30 november

Seeeeg..

Gårdagen var skoj! :) Det började hemma hos Madde sen blev det utgång på BK.
Innan jag skulle lägga mig så pratade jag med Mollie som stod och väntade på sin buss. Efter vi hade pratat somnade jag. Jag sov själv för första gången, Linus har sovit här alla nätter. Det var lite konstigt. :/ Och konstigt att vakna upp själv. :P

Idag vaknade jag ganska tidigt. Efter det har jag bara legat på soffan och kollat på tv. Jag har även ätit pepparkakor och popcorn. Smaskens.. ;D Senare idag ska jag tvätta sen ska jag hem till Linus och käka. Linda och Robin ska också dit, det ska bli trevligt..






milla.

29 november

PARTYYYY!

Idag har jag varit i Eskilstuna och kollat på när Linus och alla har skejtat. Jag tog kort, skojsigt. :)
När jag kom hem la jag mig på soffan och kollade på tv och somnade, jag var inte så pigg men när jag vaknade så la jag mig i ett bad. Vet inte hur många gånger jag har badat sen jag flyttade hit. Såå skönt!

Igår när jag kom hem från jobbet så städade jag och julpyntade lite! :D Myspys! Senare på kvällen var jag och Linus hos hans päron och käkade, de var trevligt och smarrit! :)

Nu har jag börjat peppa med music. Ska börja fixa mig och sen ska jag till Madde och fira henne lite. Senare blir de nog utgång. Då ska vi slå klackarna i taket!

Hej så länge!






milla.

26 november

Millas måleri


Fy fan, nu har jag målat väggarna i hallen. När jag kom hem hade Linus spacklat så jag började spara mot tak och golv, sen har jag målat en gång. Men färgen räcker inte så jag måste ringa vaktis imorgon och be han komma med mer färg.

Jag är deprimerad nu, jag hade precis fått de att kännas som ett hem i hall och kök men så måste jag göra de här och nu är de kaos i hela lägenheten. Å andra sidan är de ju bra att man känner så för då får man allt gjort fort, för man orkar ju inte leva i de här kaoset, i alla fall inte jag.. Till helgen hoppas jag att allt är i sin ordning igen. :) Får måla klar i morgon efter jobbet.


Igår beställde jag mobilt bredband och hemförsäkring. Ännu en utgift.. Jippi!


Jag sitter och kollar på Greys Anatomy just nu, very good!

Nu är de paus men jag ska inta min plats i soffan igen, så tjaaaa!

No air





milla.


24 november

Hello!

Idag har jag jobbat som vanligt. Nu efter jobbet har jag kollat upp mobilt bredband, och jag fattar ingenting. Så nu ska jag chansa och beställa men de är tydligen väldigt många som ringer just nu så jag ska försöka senare, inte alls irriterande..


Jag ringde vaktis idag och jag kommer få måla om i hallen och köket! :D Dom betalar matrial men jag får göra jobbet, det var jag själv som sa de annars hade dom väl inte gått med på de, plus att jag inte vill ha nån målare här nu.. Jag kan lika gärna göra de. :)


Det är bara en månad kvar tills de är julafton! :D Och det snöar hur mycket som helst och de är kallt så de ligger kvar, helt underbart! Me like! :)

De blir ett kort inlägg idag, hejdå!







milla.


23 november

Weekend..

Sofia gick nyss hem. Hon och Patrik var här och åt med mig och Linus. Trevligt! :) Killarna drog och spelade fotboll efter maten. Jag och Sofia kollade precis på Gossip Girl. Fan det blir inte alls som man vill! Men å andra sidan lär de ändras snart. ;D

Igår blev det som jag trodde att de skulle bli. Det blev lugnt.. Vi hyrde film. Hann bara se första sen somnade både jag och Linus. Idag när vi vaknade kollar vi på den andra som SÖG! Den var lång och seg.. Sen kom Tommy och Therese hit och kollar på lyan. Och min hatthylla är uppe! :D Trodde aldrig att den skulle komma upp men Tommy var snäll och hjälpte till med de. Så nu är den fula bruna hatthyllan borta! Sen satte jag upp resten som skulle upp på väggarna.. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kolla på Sanningens ögonblick och efter de ska jag sova.. Natti natt gott folk!





milla.

22 november

Tjoho!

Nu sitter jag hemma hos mamma, vi har precis ätit gott. Christoffer fyller ju år så vi firar honom lite. Hoppas det blir lite efterrätt.. :) Oskari har med sig sin hund, jag blir grymt sugen på att skaffa hund.. Snacka om en lydig hund. Hur söt som helst. :)

Igår var jag på firmafest. Det var skit skoj! :) Det var alla anställda på firma plus reskpektive så vi var 9 stycken. Först bowlade vi, jag kom faktist inte sist! :D Efter de åt vi mat, det var skit gott. Sen gick vi till Grappa där vi satt och drack lite. Men jag och Annika ville shaka lite så vi drog till Harrys och dansade lite sen bar det av hemåt.. :) André var snäll som kom och hämtade mig och Linus så vi kom hem till Strängnäs.

Ikväll ska jag nog bara ta de lugnt, känns som att de behövs. Är inte så pigg idag.. :P






milla.

20 november

Snooor!

Jag håller nog på att bli lite förkyld. :/ Det är inte alls bra..
Jag har precis städat lite, så nu tar jag det lugnt. Kollar lite på tv..

Idag efter jobbet la jag mig i badet, såå skönt! Sen gjorde jag lite mat och så skulle jag och Linus sätta upp mer hyllor för vi hann inte med så mycket igår. Idag hann vi få upp en hylla sen dog borrmasikningen, så typiskt att jag har inte hade med mig laddare! Skit irriterande. Får väl ta de en annan dag, AS TRIST! Jag vill ju få klart allt nu!

Imorgon är det fredag och helg! Det ska bli sååå skönt att få sova ut lite.
Imorgon kväll är det firmafest, jag tror vi ska bowla och käka. Hoppas det blir skoj.. :)

Jag ska snart lägga mig så natti natt!






milla.

19 november

SNÖÖÖ! :D

När jag hade slutat på jobbet idag och kommer ut så är det fullt med snö på marken, jag blev så glad! Älskar snö! Jag fick sån julkänsla! Ville bara hem och sätta upp mina julstjärnor men de är ju lite för tidigt. :(
Det var lite läskigt att åka hem idag, det snöade så mycket att jag knappt såg vart jag körde. Det var inte så kul när man körde på motovägen med massa trafik.

Snickarna på jobbet var snälla och lånade ut maskiner till mig så jag kan sätta upp hyllor idag! :) Men jag kan inte göra det själv så jag väntar på att Linus ska komma och hjälpa mig. :)

Jag var nyss på Hemtex och letade efter lite saker, men jag hittade inget speciellt. :/ Jag får ta ett till varv där en annan dag och se om jag hittar något då. Nu äter jag pepparkaksdeg, så jäkla gott men jag kommer väl snart få ont magen.. Har tyvärr ingen julmust, den har tagit slut. :(

Just de! Jag måste ju berätta om min trevliga granne! Jag sa till om att jag hade nåra kartonger utanför dörren men att jag skulle ta bort dom så fort jag kunde, och då erbjöd han sig att ta med dom till tippen, för han skulle tydligen dit i veckan. Och en dag när jag kom hem så var dom borta. Måste säga att det var väldigt snällt av honom. :) Tack granne! :P

Senare ikväll blir de tv tittande, som vanligt med andra ord. Jag följer verkligen all skit! Eller jag tycker inte att det är skit men alla andra tycker typ de! ;P






milla.

18 november

Yo!

Igår funkade inte mitt internet.. Men idag verkar de funka. :)
Igår var jag och handlade massa mat och sånt så nu har jag så jag klarar mig ett tag.
Efter jobbet idag var de bara att börja laga mat för Lena och Linda kom över på middag. Det blev tacopaj för det är typ de ända jag kan laga förutom makaroner och köttbullar. ;P Linus hjälpte också till. :)

Nu sitter jag och Linus och kollar på Ugly Betty, senare blir det Desperate Housewives också. Det är ju tv dag idag.
Har inte tid att skriva mer, tjaaa!






milla.


16 november

Yeah!

Idag är det söndag och jag vaknade typ för en halv timme sen men jag hade sovit längre om jag inte hade fått sms. Jag har hunnit med att städa lite från igår. Igår kom Linda, Madde, Molle, Sofia och Anna hem till mig! :) Vi förfestade här och sen gick vi ut på BeKej. Så nu är det nåra som har sett min lägenhet i alla fall! :)

Idag kommer mamma och Lars hit och hälsar på. Och senare ikväll kommer Molle hit och hämtar sin saker som blev kvar igår. Hon ska ta med sig Tyson! Äntligen får jag se honom! Han kommer inte få åka härifrån. ;P Annars händer det inte så mycket idag..






milla.

15 november

Slit och släp..

Den senaste tiden har min blogg mest handlat om min lägenhet och saker runt omkring den. Men det är faktist de ända jag har hållt på med dom senaste dagarna. Det är sjukt mycket, jag ska aldrig mer flytta! Nu börjar jag få i ordning lite, fast jag har inga hyllor eller så uppe. Det får jag ta när jag har fått tag på maskiner som behövs för att sätta upp allt.

Igår var jag och Linus IKEA och köpte soffan! :D Det blev massa andra saker också, t.ex. mattor, hyllor, skoställ med mer.. När jag kom hem efter de så fortsatte jag att packa upp. Var klar strax innan tolv..
Jag har precis varit i Kungsör och lämnat bilen till pappa. Så snart ska jag väl fortsätta att plocka med grejor, måste ner i källaren med saker också. Ush, det tar aldrig slut..

Senare idag kommer Linda och hälsar på! :) Och så kommer Molle hem till Strängnäs idag, ska bli så jäkla kul att träffa henne igen! Var så länge sen! Sen i kväll blir de nog utgång för våran del. :)

119





milla.


13 november

INTERNET! :D

Jag kommer in på internet, jag har hittat en trådlös.. :D Det är ju skit bra. Målaren blev klar idag så jag får börja packa upp lite nu. I natt blir nog första natten, skojsigt värre! ;D

Nu ska jag börja packa upp!
Vi höööörs!






milla.

12 november

Strängnäsbo..

Nu är flytten klar! :D
Igår flyttade jag lite saker och idag åkte resten med. Så jäkla skönt men jag kan tyvärr inte fixa än för målaren håller på att tapetsera! Så när han är klar så har jag massor att göra! Det ska bli så kul! :D Tack för hjälpen Linus, André, mamma och Lars.

Jag kommer inte kunna skriva så mycket tiden som kommer, för jag har inget internet. :/ Måste fixa det snart!

Nu är jag helt slut, ska duscha sen ska jag lägga mig.
118






milla.


11 november

WOOHO!

Idag gäller det! :D
De ska bli så jävla skoj att få gå in i MIN lägenhet. Alla som känner mig vet hur länge jag har velat flytta hemifrån och äntligen får jag göra de! Sån skön känsla!

Jag är hemma på lunch just nu, har precis ätit spagetti och köttfärsås. Det var smaskigt..

Igår somnade jag vid 20 i 10 typ, så skickade Molle sms vid 11 som jag tydligen hade svarat på. Jag trodde jag hade drömt att hon skickade sms men när jag kollade i morse så hade jag till och med svarat! Haha, jaa det är konstigt ibland..






milla.

10 november

En dag kvar..

Imorgon får jag nyckeln, wiiiie! Ska köra dit lite möbler som ska målas om. Så besiktades lägenheten idag, och jag får nya tapeter i vardagsrummet! :D Hoppas dom hinner göra de nu i veckan. Han skulle höra med målaren..

Jag har nyss kommit hem från lite shopping, har letat lite grejor till lägenheten. Hittade inte så mycket men lite i alla fall! :)

Jäkla Molle som har skaffat en mops! Jag är så jävla avundsjuk! Tyson är min nya kärlek! ÅÅÅÅH! <3

115

116

117




milla.


8 november

Uppdatering..

Jag och Anna har precis kommit hem till henne. Hon är inne i duschen och jag sitter vid datorn. Hon fick sluta tidigare idag, klockan 3. Så hon kom hem till mig en stund sen tog vi tåget till Strängnäs. Vi drog direkt till Kebaben för att käkade. Så satt vi kvar där ett tag för Anna inte orkade gå på en gång. Vi har typ precis kommit hem till henne, så jag ska snart börja fixa mig så vi kan börja röja. ;D

Vi har tänkt att kuppa mot Dansbands kampen på väg ner till stan. Vi tänkte springa in och skrika "WE LOVE YOU PETER!" så kolla på ettan eller vilken kanal de nu går på. Nej med skämt och sido.. ;D

Eftersom jag fick skriva om de här inlägget så kommer jag inte ihåg allt jag skrev så nu är det tack och hej! Nu är det dax att korka upp! Och Pumpa, jag ska hitta en brutta till dig ikväll. En innan de blir för suddigt, jag lovar!

Ha en skit bra lördags kväll, det ska i alla fall jag ha! :D Tjaaaa!
PS. Vi saknar Molle!





milla.

8 november

Yeah!

Igår kom Ännish och det blev utgång. Jag har inte varit ute i Eskilstuna på år och dar! Sist jag var ute här i stan var på studenten och de var 6 juni. Och innan det var jag ute när jag hade min födelsedags fest som var 1 februari.
Vi började hemma hos mig, sen skjusade mamma ner oss till Nybron så tillbringade vi resten av kvällen där..

När vi skulle gå hem så sa jag till Anna att vi inte skulle gå igenom Stadsparken för att de händer bara massa skit där.. Nu på morgonen säger mamma att de var en tjej som blev våldtagen där. Fast de var vid 22 tiden, och då var vi fortfarande hemma hos mig. Då känns de lite sjukt för vi satt ju inomhus och hade skoj medans en tjej blev våldtagen nåra hundra meter ifrån.. Helt sjukt! :/

Vid 4 ska jag möta Anna vid tåget, för ikväll blir de utgång i Stränkan.






milla.

7 november

Helg..

Just nu sitter jag och kollar på tv och det luktar kladdkaka.
Ikväll kanske Anna kommer hit, de kanske blir en bira eller två.

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, får se vad som händer..

Jag har inte så mycket att skriva, skriver mest för att få in skyltarna. ;D
Trevlig helg!
113
114





milla.


5 november

Haha!

Nu ikväll har jag gått igenom lite saker, packat ner saker, slängt massor och så.
Jag hittade mina gamla dagböcker. HAHA! Seriöst, när man var liten var man ju kär i alla. Jag var typ kär i 4 på en och samma gång. Så hade jag en pojkvän i över 3 månader. Ofta man var tillsammans med nån så länge när man var liten, jag trodde bara man var "ihop" i nåra dagar. Då var jag typ 8 år..
Haha, jaa de stod mycket roligt, fast ibland var de svårt att läsa.
Hade förjävlig handstil. :P

Ska bara kolla klart på Greys som slutar snart sen ska jag sleepa.






milla.

4 november

HELT SLUT!

Jag kommer inte orka göra mycket idag. Jag har varit i Södertälje och jobbat idag, ska dit imorgon med. Det är inte alls kul att gå upp på morgonen. Jag var hur trött som helst och när man kommer ut så är det kallt. Idag var jag tvungen att tanka bilen innan jag drog, de var inte alls kul och stå ute i kylan och vänta på att tanken skulle bli full!

Idag har jag fått höra Molles härliga röst! Var länge sen vi pratade men de hann vi göra en stund idag. :) Nu tycker jag vi ska träffas snart, saknar dig ju! :( Och sorry, de kommer inte bli 100 rader idag för nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Ha de bra, hej!






milla.

3 november

Juuuhooo!

Nu har det varit helg, och jag vill redan att de ska bara fredag! Vill ha ledig nu.

I lördags var jag och betalade halva hyran på lägenheten, skrev på lite papper. På kvällen var jag med Sofia, Natta, Sara, Anna och Jessica. Vi, eller dom förfestade hemma hos Sofia. Jag skulle jobba på söndan så jag var nykter den kvällen. Senare drog vi ut. Efter krogen skjusade jag hem alla sen åkte jag hem. Kom hem halv 3 och somnade direkt.
Igår, söndag jobbade jag. Gick upp halv 9 och slutade 4. Inte så kul att jobba på en söndag men va fan, det är ju pengar de med. :) Efter jobbet åkte jag hem till Linus. Vi hyrde film, och för engångskull lyckades vi hyra en film som var bra. Fast de var lite kontigt slut. Efter filmen somnade jag typ direkt..

Vaknade halv 6 av ett sms från Jesse. Han sa att han skulle åka från Eskilstuna vid 7 istället. Sen fick jag ett till sms och då sa han att han inte alls mådde bra så jag fick ta tåget till Eskilstuna. Bara de att tåget precis skulle gå och jag fick vänta en timme på nästa..
När jag kom till stan hämtade jag bilen och åkte och hämtade lärlingen. Vi stannade till vid Statoil och köpte frulle. När vi skulle åka iväg så pajade växellådan så de var bara att ringa Kent så han kom med en annan bil. Efter en stund kom vi iväg.. Vi var i Södertälje och jobbade. På hemvägen körde jag på en fågel! :O :P

Idag ska jag bara ta de så lugnt jag kan, det ska bli skönt..
112






milla.


RSS 2.0