29 mars

Tjoho!

Lite info om helgen hittills.
Igår efter jobbet tog jag tåget till pappa för att jag skulle låna bilen. Stannade på en fika sen drog jag hem och började fixa mig inför kvällen. Kvällen tillbringades först hemma hos Emil och Madde. Emil har fyllt år så de var lite förfest där. Jag var nykter och körde.. Har inte varit sugen på att dricka. Sen blev det utgång, men jag stod inte still för det, jag har till och med tappat rösten "lite".

Idag på dan tog jag det lugnt, nu ikväll har jag varit hos Camilla och Martin. En sak är säkert, dom är mästare på att låsa ut sig. Förra veckan lyckades Martin låsa ut sig, och kom och hämtade nyckeln som jag har (tur för dom). Men det blev aldrig så att jag fick tillbaka den och idag så lyckades dom igen, båda glömde nyckel och mobiler hemma PLUS nyckeln som jag brukar ha. Men nu är iaf en nyckel hemma hos mig igen, det är nog säkrast så..
Iaf.. ikväll lagade vi tacos och kollade på 27 dresses, den var riktigt bra! :)
Tack för en trevlig kväll!

Nu sitter jag framför min älskare, och så kommer det nog bli en stund till! ;D






milla.

27 mars

Torsdag

Imorgon är det bara en jobbdag kvar. Shit vad skönt! Fast den här veckan har gått jäävligt fort men det har inte gjort mig något.
Idag har jag först jobbat, sen kom Madde hit för att jag skulle hjälpa henne med att färga hennes hår. Hoppas du blev nöjd. Efter åkte vi ut till Tuna park en snabbis, jag köpte ett par jeans och en klänning. :)

Inget intressant, men det var du som klickade till den här länken så skyll dig själv! ;)

Tack och hej, leverpastej!






milla.


24 mars

Glad påsk!

Denna påsk helg har varit trevlig!
I fredags var jag som sagt hemma hos Sofia och umgick med henne. :)
I lördags var jag hemma hos Lena och åt påsk lunch, det var mycket trevligt! Träffade alla syskon barn på samma gång, det var kul men dom är många! Så det blir mycket "Milla, Milla, Milla" och "Milla kolla på mig!".
Jag blev sugen på att gå ut på kvällen, som min syrra skulle. Jag fick med mig min kusin Johanna hem till syster (Linda) för att förfesta, sen drog vi ut med alla Lindas kompisar till Harrys. Det var kanske lite för gamla människor där för min smak. ;D Linda kom aldrig ut, hon hade fått i sig lite för mycket så hon blev kvar hemma. Och jag lyckades tappa mitt körkort!!! Faaan alltså!
Så igår åkte jag, mamma och Lars till Christian och Sussu för att käka lite. Det var trevligt men jag var skit trött så jag somnade i soffan under fikat.

Imorgon blir det jobba som gäller, det är ju lov så..
Det känns lite tråkigt, sista lovet och då ska jag jobba. :/


I put on my best but I'm still afraid.



milla.

21 mars

Lov..

Igår var jag på IKEA med mamma. Blev inte mycket köpt, en ny rullgardin och ljus. När vi kom hem därifrån så var jag bara hemma och hämtade lite saker sen åkte jag till Sofia.
På kvällen har vi kollat på så ska det låta och sen satt Sofia och kollade på PS2, eftersom hon vill ha de. Hon hittade ett i Eskilstuna som passade, det var med singstar som hon ville ha. Så vi åkte till Eskilstuna vid kvart över 10.

När vi kom tillbaka så testade vi spelet. Jag kommer aldrig ställa upp på de när det är flera än Sofia i rummet. Till slut satt jag bara och jodlade. Det lät iaf inte bra, usch!
Vi slutade spela nån gång vid 2 tiden, då gick vi och la oss.

Jag har nyss kommit hem men jag ska snart iväg och äta påsk lunch hos Lena. Linda och Richard kommer vara där med alla ungar så det kommer förmodligen vara fullt drag.

009





milla.


19 mars

Idag har jag varit sängliggandes hela dagen.

Igår hade jag feber, ont i halsen och så är min näsa helt igen. Så för min del blev det ingen praktik idag, jag tror inte jag har haft feber idag men jag har fortfarande ont i halsen och näsan är inte som den ska. 
Jag har bara legat i sängen hela dagen, jag har max varit upp ur sängen i 15 min idag. Tiden har gått ganska fort, vilket jag inte förstår. Dagarna brukar ju gå skit segt när jag är hemma.

Första gången jag gick upp idag var det vitt ute och nyss när jag kollade ut så var det inte alls vitt, det glädjer mig! Jag tycker om snö och vinter men nu kommer snö lite försent för att jag ska tycka om den. Det snöar just nu och jag hoppas att det inte lägger sig!


Apropå min bilskyltsjackt så går det faktist bra! Igår hittade jag 008! Kent tror inte att jag kommer hitta upp till 20 på ett halv år så för typ två veckor sen slog vi vad om det, så jag har till den 4 september på mig att hitta alla upp till 20. Det här kommer jag vinna!


zzyxz





milla.


18 mars

I natt sov jag typ ingenting precis som natten innan.
Fast i natt kändes det som att jag hade feber och de gjorde ont i halsen när jag drack vatten. Men som vanligt när jag känner att jag har feber så har jag inte det.

Just nu ska jag lägga mig och sova en stund, jag håller på att somna sittandes.





milla.

   

                     
Lite bilder från i fredags.

17 mars

Nu är det gjort!

Jag har beställt tatuerings tid till den jag ska ha på handleden! Det var ganska lång vänte tid men 30 maj så blir det av! När jag kom in i de rummet som han tatuerar i så blev jag skit nervös för han höll på med massa nålar, det tycker jag verkligen inte om! Hatar nålar men de här ska bli av.


Helgen har varit bra!
I fredags blev de party för hela slanten och jag hade verkligen skit kul!
I lördags blev det först lugnt på dagen sen på kvällen var jag hemma hos Sofia och kollade på melodifestivalen. Tur att de var rätt låt som vann!
I går gjorde jag inte mycket, drog hem från Linus ganska tidigt. När jag kom hem satt jag vid datorn en liten stund men sen bestämde jag mig för att först dra och sola och efter det ut och springa en stund. Vilket jag gjorde. Jag måste bara säga att det är inte skönt att springa. Jag trodde jag skulle ramla ihop. 

Tack för mig, hej!
007





milla.

14 mars

Tidsfördriv..

Just nu sitter jag och väntar på att Sofia ska sluta så hon kan komma och hämta mig. Sen ska vi åka till Strängnäs.
Ikväll blir det party party! :) Det ska bli riktigt skoj!

Hittills idag har jag varit i skolan och som vanligt på fredagar blir dagen kortare än vad den egentligen ska vara. Men det gör inte mig något. Jag åkte hem sen ville mamma att jag skulle komma ner till stan och kolla på något hon kanske tänkte köpa så jag åkte ner till stan kollade sen hem.
Jag har packat och sitter som sagt och väntar på den hårt arbetande kvinnan.

Trevlig helg!






milla.

13 mars

Boooooring..

Usch, jag har verkligen ingenting att göra. Ligger hemma i sängen skit seg och bara glor på tv. Just nu ligger jag och kollar på OC. Det går ju att kolla på. Sen är de AFV som är skit tråkigt.

Idag har jag varit i skolan, det är fan as mycket att göra på lektionerna. Det har typ aldrig varit mycket att göra på bygg men just nu är det mycket fast jag bara har två ämnen.
Vi hade idrott idag och de sög hårt. Tycker inte om att ha idrott med dom vi har med. Förra veckan var de kul på idrotten för då var de bara min klass där, eller vi var fem stycken som var med. Men det var kul iaf men idag var det inte kul för då var den andra klassen med och de sög!

Efter skolan åkte jag och solade, det behövs verkligen nu. Jag är så jävla blek och behöver lite färg!

Nu har jag inget mer att skriva, TJA!






milla.

12 mars

Just nu håller jag på att baka kladdkaka.

Idag har jag inte varit på praktik.
Jag har bara tagit de lugnt.. Det var varit skit skönt.

Jag gick ner på stan i Strängnäs och skulle testa ett par brallor. Jag hade sett ett par i skyltfönstret så jag frågade dom i affären vilka de var och dom visade mig ett par. Jag är helt säker på att de inte var dom fast dom säger att de var dom. Det blev inga nya brallor.

Idag har jag även bestämt mig för vilka brillor jag ska ha så jag har varit iväg och postat dom. Efter jag hade gjort det åkte jag till Christoffers lägenhet och kollade posten. Då kände jag att de var på tiden att han kom hem, jag saknar honom! Men det är ju ett bra tag kvar tills han kommer hem. Han kommer hem i början av Maj.

Ikväll ska jag kolla på tv, kl 20.00 är det Room Service och efter de så är det Greys Anatomy.






milla.


9 mars

Nu är det söndag och helgen är över..

Helgen har varit lugn och skön.
Igår var jag och Linus iväg och kollade på datorer. Han ska köpa ny så vi åkte runt olika affärer här i stan. Till kvällen hade vi hyrt film. Vi började med att se 2:37 pm, sen såg vi Hata Göteborg och Saw 4. De var inte så jätte bra men dom var helt okej. Kvällen var mysig! :) 

Jag älskar dig Linus!


I natt drömde jag något med att det var tjuvar som höll på att komma in igenom ett fönster hemma hos oss och jag skulle sparka bort dom från att komma in. Så jag låg och sparkade rakt upp i luften i sömnen så jag sparkade sönder en ljusgrej jag har hängande vid sängen.

Ikväll har Josse varit här och kollat på Ice age 2 med mig. Jag tycker väldigt mycket om dom filmerna! Jag blir skit glad av att se dom. Sen att jag kan typ hela filmen de är en annan sak. ;D


Nu vet jag hur min tatuering ska se ut som jag ska ha vid byxlinjen eller vad man ska säga. Så nu har jag 2 tatueringar som jag ska göra men jag ska göra den minsta först.
Förut i veckan var jag skit nära på att gå och beställa tid till ena men jag vågade aldrig. Jag är skit nervös men nu har jag fått för mig att de inte kommer göra så ont och att jag kommar klara de! Jag MÅSTE för jag SKA ha dom där tatueringarna.


005
006


milla.

7 mars

Fredag..

Först idag har jag varit i skolan en stund. Var inte där så länge. Vi hade samhäll och mentorstid sen på svenskan fick vi jobba hemma. Så jag åkte och lunchade med Sofia ute i Tuna Park. Maria kom ut till Tuna Park så gick vi ett varv sen drog vi hem till henne. Det var trevligt att ses! :)

Nu är jag helt klar med mitt projektarbete. Det känns skönt för då har jag sovmorgon på fredagar och det tackar jag inte nej till. :)

Denna helg blir nog bara lugn.

Just det, idag har jag och alla andra Camillor namnsdag!

004





milla.

5 mars

Nu är praktiken slut.

Idag när jag blev avsläppt så kändes det som att de var en dag kvar med praktik. Kul när de känns så då har veckan gått fort.

Senare idag ska jag ut till Tuna park med mamma. Hon hade tydligen hittat kläder som hon ville att jag skulle vara med och tycka till om.
Igår hämtade jag en tröja som jag hade beställt. Riktigt nöjd med den! :)

Min klass har fått i uppgift att läsa Kort kjol, jag är helt inne i den. När dom berättar om det som händer så blir jag skit arg, vill bara att dom där killarna ska få känna hur de kändes för tjejen när dom våldtog henne. Idioter! Förhoppningsvis läser jag klart den idag.


003



milla.

3 mars

Så var det måndag igen.

Helgen var helt okej..
I fredags blev det utgång. Sofia och jag fixade oss hos Linus sen drog vi hem till Sofia där vi började dricka. Där var de skoj, sen blev det utgång som inte varade länge. Jag fick migrän och var tvungen att dra hem. Sofia drog också hem då, förlåt! Vi får ta igen de någon gång! Och eftersom de är morfin i min medicin så kunde jag ju inte ta medicinen eftersom jag hade alkohol i kroppen.
Lördagen blev lugn. Linus och jag tog det mest lugnt, på kvällen kollade vi på melodifestivalen. Linus föräldrar hade fest hemma så de blev sent i säng.


Idag fick jag hem 4 glasögon som jag har skickat efter för att prova. Jag tror jag är säker på vilka de blir men jag är inte helt säker än. Jag skickade efter 4 olika svarta. Jag saknar mina svarta brillor som jag hade förut. Jag fattar inte vart dom tog vägen. Helt seriöst, dom gick upp i rök!



Dagens fynd:
002


milla.

RSS 2.0