30 april

Valborg..

Jag är redo för att dra nu men Linus har precis hoppat in i duschen. När han är klar ska vi förbi affären sen upp till Emil och Madde för att börja grilla, det ska bli så jävla gott för jag är så hungrig! Sen blir de dricka lite alkohol sen får vi se vad som händer. ;D Ser framemot kvällen, hoppas den blir lyckad. :)

Ha en trevlig valborgs kväll!
Pusspuss!






milla.

29 april

God lunchtid

Förut var det en reklam med fötter vars tår har ansikten och dom sjunger på "Älgarna demonstrera" fast dom säger "fötterna demonstrerar" och jag tyckte de var så äcklig när den gick. Nu är den tillbaka! USCH! Jag tycker inte alls om fötter, det är äcklig! Och så har dom satt dit ansikten på fötterna det ser ännu äckligare ut. Jag ryser bara jag tänker på de! Varför var den reklamen tvungen att komma tillbaka.



UUUSCH!







milla.


28 april

Blaha blaha..

Jag har fått i mig min lunch nu som bestod av pommes, beasås och korv. Det är säkert många som tycker det låter äcklig men jag tycker det är så jävla gott!

Igår när jag åkte hem från jobbet small det till i bilen och började låta lite konstigt så när jag kom in till Strängnäs stannade jag bilen och gick ut och titta. Då hängde det något framtill under bilen men det gick att tycka upp igen.
Så idag när jag skulle åka till jobbet gick det sönder igen. Jag hade precis kommit ut på motorvägen sen small det till igen. Jag svängde av vid Härad och kollade. Det var samma sak som gårdagen. Jag tog telefonen och ringde min chef som fick komma och kolla. Han ringde bärgningsbilen som fick komma och hämta min bil så åkte jag till Eskilstuna med chefen.
Varför ska alltid jag ha så otur när det gäller den där bilen?!






milla.

27 april

Hungrig!

Jag sitter och äter min matlåda nu. Men jag har varit hungrig så jäkla länge men jag har försökt hålla ut till klockan 12 så eftermiddagen inte blir så lång.

Sen måste jag bara få säga, fan vad härligt det är att knopparna på träden har börjat komma och att buskarna blommar. :) När jag åker bil har jag till och med ner dragna fönsterrutor. Det var inte länge sen man vred på full värme och frös som en tok..

Nej, nu ska jag fortsätta äta.






milla.

26 april

God morgon!

Igår hann jag inte skriva för på förmiddagen låg jag ute på balkongen och solade sen när killarna skulle iväg och skejta tog jag med mig solstolen och solade där. Så när jag kom hem och kollade mig i spegeln var jag röd som en kräfta!
Man får tänka att man blir brun sen efter ett tag. ;D De röda har redan börjat gå bort lite. :)

Efter solningen drog vi hem duschade och började med maten. André var med oss och åt. Efter maten började jag fixa mig för jag skulle ju till Sofia som vi skulle fira igår! :D
Först var vi hemma hos henne och hade skoj, påvägen till BK fick vi prata lite med polisen. Dom tyckte inte om att vi drack på offentligplats men dom var snälla och lät oss fortsätta. :)
Väl på BK bjöds det på dans! Det var kul, dom spelade bra låter. Det var en lyckad kväll. :) Hoppas du hade kul Sofia. :)

Snart ska jag få i mig lite mat.
Hoppas ni har haft en bra helg!






milla.

24 april

WHY?!

Tredje inlägget idag men nu måste jag få skriva av mig lite, jag är nämligen lite arg!
Min jävla mobil är sönder och jag har fan inte lust att lägga ut pengar på en ny mobil! Det känns som att de finns roligare saker att lägga ut pengar på. Jag hör folk när dom pratar med mig men dom hör inte mig.
Jag som tycker om min mobil fast den är lite old. Jag vet inte vad jag vill ha för mobil. Eller jo typ men jag har ingen aning om vad som är bra att köpa nu.

Jag ska ner i källaren sen och kolla om jag hittar min gamla mobil så jag har något som funkar att ringa med. Kommer inte ihåg om de är något fel på den men det tror jag inte. Och om jag nu hittar den måste jag hitta laddaren också och det kan bli knepigt..

Jävla skit dååå!







milla.


24 april

Hello!

Jahapp, då var räkningarna betalda. Blä, det är inte alls kul men de är sånt som måste göras.
Det blev ingen tupplur efter jobbet, drog och käkade på en gång istället. Det blev kinamat idag. Mumsigt värre!

Om ungefär en timme ska vi åka och handla, sen har jag ingen aning om vad som händer. Antagligen inte mycket. Jag hoppas på fint väder imorgon så jag kan ligga och sola! Det vore kalas för jag är hur blek som helst! Jag hann faktist sola lite idag på lunchen. Jag låg ute på mammas balkong, det var verkligen skit varmt!

Jag ska lägga mig i soffan nu och kanske somna till lite. ;D
Ha en bra fredag kväll, puss på er!






milla.

24 april

Todililohooo!

Det blir ingen lägenhet, i alla fall inte den jag kollade på igår. Den var inte värd pengarna och så skiter jag i det. Synd om tjejen som kollade på min lägenhet om hon nu tyckte om den.

Jag var även hos frissan igår och fixade till håret, fan vad skönt! Slippa de risiga och den fula utväxten. Det är så bra med min frisör. Jag behöver inte säga hur jag vill ha det. Hon vet precis vad hon ska göra. Det är bra eller så är det jag som är tråkig och ser likadan ut i håret hela tiden. ;D

Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog lägga mig och sova lite när jag kommer hem så jag orkar vara uppe lite längre ikväll. Det är så himla tråkigt att lägga sig tidigt när det är fredag.
Sen ska vi åka och handla. Det är ganska mycket som ska införskaffas.

Jag ska kolla till maten nu,
ha en trevlig fredags eftermiddag!






milla.

23 april

Hell yeah!

Jag sitter hemma hos mamma och lyssnar på när hon håller påatt göra lunch. :) Idag blir det lunch med mamma och Lars. Vi ska äta blodpudding och bacon! Me love, det var länge sen jag åt det för Linus tycker inte om de så det har inte blivit av.

Efter jobbet idag ska jag till frissan, ÄNTLIGEN! Ååh det ska bli så skönt att få ordning på håret. det är verkligen risigt nu och jordens jävla utväxt, inte snyggt..
Klockan 20.00 ikväll ska vi iväg och kolla på en lägenhet. Det är en tjej som vill byta sin tvåa mot en mindre två eller stor ett och jag har ju en stor etta. Här är min chans att få en två. Egentligen hoppas jag att jag inte faller för den för den är ganska dyr men det är drömläge och såna här chanser kommer inte ofta så jag vill falla för den och leva på nudlar!
Nej riktigt så illa är det inte. ;D

Hare!






milla.

22 april

Mumma!

Jag sitter och äter min matlåda som består av spagetti carbonara! Jätte gott men det smakar väldigt mycket vitlök, så håll er borta från mig nu på efter middagen. Igår när vi gjorde maten stod de att man skulle ha 1-2 vitlöksklyftor. Då valde jag att ha en och shit de var en stark jävel! Tänk om jag hade tagit två!

Idag efter jobbet ska vi ha tvättstugan klockan 17.00. Slänga in i maskinen sen dra och sprunga spåret. Skulle göra det igår men sen när jag kom hem och satte mig i soffan blev jag trött så de blev ingen runda. Idag måste jag! Fan har man nu börjat kan man ju inte banga! 

Jag ska kolla runt lite på nätet sen ska jag lägga mig och vila lite tills det är dax att jobba igen.
Ha de så bra idag!
Hoppas, hoppas, hoppas!






milla.


21 april

God kväll..

När kommer det regn? Jag vill fan ha de! Det är så mysigt när det smattrar på förnsterblecket, men då ska det spö regna och helst lite åska också! Det borde ju komma snart för det var väldigt längesen det regnat.

Men just nu sitter jag och kollar på Vänner, me love that! Och senare ikväll är det Ugly Betty och Desperate housewives. Luck me! :D

Nu knackade det på dörren, det är André som kommer med tomater till mig! Jag hörde att han var i affären så jag ringde och beställde lite tomato! ;D Tack!
Och Linus håller på att göra kladdkaka, det kommer bli en god kväll! :D Nu är han klar med smeten så nu ska jag få äta resten som är kvar i bunken! Mums!


I'm singing in the rain, just singing in the rain!






milla.

20 april

Födelsedagsbarn!


GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN SÖTIS! :D
Hoppas du får en toppen dag! :)
Hipp hipp HURRA!






milla.

20 april

Jepp

Jag kom precis hem till mamma. Jag slutar tidigare idag för jag ska iväg till sjukan och röntka mina fötter. Vi får se hur det går och vad dom säger. Jag är livrädd för att operera mig, hatar sprutor! Men jag måste göra det för jag har så ont. I veckan när jag har varit och sprungit har jag haft extra ont i fötterna.

Mamma ska följa med mig, och vi ska dra nu. Hej då!






milla.

19 april

Kväll..

På dagen idag har det inte hänt så mycket. Jag, Linus och André har varit ute och gått hur långt och länge som helst! Först gick vi upp till spåret, när vi kom fram tog vi 5,7 km spåret och gick sedan hem. Det måste ha blivit en mil i alla fall. Förövrigt har denna dag varit en riktigt bakis dag..

Jag har precis kollat klart på Gossip Girl nu ska jag kolla på Wipeout sen blir det Filip och Fredriks nya tvprogram. Hoppas det är lika bra som dom andra. Men någon gång måste ju även dom misslyckads. Är de den här gången? Vi får se..






milla.

19 april

Chilldricka- fuck no..

Jag har precis satt mig i solen ute på min balkong. Det är så skönt! Det är inte ett ända moln på himlen så jag måste ju passa på medans jag har sol! Jag vaknade vid halv 11 då gick jag upp och drack vattten sen började jag städa.

Det var meningen att Molle och jag skulle ta de lite lugnt, sitta och dricka lite vin men så blev det icke. Linus och André var också med och stämningen blev på topp så det blev party här hemma hos med oss fyra. Riktigt roligt! Det blev lite wild and crazy. ;D
Sen drog vi vidare på en annan fest. Där var bland annat LindaNoppe, Emil och Emma och annat folk och det bjöds på dans. Så vi fick skaka lite rumpa!

Idag vet jag inte vad som händer. Kanske ut och springa? Får se hur pigg Linus är på de senare. ;D
Nej, nu börjar jag bli lite hungrig, hare!






milla.


18 april

Tjola!

Idag vaknade jag av att telefon ringde. Den låg ute i hallen så jag var tvungen att gå upp och hämta den, inte alls kul när man är helt nyvaken.. Plus att jag hade en jätte dålig dröm i natt. De handlade om mitt liv. Hela mitt liv var upp gjort för att mörda mig. Alla som jag har träffat i livet hade valt ut mig och hela mitt liv var upplagt. Helt sjuk dröm..

Igår var vi hos Linus föräldrar och åt sen blev vi kvar där till sent på kvällen.
När vi kom hem kollade vi på en film men jag somnade. Jag var så himla trött.

Hittills idag har jag hunnit städa lite och varit nere på stan. Jag hittade en vit kofta och en vit sommar klänning. :) Senare ikväll blir det grillning. När Molle kommer hem från Stockholm ska vi träffas och dricka lite vin, myspys. :)
Synd att det inte är jätte soligt och inga moln nu när jag är ledig. Det har typ varit så hela veckan men icke nu när jag är ledig. :(

Nu ska jag slå på tvn och kolla om det går något bra.
Ha en trevlig lördag! :)






milla.

17 april

Friday, I'm in love!

Här kommer ett snabbt inlägg innan jag ska iväg och jobba igen..
Kan ni fatta att det är fredag! :D Jag så så glad. Känns så skönt att det äntligen är ledigt.. Det är bara 4 timmar kvar. :)
Idag vet jag inte vad som händer, får helt enkelt se. Jag har lust att hitta på något men ändå vill jag bara vara hemma och ta de lugnt. Om det är fint väder kommer de nog överväga att hitta på något. :)

Jag är lite bekymrad över lite saker men det är inget jag tänker tänka på idag. Det får jag ta på måndag för då får man vara deppig. Det är tillåtet på måndagar, då har man en hel veckan framför sig och de suger alltid..

Nej, back to work!






milla.

16 april

Hungrit!

Jag är så förbannat hungrig just nu. Längtar tills det plingar från micron.

Idag har jag sån träningsverk i mina ben. Jag hade egentligen inte förväntat mig något annat men de är inte kul. Kom ju knappt ur sängen imorse!
Jag vet inte om vi ska springa idag med eller om vi ska avvakta nu när jag har träningsverk. Jag vet inte hur man ska göra. Om man ska vänta tills de går över eller påt igen ba!

Jäkla mamma! Hon har setat ute i solen nu när det har varit fint så hon har blivit lite brun. Jag vill också vara brun men jag har inte tid på dagarna och jag orkar inte gå och sola efter jobbet.

Nu plingade de, smaklig lunch!






milla.


15 april

Scarface!

Fy fan vad jag är bra och dålig! :D På jobbet idag skulle jag ha av nåra plankor. Så jag lutade dom och tog sats med foten så gick dom av. Men en gång flög plankan rakt upp i ansiktet så det började blöda. Såret var litet men de slutade ju aldrig blöda.
Förvånad att det här händer mig? Nej.. Det tyckte inte min chef heller.. ;D

Men nu till det som är bra! Jag och Linus har varit och sprungit spåret. Det är väl tänkt att vi ska göra de minst 3 gånger i veckan. Det var riktigt jobbigt men snart blir det förhoppningsvis lättare. :)
Det känns bra att Linus är med annars hade jag inte hållt ut så länge och skitit i det..

Ikväll är det Greys, I'm so excited!


PAIIIN!
Första bilden är på hur de ser ut nu,
andra och tredje är precis efter de hände..






milla.

15 april

Lunchinga tider..

Igår blev det inget inlägg för jag orkade helt enkelt inte.. När jag kom hem från jobbet igår var maten klar så vi satte oss och åt direkt. Efter maten la jag mig på soffan och Linus drog iväg och skejtade. Jag somnade nästan direkt. Jag sov i nästan 2 timmar, jag var så himla trött. Det märktes att man hade varit ledig ganska länge.

När Linus kom hem drog vi iväg och handlade och när vi kom hem började Ugly Betty och efter det var det två avsnitt av Desperate housewives. Det gjorde inte mig något, jag tycker de var mer än rätt eftersom dom inte visade något avsnitt förra veckan för att det var hockey..

Måste äta upp maten nu, innan den blir kall.
Hej då!






milla.

13 april

Jahapp..

Nu är ledigheten snart slut, det är ju lite mindre kul. 
Hemma hos mamma var det roligt att träffa la familja. God mat var det också. :) 5 över 4 tog vi hem och klockan fem skulle vi börjar i tvättstugan. Så det var bara att plocka ihop tvätten och gå ner..

Just nu sitter jag och kollar på tv. Och så kommer min kväll att fortsätta. Jag ska även lägga mig tidigt eftersom det är jobb imorgon.
Nu börjar andra avsnittet av Vänner så, hej då!


Så här blev min ballkong. :)






milla.

13 april

Hello!

Igår var det jätte fint väder ute så jag och Molle satte oss i solen och käkade glass, jätte mysigt. :)
Så gick vi hem till mig en stund. Då kom mamma med massa skoj. Plus att hon skulle lärar oss att tvätta fönstrena, nu är dom fina! Tack mammi!

Eftersom det var så fint väder igår blev jag och Molle sugna på att grilla. På kvällen blev de grillning här hemma hos mig. Riktigt gott! Första grillbiten för iår! :)

Snart ska Linus och jag åka till mamma och äta mat. Det blir en familjemiddag för alla kommer vara där. :) Det ska bli skoj att träffas alla på samma gång. Sist var i december innan Christoffer åkte iväg.
Jag är så glad av att vara ledig idag! :D

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska vi snart åka. :)
Ha de så bra idag! Tjingeling!






milla.

12 april

ÅÅH!

Nu kommer ett litet hat inlägg! Jag blir så jävla sur på folk som ska jävlas med andra folk som är ute på krogen. Folk röck och slet i min väska och jag kämpade fan emot för att den skulle hålla men de gjorde den icke.. Till slut gick den sönder och allt som jag hade i väskan åkte ut på dansglovet.  Jag försökte fort plocka åt mig mina saker. Det var till och med så jag fick med mig kameran som annars försvinner annars..
Och självklar hängde inte brickan till jackan med så jag måste stå och förklara min jacka i detalj hur den ser ut, PLUS att jag måste betala för de. Men jag var så jävla arg så jag förklarade min jacka och betalade sen gick jag..

Kan inte folk bara låta en vara när man är ute och försöka ha kul med sina vänner! ÅÅH!

Nu ska jag äta lite mat sen ska jag sova så förbannat jävla gott! Natti natt!






milla.


11 april

GLAD PÅSK!

Jag tänkte att jag skulle passa på och önska alla en glad påsk! :) Jag sitter här och moffar massa godis som jag fick i mitt stora påskägg! :D Fast jag är lite besviken på att jag inte har sett en unge som är utklädd till en påskkärring. Det hade varit lite mysigt om det kom nån och knackade på dörren och sa glad påsk.
Hittills idag har jag varit på systemet med Molle. Det var faktist lite kul att få sällskap dit. Jag brukar ju alltid få gå själv eftersom ingen har fyllt förens idag!

Senare ikväll blir de party hemma hos födelsedagsbarnet. :) Jag är taggad till 1000! Det ska bli så skoj att träffa massa folk, skratta och bara vara!


Här kommer lite påsk bilder.


Till vänster är mitt stora påsk ägg som jag fick av Lars.
Och till höger är äggen som vi målade igår.
Mitt är de där i mitten och de som är ensam bild på. Fast bilden är lite suddig.






milla.

11 april

Hipp hipp hurra!

Kvällen var mysig. Vi åt påskmat och målade ägg! :) 
Just nu ligger jag i soffan och kollar på en film som snart slutar men jag var tvungen att skriva ett lite snabbt inlägg för nu är klockan över 24.00 och de betyder att Molle fyller 20 år!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!  ♥







milla.


10 april

Hello!

Nu har jag fixat mig så jag känner mig som en levande människa! Plus att jag får inviga mina rosa chinos. :) Känner mig rikigt vårig.
Vi ska snart kila över till Therese och Tommy. Vädret är på topp. Solen skiner och det är 22 grader i solen. :) Jag har sagt det förr och jag säger de igen, fan vad skitiga mina fönster är! När solen ligger på ser man verkligen hur icke rena dom är.. Dom måste verkligen bli rena snart, vi får se när jag har lust..

Ska kila nu, ha en bra kväll!
Pusspuss!


Mäniskliga jag! :D






milla.

10 april

God morgon!

Jag har precis klivit upp ur sängen. Det blev en lång sovmorgon. Kanske inte för lång för jag har lite ont i huvuet. Innan jag la mig i natt satte jag klockan på den tiden som jag brukar gå upp på när de är vardag och jag ska jobba.
Men nu när den ringde kunde jag tänka "in your face!" och somna om! :D Härligt!

Senare idag blir de middag hemma hos Therese och Tommy. :) Vi ska vara där vid fem, innan dess vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen bara slappa!

Grattis Kalle på 20 årsdagen!





milla.

9 april

God kväll!

Just nu sitter vi och kollar på filmen som går på 6an. Har för mig att den heter Benknäckar gänger - krossa dom. Hur som helst är den bra, jag sitter och garvar en hel del.

Idag fick jag sluta klockan 2, det fanns inte så mycket att göra idag. Hur skönt som helst. När jag kom hem tog jag de bara lugnt.
Jag har hunnit med att måla mina naglar, nu är dom fina och jag behöver inte skämas för mina händer. Känns som tjej händer igen! ;D Jag var tvungen att passa på nu när alla är lika långa. :) Jag har även hunnit med att sova en stund, de var ruggit skönt. Nu är det lång ledig och jag ska njuta varje sekund!

Snart börjar filmen igen, ha en jätte bra påsk!
Puss på er!






milla.

9 april

God dag!

Jag sitter hemma hos mamma och äter min matlåda..
Så plingar det på dörren och det är min kära bror som jag inte har träffat på flera månader. Han har varit hemma lite mer än en vecka men jag har inte hunnit träffa honom än. Men idag fick jag göra de. Det var ett kärt återseende! :D

När jag kom hem till mamma idag så fick jag ett jätte stor påskägg fullt med godis av Lars. TAAACK!
Jag lovar att det kommer slinka ner en och en annan godis i magen. ;) Mums!

Haha, mamma har flyttat på lite möbler men det märks knappt. Hon visade precis Christoffer vad hon har gjort. Han svar var: "Ja, jag ser att det är något som är annorlunda men jag kommer inte på vad. Jag vet att jag har varit här sen jag kom hem för jag har i alla fall varit inne i köket och ätit" haha, moff.. :P

Nu ska jag gå och umgås lite, hare!
159





milla.

8 april

God kväll!

Shit vad jag är trött. Jag låg nyss och kollade på hockeyn och somnade till. Jag är som en zombie just nu.

Idag hände de igen, jag blir så jävla trött. Varför ska dom vara efter mig!? Jag fick böter IGEN! Jag parkerade utanför mamma för jag skulle upp och äta. På den tiden hann dom ge mig 600 svenska jävla riksdaler i böter!!!
Det är som att dom åker efter mig och väntar på att jag ska parkera fel och PANG så är dom där och skriver sina jävla lappar!
Men jag antar att jag får skylle mig själv, men va fan tre månader irad.. Låt mig vara!

Jag satt och tänkte på hur många parkeringsböter jag har fått på dom här två åren som jag har hunnit haft mitt körkort.. Jag kom fram till 5 eller 6 stycken plus en varning. Jag lyckas få alla dom men jag har aldrig blivit stoppad när polisen har haft kontroller.

Ääh, nu skiter jag i de här jag blir så pist!
God natt!


Lucky me?! NEEEEJ!






milla.

8 april

HAHA!

Jag har precis varit med i radio!
Hallå P3 idag pratar dom om busringningar. Då ringde jag in och berättade om en gång när vi var ett gäng tjejer som skulle ha kul och busringa. Vi slog bara ett slumpmässigt nummer och kom fram till en tjej som svarade sitt namn, nu kommer jag inte ihåg vad hon hette men vi säger att hon hette Sandra.
"Sandra mitt i maten" svarade hon lite irriterad och min kompis sa "Oj förlåt att jag stör mitt i maten men hör du inte vem det är?".. Tjejen i telefon blev lite förvirrad eller vad man ska säga.. Sen gissade hon på att de var hennes kusin och min kompis drev vidare och sa att det var de. Dom små pratade lite..
När samtalet ledd mot sitt slut hade tjejen inte fattat att de inte var hennes kusin. Så min kompis sa att hon tyckte de vore kul om dom kunde hitta på något någon dag och sen att hon skulle höra av sig i veckan.
Stackars tjej.. Men vi hade ju skit kul åt det! :D

Haha, visst var de klockrent?

Här är länken, så kan ni lyssna! :D Ta fram till 47 minuter så är jag med strax efter de..
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1689209&BroadcastDate=&IsBlock=






milla.

7 april

Tjohoo!

Idag på förmiddagen ringde Molle mig och frågade om jag kunde gå ut med Tyson och självklart kunde jag de. Jag gick och hämtade honom så han har varit med mig hela dagen. :)
Mamma kom även hit. Vi åt lunch och jag fick lite påsk presenter som bestod av lite smått och gott. :) Jag fick även en ny påskblomma av Lars! Tack igen! ;D

När mamma åkte hem hängde jag och Tyson med grabbarna och skejtade. Eller vi tog en promenad.. Dom var och skejtade uppe i Finninge. När dom var klara så gick jag och Linus därifrån. Vi gick och lämnade Tyson. Nu när jag sitter i soffan och slappnar av så känner jag hur mina ben verker! Jag måste ha gått flera kilometer idag.
Men det har nog ingen nytta för nu sitter jag och äter lite godis! ;D

Jag blir så besviken!  Det är inge Desperate housewives idag för att de är hockey på femman typ hela kvällen! Inte fan bryr jag mig om de, jag vill se Desperate!

Aja, ha en bra kväll!






milla.

7 april

Åååh!

Så irriterande, jag vill verkligen till jobbet idag men min mage är emot mig! Jag har haft as ont i magen hela natten och när klockan ringde imorse kändes det fortfarande inte bra. Så de var lika bra att stanna hemma och vila.
Det gör fortfarande ont nu men det har gått över lite. :)

Jag kan verkligen inte ta hand om riktiga blommor. Dom bara dör.. Igår fick jag släng min påskblomma men jag ska fan köpa en nu, för jag ska ha en under påskhelgen.. Tur att jag fick nåra plast blommor när jag fyllde. ;D


Så här fin var blomman. ;D Obs..
Blomman i bakrunden är plast, därför den har hållt sig sen jag fyttade hit. ;P






milla.

6 april

Blää..

Det är så jäkla trist att vara hemma. Finns inte alls mycket att göra än att kolla på tv. Jag börjar må bättre nu. :)

Klockan 17.00 har vi tvättstugan, och det är inte lite tvätt idag. Usch, kommer hålla på hela kvällen! Och det är inget speciellt på tv idag.
Jag har precis kollat på Gossip Girl, jag trodde inte att de gick i repris men när jag kollade vad som gick på tv nu på dagen så såg jag att de gick. Det var bra för jag missade de igår.


Så här blev det. Jag glömde ta kort på hur det såg ut innan.
Men det var blått innan och nu är allt svart! :)







milla.


6 mars

Jahapp..

Imorse var jag trött men kom upp i alla fall. Jag fixade mig och när jag åt min frulle i bilen blev jag piggare. Åkte och jobba på ett ställe.
Men i natt har jag och min mage varit så överens. Jag har haft värsta magknipen. På morgonen kände jag inte av det så mycket så därför åkte jag till jobbet. Men de gick 2 timmar sen var jag tvungen att åka hem. Jag behöver ju inte gå in på detaljer men de har blivit några toa besök..

Annars är jag pigg och jag ville inte missa jobb idag så jag har passat på att måla mina utemöbler nu när det är varmt och solen skiner. Det blev faktist ganska bra. :)

Nu börjar jag få ganska ont i magen igen så jag ska lägga mig på soffan och glo på tv.






milla.

5 mars

Crazy!

Jag har snart varit vaken i en timme. Jag har hunnit städa iordning lite i köket och satt på en diskmaskin.
Linus och Philip (Linus lillebror) ligger och sover i vardagsrummet så jag tog med mig datorn och godiset in till köket. Jag är så sugen på läsk men vi har ingen så jag får nöja mig med apelsin juice.

Igår var det skit skoj. Min kusin kom och hämtade mig och min andra kusin ungefär halv fyra, vi åkte lite senare än vad som var tänkt. När vi kom till Eskilstuna mötte vi Linda (min syster) utanför affären. Vi handlade och åkte hem till Linda och började med maten. Det blev trerätters middag. :)
Vid 18 tiden åkte jag och hämtade våran faster, sen började kalaset. Det blev god mat och dricka, många skratt och "Tobbe" berättelser. Sen åkte Singstar fram och till och med jag sjöng men de var bara för att jag hade chans att vinna och de har jag aldrig annars. ;P
Jag trodde att jag skulle hinner hem så jag kunde hänga med alla ut men så blev det inte. Jag var hemma någon gång efter 03.00.
Tack för en toppen kväll! :)

Nu kommer jag skriva lite skämt från igår. Inte för att någon kommer att fatta förutom dom som var där. ;D
"Superpa, truperpa", "ooooh     yeeeeeah", "take a chanes take a chanes take a chanes take a chanes"
Ja, det var i alla fall kul när man var där. ;P

Idag fyller Sophie år, GRATTIS! :D
Vi ska dit och fira henne idag. Tyvärr hann jag ju inte hänga med ut. Men som tur är så kommer det flera gånger! :D

Nej, nu ska jag gå och kolla om dom där har vaknat till liv, sen ska jag nog fixa mig lite.






milla.

4 april

God morgon! :D

Igår hann jag inte skriva något för efter jobbet var jag tvungen att fixa mig direkt. Jag, Linus, André och Pata skulle åka till Eskilstuna. Pata skulle spela hockey med sitt jobb och vi skulle kolla på. Han skulle vara där 18.00 och matchen började 19.00 så mellan de åkte vi andra och åt.
När vi hade kollat klart på matchen åkte vi hem till Pata och glodde på film och jag var inte långt ifrån att somna.

När vi kom hem åt jag två ägg sen somnade jag på soffan. Jag har fått värsta knäppen för ägg, det är skit gott!

Senare idag ska jag åka till syster med nåra av mina kusiner. Vi ska vara där klockan 15.00, för då ska vi åka och handla och lite sånt. :) Vi ska nämligen fira min faster som har fyllt. Så vid 18.00 kommer hon och då börjar vi att äta och dricka gott. :)
 Sen kanske vi få se om det blir utgång här i Strängnäs beror lite på när vi ska åka hem. Men de vore kul eftersom Sophie fyller 18 år imorgon och ska ut idag efter 00.00. :)






milla.


2 april

I'm back in the game!

Jag har precis kommit hem. När jag kom hem från jobbet drog vi nästan direkt hem till Therese och Tommy. Där var vi ett tag sen gick vi och åt.
När vi satt på pizzerian kändes de precis som att vi var utomlands. Det var lite mörkare ute, stora fönster så det kändes som att man satt på en uteservering. Plus att dom spelade utlänsk musik. Det var faktist riktigt mysigt. :)

När maten hade landat i magen gick jag till Molle och umgicks lite, för imorgon åker hon till Berlin. :( Hur ska jag klara en helg utan henne?! Kommer typ inte bli nåra sms och det kommer ju bli konstigt för annars är det ju några om dagen... :P
Men det är ju tur att jag har bokat in hela helgen med massor att göra.. :)

Snart är det natti natt! 
Ni får sova så gott!






milla.

2 april

Tjoho!

Ska skriva lite snabbt nu innan jag ska äta.
För exakt två år sen fick jag mitt körkort. Grattis till mig! ;D Så nu när jag har haft det i två år och de betyder att min provtid på körkortet har gått ut. Jag hann ta körkort innan dom gjorde om det till fem år och tur var väl det!
Fast jag har aldrig blivit stoppad av polisen. :/ När det har varit poliskontroller har jag bara fått åkt förbi. Dom har aldrig tagit in mig och låtit mig blåsa eller något..

Imorse var det väldigt jobbigt att gå upp. Jag vet inte varför. :/ Igår morse var det så ljus så då var det inte samma sak som imorse. När klockan ringde trodde jag att det var mitt i natten för att det var så mörkt i rummet.

Nu plingade mikron så nu ska jag äta.
Smaklig lunch!






milla.


1 april

Super väder!

Gud vilket väder det har varit idag! :D Jag stod ute i bara tshirt på överkroppen och svettades.. Då är det varmt! Men det var ruggigt skönt. Jag tror inte jag såg ett ända moln på himlen idag i Eskilstuna. :) Härligt! Efter jobbet åka jag till mamma en liten stund. Fick en påskblomma av Lars och en påskig kruka av mamma. :) Så nu har jag ställt den på köksbordet och varit ute och hämtat mossa och lagt runt blomman. :) Det blev väldigt fint!

Idag är det som sagt första april och jag har inte hört något skämt idag. Dom har pratat om det på radion och berättat olika luringar men jag har inte blivit lurad och jag har inte lurat någon.. 
Men för några år sen blev jag riktigt lurad. Min syster skickade ett sms och berättade att hon skulle få tvillingar och jag blev skit glad men det var ju bara ett skämt..

Ännu en sak som har hänt idag är att min kära bror har kommit hem efter att ha varit ute och rest runt i Asien i 3 månader. Jag har inte träffat honom än men gör kanske det imorgon eller så. :)


Jag är faktist stolt över mig själv idag, jag lagade till fisk! Jag kokade potatis, kokade upp fisken i bjuljong och gjorde äggsås och det blev mumma! :D Hör du de mamma?! Jag lagade riktigt fisk och tyckte om det! ;D

Idag har jag fan skrivit mycket, men jag har haft en liten svacka med att skriva. Har inte kommit på något att skriva om men idag fanns det mycket att berätta. :)

Nu ska jag glo på tv, pusspuss!
157
158





milla.


RSS 2.0