31 december

GOTT NYTT ÅR!

Det var en vecka sen jag uppdaterade sist men mitt internet är paj och jag orkar inte uppdatera från mobilen.

Idag är det i alla fall nyår och de ska jag fira hos min bror i Flen. :) Snart ska vi iväg på någon utomhusaktivitet sen ikväll blir de mat och trevligheter. :)

Ha ett superbra nyår!
På återseende!






milla.


24 december

Ho ho ho!

Jag har nu kommit till mamma. Jag tog med mig min systemkamera för jag tänkte ta lite fina bilder nu när de är juletid men självklart var de inget batteri kvar på den och jag tog inte med mig min digitalkamera så mobilen får duga idag.

Nu ska jag vara social, tjing!






milla.

24 december

Julafton

Idag är det som sagt julafton och den börjar att vi åker till svärföräldrarna vid lunch, sen åker jag till mamma och fortsätter där. Där kollar jag på Kalle Ankas jul, Kan du vissla Johanna? och äter våran julmat. Sen blir de så klart julklappsöppning. Sen åker jag tillbaka till svärföräldrarna senare på kvällen. :)

Eftersom jag inte har något barn så får ni se ett julkort på min kanin Abbe. ;)


GOD JUL! :)






milla.

23 december

Ett inlägg som jag skulle publisera förut ikväll men de blev något fel så det kommer nu..


Bingolotto uppesittarkväll

Jag, Linus och Kalle spelar bingolotto. Det är ju skit kul! Jag och Linus har tre lotter, vi måste ju vinna något. En bil, en resa? Mig spelar de ingen roll, bingolotto kan få bestämma. ;)

Under dagen har jag, Anna och Kimberly varit i Eskilstuna och shoppat lite. Jag hittade bara julklappar till mig själv. Så hämtade jag ut en ny dator (de är den jag använder nu), det blev en Acer den här gången. Jag hade inga fler att välja på, dom visade mig bara den jag skulle få.
Den är tydligen bättre än den jag hade så jag klagar inte.

Nu ska jag hålla tummarna för att vinna något. ;)






milla.


23 december

Hello!

Jag hade beställt väckning klockan 9:00 av Linus men han ringde 20 över så jag fick lite sovmorgon. Jag ville nämlingen upp tidigt för att städa lite här hemma. Ställer jag klockan så vet jag att jag kommer snooza förlänge.

Jag har plockat lite och nu ska jag diska. Ett stort berg som vanligt. ;P Senare ska jag till Eskilstuna med Anna och Kimberly. :) Jag tror julklapparna är klara, idag ska jag leta rätt locktång och kanske hämta ut en ny dator?! :D Jag fick brev om att de inte gick att laga min dator (åh fan?!) så jag ska få hämta ut en ny. :) 


Fick ett litet meddelande av min favvobrevis idag. :D
Haha, vad söt hon är. :P







milla. 

21 december

Tisdag

Ännu en dag som jag vaknar av att någon håller på i lägenheten. Idag var det Nisse men jag kom upp tidigare i alla fall. Nu sitter jag skit trött i soffan. Idag vet jag inte vad jag ska göra, vi får se vad dagen har att erbjuda. Vi har tvättstugan ikväll i alla fall.

Jag hade på en ansiktsmask igår men den verkade inte vara så bra för min panna är lite som apelsinhud, lite knottrig. :/ Förstår inte varför men så blev det.






milla.

20 december

Kaninisar

Idag satt jag och kollade på kaniner på blocket. Jag vill ha en till men de kommer inte bli så men kolla kan man alltid göra.

När jag satt och kolla hittade jag Abbes två brorsor. Han har fyra syskon, två systrar och två bröder. Antagligen ville ingen ha nån av dom. Det fanns beskrivning på hur deras personligheter är och Abbe är en blandning av båda. Ena var lite tillbaka dragen men tyckte om att mysa, och andra ville vara med och tyckte om att stå i centrul. När jag såg att de var hans syskon ville man ju ha dom också.

Någon som vill ha kanin, ta nån av dom! ;D







milla.

 


20 december

Ojoj

Nu är det inte långt kvar till julafton. :) 
December har gått så jävla fort! Eller hela de här året har gått sjukt fort.

Mamma är här just nu, vi ska till apoteket och försöka hitta något till mig för jag är lite allergisk mot Abbe. :( Det är nu när han har vinterpäls som jag reagerar på honom. Han ska ju alltid vara nära mig och pussa mig i ansiktet.

Det är allt för nu, over and out!






milla.

19 december

Nej men hej!

Det var ett tag sen jag skrev men jag har inte haft tid, jag har haft Camilla här! :D Vi har haft fullt upp med bakning och hår.

Har lite bilder på de men är i kameran och jag orkar inte leta efter den och sladden till datorn så jag skiter i de.
Hur som helst har de varit galet kul att ha Camilla här och de kändes bra att säga vi ses om en vecka när hon gick. :)

Jag saknar min Molle! :(







milla.

 


16 december

Gooood morgon!

Idag vaknade jag av att det var nån som höll på inne i köket och jag fattade nada, jag trodde närstan att jag var hemma hos mamma. Men sen kom jag ju på att Camilla är här och hon tycker om att diska så hon höll på med de.

Nu är jag uppe och hon hade gjort te till oss. Idag ska vi färga hennes hår, baka lite. :) Igår klädde vi granen, den blev hur fin som helst! :D Men jag kom på nu att jag hade glömt att köpa polkagrisar som ska hänga i den!

Men nu ska vi fixa oss och gå till stan. Tjing!







milla.

15 december

Hoho

Jag vaknade strax innan 12 och då gick jag upp, tog de lite lugnt och sen fixade jag till mig lite. När de var klart gick jag till Tommys jobb och lånade bilen. Sen åkte jag och stor handla.
Fy fan vad jobbigt de är att göra de själv i alla fall när de ekar i kyl och frys så man måste handla så mycket.
För de första tog jag en vagn som drog åt höger hela tiden så när de var som mest i vagnen var den skit svår att styra. För de andra blev man så stressad när man skulle hinna med att lägga upp allt på bandet, betala och packa. Tror 2-3 stycken hann bli klara före mig.

Sen hem och packa upp allting och sen börja städa lite. Storstädade Abbes bur, skrubbade som fan. Sen iväg och lämna tillbaka bilen, sen uppta städningen igen.

Men nu är de fint och jag sitter och väntar på att Camilla ska komma! :D Hon är på väg hit. Ikväll ska vi klä granen och mysa!


Kanske inte ser så mycket ut men de var både tungt och mycket! :P







milla.

14 december

God kväll

Dagen har bara flytigt på. Efter vi hade varit hos tandläkaren gick vi ner på stan och kollade en snabbis. Sen gick vi hem hit och käkade. Sen degade vi i soffan och helt plötsligt vaknar jag upp och ser att Madde och Thea också låg och sov.
Jag somnade om och sen kom Linus hem och då vaknade vi. :)

Ikväll är de sista Desperate housewives. Hoppas de är ett bra avsnitt men inte för spännande, för de tar så lång tid innan det börjar igen. :P






milla.

14 december

Färdig!

"Torka dig då" fick man höra i skolan när man hade Leif Granlund och sa just "färdig".. Roligt va? Höhö..

Nej men jag har fixat klart mig nu, de var fan inte lätt idag för jag var tvungen att hålla koll på Abbe hela tiden för han skulle springa efter mig vart jag än gick. Gulligt men lite jobbigt. :P Jag vill ju inte kliva på honom.
När jag ströck min tröja lite fort på mattan så skulle han vara med, han satt på tröjan och kollade. :P

Snart ska jag bege mig mot tandläkaren, inte för att jag har tid men för att Madde har de och då ska jag ta hand om Thea medans hon är inne och kollar gaddarna.. :)


När jag köpte de här halsbandet trodde jag inte att jag skulle
använda de så ofta men jag har de på mig typ hela tiden. ;D
Bra inköp helt enkelt. ;)







milla.

14 december

Uppe med tuppen!

Jag är redan uppe och håller på att fixa mig. Jag hinner nog skriva några rader innan jag ska iväg! ;)

Later!






milla.

13 december

13 "Lucia" december

Jag får faktist se ett luciatåg, jag sitter just nu och kollar på SVT2 där de är ett luciatåg som uppträder. :) Fast dom här är ju väldigt seriösa, jag tycker det är roligare med luciatåget som var i skolan. Då var det lite spex, de var skoj. :)
Här är det till och med kändisar som sjunger emellan åt och en kändis som berättar grunden till lucia. Jag kommer inte ihåg vad han heter men han är med c/o Segemyhr och en massa svenska filmer.







milla.

13 december

Sankta lucia!

Ja idag är det lucia, kommer nog inte se något luciatåg i år. Vet inte vart jag ska se de. Lär ju vara ett här i stan men jag vet inte när och var de ägsrum..

Vi får se vad dagen har att erbjuda. Tjing!







milla.

12 december

Söndag

Helgen har gått skit fort.. I fredags var jag hemma hos Kimberly och igår var jag, Natta, Sofia, Anna och Jocke iväg och bowlade, efter vi hade bowlat åt vi filébuffé nere i bowlinghallen, det var jätte gott. :)
När vi var klara där gick vi hem till Sofia och fortsatte festandet sen blev de utgång.

Idag var jag, Linus och nåra av killarna iväg och käkade kinamat, svin gott! Sen åkte jag och Linus hem till hans föräldrar och där fick vi träffa Alice för första gången. :) Sötnos och pytteliten. :P

Ikväll blir de Beck som vanligt. ;)






milla.


10 december

Final

Ikväll är de final i Idol som jag planerar att kolla på. Linus ska iväg på julbord med jobbet så jag blir själv, inte för att han tycker om att kolla på Idol i vanliga fall. :P

Vem vinner, Minnah eller Jay? Det är frågan.. ;)







milla.

 


10 december

Friday I'm in love

Jag ligger i soffan och kollar på Oprah och de handlar om nån Sara Ferguson. Hon har tydligen gjort något mot någon prins men jag fattar inte vad hon har gjort. Jag har försökt googla men jag orkar inte läsa igenom allt och tycker inte jag hittar riktigt vad hon har gjort.

Någon som kan förklara?






milla.


10 december

Välkommen till världen

Grattis Robin och Linda till eran Alice! :)
Och jag måste ju säga grattis till Linus som har blivit farbror. :)


Alice, född: 9/12 -10, 20:08
50 cm lång och vägde 3565 g






milla.

9 december

Goder kväller!

Idag har Linus och jag lärt oss att göra julskinka. Mamma kom hit med två skinkor och vi fick göra en var. Från att öppna förpackningen till att ta ur den ut ugnen. Det var inte illa pinkat. ;)

Julskinka är inte gott direkt efter den har kommit ut från ugnen, den är mycket godare när den har svalnat. Ena skinkat fick vi och andra tog mamma hem som hon och Christoffer skulle dela på. Vi har redan ätit upp halva. ;D

Ska fortsätta att kolla på Robinson, tjing!






milla.

9 december

Hemma igen

Det är full rulle här hemma. Ett barn, en liten hund och en kanin. Fast de verkar gå ganska bra för djuren att umgås idag. :P Dizel ville busa men Abbe sa ifrån och nu kan båda vara nere på golvet samtidigt utan att en jagar och en springer för sitt liv. :P











milla.

9 december

God morgon!

Idag är jag uppe ganska skapligt fast jag ville ligga kvar.
Men jag ska skjutsa Madde och Thea som jag skrev om igår.

Jag har precis duschat och nu ska jag börja fixa mig. Hej då!






milla.

8 december

MUMS!

Jag sitter och kollar på Jamie upptäcker Stockholm och han gjorde nyss bullar med blåbär i på ett lite speciellt sätt men fy fan vad gott det såg ut att vara! GE MIG!
Det är kul att höra när en känd kock pratar om svensk mat. Personligen älskar jag riktig mat, alltså husmanskost.

Ikväll har jag även pratat med Kimberly och vi har bestämt att nu jävlar ska de tränas, de går inte att slö längre. VI hade lagt upp värsta schemat men de sprack för dom passen vi tänkte gå på fanns inte eller hade blivit inställt nästa vecka. Men vi får köra på gymmet istället. :)

Jag är grymt taggad, nu jävlar!!! ;D






milla.

8 december

Hej hej!

Jag har inte haft tid att uppdaterat, eller jag har inte varit hemma. När jag vaknade gick jag ner på stan och uträttade lite ärenden sen gick jag och sola. När det var klart gick jag runt på stan en stund sen mötte jag upp Linus vid Ica och nu är jag hemma.

Snart kommer Emil och hämtar mig så ska jag skjutsa hem honom så bilen står här nere. För imorgon ska jag skjutsa Madde och Thea till dit hon väger och mäter sig. :P Jag vet inte var de är men dit i alla fall. ;)






milla.

7 december

Dator

Jag var och lämnade in datorn förut idag och de gick jättebra. Dom hade till och med en dator att låna ut, det är den jag sitter vid nu. :) Den är lite seg ibland men va fan vi har i alla fall en dator att använda. Vi slipper vara utan som vi var när jag lämnade in sladden.

Dom sa att jag förmodligen kommer få en helt ny dator, hoppas! ;D Undrar om jag får en exakt likadan eller om jag får välja någon för samma pris som den förra kostade. Hoppas helt ny. ;)

Hoppas jag även sparade allt jag ville spara så jag inte glömde något men jag tror faktist jag fick med mig allt. :)







milla.

7 december

På lördag..

..kommer Anna hem så då ska vi tjejer (och Jocke) ses. :) Jag ringde nyss och bokade bowling och filébuffe. Vi tänkte äta tacobuffe men de fanns inte så mycket att välja på för folk har ju bokat så långt i förtid.
Jag tycker personligen att filebuffe lät godare. :) Så hade vi tänkt att äta först och bowla sen men de gick inte men de verkar bättre att bowla först och käka sen för då kan man ju sitta och ta de lugnt efter maten. :)






milla.

7 december

Hoho
Jag har inte lämnat in min dator än men jag ska göra det idag. Just nu lånar jag Nisses dator när han och Pontus spelar tvspel. Snart ska jag få med dom ut så jag kan lämna in datorn och kanske hitta lite julklappar? ;D
Jag hoppas vi får en lånedator, annars kommer vi bara kunna sitta vid mobilerna och de suger!
Ciao!
milla.

6 december

Måndag, härliga måndag

Jag sitter och kopierar allt jag har på datorn till min extra hårddisk och de kommer ta lååång tid, just nu står det att de kommer ta 1 timme och 10 minuter men tiden stiger hela tiden. :/ Och då är det bara bild mappen jag håller på att kopiera.

Jag måste kopiera för jag måste lämna in datorn, den har gått sönder. Eller skärmen har gått sönder. Man ser ju (uppenbarligen eftersom jag använder den nu) men de är inte så här de ska vara.







milla.

 


5 december

Söndag

I fredags var jag som sagt på julbord. Det var trevligt och skoj. :) Vi åt först mat sen bowlade vi, de gick inte alls bra för mig. :P Jag satte dom 7 första kasten i rännan och kom näst sist.

Igår tog vi först de lugnt sen drog jag till Kimberly. Där var också Anna. De kom lite mer folk och de blev förfest och sen utgång. Ute gjorde jag värsta vurpan. Jag hade varit ute och när jag kom in hade de fastnat massa snö under klackarna och de blev snorhalt. Så när jag gick in halkade jag framför alla. Så jävla pinsamt! Men jag reste mig fort och skrapade bort snön/isen och gick iväg. Men jag slog i bakhuvudet och de gjorde skit ont! Vurpan var som i en tecknad film. Jag bjuder på den. :P

Nu blir de mat, kinamat eller natcho, de är fråga. ;)






milla.

3 december

God fredagskväll!

Jag sitter på tåget på väg till Eskilstuna för att äta julbord och bowla med mina arbetskollegor. ;) De ska bli kul, de har 8 veckor sen jag såg dom. Hörs senare eller inte..

Btw, håret blev skit bra. :D






milla.

3 december

Hej hej!

Nu har jag gått upp, och sitter och kollar på Efter tio. Men jag måste snart börja fixa mig lite för jag måste till stan och kolla lite efter en outfit till ikväll, för då ska jag på julbord med jobbet och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig! Sen har jag tid hos frissan halv 2.

Igår var de klippning och den blev skit bra, jag är jätte nöjd. Idag är det färgning, hoppas den också blir bra. :)

Later!






milla.

2 december

Djur

Just nu är de lugnt mellan djuren men förut var de värsta bråken. :P Så länge Dizel är lugn så vågar Abbe vara i närheten av honom men så fort han vill leka blir Abbe skit rädd. :P

Det är jätte fint ute nu, de är frost på träden och vitt vitt vitt överallt! :D




Kolla vilken bild jag fick på dom! ;D






milla.

2 december

Hello

Snart ska jag iväg och sola, när de är klart ska jag gå och hämta Dizel och vara lite hundvakt. :)







milla.

1 december

Camilla

Snart kommer min lilla sötnos hem till Sverige och då ska hon först vara hemma hos sina päron några dagar sen kommer hon till mig! :D Då ska vi först och främst mysa (!) sen ska vi även klä granen (när Linus är på jobbet för han vill inte att de ska fram så tidigt) och julbaka. MYSPYS! :D

JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG! :D







milla.

 


1 december

Frissan

Jag fick tag på tid till frissan. Imorgon har jag tid hos frissan i Eskilstuna för att klippa mig. Jag klipper mig bara hos en frisör, hon är den ända som får de som jag vill ha de. Sist testade jag en annan frisör men blev inte alls nöjd.

Och på fredag fick jag tid hos en frisör här i Strängnäs för att färga utväxten, de var där jag var sist och dom lyckades bättre med färgen än vad min frisör brukar få. Hon brukar vara så rädd om mitt hår och inte göra riktigt som jag vill, hon möter mig halvvägs men jag vill att dom ska göra som jag vill ha de. :P






milla.

1 december

Shit, redan december!

Jag ska bara skriva lite snabbt för jag måste egentligen bege mig. Idag ska jag luncha med Natta. Sen vad resten av dagen har att erbjuda får vi se. :) Ska försöka få tag på frisör tid, jag måste bli av med den här utväxten!

Igår kväll sa jag hej då till min kära Molle. :( Hon ska flytta till Tyskland och igår gick lasset. Jag gillar de skarpt men ändå inte för jag kommer sakna henne som faaaan! Jag gick och grina hela vägen hem och sen när jag kom hem fick Linus trösta mig. :P
Men hur som helst, då får ju jag ett nytt land att bekanta mig med. ;)


Nu skickade Natta meddelande och sa att hon var klar.
Det är jag med så nu ska jag dra!






milla.

RSS 2.0