29 juni

Tjola!

Nu har de varit helg, och den gick alldeles för fort!
Fredag: Jobbade först, var skit seg efter jobbet men jag hann med 4 tåget till Linus. På kvällen skulle de bli party.. Till slut fick jag ork att duscha och fixa mig, Molle kom till mig innan så hjälpte jag henne med hennes hår sen drog vi till Hampus där alla andra var. Sofia var också med dit fast hon skulle jobba dagen efter! :)
Senare på kvällen blev det utgång. Det började ju bra iaf.. Men sen när jag inte ville dansa med en kille blev han lite sur och knuffade mig så jag for ner på golvet och slog huvudet i en högtalare, snacka om att inte tåla ett nej! Fick ont i huvet efter de och gick hem. Dagen efter vaknade jag upp med en bula och så var jag helt öm där jag hade slagit i.
Lördag: Dagen var först seg. På kvällen blev de grillning hos Kalle, det var gott! :)
Idag: Linus skulle skejta med nåra så jag hängde med och kollade. Jag tycker de är skit kul att kolla på. :) Sen har vi bara tagit det lugnt, jag har kollat på kläder på internet. Hittade hur mycket som helst! ;D

Jag kom nyss hem, ska kolla på filmen som går på femman.
054





milla.

27 juni

Hello!

Just nu sitter jag i Linus soffan och glor runt lite på internet.
Idag har jag jobbat. Slutade strax innan fyra, så mamma hann precis skjusa mig till tåg stationen så jag hann med tåget. När jag kom till Strängnäs gick jag in på Vero Moda och kollade lite, hittade lite saker. :)

Ikväll blir de party! Molle kom hem från Turkiet i onsdags så nu måste de festas! 
Ska snart hoppa in i duschen och sen börja fixa mig inför kvällen! ;D

CIAO!







milla.


25 juni

Irriterande!

Idag när jag gick till jobbet så gick jag på samma gata som jag går på varje gång. Precis vid trotoaren är det en buske. En bit av busken äger nåra som bor i ett hus och andra delen vet jag inte men de är typ Eskilstuna kommun som äger. Den biten som husägarna äger är häcken fint klippt och sticker inte ut på trotoaren och de kanske är 1/4 av hela gatan. Resten av vägen sticker de ut en buske över halva trotoaren så man får typ gå på gatan för att slippa få en gren eller något i huvet.
Det här är något jag tycker är skit irriterande, svårt att klippa en jävla häck?!
Och kollar man runt i övriga Eskilstuna så ser man ogräs över allt. Svårt att hålla Eskilstuna snyggt? Fan det är ju bara att sätta nån arbetslös på såna jobb så den tjänar lite pengar och så kanske arbetslösheten minskar lite! Eller så är de bra allt låta alla sommarjobbare jobba som fan i sommar. Man ser ju dom överallt. Håller på att klippa gräs och så. Då kan man ju hoppas att dom hinner med allt..

Ursäkta de tråkiga inlägget men jag har stört mig på de hela dagen idag så jag var bara tvungen att få de ur mig..
053





milla.

24 juni

Tja tja!

Har nästan precis kommit hem från jobbet.
Gör inte så mycket just nu väntar på att maten ska bli klar, jag är vrål hungrig!

I fredags var det midsommar. Det började med att jag skulle vara hemma, var inte alls på party humör. Sen pratade jag med Anna och hon fick mig på party humör. Så jag packade ner massa kläder och begav mig till henne. Vi fixade oss och började dricka sen när vi hade kommit igång kom Sofia och kalaset blev ännu roligare! :) Lite senare kom Hampus, David och Hampus kompis, kommer inte ihåg vad han hette.. Sen dracks de, sjöngs och dansades.. Sen slutade de någon gång på natten.
Tack för en jätte trevlig och rolig midsommar! :)
051
052



jag älskar dig'
milla.

19 juni

Fan fan fan.. Helt tomt..
050





milla.

18 juni

HEJA SVERIGE!

Ikväll spelar Sverige, hoppas dom vinner annars blir de ju lite bittert.. Klockan sju ska jag hämta Anna på tågstationen så ska vi glo på matchen! GO SVERIGE! ;D

Jag kom nyss på att de var skit länge sen jag träffade Sofia. Sist var när vi var på BK. Shit! Det är snart två veckor sen. Saknar dig ju! Men vi ses på fredag! :D On the midsommarday! Då blir de party party!

Nu ska jag börja fixa mig..
046
047
048
049


milla.

13 juni

What?!

Camilla var här nyss och hämtade nyckeln hem till dom. Hon har haft den här ifall hon eller Martin skulle låsa sig ute, vilket dom har gjort några gånger. Då har de varit tur att jag har bott nära och haft nyckel.
Egentligen borde jag vara skit ledsen nu, för hon flyttar fan från stan och de kommer ta ett tag innan man får träffa henne! Visst är jag ledsen men jag vet att vi kommer höras och träffas för så lätt blir du inte av med mig! 
Ett datum är redan bestämt! 9 augusti, för då är de Lasse! :D

Just nu sitter jag framför tvn men en chipspåse och dipp! Nami!

042
043
044
045


milla.


11 juni

Kul..

Idag blev det så att jag fick vara hemma från jobbet pga träningsverken i armarna.
Igår slipade vi en pool hela dan, då hade vi en maskin som vägde ganska mycket och den skulle man hålla uppe och få bort all färg på väggarna. Jag förstod att jag skulle få ont i armarna så jag stretchade när jag kom hem men inte fan hjälpte de!
Idag när jag vaknade så kunde jag inte röra armarna så de var bara att stanna hemma. De gör så jävla ont, tur att jag har en bärbar dator för då kan jag använda den! ;D

Igår på kvällen låg jag och tittade på fotbollen. Jag sa till mamma innan matchen började att de skulle bli 2 - 0 till Sverige. Fan vad rätt jag hade! ;D

Hoppas armarna blir bättre tills imorgon, vill inte missa en dag till på jobbet!
038
039
040
041


milla.

9 juni

Bilder från studenten


  jag finn ett fel jag och min skylt 
på flaket fastrar jesse, jag och kent barn och jag

folk :)
 jag sjunger på flaket på flaket

linus och jag
 stipendiumet som jag fick :) mitt startkitt som jag fick av jobbet ballkongen

jesse, jag och kent jag och linus :) mamma och jag jag


8 juni

Tjooo!

Sen jag skrev sist har de hänt en hel del känns det som..
I torsdags var jag på studenten i Strängnäs. Då tog Sofia, Natta, Anna, Sara och Molle studenten. Snacka om att man blev tagga då! Senare på kvällen blev det till att fixa vårat flak. Det var riktigt roligt! :D

På själva studenten dagen gick jag upp 10 i 5 och började fixa mig. Då hade jag inte sovit många timmar. Jag somnade ungefär vid ett tiden. Klockan 10 i 6 mötte jag klassen och sen blev det champange frukost hos mig sen bar de av till skolan. Där skulle vi samlas kvart över 7. Det blev underhållning, fotografering lite klassaktiviteter sen var det utspringning klockan 12! FAN VAD KUL DET VAR!!! Flakåkningen var hur kul som helst! Hade kunnat åkt 2 timmar till, så jäkla skoj! Efter åkturen drog jag hem och blev mottagen av släkt och vänner! Var helt slut efter de där så de blev en liten powernap och en dusch sen var jag redo igen. Det blev Harrys på kvällen, där var de riktigt skoj! :) Jag vill ta studenten igen!!!

Dagen efter var inte lika kul. Mådde inte alls bra! Jag var bakis som aldrig förr och tappat rösten hade jag också gjort!
På kvällen började jag må lite bättre så jag började fixa mig och sen drog jag till Anna där det bjöds på förfest sen drog vi ut på BK-festivalen. Där spelade Linda Bengtzing och Adam Tensta. Vid halv 4 tiden låg jag i sängen.

Idag sov jag länge, gick upp vid ett tiden. Resten av dagen har jag bara tagit de lugnt.

Imorgon börjar jag jobba. :/

036
037





milla.


3 juni

please, prove me wrong..






milla.


RSS 2.0