30 september

Nyhet!

Jag vet att många kommer tycka att de här var ett dumt köp av mig för att jag inte är bra att ha mobiler så länge MEN jag har köpt en Iphone 3g. Och jag SKA vara dubbel trippel rädd om den! Jag köpte självklart inte sprillans ny, så dum är jag inte. ;)

Jag är sugen på en Iphone 4 som Linus har men njaaa inte riktigt för mig va, ni vet ju hur jag är! ;)








milla.

30 september

Lunch. Jag har precis ätit upp min matlåda som bestod av makaroner och köttbullar. De kunde ha varit pannbiff, potatis och brunsås men när vi skulle börja laga de igår orkade vi inte. Så vi valde att göra något lättare. ;) Nu ska jag lösa sudoku, sen jobba igen. Trevlig lunch! / milla.

30 september

Fyy faaaan för gå upp så tidigt på morgonen! Jag vill hem till min säng igen! Men de är bara att bita ihop och jobba, hej då! / milla.

29 september

Mini lördag idag

Jag är hemma efter en dag på jobbet. Idag har jag bara lust att ligga på soffan och slappa för jag tror jag börjar bli sjuk. Jag har känt mig febrig hela dan, knappt kunnat andas och snoret har runnit. Men de går nog över snart. :)

Vi måste till affären i alla fall sen ska jag hänga i soffan. Synd att vi inte har en skön soffa bara. :P









milla.


27 september

Hoho måndag!

Jag har varit hemma idag och varit sängliggandes mesta dels av dan sen flyttade jag ut i soffan. Den här jävla migränen, jag hade ju de för en vecka sen med. Jag har en teori.. Jag tror att de kan ha med operationen att göra för jag är livrädd och den är snart snart! :/

Det blev tyvärr ingen bingolotto igår för grabbarna fick inte tag på några lotter. Synd de hade faktist varit kul för att de var så längesen jag spelade de. Aja, vi kollade på Irene Huss som gick på kanal5 istället.


                                Så här ser tvn ut som vi köpte i lördags! :)







milla.


26 september

God söndagskväll

Som alla andra söndagar har den här varit seg. Vi har inte gjort alls mycket, alla boisen har hängt här och nu är dom i affären och köper bingolotter gör vi ska spela de ikväll. ;) Det var typ hundra år sen jag gjorde de så de ska bli kul. Hoppas man vinner något. ;)

Orkar inte skriva mer, tjing!






milla.

25 september

HEEEEJ!

Igår hann jag inte med att skriva något för direkt när jag kom hem åkte jag runt till stans frisörer för att få en tid, jag var så jävla less på mitt hår. Så jag kapade de...
Neeej då! Jag var bara less på utväxten och dom slitna topparna. ;) Men nu är det fixat. :)

Men nu ska vi dra och käka sen åka till Heron City. :D
Hare!






milla.

23 september

Puh!

Jag har varit och tränat och idag fick jag mer övningar att göra så jag är helt slut! När jag kom hem stod Linus och höll på med maten så jag hjälpte till med de sista, idag blev de Tacos. :)
Nu är jag helt slut och ska kolla på tv, ovanligt va? ;)






milla.

23 september

2 veckor..

..kvar tills jag ska operera mig. Det är alltså torsdagen den 7 oktober. Egentligen skulle jag ju ha gjort de igår men de var ingen bra dag för mig så jag ringde och bokade om tiden. De ska bli skönt att få de gjort för de blir bara värre och värre i foten fast jag är livrädd för den där grejen i handen.

Sist röck jag bort handen från sjuksystern som skulle sätta dit den och när hon väl fick dit den höll jag på att svimma. HATAR SPRUTOR! Sen hoppas jag att jag mår bättre efter den här operationen, sist var de fan läskigt. De känns som att jag levde i en död kropp som inte kunde röra sig eller något.


                         Min högra fot efter operationen. ;)







milla.


23 september

Hard work work, men imorgon är de fredag och jag jublar redan. Inte för att jag har några planer utan för att jag bara vill ha helg! Imorgon villa jag bara ligga i soffan och glo på massa film. / milla.

22 september

Yo yo yo!

Jag har inte hunnit skriva något idag. Direkt när jag kom hem vid 16.00 gick jag ut i tvättstugan och började tvätta. Sen när jag kom in därifrån var de bara att börja städa lite för mamma och min moster skulle komma en sväng. Eftersom min moster aldrig har varit här ville jag att de skulle se bra ut. :)
Samtidigt började jag med maten, hann precis slänga i mig den och byta om innan jag skulle kila iväg till min faster.

Där sålde och berättade min farbrors fru om Forever som tillverkar aloe vera produkter. Aloe vera verkar fan vara bra för allt! Fick till och med smaka på de. ;) Fick även smaka jätte gott fika bröd som faster bjöd på. :)

Jag hann lagom hem till Idol och nu har jag duschat och ska kolla på Efterlyst som är pausat. :)

Denna onsdag har jag haft fullt upp, men den har varit trevlig. :)






milla.

21 september

Hemma

Jag har varit och tränat, de gick bra, jag fick inte håll. :) Jag vill träna imorgon med men då har jag fullt upp så jag hinner tyvärr inte.

Nu ska jag kolla på Idol och kanske äta en knäckemacka och dricka lite te. :)






milla.

21 september

Heeej!

Ska snart iväg och träna men jag har nästan precis ätit, så de kommer inte sluta bra. Men jag var tvungen att äta, för jag var skit hungrig. Aja bättre att träna med lite håll än inte träna alls. ;)






milla.


20 september

Bortgjord. Jag trodde ju de var Idol idag men de var de ju inte, men Biggest loser Sverige funkade också. ;) / milla.

20 september

Blä

Efter jag hade skrivit de senaste inlägget fick jag migrän. Så jävla kul.. Jag tog tablett och gick in och la mig, så gick jag upp för kanske en halv timme sen. Då var maten klar. Killarna hade varit i affären och handlat.

Jag har fortfarande ont i huvudet men jag kan inte ligga och sova längre för då kommer jag inte kunna sova sen. Det lär ju bli kolla på Idol och sen lägga sig och sova igen. Jippi!






milla.


20 september

Hoho!

Jag har nyss kommit hem från jobbet, och när jag kliver innaför dörren så ser jag  att de är städat hemma. Då har Nisse och Jimmie städat hela lägenheten under tiden som vi har varit och jobbat. :D Igår hann vi bara plocka undan allt men inte diska eller göra rent golv osv. Men de hade dom fixat idag, plus att dom har gått och slängt alla påsar med skräp och flaskor i.

Förstår ni att jag blev glad när jag kom hem? :D






milla.

20 september

Hej hej! Jag vill bara hem, jag orkar inte jobba mer. Men jag antar att de bara är att stå i och hålla ut. Tjing!

19 september

Val

Denna dag har bestått av vandrig.. Vi har gått runt hela stan för att folk ska rösta på olika ställen. :P Tyvärr får ju inte jag rösta fast jag ville verkligen göra det! Men till nästa år ska jag bli svenskmedborgare så jag får vara med och göra min röst hörd. ;)

Nu ska jag fortsätta kolla hur de går med röstningen..






milla.

18 september

God kväll! Nu är festen igång! Ha en bra lördagskväll! :)/ milla.

18 september

Hej hej! Nu har vi städat hela lägenheten, nu vill man till och med vara här hemma. :P Jag vill att de ska vara kväll nu så festligheterna kan börja. :) / milla.

18 september

God morgon! Igår beställde jag surf till mobilen så nu kommer jag kunna uppdatera hur mycket jag vill och när jag vill. ;) Jag beställde de för jag har bytt mobil och på den fattade jag hur man kom ut på internet och då vet jag att de kan bli dyrt så de var lika bra att beställa de. Visst kom jag ut på internet med den andra men de var bra när jag hittade ett trådlöst internet och de var inte alltid jag gjorde de. Hörs senare, nu ska jag fortsätta att ligga och dra mig i sängen en lördagsmorgon. :p / milla.

17 september

Fredag. Kollade nyss på Idol, jag vill se nästa avsnitt också. Jag vill veta vilka som går vidare, hoppas på mina favoriter. ;) / milla.

17 september

Hum..

Jag kan inte bestämma mig.. Ska jag ha med rosa text eller med vit text på headern?
Vad tycker ni?








milla.

17 september

Hipp hipp hurra!


                                           Grattis älskling! ♥ ♥ ♥






milla.

16 september

Beställt!

Jag beställde nyss hem två par skor. Dom bruna för att jag tyckte dom var skit snygga och dom låga för att jag kommer inte kunna använda högklack på ett bra tag efter operationen. Jag har nyss börjat göra de efter första operationen och de är ett halv år sen. Inte så kul att gå ut med Converse hela tiden, ibland vill man höra klackarna när man går i klänning. :P
Dom låga känns lite mer fina och kanske passar lite flera klänningar än vad typ Converse gör. ;D








milla.

16 september

Hello

Just nu är Madde och Thea här på besök, lilla Thea  ligger här bredvid mig i soffan och sussar så sött. :) Hon är hur söt som helst! 

Har inte så mycket mer att berätta, mer än att dom är här. :P








milla.

15 september

Röjdag

Idag är de tvättstugan som gäller, handla och städa. En sån där dag som behövs lite då och då men som är så jäääävla tråkig!
Idag har jag även fått träffat Natta, de var längesen! Hon behövde också handla så hon ska hänga med oss, eller så är de vi som hänger med henne för vi åker ju med hennes bil. :P

Hejdå!






milla.

14 september

God kväll

Fan de känns som att de ska vara fredag imorgon, men de kommer bara vara onsdag. Hatar när det blir så, man blir så besviken när man märker att de är flera dagar kvar.

Ikväll är det Idol på tv, hoppas de är några bra. Tycker inte de har varit så bra som de har varit dom andr åren. :/ Det är ingen som har utmärkt sig mer än någon annan.

Jävla skit, de har fasnat päron mellan mina tänder, sjukt irriterande!






milla.

14 september

Hellu!

Idag blir jag nog soffliggande. Jag hade egentligen tänkt att träna idag men jag har så jävla ont i magen. Synd för jag är faktist sugen på att träna, det är kul nu i början. :)

Nu ska jag glo vidare på tv, hörs!








milla.

13 september

Hello! Jag bloggar från Linus mobil för han sitter vid datorn. Då kan jag tyvärr inte lägga upp bilder. :/ Idag har jag tränat för första gången på 3 år. :P Alltså jag har ju motionerat lite då och då men de var så längesen jag tränade på riktigt. Det var riktigt skönt att komma ihåg. :) Allt gick bra och min kropp är helt slut ni, allt är som de ska med andra ord. Nu ska jag kolla klart på CSI sen ska jag sova, natti natt! / milla.

13 september

Home

Idag ringde jag sjukhuset och ändrade operationstiden, det blev den 7 oktober istället. ;D Så det är 3 veckor och 3 dagar kvar tills jag ska operera mig. Vi får se hur det går den här gången, förhoppningsvis bra och att jag slippe må lika illa som jag gjorde sist.

CYA!






milla.

12 september

Hoho

Jag har lagt in lite bilder från kameran nu, det var bilder från förra helgen och lite bilder ifrån igår.
Jag orkar inte lägga upp alla en och en så jag gjorde ett kollage från varje kväll. :)

1. Förra fredagen när vi var nåra stycken hemma hos mig på förfest. :)
2. Middag hos min faster. :)
3. Myspys bilder ifrån igår, moffkväll. ;D

     






milla.


12 septemer

Söööndag

Och jobb imorgon, FY FAN! Ännu en vecka med slit och släp. Sak samma nu, de är inte måndag än..

Jag sitter och kollar på repriser av Idol och pratar med älsklings Camilla på msn. Hon berättade nyss att hon kommer hem den 8 december och är kvar till 16 januari, fattar ni!? :D Hur som helst, blir jag glad av de. :P Måste träffas nåra gånger då! Och nu har jag paxat henne på juldagen. :D








milla.

11 september

God kväll

Jag och Julia har precis kollat klart på Sandor/Ida. Snart ska vi gå till Ica och handla lite godis, men vi väntar på att Sofia ska bli klar. :)

Sen blir de tända ljus och myspys. :)
Trevlig lördag!


                                               I väntan på Sofia. ;P






milla.


11 september

God dag. Jag har precis varit på IKEA, sitter i bilen på väg hem. Det går inte att komma därifrån nära kronor fattigare. :P Tyvärr köpte jag inget roligt, bara massa små saker. Jag vill ju köpa stora saker så man märker någon skillnad där hemma. Senare idag kommer Julia hem till mig och sover över. :) Milla.

10 september

God kväll

Nu har jag duschat och fixat mig lite, vi ska bege oss till affären och handla lite som vi ska ha till kräftorna. :)
Hoppas ni får en bra fredagskväll, de ska jag ha.
TJING!








milla.

10 september

F R E D A G ! ! !

Antar att ingen har missat det. När jag kom hem från jobbet låg det ett brev i brevlådan till mig. Det var en operationstid, OM 1½ VECKAN! :O Väldigt väldigt snart.
Men jag måste ringa på måndag och kolla om de finns en annan tid, för de kör ihop sig lite på jobbet och mamma är inte hemma den dagen och jag klarar inte åka dit utan henne. :P

Ikväll blir de kräftätning, nu ska jag duscha. HEJS!






milla.


9 september

IDOL

Jag har ju lovat dom där bilderna, och här kommer dom. Men jag kan tyvärr inte lägg upp alla för jag får inte in dom från mobilen till datorn. Jag hittar dom inte fast jag hittar dom på mobilen! :/

Det är i alla fall en kärring som här helt lost i huvudet. Hon bytte lås så ingen av oss kom in och kunde göra hennes badrum, hon var skit noga (milimeter noga), vill ha en egen besiktningsman mm. Det är hon som har skrivit alla lappar och försöker förneka de men de är inte så svårt att gissa. Alla i föreningen är trötta på henne och vi är inte förvånade om hon blir vräkt snart..

Hon har satt upp namnlistor som folk skulle skriva på och när de inte var många som skrev på gick och runt och knackade dörr och försökte få folk att skriva på.

Men här har ni nåra bilder i alla fall. ;) Första bilden är en trevlig hyresgäst som har skrivit. Hoppas man ser vad de står på mitten lappen för den är ju bäst, hon har hittat på allt. Att vi inte har rätt att sätta tätskickt, att folk lutkar alkohol om vissa verkare.. Ja ni får läsa själva.

   






milla.

8 september

Hoho

Jag hinner inte fixa med bilderna och de än, haha sorry. MEN

JAG SKA BÖRJA TRÄNA IDAG! HÖR OCH FÖR FAN HÄPNA!
Haha, jag ska dit idag klockan 18.00 på instruktion och efter de ska jag träna. Det var typ tre-fyra år sen jag tränade sist. De här kan gå precis hur som helst! :P Jag hoppas att jag klarar av att göra de här ofta så de inte bara blir nångång.

LATER!






milla.

7 september

God kväll

Sorry Molle jag uppdaterar inte de jag sa att jag skulle. :P Jag orkar inte göra de nu, har nästan precis kommit hem och vill bara lägga mig och sova, jag är skit trött.
Jag lovar att jag uppdaterar de där imorgon. ;) För er som undrar så har folk hängt upp massa lappar på jobbet. Eller hyresgäster som inte är nöjda och hittar på massa saker.

Som sagt, jag lägger upp bilder på lapparna imorgon. Vissa människor är dumma i huvudet!
Natti natt gott folk!






milla.

5 september

Söndag

Riktigt segar dag! Jag ska precis bege mig till Ica och köpa lite godis, sen hem till soffan igen! :P Jag har legat i soffan och Abbe har legat uppe på sin bur.








milla.


4 september

HOHO!

Nu är jag redo för kvällen, väntar bara på att dom ska hämta upp mig. :D
Ha en bra lördag!








milla.

4 september

HAAAALLÅ!

De var skoj igår. I alla fall här hemma hos mig, de blev dans och massa skratt. :) Får ta och lägga in bilderna på datorn.

Idag ska jag träffa Linda, Zanette och Bea. Vi ska hem till våra faster och äta och dricka gott. :) Det kommer bli mycket trevligt känner jag på mig. :)

Jag ska väl flytta mig från sängen snart, måste till Ica och lite sånt för att införskaffa lite grejer inför kvällen. Men jag orkar inte, jag vill bara ligga i sängen hela dagen och bara seeega.








milla.

1 september

God kväll

Jag är klar med tvätten och jag har fått i mig mat. Maten idag var micromat. :P Jag orkade inte laga något så de blev schnitzel med klyftpotatis, champinjonsås och ärtor. Faktist ganska gott. ;)

Nu ska jag kila iväg till Oskar och kolla på Fångarna på fortet med grabbarna. :)
LATER!










milla.


1 september

Vuxenpoäng!

Japp, idag har jag börjat pensionssparat! Halv 5 hade jag tid hos banken för att dra igång de hela. Hon tyckte de var bra att jag började tidigt.

Efter jag hade varit på banken gick jag till affären och sen CYKLADE jag hem.
Ikväll ska jag bara ta de lugnt, som vanligt. ;) Men jag har även tvättstugan.






milla.

RSS 2.0