20 juni

Jahapp..

I går var det midsommar som alla vet. Det började ungefär halv tre hemma hos Anders. Vi grillde och sjöng massa nubbe sånger. Efter mat och efterrätt hade vi 5 kamp. Det var kul när det var folk som var med och gick inför de. Vi hann precis leka klart alla lekar sen började de söp regna. Tur att vi hann i alla fall. :) Sen bar de av till Tom. Vi fick skjus av Nattas mamma. Det blev en trång bilfärd men det gick! :)
Sen var vi där hela kvällen, eller i alla fall jag dom tjejerna drog ut på krogen. Sen när alla skulle hem fick vi inte tag på taxi och Tom bor ganska långt ut på landet! Vi började gå, vi hade i alla fall tur att det inte regnade. :)

Här kommer några bilder från gårdagen.

sen blev det hemgång, vi var ett gäng som gick ända från tom och ner till stan. han bor way to långt ut på landet..  hemma hos tom  vi tjejer :)  lite av natta, sara, molle och sofia, sötiar! sen blev det en trång bilfärd till tom  sofia, sara och molle  yeah  jossan, kalle och jag  playing time  molle goes crazy  andré  vi hade 5 kamp  jag med krans en glad och sommrig molle :)  kalle  oskar, glader  lite nubbe sånger, och många blev det! ;D  sånghäfte  middag, riktigt mysigt. :)  oskar 







milla.

Kommentarer
Postat av: Lars

Bra bilder. Vi kanske kommer och hälsar på på söndag. Ska gå på skattjakt i dina kvarter :-)

2009-06-20 @ 23:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0