31 oktober

HELLO! :D

Jag kväll har jag varit på bra humör, jag har nämligen varit på IKEA med mamma idag. ;D Det blev en hel del saker. Jag mätte mitt kvittor och de var exakt en meter långt. ;D

Jag jobbade som sagt i Södertälje idag och mamma kom och hämtade mig efter jobbet så åkte vi till IKEA. Tyvärr hittar jag ingen svart divan soffa, eller joo men jag har inte lust att betala dubbelt så mycket för att den ska vara svart. Så jag får börja inse att den antingen får vara grå eller utan divan. Jag tror att de kommer bli utan divan för jag har kommit på att de kanske blir lite trångt. Får se vad jag bestämmer mig för. Lovar att meddela när jag har köpt soffa. :)

Haha, sitter och kollar på Boston tea party med Filip och Fredrik. Det är ju sjukt att Filip känner igen snopparna som gick i hans klass i högstatiet och gymnasiet. Dom hängde fram tre snoppar och han gissade rätt på alla. Det är sjukt men de är fan humor. ;P

Senare ikväll ska jag skjusa hem André. Han är här i stan och festar med nåra från jobbet, vilket betyder att han festar med min kära syster. Dom ringde mig för en stund sen och berättade att dom dansade. Det lät inte så nyktert men skoj har dom nog! :)







milla.


30 oktober

Hur svårt kan de vara?

Jag och mamma har varit iväg och letat efter en soffa åt mig. Jag vill ha en svart soffa med divan, men de finns ju ingen som är helt svart. Fattar inte hur det kan vara så svårt! Sen var vi och köpte massa städmedel. Det är ju svindyrt när man ska köpa allt på en gång, men min mamma var snäll och betalade hälften. :)

Imorgon är det fredag, det ska bli sååå skönt! Efter jobbet ska jag och mamma till IKEA. Jag ska införskaffa mig lite mer saker då. Ååh! Jag längtar tills jag flyttar! Det ska bli så kul att börja fixa med allt! Wiiiie! :) Jag har svårt för att bestämma mig för vilken färg jag ska ha i vardagsrummet. :/ Skit svårt..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på tv.
Ha det så bra! Hej då!
111





milla.

29 oktober

Me love Greys!

Jag ligger i sängen och kollar på tv som jag har gjort hela dagen idag. Nu kollar jag på Greys Anatomy. En bra god natt saga, för snart ska jag sova. Imorgon är de jobb och jag ska vara i Södertälje imorgon så de blir en tidig morgon. Det här var bönans god natt saga, natti natt gott folk! ;D






milla.

28 oktober

Jobb..

Jag är helt färdig efter jobbet. Igår var jag i Södertälje och jobbade,
det var jag även idag och ska dit imorgon med. Det är skönt att vara
på ett och samma ställe hela dan men de är jobbig att gå upp vid halv 6.
Jag tycker om att sova så det är verkligen ingen hit. :/
110





milla.

24 oktober

Lönedag!

Nu är jag hemma efter en sista dag med jobb. Det var helt okej att jobba idag, det var inte så stressigt eller tugnt. En toppen jobbardag! Har varit i Södertälje och jobbat. Syster och faster kom och hälsade på mig på jobbet. Linda skulle till läkaren där och faster bor där. Det var skoj att dom kom förbi. :) Så fick man lön idag, och det sitter aldrig fel. Fick en bra lön den här månaden.

Imorgon ska jag till lägenheten igen och mäta lite. Får se vad jag får plats med, om mina planer kommer funka. Igår var mamma och LarsMedia market. Då köpte dom dammsugare, vattenkokare, febertemp, kaffebryggare, styckgärn, elvisp och brödrost till mig. Det var meningen att jag skulle ge mamma pengar men hon var så snäll och gav det där till mig. Hon är allt snäll min mamma! :)

Jag vill åka till IKEA snart och införskaffa mig lite saker. Det ska bli så jäkla kul att få fixa iordning ett eget hem. Trodde aldrig att jag skulle flytta hemifrån men nu händer det på riktigt! :D






milla.

23 oktober

Trötter..

Imorgon är det fredag! Det ska bli så jäkla skönt med helg! Jag längtar verkligen.. Jag är skit trött nu och ska snart sova, har redan flyttat mig till sängen så jag är redo för att sussa..






milla.

22 oktober

hello..

Just nu kollar jag på Greys och kollar på lite möbler, gud vad svårt det är!
På lördag ska jag kolla på lägenheten igen. Då ska jag även mäta lite och så. :)
Mamma ska med och kolla, så får hon se hur den är.
109





milla.

21 oktober

JIPPI, WOHO, YEAH!

Idag är jag på riktigt bra humör!
Jag fick nämligen lägenheten som jag ville ha! :D
Behöver inte säga mer än det, ha de bra! TJAAAA!






milla.

20 oktober

Yeho!

Idag fick jag ett samtal från hyresvärden som har den där lilla tvåan och ville jag så får jag den men jag väntar på svar från hyresvärden som har den där ettan.. Förhoppningsvis får jag svar imorgon eller i övermorgon. :) Får jag den så skiter jag lätt i tvåan.

Det gick inte alls bra för mig att somna i natt eftersom jag hade sovit så mycket i helgen. Jag somnade vid tre så jag sov bara tre timmar. När klockan ringde vid 06.00 så var jag lika pigg som jag hade varit på kvällen/natten. Det som var så bra var att jag inte var trött på jobbet. Så ikväll slocknar jag nog direkt!

106
107




 

milla.


19 oktober

Söndag..

.. och sista dagen på veckan. Det innebär att det är jobb imorgon. Fan vad helgerna går fort!!! Det är inte ens kul för, det känns som att man jobbar hela tiden!
Just nu sitter jag i min säng och kollar på idol som jag missade i fredags. Idag känns det inte helt bra i huvet idag, har fortfarande lite ont och det är inte kul. Jag tycker att det kunde räcka med igår när jag fick ligga och sova hela dan och var helt seg på kvällen.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, får se vad som dyker upp.
Jag tar dan som den kommer.






milla.


18 oktober

Tjoho!

Idag gick jag upp 10 i 10 för att börja fixa mig sen åkte jag till Strängnäs och kollade på den där lägenheten. Som jag blev kär i! :D Jag hoppas verkligen verkligen att jag får den! Jag MÅSTE ha den! ;D Och om jag får den så blir de flytt tidigare, någon gång efter den 10 november!
Efter att jag hade varit och kollat på den så åkte jag till min syster och umgicks lite med henne. Hon skulle lämna tillbaka en väska så vi åkte ner på stan och gjorde de och skulle går runt lite men de gick inte så bra för jag fick migrän och fick åkte hem och lägga mig så jag har ungefär nyss gått upp. Har fortfarande skit ont i huvet men ligger jag ner så gör de ännu ondare. Fy fan..

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt, måste vila huvet . :/






milla.

17 oktober

Äntligen helg!

Nu är klockan efter 16.00 som innebär att jag har fått helg. Den här veckan har faktist gått riktigt fort! Såna veckor tycker jag om, synd bara att dom inte dyker upp allt för ofta. Idag fick jag jobba i Södertälje helt solo, fick ett jävla ansvar då. Fick hålla koll på vad som hände, vad som finns att göra, prata ihop mig med snickare och målare, ta emot två leveranser.

Imorgon ska jag kolla på lägenheten, hoppas den är bra! :D Jag känner på mig att den är bra, den måste vara bra! Då blir de flytt 1 december! Och om jag vill ha den så hoppas jag även att jag får! :) Jag får skriva imorgon och berätta hur den var.

103
104
105



milla.


16 oktober

GRATTIS ÄNNA!


15 oktober

A perfect night!

Igår var jag och kollade på en lägenhet. Det var en väldigt liten 2a. Jag ringde idag och sa att jag var intresserad men jag är inte riktigt säker. Eller jag kan ju fortsätta leta och se om jag hittar något som är bättre.
Idag har jag varit hemma från jobbet, har inte mått så bra.
Jag har hunnit med att leta efter lägenheter och det har inte funnits någon. Men nyss fick jag ett mail om en ledig 1a som är på 48 kvadrat. Jag har varit intresserad av den förut men jag gick aldrig och tittade på den. Det som är dåligt är ju att den är såå dyr. Men man får väl leva snålt. ;D
Jag har försökt ringt hon som bor där nu men hon svarar icke så jag får försöka senare och bestämma tid till att kolla på den, förhoppningsvis så är den värd pengarna..






milla.

13 oktober

Skit Tele2!

Idag stängdes mitt simkort ner för att jag ska byta till abonnemang. Så om det är någon som har försökt nå mig och jag inte har svarat så beror det på de..
Först tänkte jag ' äntligen! ' eftersom det var över en månad sen jag beställde och det skulle ta två till tre veckor sa dom. Sen trodde ju jag att jag skulle få det andra simkortet idag eftersom dom hade stängt ner mitt nuvarandra men NEJ det har jag inte fått.. Så jag ringde precis Tele2 och frågade när jag skulle få det nya simkortet. Och då skulle jag få de imorgon eller i övermorgon.
ÖVERMORGON!? Då kan dom ju inte stänga av det idag! På jobbet blev det problem eftersom man inte kunde nå mig, hur ska de gå dom andra dagarna nu då?! Jävla skit!

Idag har jag jobbat i stan men imorgon ska jag jobba i Södertälje. Då kommer jag få gå upp skit tidigt för vi ska åka från stan klockan 06.00, jippi! Och eftersom jag ska åka med dom som inte har körkort så kan jag inte sova i Strängnäs heller för jag måste ju köra.. DUM ATT TA KÖRKORTET!






milla.

12 oktober

Söndag..

Det har varit helg och imorgon är det jobb igen. Och som vanligt går helgen för fort..
Denna helg blev det utgång både fredag och lördag. I fredags var jag, Molle, Anna, Angelica och Anna hemma hos Anna och förfestade. Sen drog vi till Walles.
I lördags på dan var jag och Molle nere på marknaden, det var riktigt mysigt att gå runt där! :) Och jag fick mina choklad toppar, mums! Sen på kvällen blev det party. Förfesten var hemma hos Linda och Robin. Det var skoj och sen blev det utgång på BK. Eftersom det var marknadshelgen så var det smockat med folk.

Nu ligger jag i min säng och kollar på Pretty Woman.

102





milla.


9 oktober

Shopping

Efter jobbet idag var jag nere på stan med mammi. Det var trevligt och skoj, jag hittade lite saker. :) Jag hittade äntligen skor! :D
Snart ska jag ljusa upp håret lite, jag vill ha det som jag hade det förut, innan jag gjorde dom där mörka slingorna.. :/

Imorgon är det fredag, då är det party! ;D
Det var allt för mig, tack hej!






milla.

8 oktober

YEY!

Efter jobbet idag har jag tillbringat min tid i sängen. Eftersom det är några målare här och målar om alla fönster i huset så ser inte mitt rum ut som det brukar. Jag har ingenting i fönstret, soffan står typ i mitten av rummet och de mesta är täckt med plast. Riktigt hem trevligt.. Det ända jag kan sitta på i mitt rum är sängen så där har jag suttit hela dagen.

I helgen blir det party! Det ska bli riktigt skoj, det ser jag verkligen iframemot. :) Och så är det Strängnäsmarknaden i helgen så jag ska gå på den också!

Haha, på jobbet idag skulle jag gå på toa och tidigare hade jag smsat med Molle så precis när jag har dragit ner byxorna så får jag ett sms. Och för er som inte vet så är min sms signal en busvissling. Snacka om tajming. Jag började självklart skatta för mig själv där inne på toan.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Room Service och efter det är det Greys Anatomy. :) Det är bra att det har börjat bra program på tv igen.






milla.

7 oktober

Ny vecka..

Har egentligen inte så mycket att säga.
Det är som vanligt, jobb på dagen och tv på kvällen.

Ikväll är de Ugly Betty och Desperate housewives!
Det är dom programmen som jag ska se ikväll!  Very good! ;D 






milla.

5 oktober

Tjaa!

Jag har precis vaknat och känner mig lagom seg. Igår var det verkligen en rolig kväll! :D Vid 6 mötte jag Sara och Natta utanför ica för att vi skulle in och handla maten som skulle ätas på kvällen. Vi tre började med maten och sen runt åtta började dom andra tjejerna komma. :) Alla tjejer var samlade, så jäkla skoj! :D Det bjöds på mat, prat, massa skratt, våghals och alkohol. Om det var någon som fick ett konstigt sms eller samtal igår så var de för att vi spelade spel, sorry! Senare blev det utgång och där blev det massa dans! Tack för en så jävla rolig och lyckad kväll tjejer! :D

Idag blir de nog inget speciellt, jag ska åka hem till Eskilstuna för imorgon är det jobb igen. :/ Helgerna går föööör fort!






milla.

3 oktober

WOW!

Idag har jag varit och tatuerat mig! Linus följde med och jag kan inte säga att de var smärt fritt! Så passade jag även på att fylla i den jag har på handleden. Idag gjorde jag ett hjärta i nacken, jag blev riktigt nöjd. Den blev as fin! :)

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, kanske skriver senare. HEJDÅ!
Tatuering!






milla.

2 oktober

Hard work work

På jobbet idag blev de tungt ett tag. Vi har betalat nåra för att dom ska bysta badrummen (bära upp kakel och sånt till alla lägenheter) men idag blev de inte så att dom gjorde det så det fick vi göra. Vi gjorde det precis efter vi hade ätit och jag lovar min mat var fan uppe i halsen, fräsht va? Nej, usch.. De var i alla fall väldigt tungt, fyra våningar och ingen hiss. Idag behövde vi bara bysta 2 av 3 lägenheter på varje våning.

Och imorgon händer det igen! :D






milla.

1 oktober

Ny månad..

Idag har jag varit så jäkla trött på jobbet.
Det har jag fogat hela dagen, och de är det tråkigaste man kan göra!

Det är riktigt höst väder idag. Först de första är det oktober och en rikitgt höst månad och idag har det regnat skit mycket! Nu jävlar är det höst!

Nu ska jag hoppa in i duschen, tjaa!






milla.

RSS 2.0