30 oktober

Lördag

För mig innebär de att jag ska hem till Emma ikväll och käka lite tacos och umgås med trevligt folk! :)

Igår hade jag och Natta fredagsmys framför Idol. Först blev de mat bestående av fläskfilé, potatisgratäng, gräddsås och sallad. Efter maten blev de godis och hålla djuren ifrån varandra. :P

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig.






milla.

29 oktober

Fredag

Jag sitter på Prinsen och har precis ätit lunh med mammi. :) Nu ska vi vidare till lite affärer och se om vi hittar något kul. Ha en bra fredag! :)






milla.

27 oktober

Dagen

Min dag har bestått av fika och uträtta ärenden. Jimmie hade också lite ärenden så vi tog sällskap. För mig gick de mindre bra. :P På Expert sa dom att sladden inte var klar och de skulle ta typ två veckor, på försäkringskassan stod de fel lön så men de fixade sig under dagen.
Till sist gick vi till apoteket för jag skulle hämta min nya migrän medicin men då berättade dom att den inte fanns hemma och att dom var tvugna att beställa, så den kommer på fredag.

Sen mötte vi upp Pontus och gick och fika, Nenne dök också upp efter en stund.

Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att PH ska börja.
Bye!






milla.

26 oktober

Tvättstuga just nu

Idag har jag varit riktigt seg och inte orkat göra alls mycket. Jag flyttade från sängen till soffan och la mig för att läsa bok men någonstans mellan raderna somnade jag, vaknade, börja läsa igen. Det är i stortsätt så min dag har sett ut. :P






milla.

26 oktober

Haha

Imorse vaknade jag av smärta. Jag rullade nämligen av sängen och tog emot mig med den opererade foten, de gjorde svin ont men de måste ha sett roligt ut. :P

Sen har jag lite tråkiga nyheter att berätta, i alla fall för mig. Ni kommer bara sucka, i alla fall dom som känner mig. Min nya kamera funkar inte.. Jag har ingen aning om vad som har hänt, jag använde den i helgen, då funkade den galant. Sen igår när jag skulle använda den startade den inte.
Jag trodde först att batteriet var slut så jag satte de på laddning. Allt såg normalt ut och när de hade laddat klart försökte jag igen men den startade inte. Men nu är den inte ens en vecka gammal så de här får sidan som jag köpte den på fixa.

Men ändå, jag är inte förvånad för kameran tillhör ju mig. :P






milla.

25 oktober

Hoho!

Dagen har varit trevlig, jag spendera den som sagt med Madde och Thea.
Nu på kvällen var jag förbi på strandbadet där de var minnestund för en alldeles för ung kille som har lämnat denna värld, vila i frid! Otroligt sorgligt, mina tänkar går till familj och vänner.






milla.

25 oktober

Hoho

Jag har varit på vårdcentralen nu, jag fick ny medicin så jag hoppas att den hjälper nu.
Jag hade sån tur med åk idag, jag fick först skjuts av Tommy dit och sen när jag står och väntar på bussen som skulle ta mig till Madde åkte Linus mormor förbi och då fick jag skjuts av henne. Tack för all skjuts!

Nu ligger vi och glor på tv och väntar på att Top model ska börja.
Later!






milla.

25 oktober

God morgon!

Jag har precis ringt vårdcentralen så jag kan få nya migräntabletter, dom ska ringa upp mig om ungefär en timme. Så jag ska försöka sova lite innan de.

Btw, jag saknar min dator. Det är inte kul att blogga från mobilen hela tiden, man kan ju inte lägga upp bilder och let's face it, en blogg blir roligare med bilder. ;)






milla.

24 oktober

God kväll

Fan jag fick migrän förut och har fortfarande skit ont i huvudet. Tredje gången den här veckan. Skit skumt fattar inte varför. :/ Mina tabletter tog slut idag så jag måste ringa vårdcentralen imorgon, jag vill inte ha samma som sist för de blev inte bättre efter jag tog en. Det blev nästan värre, jag har inte haft så här ont som dom här gångerna. Aja vi får se vad dom säger imorgon.






milla.

24 oktober

Shit!

Jag kollade nyss statistiken för besökarna på min blogg och såg att jag hade 100 unika besökare igår!? Hur fan kommer de sig? :/ :D Och i fredags hade jag typ dubbelt så mycket än vad jag brukar ha. Hajar ingenting. :/
Kul att jag hade uppdaterat så mycket i helgen.






milla.

24 oktober

Hallihallå!

Jag sitter och typ halv grinar till programmet Så mycket bättre. Dom sjunger Lasse Berghagen låtar till honom och han blir så berörd. Han verkar så gosig, jag vill bara hoppa in i tvn och krama honom. :P
Lill babs är med och jag började googla deltagarna och kom in på henne och fick se att hon är 72 år! Shit, de trodde jag fan inte! De är krut i kärringen och hon ser jävligt bra ut för att vara 72 år!

Snart kommer Linus hem och då ska vi laga mat, tur de för jag är skithungrig!






milla.

22 oktober

Gooood morgon! :D

Jag är glad att få presentera åreta första snööö! :D Helt underbart, visst Molle? ;)
Inte för att jag tror att de kommer ligga kvar så länge tyvärr. :/ Men nu ska jag somna om, var egentligen bara upp och tog mig min morgonkiss, natti natt!






milla.

21 oktober

HAHA!

Vi sitter och kollar på Lyxfällan och de här måste vara de bästa programmet. Hon som är med måste vara den mest blåsta människa som finns. Man kan ju bara skratta åt henne! Jisses..






milla.

21 oktober

Hemma

På sjukhuset tog jag bort stygnen och de gjorde fan ont!
Sen åkte jag och mamma tillbaka till Strängnäs. Mamma gick och lämnade in datorsladden och jag gick och hämtade ut min nya kamera. :D Jag kan inte lägga upp bild för jag bloggar från mobilen. Men i alla fall är de en Samsung PL100. :)

Later!






milla.

21 oktober

Heej!

jag ska börja fixa mig nu för snart kommer mamma och hämtar mig. Sen ska vi åka till Eskilstuna för jag ska till sjukhuset. Jag vet faktist inte vad jag ska göra, om jag ska lägga om bandaget eller ta bort stygnen.
Det återstår att se. ;)






milla.

20 oktober

Migrän..

..gå och dö, seriöst!






milla.

20 oktober

God morgon!

Mamma ringde och väckte mig för en stund sen, hon är på g hit. Vi ska rensa bland mina kläder, hon tycker visst att de behövs.. Jag tycker inte om att rensa, jag har så svårt att "säga hej då". ;D






milla.

19 oktober

En månad senare..

Här kommer lite bilder från när vi firade Linus.

                               






milla.

19 oktober

Hej hej! Nu har jag klivit upp ur sängen. Jag fick migrän förut så jag har legat i sängen hela dagen. Vid 12 vaknade jag till och kände att jag fortfarande hade ont i huvudet och mådde illa. Jag fick i mg en banan sen somnade jag om igen. Nu är de bättre i alla fall. :) / milla.

18 oktober

SERIÖST?!?!?!??!?!!

Vad fan är det för fel på mig och att dyra elektronik grejor går sönder!??!
Jag blir så jävla less! Jag beställde nyss hem en ny digitalkamera och när jag sitter och går igenom bekräftelsemailet och ser så allt blev rätt (allt såg bra ut). 
Helt plötsligt blir skärmen på datorn lite mörkare, och de blir den när jag inte har nån sladd i, vilket jag hade.. Så jag kollade på sladden om den hade åkt ur jacket eller den lilla dosan i mitten av sladden. Men de hade de inte..

Alltså, min dator sladd har gått sönder!!! Och självklart händer de här när jag sitter vid datorn, de kan inte vara när någon annan använder den!?

Tur att jag hade beställt nytt datorbatteri (som jag hade bort för ett tag sen, ett datorbatteri hur fan försvinner de?!) som är uppladdat så jag kan använda datorn en stund till.
Men jag måste stänga av datorn innan batteriet dör för de gjorde jag inte sist min sladd gick sönder.. Jag använde upp batteriet och sen startade inte datorn igen.. Min vanliga tur...

Vad har jag gjort för att förtjäna de här?! Jag skulle ha levt på stenåldern!
ÅÅÅÅÅHH!






milla.

18 oktober

Mååååndag..

..och ångest för många men ICKE för mig! ;) Jag har i alla fall ingen jobb ångest men däremot ångest för att vara i lägenheten, de är sååå jävla stökigt! Plus att jag tror att jag har för mycket kläder? Eller kan de vara så att jag har för lite utrymme för mina kläder? ;)

Nej, kanske städa lite idag. :P
Laaaaaater!






milla.

17 oktober

Söndag

Igår var de film maraton i mitt vardagsrum. På dagen kollade jag på 2 filmer, senare på kvällen kom Pontus och Jimmie och joinade oss. Då kollade vi på 3 filmer till, två på dvdn och så spelade vi in Pretty Woman som vi kollade på senare. Film tittandet slutade vid halv 3 ungefär.

Filmerna jag såg:
 1. The tenth circle
 
2. Oss torperder emellan
 
3. Expendables
 
4. Salt
 5. Pretty woman

Idag hängde jag med killarna till Åker och kollade på hockey. Ikväll blir de bara lugnt i soffan. :)






milla.

16 oktober

Feedback..

Jag håller på att fräsha upp mig lite. Jag började med att duscha, raka benen och så. När jag kom ut ur duschen skulle jag smeta på en ansiktsmask. Jag tog fram förpackningen och kände att de var ganska hård de som var i men jag öppnade och då upptäckte jag att de var en mask som var klar som man bara skulle sätta mot ansiktet.

Det var bra på de sättet att den var smidig och man slapp allt kladd men den var jätte kalla och man fick trycka dit den på vissa ställen lite då och då. Men de var kul att testa en sån, jag visste inte ens att de fanns så.. :P










milla.

15 oktober

God kväll

Idag blir de fredagsmys framför tv men Idol. :) I väntan på att de ska börjar sitter jag och kollar på Fängelsefruar. Lite spännande men jävligt konstigt.
Fattar inte hur hon kan ha varit gift med en kille som sitter i fängelse, dom har varit gifta i 13 år. :/ Och hon började skicka brev när han satt där, de hon inte visste var att han vad dömd till livstid men de verkade inte hon bry sig om. Hon har forskat om hans "brott" och dom, det verkar som att hon kommer få han frikänd. Då kanske dom där 13 åren var värt de om han nu kommer ut? :/

Snart ska jag plocka fram chips och dipp och fortsätta fredagsmyset, tjing!








milla.

15 oktober

Böcker

Jag har beställt massa böcker! Tyvärr fick jag inte med en bild på ena som heter Hotet av Anders Nyqvist.
Dom andra böckerna jag beställde heter:
 - Den tusende gången av Ulrika Olson
 
- En flickfotografs bekännelse
av Bingo Rimér
 - När ingen annan ser
av Duncan Fairhurst
 - Insidan: brotten, pengarna, tiden
av Liam Norberg
 - Vår lilla hemlighet
av Toni Maguire
 - Stockholmssyndromet: En självbiografi
av Janne Olsson










milla.

15 oktober

Pics time!


     Jag förra fredagen när jag fick åka tillbaka till sjukhuset och lägga om bandaget
                                        för att dom hade satt de för hårt.


   Han skäms inte! Jag låg i soffan och så känner jag hur han puttar bort ena min fot,
  då kollar jag vad han håller på med. Då gjorde han de för att han skulle kunna ligga
                                   så här i soffan. Så jag fick flytta på mig!


          En lapp som styrelsen hade satt upp i trappuppgångarna där jag jobbar.
                        Dessa lappar... Iofs så var ju den här lappen bra. :)


                   Haha, han tycker om att ligga så här och kan göra de länge.


                                  Lilla Dizel som var här igår en snabbis. :)


                               Abbe ligger och myser i min famn, sötnos!
           Jag såg att jag var mörk på handen på den här bilden så kollade jag nu
         och jag har ett stort blåmärke efter den där jävla sprutan, hatar sprutor!!!






milla.


14 oktober

Yo yo yo!

Fy fan vad det blåser ute idag, de gick knappt att ta sig fram! Vi åt nachotallrik på Prinsen. Efter det gick vi och hämtade ut mitt datorbatteri som jag har beställt eftersom mitt andra bara försvann. :P
Idag har jag även fått hem kläderna som jag beställde, de var väl ett plagg som jag inte riktigt var nöjd med. Jag vet inte vad jag ska göra med de, funderar på att trixa lite själv som jag brukar eller skicka tillbaka de. Men de kostade inte så mycket så jag kan likagärna trixa lite så kanske de blir bra. ;)








milla.

14 oktober

Hejhej!

Idag har jag hunnit med lite på förmiddagen. Natta var så snäll och skjutsade mig till vårdcentralen och sen till apoteket. :) Hon och Dizel hängde med hem hit en stund. Abbe den tönten blev rädd för Dizel som typ är dubbelt så liten som honom själv. Men mot slutet var de inte långt ifrån att han kom fram och hälsa. ;) Tack för skjutsen Natta! :)

Snart ska jag bege mig mot stan för att äta lunch med Madde sen får vi se vad dagen har att erbjuda. :)
Hej då så länge!








milla.

13 oktober

Hola!

Idag har jag haft besök av Madde och Thea. :) Det var alltid lika mysigt att träffa dom, så fick jag gosa lite med Thea också. Hon somnade så fint i min famn.

Sen har Tommy skjutsat oss till ÖB och Willy's så vi fick handla lite, de gick bra och nu är kyl och frys påfyllt igen. ;)

Efter PH ska jag ta mig en välbehövlig dusch.. Tjarå!


                                             Thea :)






milla.


13 oktober

Telefonkatalog? :/

Igår fick jag hem en telefonkatalog. Vem fan använder det nuförtiden? De flesta använder väl internet och dom som inte gör kan väl beställa en katalog. Annars är de ganska slöseri på naturen. Fatta vad mycket träd som kan sparas ifall man bara gör kataloger till dom som vill ha.

Det är samma med kvitton, dom kan väl fråga om man vill ha kvittot innan dom skriver ut de? Det skulle också spara på naturen.








milla.

12 oktober

Slut för idag..

Kvällen har varit trevlig, Molle var som sagt här och delade tvkvällen med mig. :)
Jag tänkte skriva ett längre inlägg men jag orkar inte, ciao!






milla.

12 oktober

God afton!

Jag har fått i mig mat och massa blod i foten så nu ligger jag med foten i högläge. Det känns som att jag har gjort de i flera veckor men det har inte ens gått en vecka..

Hur som helst.. Ikväll kommer Molle hit. Vi ska börja kolla på PH som börjar nu och hon har inte kommit än så jag har fått pausat. Sen vid 21.00 är det Desperate housewives. :D När det är slut är det (i alla fall för min del) Cougar town. Riktig tvkväll. ;)

Jag följer fan all skit som går på tv..






milla.

12 oktober

Rosa bandet

Igår köpte jag en rosa bandet reflex som jag köper varje år. Jag tycker man kan köpa något sånt där som dom säljer i affärer, de är inte mycket pengar och de gör någon nytta. :)

Jag var nyss inne på deras hemsida och såg att man kunde köpa biljetter till självaste galan och de kostade inte så mycket, 250 kronor. Fast det är i Göteborg. Annars hade de varit roligt att kanske gå på den. :)


   http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/






milla.

11 oktober

Snart natti natt

Ikväll var de premiär för Paradise hotel för dom som har missat det. Vissa människor som var med vill man ju bara ha ut. De var en tjej som var skit jobbig och en kille som verkade tråkig.. Dom kan åka nu i början.
Sen började alla snacka ihop sig när dom inte ens har varit inne en halv dag, dum att bara ta de lite lugnt och se hur alla är och se vilka man kan lita på och vem man ens vill snacka ihop sig med.. Aja..

Nu ska jag lägga mig i sängen, lär inte somna för jag ska spela på mobilen.
Just de Therese! Jag skulle vilja låna dom där böckerna! :)








milla.


11 oktober

Dagens!

Jag glömmer ibland bort att jag får jävligt ont i foten så jag började plocka ner smutstvätt i tvättkorgen och började städa toan och tänkte att jag kunde städa lite idag. Men sen fick jag skit ont i foten, så jag hann bara med toan..

Sen har jag hunnit med att beställa lite kläder, eller jag har inte skickat beställningen än. Linus kanske också ska ha något från den sidan så jag får vänta tills han kommer hem. Men jag har fyndat i alla fall. :)


                                         De här ligger i min varukorg ;)






milla.


11 oktober

God morgon! Jag har precis vaknat så jag ligger fortfarande kvar i sängen. Jag har sovit som en stock sen Linus drog till jobbet imorse. Nu när jag vaknade trodde jag att klockan skulle vara 9 ungefär. Men vi hörs senare när jag sitter vid datorn. ;) / milla.

9 oktober

God kväll

Sen jag skrev sist har jag inte mått så bra, jag var tvungen att gå och lägga mig efter de. Jag var yr och mådde illa. Jag har varit helt svimfärdig och kallsvettats.
Så blev jag lite hungrig och ringde pappa och bad han komma med mat för jag visste att han var i Strängnäs men då kom han och hämtade mig istället så hängde jag med till min faster och fick trerättersmiddag, supergott! :) Det var trevligt att komma dit och få mat även fast jag fick ligga ner halva tiden för att jag mådde skit!

Jag har precis kommit hem och eftersom alla andra är iväg och roar sig så ska jag bara ligga här i soffan med foten i högläge och glo på film.

Hoppas ni andra har en bra lördagskväll i alla fall. :)


              Lite taskig bild men så här har jag de just nu.. :)






milla.


9 oktober

Marknad

Jag har nästan precis kommit hem efter en sväng på marknaden. När vi hade gått ett tag kände jag mig yr och mådde illa. Då klev jag åt sidan och satte mig ner på marken men jag var tvungen att lägga mig ner för jag höll på att svimma. Skit pinsamt men va fan ska man göra?
Linus kom med en korv och läsk som jag fick i mig och då blev det bättre. :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag funderar på att dra till Sophie och Jesper som har inflyttningsfest men jag får se hur jag mår sen. Jag har ingen lust att sitta hemma helt själv i alla fall.

Hörs senare!






milla.


8 oktober

Fredagsmys! Jag ligger i soffan med foten i högläge och kollar på Idol. Jag vet faktist inte vem jag vill ska åka ut. Jag vet bara vilka jag vill ha kvar. Eller jo nu när jag såg snabbreprisen så kan Sassa åka ut. Från de ena till de andra imorgon måste jag skaffa något mjukt till handtagen på mina kryckor för jag har så jävla ont i mina händer efter den här dagen. / milla.

8 oktober

Hej hej!

Imorse efter jag hade skrivit inlägget ringde jag till läkaren för att min bedövning har inte gått bort. När jag pratade med nån på sjukhuset sa hon att hon skulle prata med läkaren som opererade mig och sen ringa upp.
Så vid halv 10 ringde hon upp igen och sa att jag måste in till sjukhuset innan 12 för det kan vara så att bandaget sitter förhårt och de måste läggas på ett speciellt sätt så jag måste in dit.

Christian är på väg hit för att hämta mig sen ska han skjutsa mig till sjukhuset. :)
Jag kommer känna mig som en luffare dom här veckorna för jag måste gå runt med mjukisbyxor hela tiden, jag får ju inte på nåra andra byxor. Skoj!








milla.


8 oktober

God morgon mina vänner! Idag är de fredag, lika glad är jag för de även fast jag inte jobbar men gladast är nog dom som jobbar. ;) fan jag försökte vara lite vitsig men de gick ju så där. Idag måste jag försöka hoppa mg in till stan för att köpa örhängen annars växer mina hål igen och jag glömde mina hos mamma. Men nu ska jag försöka somna om, natti natt! / milla.

7 oktober

Rastlös!

Hur ska de här gå? :/ Nej då, jag är bara rastlös för att mamma har åkt hem och Linus har inte kommit hem än. Jag är lite fundersam..
Jag fick papper om sjukskrivning. På pappret och hela tiden när han pratade med mig sa han att jag kommer vara sjukskriven i 6 veckor. Men sen när man kollar på datumet som han har skrivit på pappret står de 12 november.. Då blir de ju inte 6 veckor utan 5 veckor och 1 dag. Och han sa hela tiden 6 veckor för att jag gjorde en lite större operation. :/


                                        Me, my foot and I






milla.

7 oktober

Opererad

Jag kom hem från sjukhuset för en stund sen. Allt har gått bra, det blev inte som sist när jag mådde så dålig efteråt. Jag fick göra en lite större operation den här gången och då sa doktorn att jag skulle bli gipsad men de blev jag inte, istället för jag är en ful sko på mig hela tiden och de känns bara konstigt.
Det hade varit lättare med gips för då slipper jag ta av och på skon hela tiden plus att jag alltid har velat haft gips nångång men då måste man bryta ett ben eller något och de är ju inte direkt vad jag vill. ;P

Jag är skit trött och funderar på att sova ett tag.. Mamma är här, hon står just nu och diskar sen ska vi äta kalops! :D


                                          Big foot!






milla.

6 oktober

God kväll! Jag sitter hemma hos mamma och kollar på Greys Anatomy som började idag igen. :) Happy! :D Kvällen har jag tillbringat här hemma hos mamma med henne, Sussu och Lars. Vi har ätit god mat och äppelpaj. Imorgon är de operation som gäller, nervööös! Men de ska nog gå bra. :) Hörs mer imorgon om jag orkar efter operationen. / milla.

5 oktober

Hola!

Just de, ifredags var ju jag och Linus på bio och kollade på Resident Evil Afterlife. Vi såg den i 3D och de är första filmen på bio som jag ser i 3D. Jag blev rädd för saker som kom flygandes flera gånger, men de var häftigt. :) Inte alls som när man har kollat på 3D i hemma.

Filmen var också riktigt bra, jag längtar tills den nästa kommer ut. För om jag fattade slutet rätt så måste de komma en till. ;)








milla.

5 oktober

Hallihallå! Jag tror jag börjar bli senil! Jag glömmer saker hela tiden fast jag precis tänkte på de. Saker jag måste göra innan jag börjar med de andra. Idag har jag gjort flera såna tabbar. Orkar inte med mig själv just nu. :P Ha de bra! / milla.

4 oktober

Wihoo!

Jag är gjort en sak idag, eller jag har beställt en sak idag. :D Taggad till max! Vill ha nu nu nu! ;)

En annan sak är att ALLT händer i helgen bara för att jag inte kan vara med. :( Jag ska typ ligga hemma i soffan och inte kunna göra någonting när alla andra ska ha roligt!!! ÅÅH! :(

Humm.. ;)






milla.

 


4 oktober

Härliga måndag! Nej fy fan, men de är skönt att man bara har tre dagar att jobba den här veckan. Fast sen kommer jag ha skit ont och bara kunna ligga hemma när alla andra kan hitta på saker. Men jag ska i alla fall hoppa runt en liten sväng på marknaden. :P Nu kallar jobbet igen. Hejdå! / milla.

2 oktober

God morgon!

Nej inte riktigt, jag har varit vaken ett tag men jag är fortfarande seg. Hungrig börjar jag bli också. Kanske dax att äta lite frukost, men vi har ingen frukost hemma. Funderar på att äta soppa. ;)

Sen får vi se vad man ska göra utav den här dagen. ;D








milla.

1 oktober

Vi har precis kommit till Heron City, vi står i kö till att köpa biljett. Vi har bestämt oss för att kolla på Resident Evil Afterlife. Så hoppas den är bra. :) Ha de bra! / milla.

1 oktober

Hello!

Vi är redan inne i oktober, de här året har gått så fort! Känns som att de var typ 2 veckor sen jag var hos Camilla i Barcelona.
Jag sitter i soffan och kollar på Top model, och väntar på att Linus ska kolla hem. Jag är hungrig så jag tycker vi ska äta snart. :P Jag orkar inte laga mat idag så vi får se vad de blir. ;) Ikväll ska vi antingen hyra film eller gå på bio. Jag vill helst gå på bio för vi är sämst på att hyra film, vi hyr alltid dåliga filmer! :P

Vi får se hur vi gör, bio eller hyra.. Det är frågan. ;)

LATER!






milla.

RSS 2.0