31 maj

Hello!

Igår var det morsdag men jag satt knappt vid datorn igår så de blev inget inlägg. Jag får skriva de idag istället. Hoppas du hade en bra morsdag mamma! :)
Jag var hos mamma igår på eftermiddagen och firade morsdag lite. Jag fick lite norska delikatesser, fick till och med mig Eventyrsbrus hem. :) Fick även matlådor med mig hem så idag har jag inte behövt ställa mig och laga mat. Vid 17 tiden tog jag tåget till Strängnäs på tågstationen hämtade Sophie och Jesper upp mig sen åkte vi till Nordebrinkarna och käkade mat, trevlig trevligt. :)

Jag var precis ute och powerwalkade i en halv timme. Ska snart ut i tvättstugan, ska slänga in soffkläderna, dom behövdes tvättas.

Later!






milla.

29 maj

Lördag
Igår när jag hade slutat åkte jag med till Eskilstuna för jag skulle låna pappas bil i helgen. :) När jag kom hem till Strängnäs slutade Natta jobba så jag hämtade upp henne sen åkte vi och käkade. :) Vi käkade på McDonalds men vi orkade inte gå in för de var så jävla mycket folk så vi köpte i drive in:en och sen parkerade vi på parkeringen och satt och kollade på bilar.
Haha man fick se massor, vi såg en bil som körde iväg med en mugg på taket, en bil som rykte hur mycket som helst och en bil som hade reg EMO och bilen var helt vit, lite komiskt. :P
På kvällen hade vi inget att göra så vi åkte till Flen av alla ställen. :P Nej, men vi åkte och hälsade på Christian och Sussu så var även Sussus kompis Hanna där. Dom drack lite vin sen bestämde som sig för att gå ut på Amazon och eftersom de var gratis hängde jag och Natta med. :P Var ju tvungen att kolla läget men strax innan ett (dom stängde ett) drog vi hem till stan igen.
Det var gårdagen, ikväll ska jag hem till Molle. :)
milla.

27 maj

Bildspecial


                                             Solnedgång utanför här..


                    Märks att det är en liten tjej som bor i den här trappen. ;P


                                                 Cool kickbike!


                                           Abbe njuter av att vara ute.


                                           Ännu en bild på sötnosen


                                       Min första Slagsta glass för i år!


                                              Solnedgång i sidospegeln


                                   Bild ifrån igår när jag var ute och gick. :)


                           En till bild ifrån igår, när jag gick nere vid hamnen


                             Jag och Abbe för en stund sen när vi gosas. :)






milla.


27 maj

Fy fan vad jag är bra

Igår skrev jag ju att jag kanske skulle ut och gå, I did it! Hann inte gå så länge men i alla fall 25 minuter. :) När jag kom hem gjorde jag situps och massa såna övningar. Idag när jag kom hem från jobbet var jag skit trött men jag pallra mig ut ändå, powerwalk i en timme, det är inte illa! Och när jag kom hem gjorde jag lite situps och sånt. :)

Beach 2010 här kommer jag?






milla.


26 maj

God kväll

Jag sitter och kollar på Halv åtta hos mig och när det är slut tänkte jag duscha. Idag har jag inte gjort mycket, jag tänkte ta en promenad förut men jag orkade inte. Jag kanske kan ta den efter programmet om de inte är något bra på tv efter de här. Klockan 21.00 är det i alla fall Greys Anatomy så då måste jag vara hemma för de vill jag se.

Jag sitter och spelar in massa musik från Spotify för jag köpte en mp3 igår som jag tänkte ha när jag är ute och går. Det är så trist att gå utan något att lyssna på. Men det är några låtar som ska spelas in så de tar lite tid.. ;P






milla.


25 maj

Tjoho!

Räkningarna är betalad, pengarna rullar ut som dom ska, de är inte bra. :P Eller jo, dom går ju till saker som jag måste betala för att kunna leva.

Jag har duschat och fixat mig lite. Senare ska jag och Linus ut till Elgiganten som öppnade här i Strängnäs idag. :) Hoppas vi hittar de vi ska, kan inte avslöja här för de är en present. ;)

Nej, ska kila nu, hej då!


Jag just nu..







milla.

 


24 maj

Hoho

Idag när jag kom hem från jobbet skulle jag börja tvätta men när jag skulle hämta tvättmedel och sköljmedel så upptäckte jag att jag inte hade något tvättmedel, SUCK! De var bara slänga mig i bilen och åka och handla de fort.
När jag kom hem var mamma och Lars här. Jag slängde i tvätten sen åkte vi till Prinsen och käkade natchotallrik, trevligt.

Nu börjar Halv åtta hos mig, tjing!






milla.


23 maj

God kväll

Jag kan börja berätta lite om gårdagen. Jag var som sagt hemma hos Anna på kvällen och firade henne. Det var skoj! Jag följde inte med ut, jag och Madde åkte till Mcdonalds och roades oss istället. :P Eftersom jag inte drack alkohol igår så fick jag agera lite chaufför men inte så mycket så de var inga problem. :)

Idag har jag inte gjort mycket, låg i sängen till 14.00 ungefär. :P För övrigt har dagen varit slapp och mysig. :) Nu sitter jag med ansiktsmask och färgar ögonbrynen undertiden som jag kollar på hockeyn. Men snart ska jag hoppa in i duschen och sen gå och sova.

Imorgon är det ny dag och ny vecka, blä men sånt som måste göras..


Snygging va?







milla.

22 maj

God kväll!

Jag är redo för vad kvällen har att erbjuda! Jag väntar bara på att dom andra ska vara klara. :) Funderar på att åka hem till Kimberly och vänta där. Får nog bli så, orkar inte sitta hemma längre. :P

Ha en trevlig kväll!


                                  Svartvitt/färg - med brillor/utan brillor


         Min outfit för kvällen, kjolen är lite skrynklig där
                             men de är fixat nu. ;)







milla.


22 maj

God dagens!

Jag kom precis hem, jag och Molle har legat i solen så nu hoppas jag att vi har blivit lite bruna. Nu tänkte jag ligga på soffan en stund sen måste jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig lite. Ikväll blir de partaj, vi ska fira Anna som fyllde 20 i tisdags. :)

Nej nu blir de soffhäng! Tjing!






milla.

22 maj

Hoho soliga dag!

Jag har precis fixat mig lite, så nu väntar jag bara på att Madde ska bli klar så vi kan gå på stan en snabbis. När vi har gjort de ska jag iväg och träffa Molle och vi ska soooola! Det värsta är väl alla mina fräknar som jag får. Det är jätte fint väder ute. :) Jag är ganska sommarklädd idag.







milla.

 


21 maj

Hoho

Jag har varit hos läkaren, fick ny medicin så nu hoppas jag att de hjälper bättre. :)

Btw, vilken låt tror ni kommer bli sommarplågan för iår? Jag kan tänka mig att Train - Hey soul sister kan bli de. Jag tycker den påminner om sommar och de är en 'glad' melodi. 


                                                          Nå, vad tror ni? :)






milla.

21 maj

God morgon!

Idag är jag hemma, klockan 09.45 ska jag till läkaren. Hoppas jag får en ny medicin, de behövs verkligen. Min huvudvärksmedicin mår jag illa av nuförtiden och tanten i telefon imorse sa att de kunde vara för att de är morfin i den och alla tål inte de så bra.
De har gått bra att använda den förut men nu går de inte längre, kanske har med min operation att göra. Efter mådde jag skit illa och de var nog för att jag hade morfin i mig. Och eftersom de är de i min medicin så är de säkert därför jag mår illa.

Hoppas på en ny medicin idag. :)

Nej nu måste jag leta reda på kaninen och bege mig. Han är någonstans i lägenheten, säkert inne i sovrummet för där tycker han mest om att vara nuförtiden.. :P


      Idag har jag faktist lite längre shorts på mig, det är faktist 21,5 grader ute. :)






milla.


20 maj

Hatar migrän!

Idag på lunchen fick jag migrän, jippi en gång till på inte ens en vecka. Så när jag hade fått i mig lite mat fick jag ställa upp tre stolar som jag kunde ligga på. Jag låg där tills två, då sa Tony att vi skulle åka hem. Jag satte mig i bilen men tröjan över ansiktet. Jag kände mig som en fånge som skulle flyttas men vill inte visas sig.

Strax efter 3 var jag hemma, då gick jag och la mig på soffan på en gång. Har precis sett klart på Prodject runway och där skulle dom göra kläder av saker från en matbutik och en gjorde av majsblad. Jag blev så jäkla sugen på majkolvar så nu håller jag på att koka de. :P

Jag ska fortsätta att ligga i soffan ikväll, måste vila huvudet. Funderar på att ringa läkaren imorgon, jag har fått migrän så ofta den senaste tiden.






milla.

19 maj

Snart är de läggdax ska bara kolla på klart på Greys Anatomy. :) Woho, halva veckan har gått, hur glada är vi Molle?! Hörs mer imorgon, natti natt! / milla.

17 maj

Natti natt snart

Jag ska bara skriva de här inlägget sen ska jag sova. Eller jag ska bara visa två klänningar som jag har beställt. :) Den första tänkte jag ha på Sophies student och den andra köpte jag bara för att jag ville ha den. :P



                         






milla.


17 maj

Hoho

Under dagen har jag och Natta varit ute med Abbe i solen. Vi satt där i gräset en stund tills ett gäng med en lös kamphund kom. Dom hade hela gräsplätten att sitta på men dom sätter sig 2 meter ifrån oss. Och jag ville inte att Abbe skulle bli hundmat så vi drog.

Jag gjorde precis en liten tårta till Abbe. ;D Han sitter och smaskar på den nu.


   Ute förut idag, vi fick bygga en liten koja av korgen så han inte skulle dö i värmen.


                                                  Abbes tårta. ;D 
              Morot, äpple, sallad, morot, äpple, morot och ett chips på toppen!






milla.


17 maj

Hipp hipp hurra!

Idag är de både Norges nationaldag och Abbe blir ett halv år!

Det blev inget jobb för mig idag. För igår kväll fick jag migrän och de vart så illa att jag spydde. Jag fick till och med bortdomningar och flimmer i synen två gånger. Det var inte alls kul. Jag pinade mig igenom Gossip Girl men när det slutade klockan 20.00 så gick jag och la mig i sängen.
Jag halv sov till typ halv 11 sen somnade jag helt (fast jag vaknade några gånger under natten) och när jag vaknade imorse hade huvudvärken fortfarande inte gått över så jag fick stanna hemma idag.

Jag har precis vaknat och det känns helt okej i huvudet nu. Skönt de, jag har fan varit sängliggandes i över 12 timmar. Not nice.

Eftersom jag inte mådde bra igår så blev de inte heller någon middag plus att jag tömde magen så nu är jag svinhungrig så jag får ta och laga maten idag istället.






milla.


15 maj

Solen skiner, himlen är blå.

Idag är det toppen väder ute. Jag har faktist varit ute en stund nu på förmiddagen men nu är jag inne igen. Jag måste börja fixa lite inför ikväll. Måste prata med Molle också, jag ringde henne men hon skulle ringa upp så jag väntar på de.. ;D

Senare ikväll bär de av till Eskilstuna och hem till Annis. :) Hoppas på en toppen kväll!






milla.

14 maj

Ligger och glor på tv, lite senare är de natti natt. Hoppas ni har haft en bra kristi himmelfärdsdag, det har i alla fall jag haft. :)

13 maj

Dagen

Oj, klockan är redan 9 på kvällen. Idag har jag inte gjort mycket, jag har bara tagit det lugnt men ändå har tiden rusat iväg. Jag som tyckte att jag nyss gick upp.

Idag har som sagt Abbe fått vara utomhus. ;) Jag hade honom i koppel för jag ville ju inte att han skulle springa iväg. Först var han livrädd sen sprang han runt som fan. Jag släppte kopplet några gånger så han fick springa utan att ha mig efter sig. Aja, nog om honom.


Här fick ni i alla fall ett riktigt inlägg, fast de är kul att kunna använda mobilen. :P






milla.

13 maj

Abbe har varit ute i naturen!

13 maj

God morgon alla glada! De är dax för mobilbloggning igen. Jag har precis vaknat, ligger faktist kvar i sängen. Det är torsdag och jag är ledig! :D Idag har jag tänkt att Abbe ska få hoppa runt lite i gräset om de inte börjar regna, spännande. Over and out! / milla.

12 maj

Hihi Jag mobil bloggar, så vi får se hur de här går. :P Snart ska jag bege mig hem till Molle och umgås lite. Nu började de regna massor, tur att jag har bil. ;) Vet inte vad jag ska skriva, ville mest bara testa de här. milla.

12 maj

Jihoo!

Äntligen är det lååångledigt! Me like! Jag kom hem vid 4, då hade jag hunnit hämta bilen hos mamma så jag har bil hela helgen, toppen! 
Sen jag kom hem har jag duschat och fixat mig. Vet inte vad som händer ikväll, de får vi helt enkelt se. :)

Tjing!







milla.


11 maj

Tjoho

Jag har fått tillbaka min dator! Idag när jag jobbade fick jag ett meddelande om att den kvar klar. Jag kom hem vid 4, bytte om och hämtade nycklarna hem till Natta för jag skulle låna bil av henne.
När jag hade hämtat bilen hade hon precis slutat så hon hängde med mig till Eskilstuna och hämtade den. :) Så nu sitter jag vid min egna dator. :) Den känns skit bred till skillnad från Lars dator som jag har fått lånat dom här dagarna jag har varit ifrån min. Han har en liten och smidig och jag har en vanlig fast den känns big big nu.






milla.

9 maj

God dag!

Idag vid halv ett ska jag bege mig till Eskilstuna för att lämna firmabilen och på vägen hem får jag med mig Annis! :) Det ska bli skit kul att träffa henne! Vi träffades hos frissan i torsdags och märkte att vi har en hel del att ta igen så vi börjar med de idag. :)

Jag ska glo runt lite på internet sen ska jag hoppa in i duschen.






milla.

8 maj

Yo yo yo

Blä blä blä, jag vaknade precis. Har inte ens klivit upp ur sängen. Jag hämtade in datorn imorse när jag matade Abs. Och nu är det helt tomt i huvudet, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. :P Förutom att jag är hungrig och borde gå upp och värma lite soppa.

Hejdå!






milla.

7 maj

God kväll

Jag sitter och väntar på att några av tjejerna ska komma. Dunkar musik i min ensamhet och väntar, låter som en toppen fredag, eller hur? ;D

Nej men snart kommer dom så då är jag inte solo längre. :)¨



Jag för en stund sen,
ser ni vad roligt jag har de? ;D






milla.

 


7 maj

Äntligen fredag!

Jag är hemma och det är helt, kan de bli underbarare? ;D När jag var hemma hos mamma på lunchen så frågade hon om hon skulle städa hemma hos mig, denna gång sa jag inte nej utan bara gav henne nyckeln. Så när jag kom hem idag så var det fint här hemma! :) Tack snälla mamma, du är bäst! :)

Vi sitter och väntar på att pizzabudet ska komma och ge oss mat. Jag är riktigt hungrig nu faktist!
Ikväll får se vi vad som händer, har inget speciellt inplanerat ännu.


                        Jag gav Abbe ett taco chips nyss.
   Han började äta de direkt och tuggade de som ett hjärta! Sötnos!
         Jag har inte lagt upp så många hjärtan den senaste tiden,
                 jag har sett flera stycken men aldrig orkat fota
                                men nu var jag tvugnen. :)


            En bild på Abbe här om kvällen när han låg i min famn och gosade. :)
                                               Hur söt får man blir?!







milla.


5 maj

Kvällen

Klockan är redan 8, tiden har gått jättefort sen jag kom hem. Ändå har jag inte gjort något speciellt. Jag har lagat mat, jag tänkte faktist ta en promenad men jag började mysa med Abbe så jag orkade inte gå ut sen, de kändes som att de skulle vara kallt ute.

Nu börjar Anna Anka söker assisten och efter de är det Greys Anatomy. Toppen!


         Min mat idag, någonslags wok. Gott blev det i alla fall. :)






milla.


5 maj

Hoho

Haha, Molle nu har jag ändrat april till maj. ÄRU NÖJD NU?!

Jag är hemma nu och har varit de en stund. Vissa personer som man kommer in till är väldigt speciella. Vi har bland annat en mördare som bor i en av lägenheterna som vi gör om. Idag när jag skulle börja lägga golvet i badrummet som jag har hållt på med idag kom hyresgästen hem.

Han ser för de första väldigt rolig ut. Sen kommer han in med en ciggarett i munnen och säger till mig att man inte får röka i lägenheten. Sen går han och öppnar balkongdörren. Då säger han att man får röka om den är öppen. Strax efter de knäcker han en bira. Haha, klockan 2 på dan ungefär.
Sen infomerade han mig om att han tycker om att kolla på när folk jobbar, han kunde tydligen stå i flera timmar och kolla. Som tur var gjorde han inte så mot mig men han stod och kollade lite.

Haha, ja jag säger då de..






milla.

4 maj

Euw!

Jag gick nyss till affären och när jag börjar gå dit ser jag att det ligger en tand på marken. Haha, någon som har tappat? :P Det var ingen liten tand, de var en sån där stor som sitter längre bak i munnen. Det kanske har varit slagsmål här utanför fast jag inte har märkt något? ;D


                                   Haha, det ser i alla fall ut som en tand..


        Abbes nya koppel, kolla vad fult med dom där kaninerna och morötterna..


                     Abbe för en liten stund sen.. Han ser värsta busig ut. :P


                              Jag fick en bild när tungan är ute, ser ni? :P






milla.


4 maj

Hello

Jag kom hem tidigt idag, det fanns inte så mycket att göra. Jag var i stan redan vid 3 så jag blev avsläppt vid djuraffären. Gick in där och köpte hö och koppel till Abbe så nu kan han utforska världen utan att komma vilse. ;P Fast de fanns inga koppel att välja mellan så de blev ett fult grönt med kaniner och morötter på.

När jag kom hem gjorde jag är tonfisksallad som jag precis har ätit upp. :)


Min sallad, den ser lite torr ut men jag hade inte haft på dessingen där.
Till de blev de Trocadero och en knäckemacka med ost. :)






milla.


3 maj

Goder kvällen

Vi kom precis hem till mig, vi har varit och sola. Maten idag blev pannbiffar, potatis, mammas brunsås som jag hade i frysen och kokta grönsaker. Riktigt smarrigt och jag blev proppmätt! 

Jag vann jackan! Det var en jeansjacka och jag fick den för 200 kronor. Sen finns den i Flen och där bor ju min kära bror så han ska hämta den åt mig så då slipper jag betala frakt. :)



Så här ska den se ut







milla.

3 maj

Fan!

Jag tog kort på allt jag handlade igår och tänkte lägga upp här men minneskortet på kameran går inte in i datorn och min kamerasladd har ju Abbe tuggat sönder.

Så har jag även budat på en jacka på tradera. Tiden går ut 17.55 och det är ingen annan som har lagt bud på den så hoppas jag får de. :) Jag hoppas att jag tycker om den i verkligheten också.

Kläder, kläder, kläder. I love it!






milla.

3 maj

Måndag

Åh, vad härligt med måndag, NOT! Jag tycker i alla fall inte om de. Då är det långt kvar till helg och en hel vecka kvar att jobba. Gå upp tidigt och inte ha något liv..

Idag ska jag och Natta laga mat tillsammans sen ska vi iväg och sola. Så jag sitter och väntar på att hon ska komma, hoppas hon kommer snart för jag börjar bli riktigt hungrig. NATHALIE SKYNDA DIG! ;D






milla.


2 maj

Home

Jag kom precis hem från Eskilstuna. Det blev lite shopping, jag tänkte ta kort på de sen och lägga upp. Just nu orkar jag inte, vill bara slappa i soffan.
Molle skickade sms precis och sa att jag hade glömt en påse så jag får se om jag orkar fota. :P Jag köpte i alla fall, skor, smycken, leggings och underkläder. Skulle ha köpt en tröja som jag ville ha men jag gjorde inte de. :/ Kom på de i bilen när vi åkte hem.

Aja, soffan och tvn kallar.






milla.


2 maj

Redo!

Jag har precis fixat klart mig. Nu väntar jag bara på att Molle och Sofia ska komma och hämta upp mig så ska vi åka till Eskilstuna. Hoppas på lite shopping idag. Jag vet några grejor jag vill ha men får se om man hittar de.

Hinner inte skriva mer, tjing!






milla.

1 maj

Haha hoho hihi

Ja, vad ska jag säga? Haha, igår hemma hos mig mot slutet spårade de lite. Vi började lyssna på bland annat Spice girls och massa andra gamla godingar. ;) Grannen hade också fest men han hade typ brakfest, där var de ingen ordning. Polisen kom till och med dit. Självklart märkte några från den festen att jag också hade lite party så de kom och gick lite folk.
De togs en hel del bilder som jag har kollat på, haha. Herregud.

Jag och Natta har varit och köpt färg till våra hår och soppa som vi håller på att laga nu. Jag ska göra lite mer slingor och Natta ska färga sitt hår






milla.

RSS 2.0