31 mars

Tisdag

Imorse började jag klockan sju i Strängnäs så jag hade lite sovmorgon! :D Jag var och jobbade på ett ställe som låg så nära mig att jag egentligen inte behövde ta bilen men de gjorde jag i alla fall. ;P Strax innan frukost åkte jag till Eskilstuna och började jobba.
Det kanske kommer bli så att jag ska börja morgonen i Strängnäs imorgon med. Hoppas på det för det var skönt att sova en liten stund till. :)

Nu ska jag passa på att kolla nätet när jag är hos mamma det går typ trippelt så fort än mitt mobila bredband.

Tjingeling!






milla.

30 mars

Hej hej!

Jag sitter hemma hos mamma och ska snart äta. Det blir kycklinggryta med ris, jätte smarrit! :)

Igår blev det inte av att jag skrev för jag orkade helt enkelt inte.. Jag gjorde inte alls mycket igår. Kollade mest på tv och sov. Jag och Linus var och käkade pizza med André.
Idag ska jag inte göra så mycket tror jag. Måste diska upp all disk som är men jag måste först köpa diskmedelstabletter till maskinen. Vi har inga kvar så det är en jätte hög med disk på diskbänken..

Nu ska jag äta, hej då!
155
156




milla.

28 mars

Partytime!

Ikväll blir det party. Emil fyllde i torsdags så han ska bli firad idag. Först ska vi vara hemma hos mig och dricka lite sen ska vi till Emil. Jag ska snart duscha och börja fixa mig, sen kommer Molle hit. :) Sophie är redan här, hon käkade med oss. :) Hoppas på en toppen kväll!

Linus ska iväg till Linköping med ett gäng grabbar och skejta. Han kommer hem imorgon så det betyder att jag ska sova själv inatt. :( Hatar att göra det, är inte alls van. Om man vaknar till och märker att ingen ligger bredvid får man ju panik!
Men nu ska jag gå och säga hej då.

Ha en bra lördagskväll allesammans!
Puss på er!






milla.

27 mars!

God kväll!

Jag och Linus kom nyss hem. Ikvällen började med att Pata bjöd oss på kinamat. Tack Pata! Efter maten gick vi till ICA och handlade lite gott till filmen som vi skulle kolla på. Vi kollade på den senaste Rambo filmen. Jag tror det var den senaste i alla fall..
När filmen var slut rakade Linus av sig håret.. Säger inget mer om de..
Och nu är vi hemma, detta var min kväll. Den var mycket trevlig. :)

Imorgon får jag sova! :D Jag är så lycklig för det! Det ska bli extremt skönt!
Sov så gott, det ska jag göra! :) Natti!
Jag älskar dig Linus!





milla.

27 mars

MAAT!

Jag är hemma hos mamma och ska äta lunch här. Jag har med mig matlåda men är inte så sugen på den så mamma kokar potatis så ska vi äta sill med gräddfil till, mums. :)

Idag är det fredag och helg. Och som ni har märkt vid de här laget att jag älskar fredagar! :D Fast igår och i förrgår har det känts som fredag. Det är lite surt när det känns så för då är det egentligen flera dagar kvar..

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi ska i alla fall bli bjudna på mat av Patish! :) Han vill inte laga mat så det blir ute mat. Haha. Det gör inte mig något, tror inte riktigt att det är bestämt vad de bli för mat så det återstå att se!






milla.


26 mars

Knaskalas!

Jag kom nyss hem från stan. Jag har varit där med Molle, det var tjejkväll inne i Präntaren ikväll. :) Men gud vad mycket småttingar det var där, såna personer som bara vill höras och synas och inte verkar ha ett hem som dom kan vara i och umgås med varandra.
Men i alla fall.. Vi kollade i dom få affärer som fanns och jag lyckades självklart hitta lite. :)

Vi har hunnit haft tvättstugan idag och som tur var så hade vi inte så mycket tvätt. :)

148
149
150
151
152
153
154

milla.


25 mars

Yeah!

Vi har precis varit och handlat mat. Det är inte så jätte kul att lägga ut pengar på det men äta bör man annars dör man. ;D Nu väntar jag på att Molle ska komma hem så vi kan dra iväg och käka. Jag är riktigt hungrig nu!

Jag har inte så mycket att berätta, det här var bara lite uppdatering!






milla.


25 mars

Hot!

Idag mår jag inte alls bra, jag mår illa och har världens huvudvärk.. Men jag jobbar i alla fall.
Just nu är jag hemma hos mamma. Jag stekte på lite potatis och köttbullar som blev min lunch, men det blev inte så jättegott för jag tappade typ vitpepparn i stekpannan så maten var skit stark.. Och det är inte gott.

Nu hade jag tänk lägga mig och vila resten av lunchen.
Hoppas jag kommer må lite bättre sen.
Natti!






milla.

24 mars

God kväll!

Vi har precis ätit mat och det smakade skit! Vi gjorde Lasagne men den smakade inte alls bra idag. Den jag brukar köpa fanns inte så jag tog ett annat märke men det var inte alls gott och vi åt inte upp på grund av det så ingen blev mätt.
Så nu ska vi göra paj men vi har inte riktigt bestämt vad för paj än. Men gott ska det bli! :D

Ska duscha nu sen gå till affären. :)






milla.


23 mars

Underbar morgon?


Neeeej! Jag kommer ut och inser att jag måste skrapa rutorna och det är aldrig kul, de är bara kallt.. Sen ser jag även att jag har fått parkeringsböter IGEN! Då blev jag svin förbannad! 300 spänn igen..

Jag fattar inte hur det går till när man ska parkera när det gäller datumparkering. Jag trodde i alla fall att om det är ojämnt datum ska man stå på den sidan som har ojämnt husnummer. Och dom hade lappat mig 01.03 i natt och då hade ju datumet gått över till 23 Mars så då tänkte jag att dom hade gjort fel!

Jag ringde till polisen för det var dom som hade lappat hela gatan. Jag berättade som det var, att jag hade fått böter i natt och att jag stod på ojämn sida och att datumet var ojämnt. Då var hon så snäll och berättade hur det går till med den här förbannade parkeringssättet! Så nu vet jag hur jag ska parkera! :D

Hon var till och med så snäll att hon skulle skicka en fusklapp hem till mig och lite annat smått och gott. Vad nu det innebär.. ;P
I framtiden hoppas jag att jag ska slippa såna här böter för det är fan inte kul att betala!


Snyggt mjölkpaket va? :D
Tror att dom kommer se ut så här den här veckan. :)







milla.


22 mars

God kväll!

Söndagen är snart över och jag ska snart lägga mig i sängen och kolla klart på Beck filmen. Jag vill att dom ska göra mera filmer, jag vill inte att det här ska vara den sista! Jag vill se meeer! Och hur fan kan det sluta så här?! Filmen är inte slut än men jag har redan sett den här..

Idag gick jag till grabbarna där dom var och skejtade, fick mig en liten promenad idag med. :) Jag var där en stund, sen började de snö och det blev kallt så jag började gå hem. Men på vägen hem kom jag på att jag kunde ta en sväng förbi Therese och Tommy för att hälsa på en stund. :)
När Linus hade skejtat klart kom han också dit. Vi var där till första pausen i Gossip girl sen gick vi fort hem för jag ville inte missa resten. ;P

Nu ska jag borsta tänderna och som sagt lägga mig i sängen och glo klart på filmen.

Natti natt, hoppas ni har haft en bra helg!






milla.

22 mars

Söndag..

Fan vad trist, det är redan söndag och helgen är över.
Igår kom André och Pata hit och käkade lite mat, väldigt trevligt. :) Efter maten blev det rabarberpaj, det var riktigt mumsigt! :) Halv tio började Jag vet vad du gjorde förra lördagen, det var skit roligt. Jag skratta så tårarna kom!

När dom hade gått kollade vi lite på tv sen gick vi och la oss.
Idag ska jag bara ta de lugnt, det är ju trotts allt söndag.
Fast jag tycker det har varit en bra helg. :)






milla.

21 mars

Tjoho!

Jag sitter och kollar på Stockholm - Arlanda och det verkar faktist helt okej. Jag har sett liknande program fast från andra länder och då har jag inte tyckt att det har varit så bra men det var lite roligare när det var på svenska och från Sverige.

Hittills idag har inte gjort så mycket. När killarna kom hem från Avesta var dom och skejtade här i Strängnäs och då gick jag dit och kollade på lite. Fick lite motion. :)

Snart ska vi gå och handla lite till maten som ska ätas ikväll. :)






milla.


21 mars

GOD MORGON SVERIGE!!!

Jag har precis stigit upp, alltid lika skönt att sova länge. För en gångskull fick jag ligga kvar när Linus skulle upp tidigt. Inte för att han verkade trött som jag brukar vara på vardagarna när jag går upp. Bara känslan att "HA jag får ligga kvar". ;D

Hemma hos Molle igår åt vi god mat, pratade, skrattade, skrattade lite till och spelade spel. Det blev trerätters middag. Jag trodde inte en efterrätt kunde vara så kul men de var den! Haha, det var Pannacotta med blåbär och hallon. Ni förstår säkert inte vad som är så kul med de men hade ni varit där hade ni fattat. ;D
Sen spelade vi Alias Party det var verkligen skit kul! Jag har spelat den vanliga versionen av det spelet men party versionen var extra rolig! Vid halv ett gick alla hem. När jag kom hem somnade jag nästan på engång. Jag hade med mig kameran men jag glömde ta kort. :/
Tack för en jätte rolig och trevlig kväll tjejer! :)

Nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio på nästan högsta volym, jag älskar hela skivan! Men nu ska jag skruva på högsta volym och började plocka undan lite här hemma!






milla.

20 mars

Hello!

Jag är fortfarande på toppen humör! :D Jag sitter hemma hos Molle nu. Har precis hjälpt henne med lite saker inför middagen. :) Känner på mig att det kommer bli en sjukt kul och trevlig kväll! 

Jag är även glad för att jag får fixa mig idag! Det är ju bara på helgerna som jag fixar mig ordentligt. Det är skoj att få känna sig fin någongång. :)

Ha en super bra kväll!
Puss på er!


Bilderna är inte så bra, men ser ni skillnaden på hur jag ser ut i veckorna och när jag får fixa mig. Nu kanske ni förstår varför jag blir så glad av att få vara lite fin ibland. :)







milla.

20 mars

Hääärligt!

Solen skiner och det är helg! Jag kom precis hem från jobbet, och jag kan bara säga FAN VAD SKÖNT MED HEEELG! :D
Ikväll ska vi tjejer hem till Mollie och äta, spela spel och ha det trevligt. :) Jag ska dit lite innan och hjälpa henne så jag måste snart hoppa in i duschen och börja fixa mig.

Jag är på riktigt bra humör! :D Just när jag skrev de så tänkte jag kolla ut mot solen och tänka vad härligt med soool men då såg jag hur skitiga mina fönster var så solen blev inte längre så uppskattad. :P

Nej, nu ska jag gå och duscha.
Jag skriver lite mer sen när jag har fixat mig och så. :)
Puss så länge!
142
143
144
145
146
147
milla.

19 mars

Hoho!

Jag har precis kommit hem från vårdcentralen. Jag kom 2 minturer försent så när det hade gått 30 minuter gick jag och frågade ifall dom hade hunnit att ropa upp mig på dom två minturerna.. Men det hade dom inte så jag gick och satte mig igen och efter 5 minuter till kom min läkare.

Det är nämligen så att jag har ont i mina fötter. Det ligger i släkten, min syster ha nydligen opererat sina fötter för det och  nu är det min tur. Han gjorde inte så mycket, han tryckte och böjde lite på tårna..
Så nu ska jag vänta på ett brev om en tid på röntken och sen får vi se vad som händer efter de.. Förhoppningvis får jag operera fossingarna.. Inte båda på samma gång för då måste jag sitta i rullstol och de tänker jag inte göra, det får räcka med kryckor. ;D

Jag började bli hungrig så det är nog dax att laga lite mat snart, tjaarå!






milla.

18 mars

Jahapp..

Då var man hemma efter en till dag med jobb. Vi är halvvägs in i veckan så snart är det helg! Och det är alltid lika skönt! Jag har inte planerat något inför helgen, får helt enkelt se vad som händer.

Idag ska jag bara slappa. Senare ska jag kolla på Greys Anatomy hoppas det händer något spännande idag..

Jag tycker jag har varit lite dålig att uppdaterat men jag ska bli bättre. Har inte haft så mycket att skriva om. Väderet börjar ju bli bra så jag har inget roligt att berätta om min kära bil som det alltid är problem med..

Nu ska jag gå och kolla vad vi ska äta idag.






milla.

17 mars

Fresh!

Jag har precis duscha. Så skönt att känna sig ren efter en arbetsdag. Arbetsdagen var helt okej, det kändes som att jag hann med massor.

Innan vi duschade åt vi spagetti och köttfärsås, det var faktist längesen vi åt de. :/ Det blev gott och jag blev propp mätt. Durkslaget var inne i diskmaskinen så jag skulle använda locket till kastrullen för att få bort allt vatten. Och hur tror ni de gick?
Helt åt helvete kan jag meddela.. Jag hade ut så mycket som jag ska ha till matlådan så nu måste jag koka makaroner.. Men Linus kom och hjälpte mig så vi fick spagetti till maten..

Nu ska vi gå över till Therese och Tommy.
Hare bra! Pusspuss!






milla.


16 mars

Hello!

Nu har jag tid att skriva några rader. Jag har haft fullt upp sen jag kom hem, vi håller på att tvätta och det var jättejätte mycket tvätt. Så här mycket tvätt har vi aldrig haft.
Vi har även lagat mat och städat lite.

Jag sitter och kollar på Charterhjältar och jag vill utomlands NU! Det ser så jäkla skönt ut, sola och bada och dricka goda drinkar.
Jag längtar faktist till sommaren nu. Jag brukar annars vara så positiv när det gäller vinter men igår var det så bra väder och jag såg mina sommar kläder.

Igår var jag, Molle och Tyson ute och gick i över en och en halv timme. Gud vad skönt det var, hoppas de kommer fler såna dagar.

Snart ska vi ner tvätten igen, blääää!






milla.


15 mars

Jobb imorgon..

Vid kvart i 12 idag ringde André och frågade om Linus skulle med och skejta ute för det var så fint väder. Det skulle han, och jag ville också ut i de här vädret så jag hängde med. :) Vilket härligt väder det är ute just nu! :D

Egentligen skulle vi ha tvättstugan i dag men inatt kom jag på att jag inte visst vilken tid jag hade bokat in så vi gick ner och kollade och det var klockan 12 och de orkade inte jag, jag ville sova ut. Så vi ändrade till imorgon efter jag har slutat jobbet. Skööönt att slippa de idag!

Just nu sitter jag och kollar på reprisen av Desperate housewives, fan vad bra att de finns repriser eftersom 5an inte funkade när det gick i veckan. Molle var så gullig och ringde och sa det till mig :) Men jag hade faktist förberätt mig, jag hade ställt klockan så jag inte skulle missa det.

Och, vad var de för låt som vann Melodifestivalen igår?! Aja, man kanske lär sig att gilla den..? :/






milla.

14 mars

Lördag..

Igår låg jag verkligen bara på soffan och moffade. Kollade även på Let's dance.  
Jag orkade faktist gå till affären och handla det jag var sugen på. Jag skulle bara köpa lite godis men det blev en hel godis påse som jag kanske bara tog 10 bitar av. Man ska aldrig gå och handla när man är hungrig då är man sugen på så mycket. ;P

Idag har vi varit hos Linus päron och kollat på lägenheten, jag tycker den var jätte mysig. :) När vi kom hem därifrån frös jag så mycket så jag la mig i sängen och somnade en stund. Jag är lite nyvaken och hungrig så nu ska vi laga mat.

Ha de bra!
Puss!






milla.

13 mars

Woho!

Nu har jag duschat och fixat mig inför min dejt ikväll. Ska kolla vad tv tablån har att erbjuda. :) Funderar på att gå till affären och köpa grönsaker med dipp. Vi har chips hemma men jag är inte sugen på det ikväll. Frågan är ju om jag ska orka gå till affären. Och vad ska jag äta?
Jag tänker i alla fall inte ställa mig och laga mat idag, det är jag för lat för.. Jag kan ju ringa och beställa pizza från Natti så kan jag beställa hemkörning (de ligger max 20 meter ifrån mig) men är man lat så är man. Men jag är inte sugen på pizza och dom har inga goda sallader och de är jag sugen på.. En grekisksallad..
Jag gör nog så här.. Jag går till affären, köper det jag ska ha. När jag går därifrån ringer jag till Mälarens och beställer en grekisksallad som jag tar med mig på hemvägen. För där är den salladen hur god som helst! Fetaosten kan man dö för! Fan vad smart jag är!!! ;D

Kvällens outfit..







milla.


13 mars

Torrboll..

Jag är så förbannad torr i ansiktet! Jag glömde nämligen att smörja in mig. I vanliga fall gör jag de minst 2 gånger om dagen men imorse glömde jag och de märks. Jag är torr och det svider.

Idag är det fredagen den 13 igen, det var inte alls länge sen det var de. :/
I helgen ska jag dejta min soffa, kommer bli en underbar dejt. Det vet jag redan nu. Okej, det blir nog inte hela helgen men i stortsätt! Mmm, me like!
Imorgon ska jag i alla fall kolla på Melodifestivalen. Men på dagen ska Linus föräldrar och syskon flytta så jag ska nog hjälpa till lite där ifall det behövs. :)

Nu är min mat klar!
Trevlig lunch!






milla.

12 mars

Home..

Imorgon har jag lite sovmorgon för då ska jag börja klockan 7 här i Strängnäs. Sovmorgon är alltid skönt oavsett hur kort den är! ;D Efter jag har gjort klart jobbet här i Strängnäs ska jag till Eskilstuna och fortsätta att jobba.
Idag känns det inte som att jag har gjort mycket på jobbet för de jag gjorde tar tid och är pillrigt..


Min lilla olycka idag..






milla.

12 mars

Oops, I did it again!

Jag är en klumpig människa, de förnekar jag inte för de har hänt för mycket klantiga saker för att jag ska kunna göra de. Nu har det hänt igen.. Jag håller på att ta bort gammal silikon i ett badrum och då använder jag en slags kniv, tror den heter clips- eller click kniv.. I alla fall, jag försöker ta bort silikonet och slinter med kniven och jajamen jag träffar min tumme! Såret är ungefär en halv centimeter djupt och de började blöda ganska kraftigt.
 - Förut har jag ju skurit av mig halva tumnageln, det gjorde jävligt ont och jag fick åka till vårdcentralen.
 - En annan gång när jag skulle slå fast en platta så gick ena hörnet sönder och åkte rakt in i min handflata, så nu har jag ett ärr.
 - En gång skulle jag städa upp lite och skär mig på en skuren platta så jag fick ett djup och långt sår på tummen.

Sen får jag små sår hela tiden, jag har minst 3 små sår på varje hand varje vecka.. Snart blir jag väl av med ett finger eller två.

Jag skickade ett mms till min chef och skrev att jag hade gjort det igen och på bilden ser man min tumme och de rinner blod. Svaret jag får tillbaka är "Åh!". Haha, jag vet precis hur han låter och ser ut när han säger de. Det är som en stor suck..

Jag är ett klantarsel så är det bara..






milla.

11 mars

WHAT?!

Okej, nu måste jag fråga, vem är det som är inne på min blogg hela tiden?!
På 10 minuter har antal "klick" ökat med 10.. När jag kollade statistiken när jag kom hem (de var ungrfär vid halv 5) så var det ungefär 40 klick.. Och nu är de uppe i 80 klick..

Nå, vem är du som kollar hela tiden?
Jag lovar, jag inte uppdaterar varje minut..
Jag blir inte sur eller så men jävligt nyiken..






milla.

11 mars

Yeah!

Jag drog nyss ihop ett litet collage med bilder från i lördags..
Jag orkar inte lägga in bilder en och en så jag gjorde så här lite snabbt, det blev inte så bra men ni får se lite bilder i alla fall. :)


Hell yeah!






milla.

11 mars

Goddagens!

Jag är nydligen hem kommen från jobbet. Jobbet har gått segt idag, jag har varit svin trött. Jag har även fått tagit hand om lärlingen och de är världens segaste människa så man blir ju inte lite trött och irriterad på honom. :P 
Tur att jag inte har några planer för kvällen, jag ska bara ta de lugn och slappa!

I morse hade jag problem med bilen igen. Men efter några gånger ut och in genom fönstret, hjälp från en människa och varm vatten kom jag iväg.. Jag blir så jävla trött på den där bilen!

Jag är egentligen jätte hungrig men vi ska äta när Linus kommer hem så jag sitter och moffar chips. Idag blir det ugnsstekt falukorv. Har aldrig gjort det så vi får se hur de går. Men det kan ju inte vara så svårt, det är väl bara att skära till korven och stoppa in den i ugnen..?

Nu ska jag ta på mig varma kläder, lägga mig i soffan och moffa vidare!
CYA!






milla.

10 mars

Hemma..

Har som sagt varit hos min faster och firat henne. :)
Det var trevligt, träffade lite släkt. Det var jätte mycket folk där, man fick knappt plats. ;P Jag, min syster och två av våra kusiner åkte dit. Det var skit halt på vägen. Tog en timme att åka från Södertälje till Strängnäs. Det hade varit en hel del olyckor. :/
Tur att vi kom hem hela i alla fall. :)


Femman funkar inte så jag har missat Desperate housewives. :(

Snart ska jag lägga mig, natti natt!






milla.

10 mars

Tjola!

Just nu har jag lunch och guuuuuud vad gott det är! Jag var så jäkla hungrig!

Jag sitter hemma hos mamma och i lördags hade jag namnsdag så idag när jag kom fick jag namnsdagspresenter från mamma och Lars. :) Av mamma fick jag en mysig tröja och av Lars fick jag en röd, jättefin radio som jag kan ha på jobbet! Tack så mycket! :D
Jag tycker verkligen inte om att vara ute radio på jobbet, allt blir så mycket tråkigare då. Den radion jag brukar ha har en annan jobbkompis..
Där jag är och jobbar nu har elektrikern sin radio på men han lyssnar inte på någon bra radio kanal men idag var jag lite fräck och bytte kanal när han var borta. Mohahahaha!

När jag kommer hem ska jag bara fräscha till mig sen kommer min syster och hämtar upp mig. Vi åka till min faster i Södertälje och fira henne, hon fyller 60 år. Grattis! :)

Från det ena till det andra..
I natt var de ett bil larm som drog igång igen.. Fast den här gången var ägaren ute och stängde av de varje gång de lät. Så hörde man att han inte fick igång bilen så det var väl något fel på den. :/






milla.

9 mars

...

Idag har det inte hänt något..
Jobb, hem, handla, lagade mat/åt den, duschat och kollat på tv. :/
Det är min dag, jävligt intressant.. nej...

Jävligt nödvändigt att skriva just nu.. nej..
Så hej då!






milla.

9 mars

Jahapp..

..då var det måndag igen..
Kom nästan nyss hem från jobbet. Ska bara hem och byt om sen ska vi åka och handla lite.

Roligare än så blir det inte. HEJDÅ!






milla.

8 mars

God kväll!

Idag när jag gick till affären regnade de men de gjorde inget. Det var faktist ganska skönt. :)
Mitt kort funkar precis som det ska igen, vet inte vad som hände. :/ De måste bara ha varit att dom inte fick kontakt med min bank. :/ Men det är bra att det funkar nu. :)

Just nu sitter jag och kollar på tv och så kommer resten av min söndag att vara.
Bara slappt, det blir bra. Passar mig perfekt på en söndag. :)






milla.


8 mars

Söööndag..

Jag har nästan nyss vaknat. Gårdagens kvällen blev jävligt lyckad om jag får säga de själv! ;D
Det började som sagt hemma hos Molle och Anders. Där dracks det bål och det bjöds på en heldel skratt, prat, trevligt folk, sång och även lite dans tror jag vi fick in. :)
Sen blev det utgång och där var det också kul. Där fortsatte dansen och allt! ;D

När jag skulle köpa mat igår fick jag lite problem. Jag skulle ta ut pengar men första atomaten kunde bara lämna ut 1000 lappar och de kändes lite väl. Så då gick jag till nästa och där fick jag ut pengar men jag glömde ta pengarna eller någe för när jag hade beställt mat och väntade på den tänkte jag ta upp pengarna men de gick inte så bra för dom var inte där.. :/
Peter fick först spring och ta ut pengar åt mig men då gick de inte, då fick atomaten inte kontakt med kortet/banken. :/ Det hade aldrig jag varit med om så jag trodde typ inte på det så jag gick själv för att ta ut pengar men de var verkligen så att dom fick inte kontakt med min bank. :/
Det blev ju lite jobbigt för jag hade ju beställt mat. ;P Peter som stod och väntade gick därifrån, som var tur.. Hade ju blivit lite pinsamt att gå tillbaka och säga att jag inte ville ha maten.

Jag måste kolla upp de där med kortet, det kan ju ha avmagnetiserat sig. :/ Skulle inte förvåna mig för jag har sån jävla otur med dom där korten. Tycker jag får beställa nya hela tiden..

Nu ska jag nog lägga mig i sängen igen.
Tjingeling!






milla.


7 mars

Puh..

Jag började med att sätta på lite Lars Winnerbäck musik på höghög volym. Det är inte ofta jag kan göra de för Linus tycker inte han är så jätte bra men nu är inte han hemma så jag laddade med 3 skivor varav 2 live skivor från första sommaren jag var på honom. :) Sen kollade jag på vardagsrummet och så att det inte var så fint så jag började städa.
Så det har blivit några moves med dammvippan och dammsugaren! Så nu ser det fint ut. :) Plus att nästan all disk är diskad. Har typ en eller två maskiner kvar, de är inte mycket.

Ska nog lägga mig och vila en stund sen ska jag duscha och fixa mig. :)


Ni får ha en trevlig lördag!






milla.

7 mars

God morgon!

Jag har precis gått upp. Gud vad skönt att få sova så här länge! Jag vaknade till tidigt imorse och tänkte att snart ska jag upp och jobba men så tänkte jag efter igen och kom på att det inte är fredag idag, det är ju lööördag! WOHO! Så då somnade jag om. :)

Idag på dan ska jag bara ta de lugnt sen ikväll blir det inflyttningsfest hos Molle och Anders. Det ser jag framemot. :) Känner på mig att det kommer bli väldigt lyckat. :D

Fattar inte vad mina grannar håller på med. Dom dunstar upp och ner i den där jävla trappen. :/ Men jag kan inte gå upp och säga till nu, det är ju mitt på dagen. Har för mig att det är lite äldre som bor över mig men dom måste fan ha något barn eller så där nu för så där går inte vettiga personer i en trapp!






milla.

7 mars

Hallihallå!

Klockan är ganska mycket men det är ju helg och jag är leeeedig imorgon! Så skönt.. Jag ska självklart sova länge, men jag vet att klockan typ kommer vara 9 när jag vaknade och då kommer jag vara pigg. Men då har jag ändå haft sovmorgon. :)

Ikväll eller ja, igår kväll var André och Pata här och åt med oss. Hoppas det smaka! :) Nästan precis efter maten åkte dom och skejtade och då hängde jag med. Till och med jag skejtade lite ikväll. Eller jag vet inte om man kan kalla det skejt men jag stod i alla fall på brädan när den rullade och jag försökte med lite saker, lyckades EN gång! ;D Idag hade jag i alla fall lite balans. Jag är nöjd! :)

Vet inte riktigt när jag ska möta sängen men jag vet att de kommer bli ett skönt möte.. Börjar bli lite trött, eller jag är trött. Jag somnade nyss på soffan men nu är jag uppe igen.

JUST DE! Klockan är ju efter 12 så jag har namnsdag idag! :D Camilla, det ända namnet jag kan ha namnsdag på eftersom jag inte har något mellan namn. ;D Men hur firar man en namnsdag? Man brukar väl inte fira det så mycket? :/

Natti natt!






milla.

6 mars

Lunch time..

Blä vad mätt jag är! Har precis ätit min matlåda som bestod av makaroner och falukorv. Som tur var smakade inte korven pannkaka, det hade varit en lite äcklig blandning..
Vi åt nämligen pannkaka igår och jag ville inte ha de i matlåda för jag tycker inte om att värma det så direkt efter stekte jag falukorv utan att skölja stekpannan.
Jag skulle hjälpa Linus att steka pannkakorna medans han sprang ner och lämnade något till någon.. Det gick ju skit bra, NOT.. Jag vet att jag inte kan steka pannkakor. Dom blir tillslut en klump.
Så precis när han kommer upp igen så försöker jag leka mäster kock och vända pannkakan genom att bara använda stekpannan. Men då hamnade halva kakan utanför stekpannan så de åkte ner på golvet. Det är ju tur att jag är bra på andra maträtter i alla fall. ;D

Ååh idag blev jag lite arg när jag lyssnade på radion.. Dom pratade om kärnfamiljer.. Många ringde in och sa att man verkligen ska leva i en kärnfamilj och så vidare. Det har varit så i alla tider. Och att man inte ska skilja sig om man har gift sig. Har man barn måste man tänka på dom. Det är taskigt mot barnen att skilja sig, det är egoistiskt..
MEN VA FAN!! Folk gifter sig inte för att skilja sig. Sånt händer. Funkar det inte så funkar det inte.. Man kan inte veta vad som händer i framtiden. Man gifter sig väl för att det känns rätt att göra det just då.
Barnen märker om det inte är bra mellan föräldrar och de mår dom inte bra av. Man kan inte hålla ihop på grund av barnen, man måste må bra själv. Då är det bättre att föräldrarna kommer bra överens så funkar det att ha barnen varannan vecka.
Klart det är jobbigt för barnen men dom märker av att föräldrarna må bättre och vara gladare av att vara separerade.
Eller har jag fel? Ska folk gifta sig och hålla ihop fast dom känner att det inte funkar och mår säkert inte bra av det..? :/

Ska snart åka och jobba igen. Jag skriver lite sen när jag har kommit hem.
Ha en fortsatt bra dag! :) Pusss!






milla.

5 mars

Tjoho!

Egentligen har jag inte så mycket att skriva idag..
Jag har jobbat och dagen gick ganska fort. :) Det är alltid bra. När jag kom hem började vi med maten direkt. När vi hade ätit klart började vi tvätta. Det var inte så mycket idag, vi var klara redan vid 7. :)

Nu började precis Sveriges värsta bilförare.
Haha, vilka idioter! Ska kolla på de här nu.
Hej då!






milla.

4 mars

Hello!

Jag tänkte bara skriva några rader innan jag lägger mig.
Ikväll knackade de på dörren och det är vi inte vana vid, så vi blir alltid helt stela och undrar vem fan det är. Ikväll var det mamma och Lars. :) Dom hade varit i Stockholm och kikade förbi och sa hej på vägen hem. 

Mamma berättade om en sak hon såg här om dagen. Grannarna hade samlag och hade inte dragit ner rullgardinen så om ni vet vart min mamma bor och kanske är granne med henne, DRA NER RULLGARDINEN!

Jag har ändrat lite här på bloggen men jag vet inte om jag ska ha det så, vad tycker ni?
Blev det bra, ska jag behålla det eller ska jag ändra till det andra?

Nej fan, nu ska jag kolla klart på Dirty sexy money sen ska jag sova.
Natti natt gott folk!






milla.

4 mars

Förbannade jävla onsdag!

I natt vid klockan ett började min kära granne gå i sin förbannade trapp! Jag tänkte att grannen skulle ner och hämta något och sen gå upp igen men icke.. Dom gick runt och tappade saker och till slut tappade jag tålamodet och reste mig fort som fan tog tag i en av barstolarna och slog i taket. Så gick den lite sönder, det är väl typiskt.. Så nu måste jag ringa IKEA och be om en ny grej till stolen..
Jag har tänkt länge på vad jag kan använda för jag testade med golvmoppen igen gång förut när jag blev förbannad på dom klockan 4 på natten men de lät inget..
När jag hade slagit stolen i taket och lagt mig i sängen så knackar (vad jag tror är) grannen under. Då blir säkert den grannen arg på mig för att jag sprang upp. Jag tänkte ju inte på att jag skulle vara tyst när jag var lite arg.. Så då låg jag och tänkte på att den grannen under blev arg när det var grannen över som gjorde fel först.. Jag somnade en timme efter de där.. Jävla idioter!

Under dagen gick det bra, hände inget speciellt men dom två sista timmarna på jobbet skulle man ha filmat mig. Jag hade i alla fall skrattat efteråt.. Saker som stod runt mig ramlade, saker var ivägen. Så jag blev lite irriterade och gick och svor för mig själv. När det är en halv timme kvar och jag har lite mycket kvar att göra och då ramlar vipsen som stod i en vattenhink så hela hinken ramlar och då åker allt vatten ut på golvet så jag måste ju torka upp de..

När jag sätter mig i bilen är jag skit förbannad för att det har gått så dåligt. Lagom till att jag har lugnat ner mig kör en bil ut precis framför mig! Jag kommer lite förfort på en 70 väg och när det är ungefär 70 meter kvar så kör idioten ut. Och 70 meter är inte mycket när man kommer i ganska hög fart..
Jag blir ju självklart förbannad igen och börjar svära och tuta på bilen framför mig..

Vilken toppen dag!!!

Go oh gla lunch ida! ;D






milla.

3 mars

Blää..

I natt låg jag och svettades ena stunden och andra stunden frös jag som en tok och det visade sig att jag hade feber. Jag tänkte om jag bara hade lite feber när jag vakna skulle jag jobba ändå men jag hade typ 38,5. Då kändes det inte så lämpligt att jobba.
Nu känns det inte som att jag har någon feber. Jag har ätit massa Ipren idag och blev pigg under den tiden som tabletten var effektiv. :) När jag har feber brukar den stiga under natten, men hoppas inte den gör de i natt för jag vill inte vara hemma imorgon igen, cashen rullar ju inte in som dom ska då.. :P

Jag väntar på att killarna (Linus, André och Pata) ska duscha, hoppas de går fort den här gången.. När dom är klara ska vi iväg och käka. Jag börjar bli ganska hungrig och jag är så sugen på en grekis sallad, så det är redan bestämt att jag ska äta de. :)
Efter maten ska vi hit och äta upp resten av pajen sen blir det tv tittande, det är massa bra på tv ikväll! ;D 

Ha en bra kväll! Puss!






milla.

2 mars

God kväll!

Jag sitter och kollar på 5an, Charter hjältar. Bert Karlsson är med, vilken gubbe de är alltså! Drar massa snusk skämt för tanter och sitter som en diva vid poolen och äter muffins när dom andra har vattengympa. Killen som är en av guiderna heter Nicholas, han är as rolig. :P

När vi gick till affären förut såg vi en hund som gick själv. Den sprang ute på gatan och höll på att bli påkörd av en bil. Jag skrek till, blev så jävla rädd. Trodde faktist att hunden skulle bli mos. Jag försökte ropa på den men de var lite rädd av sig. Sen fick den tog ryck och sprang fort som fan över torget.

Ikväll har vi bakat ananaspaj, den blev riktigt god. :) Snart börjar CSI och när det har slutat ska jag sova. Det ska bli så skönt för jag är verkligen trött.







milla.

2 mars

Måndag..

Jahapp, då var det måndag..
Lördagen blev trevlig. Vi var som sagt hemma hos Natta och förfestade. Det blev massa prat, skratt och lite sång.. Sen blev det utgång.. Det var skojsigt.

Igår låg jag i sängen hela dagen, tills jag skulle till affären och handla lite inför middagen. Det hände inte alls mycket igår. Kollade på Beck filmen sen somnade jag.

Jobbdagen idag har gått fort, tur det.
Just de! Grattis André som fyller år dag! :)

Jag har inte så mycket att skriva. Hare!






milla.

RSS 2.0