30 april

Haha, minns ni?

 

 

 

 

 

 

milla.


30 april

Valborg

Jag kom hem vid 2, gick till affären och köpte de jag behöver tills ikväll. Jag köpte även färg till håret så just nu sitter jag med slingor i håret. Tack Molle för att du kom och hjälpte mig. Jag var hos frissan igår men jag tyckte inte de blev så ljust som jag ville så jag gjorde en liten impulsgrej.

Jag sitter just nu med Nattas dator för jag lämnade in min igår. Det skulle ta 2-3 veckor! Det är helt sjukt, hur ska jag kunna klara mig utan dator så länge?! Det är ingen som gör de 2010.
Som tur har jag Lars som ville vara snäll och låna ut en dator till mig. :) Men den får jag inte förens på söndag eller någe för han är inte hemma just nu.

Nej nu måste jag skölja ur färgen, jag hinner nog uppdatera lite senare.






milla.


29 april

Lunch

Jag sitter hemma hos mamma på lunch, de var ett tag sen jag gjorde de. Jag har fått i mig min matlåda så nu funderar jag på om jag ska lägga mig och vila lite.

Senare idag blir de frissan och Tuna Park. :)

Later!






milla.

28 april

God kväll

Jag sitter och kollar på Anna Anka söker assistent, fy fan vilket skämt! Det är så jävla larvigt när hon sitter på sitt kontor och någon ska få OK eller failed. Och när hon sitter där och ska se fundersam ut, åå blir bara irriterande.

Imorgon har jag sovmorgon, det ska bli skönt. Jag ska jobba i Eskilstuna på dagen. Halv 7 ska jag och Natta vara hos frissan. Jag ska slinga mitt hår lite mer och Natta ska klippa sig. Plus att jag ska lämna in min dator. Efter som jag ska vara i Eskilstuna tänkte jag åka hem till mamma efter jobbet och vänta på att Natta kommer till stan.
Så ikväll innan jag lägger mig måste jag packa ner kläder som jag ska på mig efter jobbet och sen måste jag har med mig datorn.

Bla bla bla, god natt eller något!
BTW, ikväll är det äntligen GREYS! :D






milla.

28 april

Tjoho

Jag har varit ute i tvättstugan, de var inte så mycket tvätt idag och så tog jag tillbaka min måndags tid. Fast jag fick ta måndagen den 10 maj. :O Det är 1½ vecka kvar tills de men de borde jag klara.

Jag håller på att kopiera allt på datorn till min hårddisk för imorgon ska jag lämna in datorn så väntar jag på att Natta ska komma så ska vi åka och handla lite inför fredag.

Hörs!






milla.

27 april

Hoho

Imorse var jag med om något läskig, tycker jag i alla fall. Jag stod och väntade på att bli upphämtad för att åka till jobbet så hör jag att det låter jätte mycket från Abbes bur.
Jag går för att kolla och då ser jag hur han springer fram och tillbaka fort som fan. Och han springer bara rakt in i buren så han måste göra illa sig. Jag öppnar buren och försöker få tag på honom men de var inte så lätt. Jag har aldrig sett honom springa så där fort.

Jag fick tag på honom och fick honom lugnt. När jag tog upp honom var han helt stel och hans hjärta slåg i 120. Han hade vänt upp och ner på allt i buren. Matskålen var under allt spå och höt var i hela buren (som vanligtvis brukar ligga i ena hörnet), saltstenen satt inte fast i gallret längre sen hade de skvätt massa spån och hö utanför buren.

Jag la i nytt hö i buren och plockade upp allt lite snabbt. Jag var rädd att lämna honom, tänk om de var något fel på honom. :/ När jag kom hem var han som vanligt, nu ligger han på mattan och typ sover.


Kolla vilket kaos de är i buren! Så här ser de verkligen inte ur annars!






milla.

26 april

Min dator

Jag köpte den i somras någongång har jag för mig och tog garanti på den. Och den garantin gäller i ett år så snart måste jag lämna in den så jag får en ny. ;) Självrisken är bara på 100 kronor.

Jag har ju något att lämna in den för. Ibland svartnar den och stängs av och de är fan irriterande om man sitter inne i något sen dör den bara. Måste bara lägga över allt jag har på datorn på min hårddisk och hitta kvittot. Fast de vet jag nog var de är.






milla.

26 april

Ny vecka

Vilket innebar jobb igen, jag längtar redan tills fredag för då är det helg igen! Jag undrar fortfarande när jag ska vinna dom där miljonerna som kommer göra att jag slipper jobba resten av mitt liv.
Kanske måste börja köpa någon lott eller så för att de ska hända? :P

Jag väntar på att Natta ska sluta jobbet så vi kan gå ut och gå. Jag känner att jag måste äta innan för jag är skit hungrig. Vilken tur att jag gjorde mat till 100 pers igår, så det är nästan bara att värma. Måste bara koka lite mer ris.






milla.

24 april

Inte kul..

..migrän två gånger på mindre än en vecka. Ogillar de!






milla.


22 april

Haha

Alltså jag vill inte verka taskig eller något sånt men ni måste faktist hålla med mig i de här..
Jag sitter och kollar på Sveriges värsta bilförare och när två utav deltagarna sitter bredvid varandra ser de lite roligt ut. Ena är är väligt liten och den andra är väldigt stor..


Kanske är lite dum men visst ser de lite roligt ut?







milla.

22 april

Nyfikna va?

Idag på fick jag äntligen nya byxor. Men fy fan vad obekvämt de är med såna här jobbkläder. Jag vill ha vanliga kläder eller mjukisar på jobbet men de går ju icke. I jobbkläderna ser jag ut att vara typ 20 kg tjockare, och för en tjej känns de jätterolig..not..
Sen är inte dom här byxorna till för tjejer med lite former som jag har. Aja, de är bara att dra på sig dom, man kan ju inte gå naken till jobbet. Inte precis de yrket jag har. :P







milla.

20 april

Haha

Abbe hoppade ut i hallen förut och när jag gick för att kolla vad han höll på med då kommer han med full fart från köket. Haha, han såg att jag såg honom så han sprang tillbaka. Då bar jag in honom i vardagsrummet igen men han sprang direkt ut i hallen så nu måste jag kolla vart han tog vägen.

Fan ska han börja springa runt i hela lägenheten nu? :P

Haha, jag gick och hämtade honom nu, han var i rummet brevid toan och nu sprang han iväg igen. ORKA! :P Jag ska ju kolla på Desperate Housewives nu så jag får blocka vägen ut i hallen. :P


                                      Haha, hittade honom i mörkret. :P






milla.

20 april

HIPP HIPP HURRA!

För det är ingen vanlig dag, för det är Sofias födelsedag!
HURRA HURRA HURRA! GRATTIS! :)


                                                            ♥ ♥ ♥






milla.


19 april

WOHO!

Ungefär nyss bokade jag och Natta en resa. Vi kollade runt på massa ställen men de blev till Turkiet. Så vi åker den 26 juli och är borta i en vecka, så jäkla skönt!

Egentligen satt vi bara och kolla för att vi ville åka nu, typ nästa vecka. Men vi kom på att så kommer det inte att bli så vi kollade upp när jag hade semester och sen började letandet och nu är de bokat! :D Kul att ha något att se framemot. :)







milla.

19 april

Jag lever!

Har bara inte haft något att skriva om, jag tog det bara lugnt i helgen. Jag har egentligen inte så mycket att skriva om nu heller så jag lägger in lite bilder istället.


                   Så här får jag se ut på jobbet för mina byxor har gått sönder,
                            jag har hängslen som håller upp mina byxor och
                    gylfen nere för den kan inte hålla sig upp, pinsamt värre!



 I torsdags böjd Natta mig på mat (hemma gjord hamburgare), ser de inte gott ut? ;D


                      I lördags när jag gick till affären var de så här fint ute. :)


     Abbe har börjat hitta ut till hallen, nu får jag verkligen hålla koll på honom. :P


               Han vågar inte riktigt gå in i köket, han kommer bara så här långt.
   Men snart hoppar han väl in där, de var samma sak som när han skulle in i hallen
                            det gick sakta men säkert, några steg i taget..



                        Visst är de fint? Så här ser de ut utanför just nu. :)






milla.


16 april

Friday

Jag kom precis hem, så jag har fått på mig mjukisarna och lagt mig i soffan. Jag tänkte vila lite för jag har ont i huvudet sen blir de promenix!

Hörs senare!






milla.

15 april

Hemma igen

Jag har precis kommit hem. Fikan var jätte mysig och trevlig. Vi var på ett ny öppnat ställe som heter Blå koppen. Jättestort, man gick nästan vilse. :P Men det var mysigt där. :)

När vi hade fikat åkte jag och Natta hem till henne så hon fick byta om sen hem till mig så jag fick byta om. Så vi har varit ute och gått i rasktackt i en timme. Jag kommer säkert ha träningsvärk imorgon för jag är så jävla otränad. :P

Jag ska hoppa in i duschen och sen ligga i soffan tills det är dax att sova.
IMORGON ÄR DET FREDAG! :D






milla.


15 april

Hoho

Jag sitter hemma hos Natta nu. Jag har fått mat här, det blev hemma gjorda hambugrare, mumsigt värre! Natta ska bara byta om sen ska vi gå och möta upp Molle och Sofia för att ta en fika. :)

Efter det tänkte jag och Natta ta en promenad. När jag har fått lön SKA jag köpa träningskort men jag har inte bestämt mig för vart.. Måste komma i form för "beach 2010". ;D

Måste kila nu, tjing!






milla.

13 april

Tv nörden raporterar

Jag sitter och kollar på Dating in the dark. Idag är det bara äldre med, ska blir kul och se hur dom tänker. Dom andra har mest varit yngre och jag kan tänka mig att dom är mera ytliga. Senare är det Desperate housewivies och efter de är det Couger town.

Jag måste duscha så jag får ta en snabbdusch i någon av reklamerna.







milla.

13 april

Pain in my head

När jag kom hem idag trodde jag vi skulle ha tvättstugan så jag plockade lite kläder och gick ut i tvättstugan. Men det är imorgon vi har den, suck! In med kläderna igen och sen gick jag till affären. Dagens inköp blev en paprika, mjölk och aromat.


                                           Så här fint var det imorse :)


                                                           Cooling






milla.


12 april

Gäsp

Efter maten satte jag mig i soffan och kollade på tv men jag gled bara längre och längre ner i soffan. Till slut somnade jag och vaknade av att Abbe gör ett konstigt ljud. Han typ föns 10 gånger på rad. Men nu är han som vanligt igen och springer runt och vill ha chips.. Haha, jag borde egentligen filma de här men jag vet inte var kameran är och jag har Linus ben i knät.

Jag säger som Molle sa till mig tidigare idag, "snart är det fredag!".
Gillar när hon tänker så där positivt! :D






milla.

12 april

Första dagen avklarad

När jag kom hem idag såg jag att vi hade fått våra skattegrejser. Som jag har väntat men tyvärr var de inget roligt besked. Jag ska betala tillbaka men de är under femhundringen så det är helt okej ändå. Det kunde ju vara mycket värre.

Hoppas ni andra också får betala, mohahaha! ;D






milla.

11 april

Hola!

Det blev inga flera inlägg igår, jag hade inge speciellt att skriva.

På kvällen kollade jag, Sophie och Natta först lite på Körslaget sen på Djävulen bär Prada. Eller jag och Sophie kollade, Natta sov som vanligt. :P

Men hörni! DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MOLLES FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA! :D


                                             GRATTIS SNYGGING! ♥ ♥ ♥






milla.


10 april

Lördag

Och då befinner jag mig som många andra gånger i skatelokalen. :)

Igår var det som sagt party hemma hos Molle, det var trevlig. Jag glömde min kamera så det blev inte så mycket bilder på den men jag tog lite bilder med mobilen. Jag vet inte om dom blev så bra, har inte kollat på dom än. :/

Snart kommer Sophie hit och umgås med mig. :) Hon hade inget att göra så hon frågade om jag ville hitta på något med henne men jag måste vara här. Någon måste ju stå i "kassan" eller vad man ska kalla de. Killarna skejtar ju.

Hörs senare!






milla.

9 april

Tjohoo

Jag är ny duschad och ska snart börja fixa mig. Ikväll är det party hemma hos Molle, för vi ska fira att hon fyller. Temat för kvällen är svartvitt men jag vet inte riktigt var jag ska ha på mig. :/ Jag har några idéer men jag har inte bestämt mig. Får se hur de ser ut på. :)

Nej, nu ska jag fixa mig!







milla.

8 april

HAHA!

Kommer ni ihåg den här reklamen?







milla.

8 april

Trötter

Jag är hemma, jag kom hem redan 10 i 4 men fy faaan vad trött jag är! Jag stressade på lite på eftermiddagen idag för jag ville verkligen hinna klart ett helt badrum på en dag. Jag har inte lyckats gjort de sen jag började igen efter sjukskrivningen. Jag har varit nära men inte lyckats rikitigt MEN idag klarade jag de! :D

Jag funderar på att sova lite men jag har inte riktigt bestämt mig. Jag skulle behöva gå till affären och köpa korvbröd. Idag blir det korv med bröd. ;)


Me right now..







milla.

7 april

Rånad

När jag kom till sjukhuset förut och skulle säga till i receptionen att jag var där. Självklart skulle ja betala jag tänkte 100 kr max 150 men dom tog fan 300 (!!!) jävla spänn! Det är ju rena rånet!
Dom skulle bara kolla hur foten såg ut och så pratade vi om när nästa fot ska opereras (i höst någongång). Det tog kanske 10 minuter, 300 spänn!!!

Sen när mamma och jag kom hem hit så började vi fixa med alla mina skor i garderoben. Nu när jag har rensat och lagt vinterskorna i förrådet kom jag fram till att jag har 27 skor framme (eller ja, i garderoben).
Fast då har jag inte räknat med dom skorna som mamma ska klacka om, de var ungefär 5-6 par skor. I LOVE SKOOOOR! Fan jag glömde ta bort på före och efter, de blev skor skillnad i alla fall. ;)


Man ser inte så mycket men så här blev mitt hår i alla fall,
ni får kolla på andra bilder och jämnföra.
Inte så blont nu men det är början till att bli. :)






milla.

7 april

Hej hej!

Jag sitter hemma hos mamma. Har precis varit hos frissan, håret blev i alla fall ett steg ljusare. Så var hon tvungen att klippa bort ganska mycket, eller nja men lite i alla fall för det var så slitet. Nu kan jag dra igenom fingrarna utan att dom fasnar. :P

Om en timme sitter jag hos läkaren, funderar på att slumra till i soffan en stund innan de. ;)






milla.

6 april

Godish kvällish, höhö

Idag känner jag att jag har varit duktig. Sen jag skrev sist har jag varit och köpt nytt hö till Abbe, för de han hade var jätte konstigt. :/ Det var dom att ge honom smulor, inga riktigt höstrån. När jag kom hem gjorde jag rent hans bur och han fick de nya höt som han flög på, han hade nog saknat de. :P

Sen har jag plockat lite och diskat medans Linus gjorde maten. :)
Nu är det tv dax. Massa bra ikväll!

JUST DE! Jag kan inte skicka sms. :/ Dom skickas inte iväg, dom läggs bara i utkorgen och köas. Jag blev lite fundersam när inte Molle svarade på mina sms idag. :P Så, Sofia, det låter som en bra idé! Du får ditt svar här, så hoppas att du läser. ;)

Nej, jag skulle ju kolla på tv, hejdå!






milla.

6 april

Home

Imorse var det tidig morgon men imorgon har jag lite sovmorgon för jag ska faktist inte jobba i Stockholm imorgon. Jag ska till Eskilstuna och jobba, fast bara halv dag! :D
Klockan 12 har jag tid hos frissan och klockan 15.40 har jag tid hos läkaren. Jag ska på återbesök, de ska bli spännande och se vad han säger. Men jag slutar redan vid 11. Då ska jag hem till mamma och byta om sen äta blodpudding och bacon! MUMS!

Jag äter aldrig de hemma (jo bacon men inte blodpuddig) men jag ska äta hos mamma imorgon och då frågade jag om vi kunde äta de. :D






milla.

5 april

Hittade!

Jag hittade glasen! Dom stog i diskstället men under två matlådor.. :P Jag skyller på att jag inte hade några brillor på mig. Men nu vet ni i alla fall! ;D






milla.


5 april

Ööh?

För ett tag sen var Linus IKEA och då köpte han 12 glas eftersom vi behövde glas. Vi har använta alla glas så det är helt tomt i skåpet. Men jag diskade nyss och då började jag räkna dom glasen som jag diskat och de var bara 8 glas. Alltså har 4 stycken glas försvunnit? :/

Jag är helt förvirrad, dom kan ju inte bara försvinna..? Jag har gått runt i lägenheten och letat men hittade inga och de står inga i något skåp.. Jag ringde Linus och frågade om han hade haft sönder något glas men de hade han inte och de har inte jag heller.

Mysterium..


Någon som har sett dom försvunna glasen?






milla.

5 april

Tjohooo!
Jag är hos the Nordebrinks och firar Sophie som fyller 19 år idag! :) Jag har fått i mig smörgåstårta och lite fika, mumsigt! ;)
Imorgon är det jobb igen, jag är inte ett dugg taggad.. Känns väldigt tungt att börja jobba igen efter en lång ledighet. Det är tur att det inte är så lång vecka. Men de här året suger för alla röda dagar kommer vara på lördagarna framöver, det betyder alltså att nästa år kommer dom röda dagarna att vara på söndagar som redan är röda. Jäkla skit!
GRATTIS! :D
milla.

4 april

God kväll

Jag har fått i mig mat och muffins smet. ;D Sophie fyller år imorgon så jag har hjälpt henne lite med att baka och då fick jag smaka. ;D

Senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antar att det bara blir att ta det lugnt. Jag blir nog kvar här ett tag till i alla fall. Är ju ledig imorgon så jag behöver inte passa någon tid att gå och lägga mig. Denna vecka kommer bara bli 3 ½ dagars vecka, för på onsdag ska jag till doktorn på återbesök och innan de ska jag till frissan (ÄNTLIGEN).






milla.


4 april

Hej igen

Nu strömar inläggen in, var glad så länge de varar! ;D Jag har fixa mig nu och ska åka och hämta Linus sen ska vi hans föräldrar. :)

Cya!







milla.


4 april

Pics

Jag kan bjuda på lite bilder från i torsdag innan jag ska börja fixa mig lite.


























milla.

4 april

Hoho

Har precis pratat i telefon med Molle i 50 minuter, så mitt öra är lite hett just nu. :P

Det har inte blivit så mycket uppdaterande. Igår var vi hemma hos mamma och firade påsk, säger man firade? :/ Aja, sak samma. Där åt vi god mat, målade ägg och kollade på bilder från när mamma och Lars var i Thailand. Jag fick ett jättestort påskägg av Lars iår med! :D 
När vi kom hem på kvällen gjorde vi inte så mycket. Satt bara i soffan och tog det lugnt.

Idag ska vi hem till svärföräldrarna och fira (?) påsken lite med god mat. :)


                                        Mamma och Sussu målade ägg


                                        Sussu, Linus och Christian


                                                Lars och mamma




                                        Abbe var påskfin med rosett


                                 Mitt stora påskägg! :D






milla.

2 april

gfjyt By Pata

Jag är fortfarande i skatehallen, just nu sitter jag och väntar på att pizza ska komma. Hoppas dom hittar hit för jag är riktigt hungrig. :P

Ikväll händer det nog inte så mycket, ska bara njuta av att de är fredag. Imorgon blir det middag hemma hos mamma och på söndag blir det middag hemma hos Linus föräldrar. :)



                                 Jag och Patas hand. ;D






milla.


2 april

Yo yo yo!

Jag sitter i hallen och häckar. Kom hit för en liten stund sen och lär nog bli här hela dagen. :)

Igår var det party hemma hos Natta eller vi var där på förfest sen drog vi ut på Ub. Fast vi gjorde ett stopp på en fest först. Ute var det ganska kul. Det var house tema så all musik lät typ lika, de var lite trist. Mende var mycket folk ute så man träffade en hel del. :)

Jag är förkyld..






milla.

1 april

FAN FAN FAN!

Jag upptäckte nyss att bloggen falsksanning har avslöjat vem hon är och jag kan inte säga annat att jag är så jävla besviken! Hon är kompis med en av storbloggarna så nu vet man att hon skrev avslöjanden om andra för att jävlas och sen att hon har bevarat hemligheter om dom som hon är vän med.

Säkert ingen som fattar hur jag tänker och tycker just nu men fan vad besviken jag är. Hon har dykt upp flera gången i en av de storabloggarna och jag har aldrig tyckt om henne. BLÄ!






milla.

1 april

April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill

Jag tror faktist inte jag har gått på något hittills idag. Jag kommer ihåg för några år sen när min syrra vad gravid. Det var 1 april och jag var i skolan så får jag ett sms där hon har skrivit något i stil med: "Hej, jag var på ultraljud idag och det ligger inte bara en bebis i magen utan två"
Jag blev skit glad och gick på de direkt! Hon sa inte heller att det var ett april skämt så jag trodde de i några dagar tills hon fattade att jag inte hade förstått att det var ett aprilskämt.

Men men, jag är inte bitter.. :P Eller jo det är jag för Abbe pissade nyss i soffan. Han har inte gjort de på jätte länge men nu är han ju i tonåren och då kan man få räkna med uppror. Hur som helst, han åkte in i buren på en gång och tvättstugan var ledig så jag tvättar de nu. ;)






milla.

RSS 2.0