31 juli

Jaha sista dan i juli.

Idag är det fredag och jag har inga planer, men imorgon är det stora planer, GRÖNA LUND!!! Jag och Natta ska åka dit och åka massa karuseller. Jag kommer bli som ett barn som springer mellan alla karuseller och glömmer helt bort att äta.
På kvällen är det Sommarkrysset som vi kanske kan kollar om vi inte är helt upptagna med alla karuseller. ;D

Och jag lovar jag ska ta med mig kameran då, massa bilder ska de bli!
Jag längtar! :D:D






milla.

30 juli

God kvällens!

Efter lunchen idag åkte jag till pappa och där blev jag hela dagen. Jossan kom dit efter hon hade slutat på jobbet. Då började vi fiska lite. Tyvärr fick ingen någon fisk..
När Linus hade slutat åkte jag och hämta honom sen åkte vi tillbaka till pappa och fortsatte att fiska. Sen tog vi båten och rodde ut för att se om dom hade fångat några kräftor. Några hade dom fått. Det var jag som började ro, det gick ju så där.. Sen fick Linus ta över, det blåste mycket och jag orkade inte hålla emot.

Efter roddninge blev det varma mackor, mums! Sen åkte vi och kollade på Jossans häst. Jag skulle rida men vi hittade inte alla grejor så vi ska ta de en dag nästa vecka. :) Det ska faktist bli kul, jag är ju ingen häst tjej men några gånger har jag ridit och det är ganska kul. Men jag skulle inte palla att sköta en häst på heltid..

Tyvärr kan jag inte sätta in bilderna som jag tog idag, jag har ingen sladd med mig (vi är fortfarande hos mamma, ska sova här i natt med) och jag får inget grepp om bluetoothen på datorn.. Så även detta inlägg blir bildlöst.

Ha en fortsatt trevlig kväll, tjingeling!






milla.


30 juli

Woho!

Jag har precis vaknat eller nästan. För 20 minuter sen ringde Linus och väckte mig.
Han jobbar idag så igår kväll åkte vi till mamma, så vi har sovit hos henne inatt. Jag var så himla smart i natt.. Jag började kolla på en film vid två tiden, så jag somnade någongång vid fyra. Sen var jag snäll och gick upp på morgonen för att skjusa Linus till jobbet.

Han ringde och väckte mig för att han undrade om vi skulle äta lunch tillsammans och jag har ju inte fått i mig min frukost än så de ska vi göra. :)

Måste gå och ta på mig lite kläder och sen åka iväg, ha en bra dag!






milla.

29 juli

Seg dag..

Hela den här dagen har varit skit seg. Vaknade sent, gick upp och satt vid datorn, la mig i sängen igen. Sen fick jag arslet ut sängen, in i duschen och sen åkte vi och handlade. När vi kom hem plockade med disk och sen dammsuga och så.

Nu är det fint väder och jag vill ut i solen. Är sugen på glass också! ;D






milla.

28 juli

Snart midnatt.

Den här dagen har varit ganska lång. Vaknade som vanligt sent. Fixade lite frukost sen åkte jag, Linus, Nisse och Jimmie till Lager 157. Hittade ett linne, en cardigan, halsband och en tunika.
Efter det åkte vi till Tuna Park och även där hittade jag lite kläder. Ett linne, en sjal, en tröja och ett par jeansleggins. Det jag köpte idag fick inte ens på mycket, jag är nöjd! ;)

På vägen hem var jag helt slut, det är jobbigt att shoppa. ;D






milla.

28 juli

Bilder från i lördags..



Sofia och Sara dansar lite.. ;D


Natta härjar i duschen..


Jag och Natta blottar oss för Sofia..


Me!


Sara, Sofia och jag..


Sofia


Natta och Sara dansar


Jag


Sara


Jag och Sofia


Hi five hela kvällen!


Näts


Jag håller på att fixa mig..







milla.


27 juli

Hej..

Idag har jag hämtat ut mitt packet från ellos, så har jag även fikat med Molle. :)
Nu ska jag ta tag i städningen, jag lovar det behövs!!!






milla.

26 juli

Hej hej!

Nu skulle egentligen det komma en person och kolla på våran lägenhet men hon ringde och sa att hon inte kunde komma idag, hon var tvungen att jobba över. Det var ju synd, jag vill ju veta om de är någon som vill ha den här lägenheten.
Men ändå var det skönt för då slapp vi städa som jag verkligen inte orkar göra idag, jag är helt slut! Det räcker med att vi har tvättstugan.

Igår var det jätte mysigt och trevligt hemma hos Natta, det blev en hel del skratt. Sen blev det utgång med massa dans. Natten blev lång, kom hem vid halv 5.

Ikväll blir det bara lugnt. Ska kolla på film och mysa i soffan. :)
180
181
182



milla.

25 juli

Hej tjo och klackarna i taket!

Jag sitter hemma hos Natta. Haha, tycker jag alltid gör de när jag skriver blogg.
Igår på dagen var jag, Linus och Pontus i Eskilstuna. Jag skulle köpa dator som jag gjorde efter mycket om och men. Jag ville ha en hel svart men de fanns ingen bra i den prisklassen jag tänkte. Men till slut hittade jag en men var lite silvrig men va fan den får duga.. Bara det att virus programmet strular och de är inte så smart att börja använda internetet när man inte har något virus program igång..

När jag kom hem var de bara att fixa sig på en halv timme och sen bege sig mot Linda och Robin. Jag mötte upp Sophie innan så vi gjorde sällskap. :)
Sen började partyt. Fick träffa Emma också, det var länge sen så det var roligt att få träffa henne igen. :)

Ikväll ska jag, Natta och Sofia äta tacos. Och sen när Sara har slutat och kommit till stan kommer även hon hit. :)
Jag vet inte än om jag ska dricka eller inte. Jag orkar inte men man vet aldrig hur de där blir. ;D


Just det, en sak till bara.. Idag fick jag mail om att vi kan få lägenheten redan den 9onde augusti. Och imorgon kommer det en och kollar på min lägenhet, hoppas hon vill ha den och kan ta den redan då. Då kanske det blir flytt om två veckor! :D Hoppas hoppas hoppas!

Nej nu ska vi börja med maten, puss på er!






milla.

23 juli

Yeeeeah - ha!

Jag och Natta har precis kollat klart på Man of the house, eller jag kollade mest, Natta somna lite då och då. Men jag tycker den var skit rolig. Jag satt själv och skrattade. ;D
Innan vi satte på filmen var vi på GM och köpte lite godis.

Så har vi försökt planera lite outfit inför hennes födelsedags fest. Hon ska ha rocktema. Jag vet typ hur jag ska se ut! :D Nu längtar jag, ska bli kul med lite annorlunda fest men något speciellt tema. :)

Vi ska nog ta en promenad nu, LATER!






milla.


22 juli

God kväll

Jag har precis kommit ut ur duschen. Nu ska Linus duscha sen ska vi gå och hyra film, hoppas vi hyr något bra. Vi har en tendens att hyra dåliga filmer..
Förut idag, efter jag hade ätit kom mamma och Lars hit. Jag ska få låna mammas bil nu när jag har ledigt. Hon är allt snäll min mamma. :) Vi gick och tog en glass i hamnen. Sen åkte dom hem och jag gick hem.

Men nu måste jag byta om!
Tjarå!






milla.

22 juli

Soool!

Jag har precis kommit hem, jag har legat på strandbadet hela dagen. Molle och Tyson kom och gjorde mig sällskap en stund sen skulle dom hem och äta men Molle kom tillbaka efter de. Då kom det massa moln så då gick vi en sväng på stan istället. :)

Nu ska jag ställa mig och laga lite mat.
Idag blir det spagetti carbonara. 







milla. 

21 juli

Hemma..

Jag har nästan precis kommit hem från Natta så jag har kunnat lägga in bilder ifrån idag när jag fick sällis av min brorsbarn. :)


Lite bilder på Linus, Molly, Maja och Ebba ifrån förut idag..







milla.


21 juli

Hoho

Stockholm i mitt hjärta.. Jag är hemma hos Natta nu. Vi ska precis börja kolla på Allsång på Skansen.

Idag har jag först bara legat på soffan sen strax efter 4 kom min bror med några av sina barn, så vi busade och ritade lite teckningar. :) Sen vid 6 kom Natta över till mig, då började vi med maten. Det blev grillat. :)

Men nu ska jag kolla vidare på tv, hare!
178
179




milla.

20 juli

Wihooo!

Nu har jag precis skickat iväg en beställning från ellos.se för jag har nämligen fyndat en hel del.. Dom har sjuk rea just nu! Jag fick 14 produkter för 890 kronor. :D Bland annat- två skor, en väska, halsband, underkläder, skärp, klänning och en tunika. Me like när det är billigt!
Det stod att det var leverans tid på 7-9 dagar. Så jag får de väl nästa vecka någon gång. :)

Tjingeling!






milla.

20 juli

HAPPY!!!


5 november here I come!!!
Jag behöver inte säga något mer, ni fattar! ;)






milla.

19 juli

Vad är detta?!

Vad är det för väder nu när jag har semester..? Okej, min semester börjar imorgon så väder har en dag på sig att bli fint! Det vore trist om det skulle vara regn hela min semester.. Förra året har jag för mig att jag har några bra dagar i slutet av min semester. Jag kommer i alla fall ihåg att jag pressade som fan dagen innan familjen Nordebrink kom hem från Cypern.
Jag ville ju inte vara kritvit när dom kom hem, och jag lyckades faktist vara lite brun. Dom var ju självklart brunare men jag var inte långt efter. ;D

På tal om familjen Nordebrink så sitter jag och Linus hos dom nu. Vi sitter vid varsin dator och vi ska snart få lite mat. :)

Tills ikväll har vi hyrt en film, jag kommer inte ihåg vad den heter men jag kan gå och kolla. ;)


Filmen för ikväll, hoppas den är riktigt ruggig!






milla.

19 juli

God morgon!

Jag har precis stigit upp. Jag trodde helt seriöst att klockan bara var 10, för det lät som att kyrk klockorna plingade 10 gånger men så var det ju inte. Klockan var ju redan över 12.
Jag funderar på att gå till affären och köpa frallor och äta en mumsig frulle. :)

Igår var mamma här, vi grillade och åt blåbärspaj. :) Sen kollade vi på Sommarkrysset. Efter det skulle jag möta Linus vid GM för vi skulle hyra film. Det gjorde vi och den skulle vara läskig, visst den var otäck när dom torterade människorna men man satt mest och var irriterad på ungdomarna i filmen. De var bara jobbiga och verkligen snorungar som inte fattade bättre. Plus att slutet var helt fel! Filmen hette Lake Eden, ifall någon vill se. ;)

Nej, nu ska jag knalla till affären, hare!






milla.

18 juli

Lite bilder från igår..


Party, 17 juli..






milla.

18 juli

S E M E S T E R ! ! !

Jajamen, det stämmer. Nu har jag semester och jag är så jävla lycklig! Den har verkligen varit efterlängtad. Så igår kickade jag och Molle in den. Hon kom hem från Turkiet i torsdags, vad jag har saknat henne när hon har varit borta!
Natta kom också förbi och gjorde oss sällskap. :)
När det blev utgång mötte jag upp Anna och Angelica. :) Sen drog vi ut. När jag möter dom så hör jag bara massa skrik, då har Anna tappat sin mobiltelefon i Mälaren från bron. Inte alls bra!

Jag var nyss nere i tvättstugan och kollade om de fanns en tid för vi missade våran tid i torsdags. Det fanns en tid klockan 17.00 idag. Kul att ha tvättstuga på en lördag... NEJ men vi måste ha de.. Äääh, jag har ju semester så va fan gör de!?!?! :D






milla.

16 juli

Här kommer de lite bilder..


När vi rev ett badrum på jobbet hittade vi gamla tidningar. Den här var från Folket, "FOLKET Torsdag den 10 september 1931" Ganska coolt, men jag kunde inte läsa något för när man skulle ha isär sidorna gick dom bara sönder.
Så var det en träbit som var format som ett hjärta. :)


Det här är ifrån förra fredagen (10 juli). När Anna skickade ganska sent på kvällen och frågade om jag skulle med ut. Det blev en spontankväll och vi hamnade bakom DJ båset. Jag fick till och med DJ:a lite, ser ni? ;D


Förra lördagen (11 juli) fick ju jag och Natta för oss att vi skulle dra ut. När vi kom på det var klockan typ 21.30 så det var bara att korka upp och fixa sig lite. :)


Igår på jobbet fick jag agera elektriker och lägga lite värmekabel. :)






milla.

15 juli

Haha!

Ja nu är jag glad! Jag har beställt en jätte töntig grej som säkert inte kommer funka.. Och nästan nyss fick jag sms om att den hade kommit! Jag tänker inte säga vad de är för då kommer säkert folk säga att det inte kommer funka och bla bla bla.
Men om det nu är så att de kommer funka så skriver jag om några veckor vad de är, då har jag ju inte gjort bort mig och folk kan inte säga att de inte funkar.. Om ni inte ser något här i bloggen så vet ni att de var ett misslyckat köp.. ;)
Några där ute vet redan vad det är, men ussshh (!) säg inget! ;D Hoppas hoppas hoppas det funkar, det skulle underlätta för jag vill verkligen inte ***** ** ***. Skriver jag de där sista så kommer ni fatta direkt vad de är..

MOHAHAHAHAHAHAH!
Hare!






milla.

14 juli

God kväll!

Egentligen ska jag sova nu men jag har inte kommit så långt än. Idag när vi kom hem somnade både jag och Linus. Det är sjukt var trött jag var när jag kom hem, det var samma sak igår. Ska bli så jäkla skönt med semester! När vi hade vaknat till gick vi till André för att kolla till hans katt och mata den lite.
Den jävla katten (ursäkta André) bet mig i näsan när jag tänkte vara lite snäll och gosa med den fast jag inte tycker om katter. Jag säger ju att man inte kan lita på dom! Dom är läskiga.. Man ska ha hund!

I alla fall..
.. när vi hade varit där gick vi till affären och sen förbi Therese och Tommy och sa hej. Sen var de bara hem och laga mat. Nu på kvällskvisten har vi bara kollat på tv.

Nej nu måste jag verkligen sova, god natt!
177





milla.

13 juli

Lunchiga tider

Jag sitter hemma hos mamma och äter min matlåda.
Idag jobbar jag ute och vädret ser lite oroligt ut, de kommer säkert börja spöregna sen när jag ska börja jobba igen.

Jag ringde min nuvarande hyresvärd idag och skulle säga upp lägenheten men de gick inte att göra via telefon så jag får skicka ett brev till dom idag.. Allt tar sån tid!

Nej, jag har inte så mycket mer att skriva..
Ska fortsätta att äta nu, ha det bra!
176





milla.

12 juli

God morgon..

Haha, igår blev det inte riktigt som jag och Natta hade tänkt oss.
Båda skulle äta själva så vi tänkte att vi äter tillsammans så de gjorde vi. Sen hade vi köpt massa chips och dip, och satt framför tvn och moffade. Kollade på Sommarkrysset och var med och löste dom där kryssen.. Sen vid halv 10 fick vi för oss att gå ut.
Båda satt i mjukiskläder och typ inget smink. Jag sminkade mig och fixade mig fort sen drog vi hem till Natta och började förfesta lite. ;D Sen blev det ut gång där det bjöds på massa dans. Det var en kul kväll. :)






milla.

11 juli

Ojoj!

Här har det visst var lite dålig uppdatering.. Men jag har faktist inte haft lust att sitta vid datorn, den bara lägger av. Så hoppas jag hinner skriva klart det här innan den lägger av. Jag längtar bara tills den 25 så jag kan köpa ny dator!

Sen jag skrev sist har jag mest jobbat.
Men igår hade jag ställt in mig på en hemma kväll men så blev det inte. Anna skickade och fråga om jag ville festa med henne och Angelica så jag fixade mig på en kvart sen var jag redo att dra.. ;D Så det blev en ute kväll.
Jag har precis ätit min "bakis mat" som bestod av en sallad.

Senare idag när Natta har slutat jobba ska jag träffa henne. :)

BTW (!) 1 september flyttar vi! :D Igår fick vi reda på att vi fick lägenheten! Det ska bli så kul, men det är så långt kvar. Jag vill flytta nu nu nu!






milla.

8 juli

Trött

Imorse när klockan ringde ville jag bara ligga kvar i sängen och fortsätta sova. Men det gick ju inte, var tvungen att gå upp och förbereda mig för en dag med jobb. Fast jag fick lite sovmorgon imorse för jag har jobbat här i Strängnäs idag.
Imorgon vet jag inte vart jag ska. Jag ska ringa Kent snart och få reda på de.

Efter jobbet gick jag över till André för att mata hans katt som jag är katt vakt till denna vecka för han är nere på västkusten och har semester.

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv, så CYA!






milla.

7 juli

Min tisdag

Idag har jag och Linus varit nere på stan en stund och fixat med lite grejor. Sen gick vi till GM och hyrde två filmer. Kommer inte ihåg vad dom hette men ena var helt okej och den andra var skit rolig.

Just nu sitter jag och väntar på att Molle ska komma hit på lite fika. Hon ska nämligen åka till Turkiet på torsdag och jag måste ju få träffa henne innan hon drar iväg. Vilken fuskis som ska ner till solen när vi andra får vara hemma i de här piss vädret.

Egentligen klagar jag inte på att de regnar för jag jobbar ju men då ska de fan vara super väder när jag har semester och det är ju inte långt kvar (den här veckan ut och nästa vecka)!


Såna här snygga lösningar kommer jag på när det börjar regna på jobbet! ;D







milla.


6 juli

Movie

Jag har nyss varit på bio med Linus, Kalle och Philip. Vi var här i Strängnäs och kollade på Ice age 3. Det går inte att hata dom filmerna. Den här tyckte jag var skit rolig, jag satt och skrattade lika mycket som ungarna om inte mer. ;P

Nu när vi satt och kollade på filmen hade jag min arm still och när vi kom ut testade jag röra på den och de kändes bättre men efter ett tag började de göra skit ont igen, vet inte vad jag ska göra, nån som har några tips?


Ice age 3






milla.

6 juli

Härligt...

Nej, inte så jätte mycket. Natten till i söndags sov jag på min axel på något konstigt sätt. Så idag har jag varit hemma, det går ju inte att jobba med en arm. Jag kan ju knappt klä på mig utan att jag skriker. Jag kan röra underarmen men jag kan inte lyfta på hela armen, då hugger det till i axeln.
Hoppas det går över snart för det känns så dumt att vara hemma när man inte är sjuk, men det är som sagt lite svårt att jobba med en arm.. Vet inte ens om jag kan köra bil.. :/

Aja, Madde kom nyss så nu ska jag vara lite social. :)






milla.

5 juli

Söndag

Usch, imorgon är det jobb. Jag har ingen lust att jobba, jag vill ha semester nu! Men jag måste jobba två veckor till sen får jag fyra veckors semester. SÅ JÄKLA SKÖNT! Jag hoppas verkligen att det är bra väder då.

Men till gårdagen.. Jag var först förbi Molle en sväng sen drog vi till Nätts som bor i en skit fin lägenhet! Där blev det fest med tjejerna. Vi röjde lite där sen blev det utgång. Det blev en hel del dans. Tyvärr hade inte jag med mig min kamera så jag har inga bilder att lägga upp. Men dom andra hade så det kanske kommer bilder sen när jag har fått! :)
Tack för igår tjejer! Vi är helt enkelt BÄST tillsammans! ;D






milla.

4 juli

God kväll gott folk!

Just nu sitter jag hemma hos Molle och Anders. Jag har precis fixat Molles smink och hår. :) Så nu ska det börja hinkas.. Nej då. ;)
Igår skrev jag ett lång inlägg och skulle lägga in bilder men det blev inte av för datorn stängdes av.. Och nu orkar jag inte lägga upp det, det får bli ett längre inlägg med bilder en annan dag.

Igår kom det över lite killar hem till oss, och dom skulle festa men dom hittade ingenstans att vara så jag drog över till Tommy och Therese så var dom hemma hos oss. Jag var där tills efter ett på natten nångång. Jag och Sophie satt ute på balkongen och kollade på blixtrarna och lyssnade åskan. Mysigt, men det var tur att jag inte satt själv. Då hade jag skitit på mig..

Nej nu ska vi parta vidare och senare ska vi till Natta sen blir det nog utgång!
Vi kanske ses, hare bra! Pusspuss!






milla.

3 juli

FREDAG!

Så jäkla härligt!
Igår kunde jag inte skriva för när jag väl satte på datorn och hade fått iväg det där mailet som jag satte på datorn för. Men jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg innan jag stängde av och gick och la mig, men det hann jag inte för datorn la av.

Så jag får skriva idag istället. Igår efter jobbet gick jag och kollade på den där lägenheten igen för jag var lite osäker på vad jag ville. Fattar inte vad jag tänkte med den är supermysig och bra! Nu väntar jag bara på svar från den hyresvärden. Sofia hängde med mig, sen var vi nere på stan och på Karlsson och glodde lite. :)

Efter de drog vi hem till mig och lagade mat, så kom mamma och åt med oss och sen blev det glass i hamnen, myspys. :)

Hörs senare gott folk!
175






milla.


1 juni

Flytt?

Jag tror det kommer bli det den 1 september. :) Efter jobbet idag var vi iväg och tittade på en lägenhet som var jättemysig, och båda är intresserad av den. :)

Det har inte hänt så mycket annat idag, jo vi har städat och tvättat. Och jag lyckades sno någons tvätt tid och han var inte så glad på mig. Men jag sa förlåt jag kan inte göra mer, plus att jag bara tvättade en maskin.
Och en ska till, jag bråkade med en kärring på jobbet idag. Hon som hyr garage bredvid oss var skit sur för att jag stod iväg. Så vi stod och skrek på varandra. ;P

Nej, det var allt. Tjingeling!






milla.

RSS 2.0