inte gå i stan vi ska till något köpcentrum. Egentligen har jag ju brillor men de är en repa mitt i synfältet så jag använder inte dom. Plus att jag måste kolla min syn igen för jag tror jag har fått sämre.

Får skriva mer senare, tjing!






milla.