29 juni

God kväll!

Idag har de varit riktigt varmt, då är de fan inte kul att jobba! Jag vill att min semester ska vara nu! Men jag tror de kommer gå fort tills jag har de. :)

Nu på kvällen har jag och Natta varit nere i hamnen och ätit en glass. :) När vi kom hem till mig igen skulle jag ta ut en sak från en påse och då kommer de fram en spingel som kryper på mitt ben, både jag och Natta började skrika och sprang ifrån soffan. Ingen av oss vågade döda den så den stack under soffan så den lever fortfrande om den inte åkte in i dammsugaren när vi dammsög under soffan. :P

Btw, LARS WINNERBÄCK 8 JULI! :D






milla.


27 juni

Soool!

Jag har passat på att vara ute i solen idag när de är fint väder och jag är ledig! Jag flyttade ut datorn så nu har jag den att sitta vid istället för mobilen. Det blir lite jobbigt att vara inne på internet på mobilen, mycket lättare med en dator. :P

Usch, imorgon kallar jobbet igen. Jag vill vara ledig längre! Bara tre veckor kvar sen är det semester! :D







milla.

 


26 juni

Hello!

Jag orkar inte riktigt skriva om gårdagen men den var i alla fall lyckad. :) Lägger upp bilder en annan gång.

Idag har jag varit seg hela dan. Var och käkade på Kebaben med Anna och Johan, där träffade vi Linda, Robin och Emma. När alla hade käkat klart drog vi ner till hamnen och åt glass. :)

Senare på kvällen var vi hemma hos Anna och grillade och kollade på film. :)
Det har varit en lugn och skönt lördag. :)






milla.

25 juni

GLAD MIDSOMMAR! :D








milla.

24 juni

Hello!

De kryper på hela min kropp! Jag har varit ute och plocket blommor med Molle och Natta. Vi ska ha kransar runt huvudet imorgon. Det kändes som att vi åkte runt hela stan för att hitta blommor! :P In bland högt gräs för att få tag på alla blommor.
Det var skoj att träffa Molle har inte träffat henne på länge. :)







milla.

23 juni

God kväll

Man kan inte tro att de är kväll för de är så ljust ute. Först tänkte jag bara ligga på soffan och slappa hela kvällen för jag är så jäkla trött och slut i kroppen men de var så fint väder ute så jag och Anna gick och köpte glass och satte oss uppe vid kvarnen, myspys. :)

Men snart är de lägg dax, sista dagen imorgon sen blir de heeeelg! :D






milla.


23 juni

Oj oj oj

Här händer det inte mycket.. Jag har ingen lust att skriva för jag har inte så mycket att skriva om. Jag vill ha semester så man kan hitta på saker på dagarna, börjar bli ganska trött på att jobba. :P Men det är inte så långt kvar till jag har semester, bara 3 veckor kvar efter imorgon. Det kommer nog gå fort. :)


Semester, komsi komsi!






milla.

21 juni

Tjabba tjena hallå!

Jag har precis fått i mig lite mat, idag blev de pastasallad med basilikadressing. Natta käkade också här, lik som igår. Hon är typ min inneboende.

Igårdagen började med fika på Café George's med Madde, Emil, Natta och Johan. När dom drog kom Martin, Nenne och Basse så jag satt med dom ett tag tills pappa kom och hämta mig för vi skulle till min farbror som fyllde 60 år igår. På kvällen blev de bara slapp i soffan med Natta.

Fy fan för måndag men tur att de bara är 4 dagar den här veckan!
Nej, tvättstugan kallar!






milla.

19 juni

Vad tycker ni? :)

Jag har äntligen uppdaterat designen på bloggen fast denna gång tog jag hjälp med headern för jag fick inte alls till det. Jag visste ungefär vad jag ville ha men jag visste inte hur jag skulle få till det. Så jag tog hjälp av Aldo en gammal klasskompis. :) Jag blev njöd, vad tycker ni?

Det här inlägget är även mitt 1000:onde inlägg, lite coolt. ;)

Jag har kollat på vigseln mellan Victoria och Daniel. Det var väl fin? Allt är ju så strukturerat så de känns lite fejk men de var kul att se att dom fick tårar när dom skulle säga 'jag bla bla bla tar dig bla bla bla' då vet man i alla fall att dom är människor på riktigt. :P Fast dom två ser ju jävligt lika ut.. Syskon?
Men vart fan var kyssen? :/ 

Undrar om hon rakar muffen? :/







milla.

 


19 juni

God kväll / god natt! Den här kvällen blev som sagt lugn. Den började med att jag och Natta drog och käka sen gick vi ner till hamnen en sväng. Sedan mötte vi upp Anna som skulle joina oss. Vi var ute en stund till sen gick vi hem till mig och moffade lite gott framför tvn. :P Snart ska jag väl sova, hoppas på fint väder imorgon så man kan sola när man äntligen är ledig! /milla.

18 juni

FREDAG! :D

Äntligen är den efterlängtade fredagen hääär! Denna vecka har jag inte mått hundra, har hostat massa och haft ont i halsen och var riktigt trött så jag har inte haft så stor jobblust men de gick ändå.

Ikväll ska jag äta med Natta. Hehe, hon blev så illa tvungen att äta med mig, jag skickade bara sms och frågade vad vi skulle äta idag. :P Jag föreslog pannkakor men de var inte hon så sugen på. Fan, jag som är riktigt sugen på de.

Nej, nu ska jag ta mig en dusch så jag kanske piggnar till och blir lite fräsh..








milla.


16 juni

Hoho

Jag har inte kunnat uppdatera så mycket för igår kom Camilla till mig! :D Så jag har umgåtts med henne! :) Just nu sitter vi och kollar på Greys Anatomy och de är så jävla spännanade! Så här spännande var de länge sen det var!

Lite kort.. Igår kom Camilla hit vid 4, vi var bara hemma och tog de lugnt sen tog vi en promenad. Sen var de dax att sova för jag skulle ju upp och jobba idag.
Idag efter jobbet åkte jag direkt till Eskilstuna där hon var. Vi drog till mamma och åt mat sen åkte vi tillbaka till Strängnäs, hämtade upp Linus och åt Slagsta glass och nu kollar vi på tv. Imorgon åker hon hem till Katrineholm men hon kommer tillbaka den 9 juli så vi kan umgås mer innan hon åker tillbaka till Sydafrika.

Hinner inte skriva mer, tjing!






milla.

14 juni

Puh

Jag har precis storstädat hela lägenheten och diska upp allt. Idag åkte vi hem tidigare från jobbet för han jag åker med skulle till tangläkaren och när jag kom hem gick jag och kollade om tvättstugan var ledig och det var den så jag kunde börja tidigare med den med.
Ska gå ut nu och hänga de sista sen behöver jag bara gå ut en gång till och hämta allt. Det känns skönt att ha allt de här gjort och ha hela kvällen över sen. :)

Känner mig skit äcklig men jag ska ut och powerwalka så jag får duscha efter de.
Nej, nu ska jag ut till tvättstugan..








milla.

13 juni

Idag är jag trött! Ligger och kollar på reprisen av Ugly Betty men egentligen väntar jag bara på att Greys Anatomy börjar för de missade jag i veckan. /milla.

12 juni

Hello!

Jag sitter själv hemma hos Nattas mamma och väntar på att Natta ska komma tillbaka efter en promenad med hunden. När hon har kommit tillbaka ska vi bege oss till Kimberly för att fira att hon har tagit studenten.

Vi var som sagt i Eskilstuna förut och kollade på när hon sprang ut och sen kollade vi på när flaken åkte runt. Tyvärr fick dom inte alls bra väder, de regnade lite då och då.
När jag tog studenten hade vi över 30 grader och strålande sol! Det var sjuk varmt! Men jag har heldre så än regn så jag ska inte klaga. :) När vi stod och kollade på när flaken åkte runt såg jag massa småttingar som gick på min grundskola, jag trodde typ att dom fortfarande var 10 år. :P Men även dom har blivit stora, de var fan 2 år sen jag tog studenten. Tiden har verkligen gått fort!

Hörs en annan dag för jag lär inte uppdatera mer idag. HEJDÅ!






milla.

12 juni

Ännu en sjung om studentens lyckliga dar- dag!

Idag ska jag och Natta till Eskilstuna och kolla på när Kimberly tar studenten! :D Hon springer ut klockan 1 så vi ska åka vid halv 12. Därför har jag tagit mig upp ganska tidigt idag. Jag måste hoppa in i duschen och sen fixa mig. Jag vettifan vad jag ska ha på mig för kläder. :/ Vet inte ens vilket väder det är idag, har inte klivit upp ur sängen än. :P

JUST DE, måste ladda kameran!






milla.

10 juni

Hoho!

Jag har precis gjort mig klar fast jag har inte tagit på mig klänningen än för jag vet hur jag är, innan utspringningen kommer den ha massa fläckar. Så därför traskar jag runt i mjukisar så länge.

Mitt smink kommer inte hålla sig bra idag, tårarna kommer rinna som fan. Dom kom redan imorse när Sophie skulle åka iväg. Men de är smällar man får ta en dag som denna. ;)

Nu ska jag få i mig något i magen, tjing!


                              Jag kör på lockigt idag. ;D






milla.


10 juni

Sjung om studentens lyckliga dar! Nu har Sophie åkt iväg för att börja sitt studentfirande. Eller de började klockan 5 i morse då jag började fixa henne, hon blev såå fin! Ni ser ju själva, tyvärr är bilden inte vriden. Nu ska jag lägga mig en stund, sen väntar resten av dagen med glädje! /milla.

8 juni

WOHO!

Och det datumet betyder att Camilla är i Sverige och hälsar på! :D Jag har till och med fått pratat med människan idag. Vi bestämde att hon ska komma till mig nästa vecka! :D Jag längtar! Har saknat henne massor! De är snart ett halv år sen vi sågs sist.

Over and out!






milla.

7 juni

GRATTIS MIN MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!


♥ ♥ ♥







milla.

6 juni

Tjulululu

Jag är hemma igen, har till och med hunnit plockat undan lite. Det såg ganska stökigt ut men de var bara massa saker som stod framme så nu ser de bra ut igen. :)

Jag funderar på att ta en powerwalk och sola lite innan klockan 8. Igår hade jag planerat att sola ute men de var massa moln och idag när jag skulle till mamma var de knapp något moln alls. Jag vill vara lite brun till Sophies student så jag ska fuska lite och sola solarium. För jag kommer inte hinna sola när jag jobbar. :/






milla.

6 juni

Hello! Jag sitter hemma hos mamma för imorgon fyller hon år men vi firar henne idag. Så får jag passa på att säga grattis på födelsedagen Annis och Therese som fyller idag. GRATTIS! Nu ska vi äta efterrätt, later! / milla.

4 juni

Upp blåst pool och vi vill ha hemkörd cola

Nu drar vi snart ut och dansar rumpan av oss. Hade bästa bilden men kan icke lägga ut den för personen som är med (med rumpan) på bilden vill inte de så, MOhAHHAHHAHAH! ;D

Ha en bra fredags kväll!






milla.

4 juni

Hoho

Igår hade jag inte tid att skriva för direkt efter jobbet fixade jag mig lite snabbt sen åkte jag till Eskilstuna och träffade Annis. Vi drog till Tuna Park, det var meningen att hon skulle in i en affär men båda åkte därifrån med flera påsar och massa pengar fattigare.
Jag visste inte ens att vi skulle dit men så blev de och jag skulle bara följa med men nu har jag massa nya sommar kläder i garderoben, så de kan gå.. :P

Efter Tuna Park åkte vi hem till Kerstin och grillade, det var mumsigt! Men jag var tvungen att dra nästan direkt efter vi hade ätit för jag hade en tid hos frisören klockan 20.00. Den här gången blev jag nöjd med håret och det ser blont ut. :) Jag var där ända till 22.10.

Just nu sitter jag hemma hos mamma. Jag åkte hit direkt efter jobbet för jag ska hämta bilen som hon är snäll att lånar ut till mig. :)

Bla bla bla, vi hörs senare!






milla.

2 juni

Egentligen, de är fan redan JUNI!?

Jag kom hem ganska sent idag, var tvungen att åka till efter jobbet och lämna min jobbkompis. Jag ska nämligen besikta firmabilen imorgon bitti här i Strängnäs så jag var tvungen att gå med mig bilen hem. Besiktningen sker 07.25. Fattar ni vilken sovmorgon jag får?!?! Jag får nästan sova 2 timmar längre, me so happy!

Jag ska hinna kolla på ett Brother & Sisters avsnitt och göra rent i Abbes bur innan Grey's Anatomy börjar såååå, HEJDÅ!








milla.


1 juni

Hello!

Jag har precis kommit hem efter att ha kollat på Europaskolans student. JAG VILL TA STUDENTEN IGEN! Okej att man vill åka på flak igen och så där men jag tycker det är så P I N S A M T (!) med folk som står på falk fast de inte är dom som har tagit studenten.
Har man redan tagit så kan man låta dom som tar ha sin egna student och dom som inte har tagit än kan fan vänta! Nej usch, de är bara pinsamt.. Det gör inget om man hjälper till med något på flaket då är det en annan sak.

Senare kommer Molle och Natta till mig. :) Det är sista avsnittet av Desperate housewives ikväll. Buhu!

Bilder från min student


































milla.

RSS 2.0