30 september

Stylad!

Idag tog jag mig tid att göra om min blogg, vad tycks?
Jag tror jag är nöjd med den i alla fall, lite ovant med en ljus bara.. ;D

Jag har suttit och pratat med Molle i telefon ett tag nu.. Egypten nästa va?

101






milla.


29 september

Jag glömde en sak!

I lördags undertiden som jag var i Eskilstuna och firade min syster så var det rån i Strängnäs. Precis vid Linus så man kunde stå på balkongen och kolla på allt som hände. Det var jättemånga som filmade med mobilen men så var det en smart tjej som tog fram filmkameran och fick bra bilder på rånarna. Hoppas det hjälper!

Där har ni det!






milla.

29 september

Måndag..

Dagen började som vanligt med jobb. Men imorse var det väldigt jobbigt att gå upp för när klockan ringde och jag gick upp och skulle gå in på toa så var det helt mörkt ute! Det kändes som att jag gick upp mitt i natten. Det är nackdelen med att det är mörkt ute annars älskar jag det! Det är så mysig! :)

Efter jobbet fick jag skynda mig till frissan för att fixa till håret lite efter förra måndagens förändring..

Just nu sitter jag och kollar på tv, väntar på att klockan ska bli 20.00 för då börjar Idol. Det är de ända bra som går på tv idag. Men imorgon börjar Ugly Betty och Desperate housewives. Och på onsdag börjar Greys Anatomy! Det är med andra ord en bra tv vecka! :D

Nu i helgen kommer Malin hem! :D Det ska bli skit kul och jag längtar som fan! Var ett tag sen vi såg! :( Men på lördag då jävlar!
100





milla.

28 september

Helgen är slut..

Det är söndag och helgen börjar lida mot sitt slut.

I fredags blev det middag hemma hos mig med Christian, Sussu, Christoffer, Lars, Anna och mamma. Det var trevligt och gott! Vid åtta tog jag och Anna tåget till Strängnäs. Vi började dricka lite och senare blev det utgång. Till min besvikelse så spelade dom skit dålig musik och jag fick en blåsa under foten så jag kunde knappt gå. Det blev en tidigt kväll för mig.
Igår på dan var jag och firade syster! Det var trevligt, träffade massa roliga person. Och så fick jag studentbilder, då längtar jag bara tillbaka. Jag vill ta studenten igen! Sen på kvällen blev det party hemma hos Linda och Robin. Dom har precis flyttat till Strängnäs. Dom hade en jättefin lägenhet! Det var jag, Madde, Emil, Linda, Robin, Angelica, Erik och Emma som var där först sen kom Sofia efter att hon hade slutat! Skit kul! :D Sen kom Linus och alla han var med. När vi kom ut träffade vi Anna och Sara. :)
Idag har jag först inte gjort så mycket, sen gick jag ut och gick med Emma. Snart ska jag åka tillbaka till Eskilstuna.

098
099




milla.


25 september

IDOL SUGER!!!

Just nu sitter jag och kollar på idol, och det suger så jävla hårt! För Alexander gick inte vidare! Han är ju skit bra, och varför skicka hem honom när dom typ grinade av att göra de.. Och så skickar dom vidare massa jävla snorungar som kan komma tillbaka nästa år. ÅÅH! Han är ju där för andra året i rad då måste dom ju fatta att han verkligen vill de, och han har ju blivit bättre på att sjunga! Så finns det dom som juryn har tyckt tidigare att dom kan komma tillbaka nästa år men ändå skickar dom vidare dom. SUG *****!

Aja, idag har jag jobbat som vanligt. Det är ju löningsdag idag och de var inte alls fel!
Nu ska jag fortsätta kolla på idol, hejdå!
097





milla.

24 september

Totaly slut!

Jag är så förbannat trött att jag inte vet varken ut eller in. Idag har jag jobbat, vilket har inneburit att jag har varit i Vilsta och lagt golv. Jag hade pyttipanna i madlåda, de var helt okej. Höll på att somna på lunchen, så himla trött!

Nu idag efter jobbet blir samma som igår, jag ska lägga mig och vila ett tag nu sen ikväll blir de tv tittande. Det ser jag framemot. Igår när jag tittade på tv så flög tiden bara iväg! När jag kollade på Idol och det slutade fattade jag ingenting för jag la inte märke till att de hade varit reklam. Samma sak när jag kollade på Vem kan slå Filip och Fredrik. Fattade ingennting, helt plötsligt var klockan 22.00 och det var dags att sova.

Jaa, roligare än så här blir det inte idag..
096





milla.

23 september

HALLÅ ALLA DÄR UTE!

Jag har tydligen varit dålig på att uppdatera även fast jag skriver ganska ofta, tycker jag i alla fall. Men så fort man inte har uppdaterat på två dagar så tjatas de. Vilket jag inte förstår varför för ni själva är dåliga på att uppdatera. Och vissa har inte ens en blogg. :P ;D Nej då, jag skojade bara. Det är kul att någon läser och vill läsa mer. ;D Jag uppdaterar nu och de är huvudsaken..

Idag har jag jobbat. De har varit helt okej. Jag har varit på lite olika ställen här i stan och så blev de även en tripp till Södertälje. Nu har stammbytet där börjat. Senare idag blir de bara tv tittande för min del..

Nu ska jag berätta något intressant, jag sov skit dåligt i natt. Somnade vid halv ett och vaknade varje timme och när klockan ringde ville jag bara kasta den i väggen. Tur att jag inte gjorde de för det blev inte så lyckat sist jag gjorde det..

Ska ta mig en dusch nu, känner att de behövs!
Ha en bra kväll, TJAA!
095





milla.

20 september

Stor lördag..

Idag har jag hunnit med att slappa, plockat iordning på rummet och sen varit i Eskilstuna med Sofia. Hon skulle dit och köpa linser men när vi kommer dit 10 över 3 så ser vi att dom stänger klockan 15.00. Osis.. Men vi var hungriga så vi gick till pastahuset och käkade, sååå gott! Det blev en liten tripp till HM sen åkte vi tillbaka till Strängnäs.

Just nu sitter jag och lyssnar på music och tar de lugnt. Det är nice..
Ikväll vet jag inte vad som händer får se, så lite som möjligt passar mig för jag är helt seg. Fast ändå är jag lite partysugen men de är inget jag orkar.

Sofia nu MÅSTE du uppdatera din blogg, så är det bara!






milla.

19 september

Helg..

Nu är det helg och det är skönt!
Just nu ligger jag i sängen och spelar Mahjong Titans och kollar på Ensam mamma söker.
Vilken fredag va? ;D Nej men det är skönt. Jag har lite ont i huvet så det passar bra att bara ligga och slappa.

Imorgon ska jag till Eskilstuna med Sofia efter att hon har slutat jobba. Det ska bli trevligt.
Det var nog allt från mig, tack hej!






milla.

17 september

Just nu sitter jag och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik,
dom är ju så jäkla roliga!

Fredrik: 'Jag måste bara visa!'
Han visar sitt ben och de blöder..
Filip: 'Expressen? Aftonbladet? Är ni här?'
Fredrik: ' "Jag trodde jag skulle dö!" '

K L O C K R E N A ! ! !
Så roligt ironiska så de finns inte!






milla.

17 september

Nu är klockan över 12 så,

Grattis älskling på 19 årsdagen! :)
Jag älskar dig mest av allt! Du är världens bästa!







milla.

14 september

Hajdihoow!

Nu har helgen varit.
Fredagen blev lugnt, jag satt bara vid datorn och kollade lite på tv.
Lördagen började med att jag var på vårdcentralen för att jag vaknade med skit ont i mitt vänstra öra. Dom kunde inte göra något åt de, jag fick vänta ochse om de gick bort. Och det gjorde det. Nu har jag bara skiiiit ont i min hals! Innan jag var på vårdcentralen var jag och käkade med mamma.
Sen började jag fixa mig inför kvällen. När jag var klar gick jag till Sara där vi tjejer skulle mötas innan vi gick till Sofia. När vi kom till Sofia blev det party och sedan utgång. Igår var en lyckad kväll! Jag hade skit kul! Hoppas alla som var med hade de också! :)
you make me feel so good





milla.

12 september

Äntligen helg!

Så skönt att veta att de är fredag!
Det som var så bra idag på jobbet var att de inte kändes som att det var fredag men sen när jag slutade kände jag direkt att de är fredag. Jag var bara hemma och bytte om sen åkte jag till Strängnäs.
I kväll ska jag bara ta de lugnt. Det ska bli skönt att bara slappa och inte behöva lägga sig tidigt. Även fast jag kommer somna skit tidigt i alla fall. Imorgon ska det bli skönt att få sova lääänge! Även fast jag kommer vakna tidigt och vara pigg bara för att jag är ledig men då är de skönt att veta att jag kan somna om!

Imorgon är det inflyttningsfest hos Sofia. Det ska bli skit kul. Då är alla tjejer samlade igen! :) Det var längesen verkligen alla var med på samma gång! Det ser jag framemot! :)

093
094




milla.


9 september

Yeah!

Tror att jag kanske håller på att bli sjuk! :/
I natt sov jag inte alla bra, kändes som att jag hade feber, hade ont i halsen och huvet. När jag gick upp på morgonen så började jag spotta massa slem. Mysigt va? Men jag gick till jobbet i alla fall, har inte råd att vara hemma. Hoppas inte jag går och blir sjuk nu..
När jag kom till Linus idag så sa han att han kände sig sjuk, hoppas inte han blir sjuk..

091

092





milla.


8 september

Home

Det har gått en vecka sen jag skrev sist.
Veckan var som vanligt. Jobb på dagarna och slapp på kvällen förutom en kväll då var jag ute och sprang.
Nu under helgen så har jag, Sofia, Linus, Tom, Martin och Kalle varit i Grums hos Malin och Anders. Det var skoj att få träffa henne igen! :D På fredagen tog vi bara de lugnt, alla var trötta efter jobb på dagen och en lång resa.

På lördagen blev de party! Synd bara att jag tabbade mitt legg och bankomatkort så jag kunde inte följa med ut. Lite onykter började jag leta efter de i lägenheten men hittade de inte så jag la mig och sov.
Dagen efter gick jag ut och letade efter de där vi hade sprungit till bussen, och precis när jag skulle vända och gå tillbaka så såg jag det! Skoj inte om hur glad jag blev! Hade inte varit så om jag hade fått köpt nytt körkort och spärrat bankomatkortet.

På söndagen kollade vi på Patriks match, han hade cup i Karlstad. Efter de åkte jag och Sofia hem. Tur att hem resorna oftast känns kortare.. ;D

Idag har jag jobbat, och just nu sitter jag och väntar på käk. :)
088
089
090




milla.


1 september

September..

Jag har funderat på att göra om min blogg. Jag vet ungefär hur jag vill ha de men jag har inte orken att göra de än. ;D Var på väg att börja idag men sen när jag såg alla koder och det så la jag av.

Idag har jag pratat med Malin, vi pratade om helgen som kommer. Och nu längtar jag som fan! Det ska bli skit skoj. Plus att jag ska träffa Sofia imorgon, då ska vi planera lite om hur vi ska ta oss dit och lite sånt där. :)

Just nu sitter jag och kollar på Outsider, vilka människor det finns..
Det är en som tycker om att tänja på kroppens gränser, eller vad man ska säga. Han stack i alla fall igenom krokar i ryggen, sidan av knäna och nere vid fötterna. Sen hängde han upp sig, så han hängde i krokarna..






milla.


RSS 2.0