30 maj

Jävla skit!

Jag har precis vaknat, och det känns som att det är mulet idag, har inte kollat ut än så de blir en överaskning.

Två nätter i rad har jag haft CP drömmar! FÖRSVINN! Inte alls roliga drömmar! :( Hoppas jag drömmer något skit bra i natt eller att jag inte kommer ihåg vad jag har drömt!

Nu är det inte långt kvar! Nästan bara en och en halv timme kvar, sen ska jag tatuera mig! :D
Just nu är jag faktist inte alls nervös, men jag kommer vara det när jag kommer dit. Men det ska gå bra, de måste gå bra! :P






milla.

29 maj

SOL SOL SOL!


Nu ska jag uppdatera lite bättre. Kommer bli lite rörig men ni får försöka hänga med. :P

Den 24 maj tog jag student kort. Det gick bra, vädret var fint så det blev ute bilder. Idag var jag och kollade på dom och valde ut lite bilder så där. Det var lite kul! :)


I söndags åkte jag, Sofia, Molle, Natta, Sara och Anna på kryssning till Tallinn. Det var riktigt skoj! Det blev party party två dagar i rad. På måndan gick vi av i Tallinn åt och shoppade lite. :) Sen på kvällen var det dax att dra igång festen igen.
Längtar tills jag får bilderna. :)

Igår träffade jag Madde, vi låg i solen hela dan. Riktigt mysigt och jävligt varmt!
Brände mig lite.. ;D

Idag har jag först varit i skolan, det var sista dagen. Jag fick reda på mitt betyg i svenskan! VG, och jag är riktigt nöjd. Jag fick G+ på muntliga delen i nationella. Slutbetyget i svenska B blev VG och jag fick även VG på hela nationella delen. :D

Imorgon är vi lediga och nästa vecka är de studenten! :D:D Vill egentligen att de ska vara imorgon men ändå inte för då skulle jag vara jävligt stressad nu, då blir det mycket att göra.. Hoppas det blir bra väder på studenten, jag försökte kolla upp det nyss men de gick inte så bra. Fick bara fram vädret till på måndag.
Efter skolan åkte jag, Adde, Emil, Anton, Antons tjej, Marcus, KP och KPs kompis ut till Sundbyholm. Där spelade vi kubb och åt lite.
Och efter de åkte jag till tatueraren och kollade upp lite saker, för imorgon gäller det! Är lite nervös men det ska gå bra, och imorgon ska jag boka en ny tid till den andra tatueringen! Får göra de innan jag tatuerar mig för annars kommer jag säker inte våga göra de om det kommer göra ont. ;P Tänk om jag svimmar. :/
Halv tre åkte mamma och jag iväg och kollade på dom där studentbilderna, sen åkte vi iväg och handlade lite.

Nu ligger jag i sängen med datorn och vill ut i solen men så tror jag inte att de blir. Jag ska nog lägga mig och sova en stund för jag är skit trött!
034
035





milla.


25 maj

SNART!

Snart ska jag börja ta mig till busstationen och möta alla andra,
sen ger vi oss av på kryssning!

Tjarå!!!






milla.


23 maj

That's not what I want..

Idag har jag inte gjort så mycket. Efter 5 tiden åkte jag till min bror och firad han dotter Julia som fyller 8 år idag. Shit vad tiden går fort, jag kommer ihåg när hon var första ungen och nu är hon redan 8 år. =/

Just nu ligger jag i sängen med en påse chips och kollar på Ocean's eleven.
Imorgon ska jag iväg till en fotograf och ta student kort.
Och på söndag bjuds de på kryssning! Längtar som satan, vill att det ska vara söndag NU!

Haha, har ni sett den där reklamen med killen som hittar en bok med massa ställningar och börjar fråga sin pappa vad de är och pappan blir nervös och värme sån där färdig mat, det är de som de görs reklam för. Tror att de är familjen Dafgård
"Pappa vad fasiken är det här?" Klockren reklam. Skrattar varje gång..

033





milla.


22 maj

Klar..

Idag gjorde jag det sista i skolan. Jag hade nationell muntlig redovisning i svenskan. Det kändes som att det gick ganska bra. Förhoppningsvis så jag klarar VG. Jag fick reda på mitt betyg på den skriftliga delen, VG-. Jag hade fått ett starkt VG om jag hade källanvisat. Men men...

Igår när jag kom hem från praktiken som hade varit hur slapp som helst duschade jag och fixade mig. Sen åkte mamma och jag ut till Tuna park. Jag hittade en bikini! Skit fin, tycker jag. När Sofia hade slutat åkte jag med henne till Strängnäs. Där var de bara att börja plugga till nationella som jag hade idag. På kvällen kollade jag på Greys Anatomy. ;D

Idag efter skolan träffade jag Camilla och två av hennes klasskompisar. Vi satt i stadsparken och tog det lugnt tills det blev molnigt och kallt, då drog vi hem.

029
030
031
032



milla.


19 maj

SKÖNT!

Idag har jag varit på stålande humör! Det var kul att komma till praktiken, dagen gick bra och fort. Jag fick även reda på att jag har fått jobb! Så måndagen efter studenten börjar jag jobba! :D
Jag har även vunnit vadet, jag hittade alla skyltar upp till 020 på mindre än ett halv år. ;D

Det här inlägget kan bli lite långt.
Sen jag skrev sist har jag hunnit vara i Portugal.
Jag åkte söndagen den 11 maj, resan var lång. När vi kom fram drog vi och käkade på en gång. Efter maten drog vi unga iväg till en pub. Där var de massa galna engelskmän som livade till stället.
Måndag: Började med frukost halv 9. Vid halv 12 åkte vi in till Lissabon, åt lunch och gick runt och kollade. När vi skulle åka tillbaka till hotellet så var det fint väder så vi la oss nere vid poolen och solade lite.
Tisdag: Frukost halv 8. Sen skulle vi iväg för att besöka en byggarbetsplats. När vi kom in till Lissabon fick en av dom vuxna ont i hjärtat och åkte till sjukhuset, senare fick vi reda på att han hade haft en liten hjärt infarkt. Bygget var stort och och det var över 1000 personer som jobbade där. Dom hade haft 25 skador och då hade det bara varit 1 allvarlig skada, säkerheten där var väldigt stor.
När vi kom tillbaka till hotellet gick vi ner till bubbelpoolen och tog de lugnt ett tag. Vid halv 7 drog vi och åt.
Onsdag: Blev det hemresa. Det gick fort att flyga, jag sov hela vägen förutom när vi åt.. Bilresan var lite mindre kul, men på kvällen åkte jag till Linus. MYS!


Så har det hunnit vara helg.
I fredags blev det ut gång med Sofia, Natta, Molle, Sara och Sarah. Det var en riktigt kul kväll! Lyckat!
Snart är det kryssning och jag längtar som fan! :D Det kommer bli riktigt skoj!
027
028





milla.


11 maj

HEJ DÅ!

Idag åker jag till Portugal.
Skriver mer när jag har kommit hem!

015

016

017



milla.


6 maj

KRYSSNING!

Nu är den bokad!
Den 2* maj åker vi på tallinn kryssning! LÄNGTAR SOM FAN NU! :D

Idag fick jag papper om resan till Portugal. Det känns ju lite så där faktist..
Dagarna är fulla av aktiviteter, jag som hade velat legat lite på stranden och jobbat på min solbränna! Alla dagar börjar halv 9 så det kommer ju inte bli festande heller! Usch, jag är lite besviken.. Men jag får hoppas på att det blir kul och att det är roligt folk med.

Just nu känns det som att jag har många bollar i luften, jag försöker plugga, skriva blogg, kollar på Ugly Betty och fixa med massa annat skit..
026





milla.

5 maj

Nu var det ett tag sen..

Det har gått några dagar och det har hänt lite saker.
Det har hunnit vara valborg och lång helg.

I onsdags på självaste valborg hade jag först praktik men jag fick sluta tidigare! Åkte till Strängnäs vid 2 tiden. Först blev det lugnt, jag vilade och kollade på tv. Sen duschade jag och fixade mig. Vid nio blev jag hämtad, då bar det av till Oskar där det var förfest, och senare blev det utgång på Walles. En riktigt kul kväll!

Sen har det varit helg oxå.
I fredags var jag i Stockholm med Linus. :) Mamma skulle också upp dit så det blev bil upp dit. Linus och jag gick runt i massa affärer. Jag var ute efter studentklänning som jag hittade! :D Jag är så nöjd med den! Hittade byxor, solglasögon och skor också. Men skorna lämnade jag tillbaka dagen efter.
Kom hem på kvällen någon gång. Då gick jag och Linus ut och åt på ming, GOTT och mys! :)

Lördag.. Då kom Christoffer hem! ÄNTLIGEN! Har verkligen saknat honom. Det blev familjemiddag, jag, mamma, Linus, ChristofferLarsChristian och Sussu. Trevligt trevligt! :)

012  020

013  021

014  022

023

024

025

milla.


RSS 2.0