28 februari

Tjohooo!

Jag sitter hemma hos Molle nu och väntar på att hon ska bli klar sen ska vi till affären och köpa strumpbyxor. Efter de ska vi hem till mig och hämta lite halsband som jag kanske ska ha. Jag hittade lite kläder här som jag kanske ska ha på mig. ;) Tur att man har vänner med samma storlek! :)
När allt det är gjort ska vi till Natta och förfesta, senare blir det utgång. Vi kanske ses ute! :)

Hare gött, puss!






milla.

28 februari

Hello!

Idag sov jag länge! Jag sov till 20 över 11. :) Jag var törstig när jag vaknade så jag gick in till köket för att hämta ett glas vatten och möttes av värsta diskhögen! Jag ställde mig och började plocka in i diskmaskinen.

Samtidigt stod jag och tänkte lite för mig själv och fy fan vilket bra liv jag har just nu! Jag mår rikigt bra och är hur lycklig som helst! Jag har ett jobb och det är inte många som har nu förtiden. :/ Många som blir av med sina. Jag har underbara vänner, fantastisk familj och världens bästa pojkvän! Jag har helt enkelt massa personer som gör med glad, finns där för mig och får mig att skratta! Människor jag kan lita på. :) Även folk som jag bryr mig om och kan ta hand om när dom mår dåligt. Dela fina, roliga, underbara minnen med!
Jag älskar er otroligt mycket, ni vet vilka ni är! :)

Jag har även varit nere på stan en snabbis. Jag var inne på systemet och fixade drickat till ikväll så nu är jag redo! Jag har även lämnat tillbaka filmen.

Nu ska jag stänga fönstret för det börjar blir jävligt kallt.
Kanske hinner skriva några rader sen! :)






milla.


28 februari

Mitt i natten..

Nu har jag kollat på film och hunnit sova lite.
Vi drog och käkade, först gick vi till Kebaben men vi ville inte ha därifrån så då gick vi till en grekresturang men där var det för mycket folk så vi vände även där. Då gick vi till grannen kinaresturang. :P Det var smaskigt.
Efter de gick alla hem till sig sen möttes vi på Willys för alla skulle handla. Vi var där precis innan det stängde så alla sprang runt där skit stressade för att få med allt på listan. Haha, det var lite komiskt.. Tappade man bort någon var de bara att ropa på den närmaste och fråga för vi var solo där. Eller ja, personalen var ju där..

Efter mathandlingen åkte vi och lämnade tillbaka Tommy och Thereses bil, som vi hade lånat.
Vi gick och hyrde film, men det blev inte Blair witch project utan The strangers som var skit läskigt! Jag låg med antingen filten eller händerna för ansiktet. Den var riktigt läskig. Linus tyckte inte det var läskig alls men jag tycker inte om när dom går runt med läskiga masker och kan bara dyka upp när man minst anar de..
När filmen var slut somnade jag i soffan, jag låg verkligen skit bra men sen väcktes jag av att Linus ville att jag skulle lägga mig i sängen.
Nu har jag borstat tänderna och tvättat bort sminket så nu ska jag lägga mig för jag är verkligen svin trött!

God natt, sov så gott!
Det ska i alla fall jag och LÄNGE!






milla.

27 februari

HUNGRIT!

Jag är så förbannat hungrig.
Linus, André och Pata var och skejtade förut så hörde dom av sig när dom var på väg hem och sa att vi skulle iväg och äta. Då tog jag på mig kläder. När Linus kom hem hoppade han in i duschen och jag började fixa smink och hår. Strax efter mig var Linus också klar så då ringde vi dom två andra och kollade om dom var klara..
Tror ni de?! Nej, dom hade inte ens duschat. Det tar ju längre tid för dom än för en tjej. Så jag sa till på skarpen att dom skulle duscha PÅ EN GÅNG! Så nu hoppas jag att dom antingen står i duschen eller är klara.
Mollie ska också med att äta och hon var klar och lika hungrig som jag så nu är hon på väg hit! :)

Ha en bra fredag kväll! :)
Puss på er!






milla.

27 februari

Jahapp..

Då var det fredag! Gud så skönt, men tyvärr är det några timmar kvar tills jag slutar.
När jag har kommit hem ska jag först ta mig en låång dusch! Jag känner mig så skitig. Sen ska jag få äran att ta på mig vanliga kläder och sminka mig. Alltså känna mig lite normal.
För när jag kommer hem på eftermiddagarna tar jag av mig mina icke snygga arbetskläder och tar på mig mjukisar. Jag vill ha ett jobb där man får använda vanliga kläder!

Efter jag har gjort mig normal ska vi åka och handla och hyra film. Vi skulle hyra en skräckfilm, eller det gör vi alltid men lyckas aldrig välja någon bra. Men idag är det bestämt att vi ska hyra Blair witch project den vet vi är otäck.

Men nu ska jag strax åka och jobba igen, ha en bra dag!






milla.


26 februari

Helt slut!

Suck.. Idag när jag kom hem från jobbet började vi städa och så hade vi tvättstugan klockan 17.00. Vi har verkligen stor städat idag, skönt att få det gjort idag oh slippa komma hem imorgon en fredag när det ser ut som ett bombnedslag.
Egentligen skulle jag rensa i garderoben men jag skippar det idag. Jag blev så trött efter maten och kläderna som blev tvättade idag och hänger på tork nu ska in imorgon.

Imorgon ska jag bara slappa, det ska bli riktigt skönt. Jag har varit så trött hela veckan. Men på lördag blir det partaj! Jag tycker det är skönare att festa på en fredag för då har man hela lördagen och söndagen att bara vara på men det blir oftast på lördagar.

Så här mycket snö var det för bara någon dag sen men nu är det typ borta! :(






milla.

26 februari

Lunch..

Sitter hemma hos mamma på lunch. Jag hade ingen matlåda så jag väntar på pizzan i ugnen ska bli klar, var och snokade lite i frysen och då hittade jag den. Det var perfekt!

Idag kommer man i alla fall fram på gatorna. Igår när den där branden hade brutit ut stängde dom av många vägar och det var total trafik kaos i stan. Man kom inte fram någonstans. Det var jättelånga bilkörer. Helt sjukt!

När jag kommer hem idag ska jag tvätta, städa och fixa till i min garderob. Det är jätte rörigt i den. Jag har typ ingen plats för mina kläder och till slut tröttnar jag på att hålla ordning i garderoben så jag slänger bara in allt. Måste nästan skaffa någon byrå. :/


På första bilden ser man röken på långt håll och det var då jag tänkte att det brann någonstans. Den andra bilden ser man på nära håll.






milla.

25 februari

Blää..

Det är verkligen inte kul att betala räkningar men nu är det gjort. Det blir inte nudlar hela månaden, bara halva. Neeej då, så illa är det inte.

Jag kollade nyss på Greys Anatomy, och den serien blir bara konstigare men ändå kan jag inte sluta titta! Nu kollar jag på Dirty sexy money det är bra, det blir bara bättre och bättre. Tyvärr börjar det så sent men jag brukar ligga i sängen och kolla på de men jag har inte kommit dit än.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig i sängen.
Natti natt!
140
141




milla.

25 februari

Löning = shopping!

Wohooo! Efter jobbet idag åkte jag raka vägen ut till Tuna Park och SHOPPADE! Jag har inte shoppat så här mycket på jättelänge! Visst det är inte kul när pengarna försvinner men jag kan leva på nudlar om de behövs den här månaden, de är det fan värt! ;D Accessoarerna är i silver men på bilden ser dom ut att vara i guld. Men jag är en silver tjej. :)
När jag åkte därifrån hade jag i alla fall ett leende på läpparna. Det hade kunnat blivit mer men någon motta får det vara. Jag måste kunna betala alla räkningar som jag ska göra ikväll. Det är mindre kul att lägga ut pengar på men man måste, sånt är livet..

När jag kom till Eskilstuna imorse såg jag ett stort rökmoln in mot stan. Jag tänkte direkt att det brann någonstans och det gjorde det. Hotel Statt brann. När jag kom fram höll brandmännen fortfarande på att släcka branden. Allt brann upp, och dom misstänker att branden är anlagd. Gå in på den här länken så får ni se bilder. http://www.ekkoncern.se/ekuriren/bildspel/bildspelstatt/statt.html.








milla.

24 februari

Puh och päh..

Imorse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret såg jag att bilen framför mig hade fått parkeringsböter så kollade jag på min bil och visst fan hade jag också fått det! Fast det var inte bara jag och bilen framför som hade fått det, jag tror vi var ungefär 4-5 bilar som hade fått det. Trodde det var för att jag hade ställt bilen där innan 18.00 igår. För egentligen får man inte stå där då men jag hittade ingen annan parkering så jag ställde mig där men sen när jag kollade på boten hade dom lappat den halv 2 i natt.
Då var det för att jag hade stått på fel sida av vägen, det var sån där datumparkering. Jag hade ingen aning om att det var de på den gatan som jag alltid parkerar på. Plus att jag fattar inte hur den där datumparkeringen går till. :/ Hade jag vetat vart mina trafikböcker är skulle jag kunna kolla upp det men de vet jag inte och jag orkar inte leta..

Igår blev det ingen skridskoåkning, både jag och Molle var trötta efter jobbet. Så det kanske bli idag, beror lite på hur många grader det är ute. :)

Idag är det ju fettis dagen, och jag äter egentligen inte semlor men dom gör semlor med vaniljkärm i. Så efter jobbet åkte jag och köpte två semlor. En vanlig till Linus och en special till mig. :) Fast jag äter inte grädde heller så den åkte bort! Men gott var det! :D








milla.

23 februari

Soft!

På jobbet idag har det varit ganska skönt, har inte gjort så mycker känns det som. Det känns som att jag har åkt bil halva dagen. Jag vill ha lön nu! Jag vet lite saker jag ska köpa då. :)

Jag håller på att få en visdomstand. Jag har redan fått dom två upptill men nu börjar ena tanden nertill komma. Den är upp i ena hörnet och tandköttet är helt spänt och hårt. Det känns som att hela köttet ska sprängas snart! Jag är helt öm. Men det är tur att jag inte har fått problem med dom två som redan är framme.

Snart ska jag ner till källaren och leta efter mina skridskor! :)






milla.

22 februari

Yeaha!

Shit vad jag har uppaterat dom här två dagarna, och de är inte om något intressant. Men sak samma jag skriver bara av mig lite. :)

Jag har varit sugen på att åka skridskor ett tag nu så jag frågade Molle om vi kunde åka men hon orkade inte idag men imorgon kväll ska vi åka! :D Det är ju is nere i hamnen så där ska vi åka. :) Jag blev så jävla taggad nu! Vi får försöka få med oss dom andra tjejerna! :) Och nu är det nollgradigt ute så snön kanske kommer hålla sig ett tag! :)

Nu blir det middag, god kväll!






milla.

22 februari

Wiho!

Jag blir så glad!! Det snöar hur mycket som helst! Nu vill jag ha lite minusgrader så snön håller sig kvar! Just nu står det på min termostat att det är 0,7 grader ute. GE MIG MINUSGRADER!

Förut tog jag mig en liten promenad. Den blev inte så lång för de var lite tungt att gå i snön, dom hade inte varit så bra på att ploga. Men gud vad varmt det blev! Jag klädde på mig ganska bra så jag inte skulle frysa. Det gjorde jag verkligen inte, jag gick och svettades. Till slut åkte vantarna av och jackan var öppen. När jag svängde in på gatan till mig kände jag att skorna började läcka, vilken tur att jag precis var hemma då.

Jag skulle försöka få upp Linus från sängen men det gick inte så bra. Jag la mig brevid för att prata så han skulle gå upp men det blev för mysigt så jag somnade själv. ;P Men nu är jag uppe igen och en aning hungrig..'






milla.

22 februari

Tut tut!

Jag har precis vaknat. Jag gick och la mig strax innan två.. Och strax efter två kom Linus hem så jag somnade inte riktigt då när jag la mig. Vid 5 tiden vaknar jag av att ett bil larm är på, då är det en bil precis utanför som står och låter..
Man tror ju att folk tänker att det kanske är deras bil men så verkade fallet inte vara.
Linus frågade mig om jag har larm på firmabilen men de har jag inte så det kunde inte vara den. Det där jävla larmet går på och av till klockan 9 någongång..?! Varför kan man inte kolla om det är ens bil?! Fan de måste ha varit många som blev irriterade på de. Det var ganska hetsigt larm. Wiio wiio wiio..

Vad ska man göra om de inte är någon som reagerar på de? :/ Kan man ringa någonstans eller vad fan tar man sig till?

Aja, nu ska jag äta frukost sen kanske jag ska ta mig en promenad i all snö som kom inatt. :D


Bil helvete!






milla.

21 februari

God kväll gott folk!

Denna lördag kväll börjar leda mot sitt slut..
Ikväll kom Molle och Tyson över och åt tacos. :) Vid 8 började vi kolla på Melodifestivalen. I dag tyckte jag inte att de var någon låt som stack ut någe speciellt, allt låter mer eller mindre likadant. För en liten stund sen gick dom hem så nu sitter jag själv och kollar på filmen som går på 4an.. Den heter Hot chick och jag sitter och asgarvar för mig själv.

Men nu ska jag fortsätta att kolla på filmen!
Tjingeling!






milla.

21 februari

Vaken!

Jag vaknade för en liten stund sen av att det ringde på Linus mobil. Hade ingen aning om vad klockan var men då var den 12 så jag gick upp. Jag vill ju inte sova bort hela dagen..

När jag vaknade så låg jag och tänkte på hur jag kom till sängen inatt. Jag visste ju att jag somnade i soffan med huvudet i Linus knä.. Han hade burit mig till sängen, stället för att väcka mig. Sött va? :) Sen var det mindre kul att han hade tagit kort på mig när jag sov och gjort massa miner typ som grisnäsa.. Men det bjuder jag på! ;)

Idag ska jag inte göra mycket, jag ska bara ta det lugnt och äta Tacos för det är jag skit sugen på! Ikväll ska jag nog kolla på Melodifestivalen. Molle och Tyson kanske skulle komma över och också glo på det. :)

Nej, nu ska jag nog göra mig lite frukost.
Puss på er!






milla.


21 februari

Nu är jag hemma..

Shit pommes vilken kväll! Först blev det förfest hemma hos Linda. Det var skojsigt! Sen drog vi ut på Walles, där var det inte mycket folk men vi dansade och hade kul ändå! När vi skulle dra från Linda vid 12 kom vi på att dom stänger klockan 1. Det var mindre kul, för då fick vi inte mycket tid till att shaka asset.. Men vi röjde så gott vi kunde på dansgolvet! Det var inte mycket folk ute men det gjorde inget för då kunde vi dansa precis som vi ville, hur rörligt som helst!

Sen kom vi på att OT (Oliver twist)/Klamydia grottan hade öppet längre så vi drog faktist dit!!! För dom som inte vet s är det ett ställe som äldre brukar gå till. Haha, det var massa drag där. När vi kom och skulle hänga in jackorna hade dom inga galjar så först fick vi dansa med jackorna på sen hittade jag ett fiffigt stället att lägga dom på.
Nu är jag som sagt hemma med en hes röst som satan! Det blev mycker sång och dans ikväll! Me love!

OCH (!) min kamera hängde med mig hem ikväll! ;D
Tror inte det blev så mycket bilder ikväll, men jag kanske lägger upp några! ;)

Nu ska jag lägga mig i sängen och sleepa, natti!






milla.

20 februari

Nu är jag klar!!



Kvällens outfit



Närbild. :)

Ha en bra kväll alla där ute!
Det ska i alla fall jag ha!






milla.

20 februari

Äntligen hemma!

Åååh! :) Idag när jag kom hem var det städat, helt underbart att komma hem till ett städat hem på en fredag. Jag har världens bästa pojkvän! :) 

Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Måste ju fräsha till mig tills ikväll! ;D Sen ska jag äta med Sofia och Molle. :) När vi har krubbat ska vi hem till Linda och dra igång partyt! Sen blir det klunka sprit för hela slanten! WOOOOW! Nej, skoja bara.. så kul ska vi inte ha de. Mamma du behöver inte oroa dig jag ska vara rädd om mig!

Men som sagt, ska duscha nu!
CIAO!






milla. 

19 februari

HAHA!

Sitter och kollar på Sveriges värsta bilförare och man kan inte kolla på det utan att skratta.

När jag kom hem från jobbet idag, åt vi och sen har vi inte gjort så mycket mer. Jag har hunnit med att spela lite The sims! ;D

Nu börjar de!






milla.

19 februari

I'm back in the game!

Jajamen, idag jobbar jag men just nu är jag hemma hos mammi och äter min lunch. Skönt att komma hem till mamma, det var längesen jag var här. :/
Jag längtar redan till att klockan ska bli fyra så jag får sluta. Fick inte så mycket sömn i natt så jag vill bara hem och vila. Och spela lite The sims. ;D Jag satt med det i flera timmar igår. Spelet hängde sig, eller mina gubbar ville inte röra sig fast allt annat fortsatte som normalt så båda kissade på sig och var skit sura. Haha, tur att det bara är ett spel. :P

Igår började Greys Anatomy igen! :D I just loooove it! Jag satt med blicken fast på tvrutan och det gick typ inte att prata med mig. Mohahahaha!

Jag skriver några rader sen när jag har kommit hem!
Ha en fortsatt trevlig dag, hej då!






milla.


18 februari

Sjuker :(

Igår skrev jag inget inlägg för jag orkade inte. Jag vaknade och allt var som vanligt, förutom att jag var ganska pigg för att de var så tidigt. Jag gick upp och åkte till jobbet..
Jag blandade till fix och började jobba. Efter nån timme kände jag mig yr. Det kändes som att jag typ var lite onykter och mina ben var helt skakiga plus att jag mådde illa och hade ont i huvudet. Men jag tänkte att jag i alla fall skulle sätta klart dom där plattorna som jag höll på att sätta. Det gick verkligen inte, jag höll på att ramla ner för bocken som jag stod på och var nära på att spy ett antal gånger.. Så jag fick åka hem och var sängliggandes hela dagen igår. Det var inte lätt att köra bilen hem, jag var svag i armar och ben.. :/

Det är tur att jag har Linus. :) Jag tänkte att soppa borde gå bra att äta, det är lätt att svälja och så. Så han gick till affären och handlade det åt mig. Plus att han köpte grönsaker som jag skulle få i mig för det vet jag att jag får i mig när jag mår dåligt. Så min matintag bestod av lite soppa och grönsaker igår. Magen fylldes i alla fall upp även fast det inte var så mycket.. Men mitt illa mående gick inte över, inte på hela dagen och kvällen. I natt mådde jag fortfarande illa och gör det nu med. Hoppas att det lägger sig till kvällen så jag kan jobba imorgon.

Idag låg mitt de spelet som jag beställde i min brevlåda. Jag har beställt ett The sims spel. Så nu har jag något att göra! :D Jag tänkte tillbaka på när man spelade de som en tok förut så jag blev så sugen på att spela det igen så jag beställde det. Jag håller på att installera det nu. ;D

Ha det så bra!
139





milla.

16 februari

Look at that beauty!

VILL HA! Visst var den söt!? Den har 21 megapixlar, kanske lite onödigt när man inte är en superfotograf men kolla på den! Den har högupplösta, vidiomöjligheter och är vädertålig.. Den är i alla fall mycket bätter än min kamera som jag har nu och man kan ju alltid uppdatera sig? ;) Min nuvarande får duga ett tag till men det är väl bara att börja spara? ;D Ska ta reda på vad den kostar, vet inte riktigt om jag vill det. Hehe...






milla.

15 februari

God kväll!

Nu har jag kollat på Gossip girl, jag längtar redan tills nästa veckas avsnitt. :) Vi sitter och kolla på Beck filmen på 4:an just nu. :)
Vi lagade inte mat idag, vi åt på Kebaben men jag åt inget onyttigt, jag tog en grekisksallad. Den var riktigt smarrig. Det var tur för jag var jäkligt sugen på det. André var även med och käkade.

Det är ingen snö ute! :( Jag som vill ha massa snö. Det har ju varit hur mycket snö som helst ute den här veckan. Men imorgon ska jag ju börja igen och då ska jag till Eskilstuna och där brukar det finnas snö när det inte finns det här i Strängnäs.

Jag vill ut och fota. Förra året gick jag ut i skogen och fotade när det hade kommit massa snö. Igår såg jag lite bilder ifrån när vi var i Norge 2007. Då var jag ute och fotade grön natur. Jag gillar verkligen att ta kort, även fast dom inte blir så jätte bra. Huvudsaken är att det är kul. ;D Någongång ska jag ha en riktigt systemkamera. :) Måste bara spara lite pengar till det. ;)

Här kommer lite bilder som jag tog när vi var i Norge.

 

                           
De här är bara några av dom bilderna jag tog. Vad tycker ni? :)







milla.


15 februari

God morgon!

Fan vad skönt jag har sovit såå länge idag! Det är annat än vad jag gör på vardagarna. Jag vaknade 10.45 första gången och var pigg men ändå lyckades jag somna om och vaknade 13.45. Har lite ont i huvudet nu men det är skit samma, jag har fått sovit ut! Mmm! Fast vi var uppe ganska sent. Vi kollade på massa filmer och slutade kolla någongång i natt.

Det här mobila bredbandet jag har räcker inte till. Jag får surfa för en viss GB i månaden men det räcker bara till halva månaden sen sänker dom hastigheten och det blir skit segt. Men jag ringde till företaget och beställde mer, så det ska komma in inom 4 timmar.

Igår fick jag ett sms av Molle som frågade jag hade kollat min brevlåda, och det hade jag inte men jag gick och gjorde det på en gång då. Och sötnosen hade lagt ett alla hjärtans dag kort där! Jag blev jätteglad. :) Så tack sötis!

Idag ska jag bara ta de lugnt. Laga lite mat och kolla lite på tv. :)

  
Mitt söta alla hjärtans dag kort från Molle. :)
milla.

14 februari

Myspys! :)

Vi har precis ätit potatisgratäng och fläskfilé med gräddsås. :) Det var riktigt gott. Vi har bestämt oss för att stanna hemma och bara ta de lugnt med chips och dipp. Fast jag är riktigt sugen på grönsaker och dipp. Så jag ska nog skära till lite grönsake också. :)

Ljusen är tända och nu sitter vi nerkurrade i soffan. :)
Ni får ha en jätte bra alla hjärtans dag kväll!







milla.

14 februari

Alla hjärtans dag!

Ja, idag är det som sagt alla hjärtans dag. Gulligt. :) Det är inte riktigt bestämt hur vi ska göra, det kanske blir mys eller kanske party.. Vi får se.. Vi ska i alla fall laga lite mat och så. :)

Igår blev det ingen utgång. Vi var hemma hos Molle och förfestade och var på väg till Walles. Vi skulle bara förbi mig och lämna min väska. Det gjorde vi och sen gick vi ner till Walles men när vi kom utanför såg det inte ut som att det var så mycket folk och ingen av oss var så värst sugna så vi gick hem till mig igen och åt bullar och pratade. :)

Jag älskar dig Linus Nordebrink!
Du är världens underbaraste!


Always and forever.
Each moment with you,
is just like a dream to me..
A dream that came true.



milla.

13 februari

Hej igen!

Jag sitter och kollar på Let's dance.
Linus drog precis och träffade Martin och Kalle så ikväll blir jag solo här hemma. Det kan nog bli skönt. :) Är ganska trött.
Nu tänkte jag börja skriva om en sak men jag fick nyss meddelande från Malin så det kanske blir en utgång idag! ;D Haha, vi får se hur i känner vi, ska i alla fall fixa oss. :)

Nej, nu måste jag in i duschen, dom kommer snart och hämtar mig.
Ha en kul kväll! Heeej dåååå!






milla.


13 februari

Fredagen den 13:e..

Spooooookey!
Vet inte riktigt om jag tror på det där. Skulle det hända någon något idag skulle dom skylla på att det är fredagen den 13:e. Men om det skulle hända en dag senare eller tidigare hade de inte varit något.. Jag kan hålla med om att det är en bra ursäkt.

På jobbet idag har jag mest åkt bil känns det som. :/ Fick åka på massa ärenden och när jag gjorde något var det inte tugnt så dagen har flytit på bra idag. Skönt med en lugn dag när det är fredag.

Helgens planer är inte helt klara än, vi får helt enkelt se vad som händer. Det blir myspys imorgon i alla fall! :)
Ingen av oss orkar laga mat och vi är jätte hungriga så nu ska vi ringa och beställa kinamat. Den resturangen som vi ska beställa ifrån ligger rakt över gatan så det är inte långt att gå när man ska hämta maten. :)

Jag skriver lite senare! Ha de bra så länge!






milla.

12 februari

Heeeeeeej!

Me so happy! Efter jobbet idag gick jag till polisen och frågade om det var någon som hade lämnat in min kamera. Hon kunde inte säga något förens jag hade gjort en anmälan och lite bevis på att den är min. Så jag åkte hem och hämtade kartonen och kvittot. Och visst fan var det en snäll person som hade hittat den! :D Personen som hade hittat kameran heter Arja, så tack så jätte mycket för att du lämnade in min kamera! Jag fick hennes nummer så jag skickade ett sms till henne och tackade så mycket. Fan vilken tur jag har med den där kameran. Jag ringde Molle direkt efter besöket hos polisen.

Molle: "Du får fan inte ta med dig din kamera ut nästa gång!"
Jag: "Nej, eller så kan jag lägga den i inerfickan på väskan."
Molle: "Vi får se om du får det..."
Haha, det är tur att jag har henne. De senaste gångerna har jag verkligen visat henne vart jag lägger mina saker men jag lyckas alltid tappa bort sakerna.. Fattar inte hur jag lyckas?!

Idag på lunchen åt jag min livs första kebabtallrik. När jag har ätit något med kebab så har det varit kebabpizza. Jag har alltid trott att det ska smakakonstigt utan något bröd. Det var godare än vad jag trodde helt enkelt. :)


Me at work..







milla.

11 februari

Jobb jobb..

Det är redan onsdag, vilket innebär att det inte är långt kvar tills det är helg. FAN VAD SKÖNT DET SKA BLI!!! Jag är så förbannat trött. På fredag blir det något lugnt och på lördag är det alla hjärtans dag och då blir det massa mys med älsklingen. :)

Idag efter jobbet när jag kom hem duschade jag och började fixa mig. När jag var klar kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till Flen för att säga hej då till Christian som åker till Canada på fredag och kommer vara borta i en månad. Så åkte vi även dit för att fira Sussu som fyllde år igår. Grattis! :)

Nu ska jag snart lägga mig, natti natt!

137
138





milla.


10 februari

Tisdag..

Imorse hade låset fryst igen men då var jag beredd med varmvatten och tändare. Jag kom inte in på förarsidan så jag fick leka lite apa. Det är inte lätt med dom där jobbarbyxorna som fasnar överallt! Men jag kom i alla fall iväg till jobbet i tid. ;D

Idag ska jag ha en städ- och tvättdag. Ska börja med tvätten klockan 17 och innan det måste jag till affären en snabbis och handla lite grejor till maten. Idag blir det tacopaj, muuuums! :) Det var faktist längesen vi åt de. :/

Idag fyller även min brorson Linus år. Grattis sötnos! :)








milla.

9 februari

Helt otroligt..

Jag hade en väldigt spännande morgon. Det börjar med att jag var pigg när klockan ringde så det var inga problem med att gå upp trotts att det var måndagmorgon. Jag fixade mig och det flöt på tills de var dax att låsa upp bilen och åka och jobba.

Det började med att jag inte fick in nyckeln för att det hade frusit. Jag testade på båda dörrarna men de funkade inte. Men till slut fick jag in nyckel i dörren på passagerarsidan men det gick inte att vrida.. Då gick jag upp och hämtade en tändare och försökte värma nyckeln. Då lyckades jag låsa upp på passagerarsidan, fan vad bra tänkte jag!
MEN (!) dörren hade frusit så den gick inte att öppna. Jag stod och röck i dörren ett tag men gav upp efter en stund. Så då börjar jag hålla på med låset på förarsidan. Fick in nyckeln men det fick ju inte att virda där heller. Så jag värmde nyckeln igen och flåsade i låset, försökte bara tina upp låset.. Till slut lyckades jag virda till så dörren låstes upp men även den dörren hade frusit fast. Då kom jag på att jag kunde hälla varmvatten i dörrspringan så jag gick upp igen och hämtade hett vatten. Äntligen fick jag upp dörren! :D Jag starta bilen och tar på mig handskar så jag skulle slippa frysa när jag skulle ut och skrapa rutorna.
Nu tänker ni säkert att denna berättelse slutar men ICKE! Självklart när jag försöker öppna dörren inifrån så har den frysit IGEN! Jag försökte då sparka upp dörren, det var inte lätt för antingen hade jag växelspaken i rumpan eller handbromsen och som förväntat gick det inte så jag ringde Linus. Tänkte att han skulle komma ner med varmvatten. Han var måttligt road av att bli väckt för att gå ut i kylan och hjälpa mig som sitter infrusen men han kom i alla fall med vattnet och började hälla.
Vattnet tog slut och dörren gick inte att öppna så jag fick slå på handtaget som man snurrar på för att få ner rutan men rutan hade ju självklart också frusit men till slut gick den ner och jag fick klättra ut genom fönstret. Jag hade vatten kvar som jag hällde i dörrspringan och den öppnade sig. Jag vågade inte stänga dörren denna gång, den fick stå öppen medans jag skrapade rutorna. Slutligen kom jag iväg till jobbet efter allt detta. Det tog ungefär 40 minuter.

Vilken härlig start på morgonen va? ;D Fan jag hade velat sett mig själv när jag står där böjd och flåsar eller när jag kättrade ut genom fönstret. Det var några personer som fick se detta. Denna gång tappade jag inte tålamodet som jag gjorde när jag backade med släpet. Tyckte detta var ganska komiskt att allt gick emot mig, lyckades jag med något blev nästa steg ett hinder.. Haha.

Det roliga är att idag när jag åkte hem lyssnade jag på Christer i P3 och imorgon ska dom prata om folk som har blivit in låsta eller utelåsta. Det är nästan så att jag vill ringa in och berätta detta. ;P

Shit, det här blev ett långt inlägg men hoppas ni läste det och fick er ett gott skratt för det får jag när jag tänker på det.






milla.


8 februari

Söndag = slappar dag..

Helgerna går fortfarande för fort. Fattar inte att det alltid ska vara så. :/ Idag ska jag inte göra något speciellt, jag ska bara slappa. Jag har lite träningsvärk i magen, förstår egentligen inte varför för jag har inte tränat på år! Kanske blev mycket magdans igår? ;D 

I alla fall igår var det skit skoj! Vi kollade på Melodifestivalen och drack. När det slutade började vi popa bättre musik och röjet började.. Det blev utgång på BK, det var inte mycket folk ute. Först tyckte vi att det var trist men sen blev det bara kul, man slapp stå och trängas på dansgolvet. Det var inga körer så toa besöken gick fort och då kunde man dansa mer. Dom spelade jättebra musik också. :) En lyckad kväll. Hoppas Sara också tycker det, det är huvudsaken!

Just det! Jag tror jag har trappat bort min kamera IGEN! Fattar inte hur jag alltid lyckas. :/ Men hittar jag den så ska ni få se bilder. ;D

Hoppas ni har haft en bra helg!
Ciao!






milla.


7 februari

Första biran är knäckt!

Det låter så fult att säga så men just nu är läget så.. ;D Jag hitter hemma hos Molle. Jag poppar musik och försöker få henne att bli pepp till att gå ut ikväll. Hon håller på att fixar sig lite. Vi har precis varit och bowlat, och Molle vann båda gångerna.. Grattis då.... ;) Vi ska snart träffa Sara igen, vi var tvungen att skiljas en stund för vi skulle fixa lite. ;) Men snart ses vi igen!

SÄRA SARA VI KOMMER SNART OCH DÅ JÄVLAR BLIR DET PARTY! ;D







milla.

7 februari

Fetto!

Urk! Jag är propp mätt, jag har precis ätit och det var gott!
Idag gick jag upp 20 i 8 för att jag skulle vara hos min kusin klockan 8. Fy fan säger jag bara! Det är lördag och jag fick gå upp så tidigt! Jag har varit där hela dan, kom hem för ungefär en timme sen.

Jag ska snart duscha och sen börja fixa mig, för ikväll ska Sara firas. Hon fyllde i torsdags men vi ska fira henne ikväll. Det blir bara jag och Mollie som ska gratta henne. Sofia är sjuk, KRYA PÅ DIG! Anna är iväg och åker skidor, KOM HEM HEL! Och Natta jobbar, SIMMA LUGNT!  
Sammanfattningsvis så blir det jag, Sara och Molle. Vi ska först bowla och sen ska vi kolla på Melodifestivalen som börjar idag och samtidigt det blir lite vin och cider, trevligt som satan! :) Senare.. om vi känner för det så ska vi ut och slå klackarna i taket!

Min blogg gör i alla fall en person glad när den läser och det gör mig glad! :D Sånt är skojsigt att höra! :)
Hoppas ni får en trevlig lördag kväll, det ska i alla fall jag ha! :)
S s sluta hääärmas!





milla.

6 februari

Tjuu!

Idag på jobbet var det helt okej, på eftermiddagen skulle vi ut till några som bodde på landet, helt seriöst på landet! Det tog en timme att åka ut dit och när vi kom fram var vi mitt ute i skogen.. Paret som bodde där var jättetrevliga och bjöd på fika. Gubben var nyfiken och kollade på när vi jobbade. Så satte han sig ner och ropade "ANTIA! KOM OCH KOLLA, DET ÄR FÖR FAN GRATIS!" Haha, jag kunde inte göra något annat än att skratta.

När jag kom till stan hämtade jag upp Molle så åkte vi hem till mig så fixade jag till mig lite. När det var klart mötte vi Natta och gick för att shoppa lite. ;) Jag hittade lite, så hittade jag en kofta på barnavdelningen som jag tycker skit mycket om, den var jättefin! :)

På kvällen var vi bort bjudna hem till Tommy och Therese. Kan bara MMMMMMM (!) me love det vi åt! Smaskens! Vi blev kvar där en stund tills Linus skulle iväg och skejta med André och Pata. Och jag hakade på, jag skejtade inte men jag kollade på och hejade. :P

Ska snart gå och sleepa, jag är trött och ska upp tidigt imorgon. :/
Natti natt people!


This is why my life is so fucking fantastic..






milla.

5 februari

HAHA!

Hoppas ni kollar på Sveriges värsta bilförare! Annars missar ni något. Det är svin kul, fattar inte hur vissa har fått körkort! Fast jag måste erkänna att de där testet när ambulansen kom hade jag fan inte backat, jag hade lätt kört upp i skogen så som vissa gjorde.

Men nu börjar det igen, hej då!
136





milla.

5 februari

Yo with the flow!

Nu har jag lunch och för första gången på länge är jag hemma hos mamma och äter. Det var ett tag sen.
Idag på jobbet håller vi på att bila ett badrum. När jag håller på att slänga allt skit i en tunna dyker det fram en spruta!!! Lite äckligt! Då vet man i alla fall var de var för människor som bodde där. Jag vägrade röra den där så John fick slänga den. Usch!

Igår gjorde jag inte mycket. Jag lagade den där körrfärslimpan som jag tänkte laga i förrgår. Det blev gott. :) Sen var vi hos Linus en snabbis, trevligt. :)

Idag har jag planerat att jag inte ska göra något! När jag kommer hem ska jag bara slappa och laga lite mat. har inte riktigt bestämts vad som ska serveras men något blir det i alla fall. :)

Nu plingade min mat så nu ska jag äta, ha de bra!






milla.


3 februari

Lite snabbt nu..

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, klockan är mycket för att vara vardag. Jag har egentligen inte så mycket att säga för idag har jag inte gjort mycket. Jobbar och kommit hem.. Jag skulle ge mig på att laga köttfärslimpa idag men det gick inte så bra för när jag skulle börja med maten så var köttfärsen fortfarande lite frusen och jag orkade inte fixa till det så det blev pizza idag igen! Skääääääms, men det var gott. ;)
Imorgon har jag lovat mig själv att jag ska laga det, har aldrig gjort det så det ska bli kul. :)

Nu ikväll var Molle och Anders här och lämnade deras, eller nu mera MIN diskmaskin! WOOOHOO! Vi slipper diska! Jag har vridit fram och tillbaka för att få den på en bra plats. Det var inte så lätt men de får duga..

Men nu ska jag lägga mig, natti natt!
135






milla.


2 februari

Photo!

Puh, vi håller på i tvättstugan men vi är snart klara. Ska bara gå ner en gång till sen är vi klara! :) Soooft!
Annars idag har jag bara vilat och varit och hämtat kameran. Idag fick jag i mig en riktig frukost, annars brukar det bli två mackor i bilen på väg till jobbet men idag bestod frukosten av kärm, nybakat bröd (köpt), jucie och grönsaker på mackan, jummi!

Här kommer det lite bilder..

linda och molly  syskons barn    folk 

De här bilderna är i från på dagen när familj och släkt var här..
Bild 1: Linda (min syster) och Molly
Bild 2: Syskons barn
Bild 3: Min tårta, vet inte om det syns men ljusen ska bilda 20. ;D
Bild 4: Folk..
Bild 5: Harriet, mamma och Lena


min outfit för kvällen  sara och molle                

De här bilderna var från kvällen..
Bild 1: Min outfit för kvällen
Bild 2: Sara och Molle
Bild 3: Sofia och jag
Bild 4: Natta, Sara och Molle
Bild 5: Molle och Sara
Bild 6: Anna
Bild 7: Sara med lite grädde på nosen
Bild 8: Jag, lite dragen..
Bild 9: Sara och Emma.. och Sofia! ;D

Det får duga, de märktes att de var jag och mina tjejer som hade kameran mest för det var bara bilder på oss. Jag får hoppas att Emil tog bilder med sin kamera då kanske jag kan få lite bilder på alla andra som var där. ;D För er som inte vet så kan ni klicka på bilderna så blir dom större.






milla.


2 februari

God morgon alla glada!

Jag kan börja med att säga att jag inte är så glad. Jag vaknade i natt av att jag hade ont i magen. Jag kunde bara ligga på ett sätt. När klockan ringde och det var dax att gå upp gick det inte, så jag skickade sms till chefen och berättade läget. Sen har jag sovit lite till och från tills ungefär nu. Har fortfarande ont.. Hoppas att det inte blir värre.

Jag måste i alla fall gå ner på stan idag. Jag berättade ju igår att jag hade tappat min kamera i lördags. Så pratar jag med nåra av tjejerna i telefon och vi försöker komma på vart vi hade den sist och så. Sen ringer Molle mig och berättade att det är någon som har kommenterat min bilddagbok och min blogg. Då är det någon som har hittat min kamera utanför BK. TAAAAACK så jävla mycket! :D Det är tur att det finns snälla person i alla fall! :) Det hade inte varit så kul om nån annan hade fått tag på den och kanske behållt den för sig själv. Så jag måste bege mig ner på stan idag till det stället som personen jobbar på och hämta min kamera! :) Så ni kan förvänta er lite bilder från i lördags! ;)

Jag vill bara tack alla som var här i lördags och gjorde min födelsedag perfekt! Både dom som var här på dan och dom som var här på kvällen!

Nu ska jag försöka få i mig lite mat,
jag återkommer med lite bilder och sånt sen!
Jag älskar er tjejer, det vet ni!
Ni är helt klart BÄST!




milla.

1 februari

Herrejävlar!

Vilken födelsdag jag hade igår! Den var så jävla lyckad! :D
På ikvällen kom det massa folk hit, vi började festa. Mina tjejer hade tänkt på mycket, dom hade tagit med sig partyhattar och blåsgrejor. Det blev en hit! Jag hade verkligen skit skoj men idag var det inte roligt att vakna upp, det var huuur stökigt som helst!
Plus att jag tror att jag har tappat bort min kamera. Vilket var jävligt synd för det var mycket roliga bilder på den. Hoppas jag hittar den. För om jag gör det ska ni få se lite bilder. :)

Idag har jag inte gjort mycket alls. Sovit länge, städat lite och hämtat pizza. Mer kommer inte hända idag, ska kolla på film och ta de lugnt!

Hoppas ni har haft en bra helg, det har i alla fall jag haft! :D






milla.

RSS 2.0