29 april

I brist på annat.

Just nu har jag lite tråkigt.
Jag ligger i sängen med datorn i knät i väntan på att Ugly Betty ska börja.
Efter de är det Desperate housewives. Det ser jag framemot! :D

Tidigare idag har jag haft praktik, när jag kom hem kollade jag lite på tv och sen har jag varit och solat.

Nu är jag helt slut, och ligger bara och jäspar..
Vet inte vad jag ska skriva mer, ganska onödigt inlägg men va fan!
015
016
017
018
019


milla.

28 april

Så var det måndag igen!

Helgen har varit och den har varit riktigt bra! :)
Fredag: Jag var ledig men det var inte Linus så när han vaknade så vaknade jag med och blev pigg, fast egentligen ville jag sova, jag hade ju sovmorgon! Men det gjorde inget, vid 10 somnade jag om till 11. Gick upp och pysslade lite.
När jag hade duschat och fixat mig så gick jag ner på stan, hittade en klänning! :)
Senare följde jag med när Linus och nåra till spelade fotboll. Då bestämde dom sig för att det skulle bli utgång på kvällen. Det blev förfest hos Patrik. Sofia kom och höll oss sällskap! :) Trevligt att träffa dig, din jobbande jävel! ;D Det blev utgång på Walles, där träffade jag Anna och Sara som jag var med hela kvällen på dansgolvet!
Lördag: Sov länge! Riktigt skönt! Dan gick och senare på kvällen kom Oskar och Kalle till Linus. Vi drog ut, Martin hängde också med. Vi köpte godis och hyrde film, sen drog vi till statoil och köpte lite krubb. Efter det drog alla hem, jag och Linus kollade på filmen och moffade godis. :)
Söndag: Det hände inte så mycket denna dag. Jag följde med Linus och Philip när dom skatade, skoj! :) Sen åkte jag hem till Eskilstuna.


Idag har jag haft praktik, och idag hände det som egentligen bara var en tidsfråga. Jag tappade mobilen i vatten, det var tur att jag reagerade så fort för mobilen klarade sig! Det är bara imorgon och sen på onsdag kvar sen är det ledig i några dagar, det ska bli såå skönt!



438446-23











milla.

24 april

SOL SOL SOL!

Dom här dagarna har varit helt underbara!
Massa sol, det har inte varit ett ända moln på himlen på flera dagar!

Igår var jag i skolan och skrev nationellt prov i svenska B. Hoppas det gick bra, tyckte det flöt på men jag har ingen aning om jag fattade uppgiften rätt! Det återstår att se när vi får reda på resultaten.
Efter skolan åkte jag till Strängnäs. Där tog jag det först lugnt, fick skit ont i magen så jag blev sängliggandes ett tag, sen hörde Sofia av sig för vi skulle ut i solen och ta en glass, men båda var hungriga så det blev lite mat ute i solen istället, mys!

Just nu sitter jag hemma, kom nästan nyss hem från skolan.
På idrotten var vi ute och spelade brännboll, skit kul! Synd bara att mina bollar inte kom nånstans. Imorgon är jag ledig! Det ska bli så skönt! Hoppas det är bra väder ute då!

Lite uppdatering om skylt letandet..
Jag och Sofia letar tillsammans, och idag hittade hon 014 som var nästa skylt vi skulle hitta. Men så har jag även slagit vad med Kent (min handledare på praktiken) att jag ska hitta upp till 020, jag har ett halv år på mig. Eftersom Sofia har hittat några skyltar så måste jag också hitta dom, så där letar jag fortfarande efter 012.

Men de var ungefär allt för mig, tack hej!






milla.

21 april

Sommar!

Jäklar vilket fint väder de har varit i helgen och idag! :D Riktigt skönt!
Helgen har varit och den har varit bra! :)

Fredag: Tog det lugnt på dan, sen på kvällen träffade jag Sofia. Jag lagade maten medans hon duschade. Jag tyckte i alla fall att det blev gott! Efter maten bjöds det på singstar! Någongång efter det så skjusade Sofia hem mig till Linus. En trevlig kväll! ;D
Lördag: Det började med att jag och Sofia drog och sola. Efter det hämtade vi mitt smink och kläder sen drog vi till Sofia och började fixa inför kvällen. Medans jag duschade så städade Sofia och när hon duschade så börjde jag med maten. Sen började vi fixa oss. Vid 6 började det hela, det var en skit kul kväll!


       

   






milla.

18 april

Trapphus.

Just nu står jag utanför Linus ytterdörr och väntar på att någon ska komma hem så jag kommer in. Tur att jag hade med mig min dator så jag kunde koppla upp mig på deras bredband! ;D

Ikväll ska jag nog träffa Sofia och umgås lite! :) Det ska bi trevligt. Hon var hemma hos mig igår efter sin praktik. Och imorgon blir det party party för då ska hon firas! :D Jag är skit taggad, har sett framemot de här länge! Så jag hoppas på att det blir en riktigt lyckad kväll!

Det var allt för just nu, tjaaa!






milla.

16 april

Tjoho!

Nu är praktiken över, det har faktist gått ganska fort. Jag har varit i Södertälje och jobbat hela veckan. Jag har sovit hos Linus alla praktik dagar. Jag klagar inte! :)
I måndags var jag och Sofia iväg och solade. Tycker aldrig jag får färg när jag solar men någon färg borde jag ju få..
Igår började Desperate Housewives, som jag har längtat! Det var på tiden att det började igen och tur att dom visade det sista avsnittet innan det nya. För jag hade typ glömt allt! :/
Idag har jag varit på praktiken. Och nu på kvällen har jag varit och solat med Madde det var meningen att vi skulle gå ut och gå efter de men så blev det inte.
Ikväll blir de bara lugnt.
I'm so happy for you! :)
011





milla.


12 april

Hoho!

Så var det helg igen!
Igår efter skolan åkte jag hem en stund sen begav jag mig till Strängnäs. Först tog jag de bara lugnt, sen började jag fixa mig inför kvällen. När jag var klar så mötte jag Sofia, vi var och åt mat. Riktigt trevligt! När vi hade käkat skjusade hon mig till Madde där vi började förfesta för att senare gå ut. Det blev tyvärr inge festande för Sofias del. Hon har inte mått bra i veckan så hon tog de lugnt denna kväll.
Madde och jag började dricka lite. Och sen skjusade Emil ner oss till stan. Vi var inte ute så länge, det var ingen bra musik och ganska lite folk, tyvärr..

Idag vaknade jag upp vid 11. Tog det ganska lugnt till en början sen började jag fixa mig. För att sedan möta Sofia för att luncha! Ännu en trevlig stund! :) Efter det drog jag hem till Linus igen och slappade.

Ikväll ser det ut som att de blir en lugn kväll, och det har jag inget emot! Jag är ganska trött och har ingen lust att göra något speciellt.
010





milla.

8 april

Tidningen..

Idag har jag haft praktik.. Just nu sitter jag hemma hos Linus men jag ska snart åka till Eskilstuna och lämna firma bilen, sen ska jag hit igen. Ikväll kanske jag och Sofia ska sola, beror på hur hon mår. Hon mådde tyvärr inte så bra när jag frågade.
Hoppas du blir bättre! :)

Idag ringde Eskilstuna Kuriren och ville göra en intervju med mig, så på torsdag klockan 11 kommer dom till skolan och ska träffa mig.

Direkt när jag hade fått reda på att jag hade vunnit så skulle jag ut och fotas. Vet inte av vem men de var en tjej i alla fall. Ganska så pinsamt, mitt i korridoren.

http://www.eskilstuna.se/templates/Page____176377.aspx image15

Varje år utses årets byggelev i Sörmland. I år blev det Billy Lindberg,
BP3C och Camilla Svestad, BP3A som får åka till Lissabon i Portugal.


Två elever från Eskilstuna, en från Nyköping och två från Katrineholm
har i år utsetts till "årets byggelever" av Svenska Byggnadsarbetar-
förbundet, Sveriges Byggindustrier och regionala byggkommittén.


Dessa elever, som visat goda resultat såväl i skolan som på APU,
får åka till Lissabon den 11-14 maj, där de bland annat får göra ett
studiebesök på en portugisisk byggarbetsplats.


Vi önskar dem ett stort grattis!





milla.

7 april

AHH!

Jag och en till på bygg blev årets byggelev! Vilket innebär att jag och fyra killar ska till Portugal den 11 - 14 maj. Helt okända människor, jag blir fan lite rädd. 
Jag tänkte att de var väl inget speciellt med det, de är väl en roligt grej i skolan. Jag trodde fan inte att tidningen skulle ringa. Men idag ringde tidningen Folket, då gjorde dom en telefon intevju. Dom ville även att vi skulle fotas.
När jag kommer hem så ringer dom och säger att dom kommer och hämtar mig om 5 minuter! 5 MINUTER! Jag hade på mig mjukiskläder och håret var uppsatt och oplattat, så jag plattade de lite snabbt, drog på mig lite snyggare kläder och sen var de bara på med mössan för jag hann inte platta håret så bra!
Ååh! jag får ångest när jag tänker på bilden, jag ser ut som ett as!
Men imorgon när ni ser bilden i tidningen (om de är imorgon det är med) så tänk att jag säger så här bakom mitt fejk smile, "hej Eskilstuna jag heter Milla och ser ut som en luffare!". Och tänk på att jag ser ut så där för att jag hade 5 minuter på mig att göra iordning mig! Plus att Billy som är med på bilden har nydligen varit i Thailand och det är därför han är så brun och jag så blek! ;D Det kommer vara värsta posen också! Vi fick inte bestämma själva hur vi skulle stå. Han stod typ helt vanligt så skulle jag ha typ armbågen på hans axel och sen andra handen i midjan, värsta posen! Jag tycker hela grejen är pinsam!

Så nu vet ni de, tack för mig, tjohej!






milla.

3 april

Torsdag

Idag känns det som att jag har fått mycket gjort. Jag var först i skolan och hade några lektioner och så tog jag reda på lite om svenska arbetet. Vi fick våra studentmössor idag! Kan inte säga att jag är nöjd med hur den ser ut, hade heldre haft något annat företag. Efter skolan åkte jag hem och hämtade mina nya brillor som jag var tvungen att böja till för dom var så stora att jag tappade dom om jag lutade framåt.
Sen gick jag och köpte lite mascara och lite annat som jag behövde.

När jag var klar med det så åkte jag hem och började plugga, nu har jag bara två uppgifter kvar. SÅ SKÖNT!

Nu börjar jag bli hungrig också, blir en middag med mig själv. Vet inte vad jag ska hitta på men något kommer jag väl på!






milla.

2 april

Sjuker!438446-15


Idag har jag åter igen varit hemma från praktiken. Det har varit skönt! Jag har sovit ut och bara legat och kollat på tv tills jag skulle till doktorn kvart i tre.
När jag kom dit fick jag vänta i över en kvart. Jag tycker inte om väntrum, i alla fall inte när det sitter gamlingar där. På något sätt tycker jag dom är äckliga! Man kan ju i alla fall inte säga att dom är frächa.. 

När jag kommer in till läkaren så undersöker han mig och kommer fram till att det är en "vanlig förkylning". Det borde ju vara något mer eftersom jag har varit så här ganska länge nu. Jag fick ingen medicin, så jag får fortsätta med min nässpray! Plus att läkaren var ganska flörtig eller så var han bara övertrevlig!

Just nu sitter jag och kollar på OC och ska snart börja plugga lite, det är verkligen inget jag ser framemot! Jag tycker inte om att plugga, men vem fan gör de?! Men det måste ju göras! Och nu är student flaket fixat! Jag längtar ihjäl mig, vill ta studenten NU! Bara stå och sjunga, skrika och ha kul! :D






milla.

1 april

Nu har bloggen varit nere ett tag.

Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist.
Igår hade jag praktik, dagen gick ganska fort. När jag kom hem tog jag det bara lugnt, tänkt gå och sola men jag orkade inte.
Idag är jag hemma från praktiken, är fortfarande förkyld. Det har inte släppt än och det har gått två veckor. Så imorgon ska jag till läkaren.
Jag kom nyss hem från Västerås, jag och mamma var där och hämtade mitt pass. Jisses, man kan aldrig bli bra på såna bilder. : / Det är samma på körkortet, jag ser ut som helvetet själv.

Måste plugga mycket den här veckan, det är en skit stor uppgift i svenskan som ska vara klar på fredag, jag vet inte ens om jag har kommit halv vägs.

 miss you..




milla.

RSS 2.0